Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ten Murray bol spomenuty iba zo srandy, keby sme mali tahat obrancu tak aj ja som za Dumbu..the next Dion Phaneuf.....nasou nevyhodou je prave to ze tento draft je hlavne draftom kvalitnych obrancov, Dumba by do tymu urcite zapasoval a myslim ze jeho draftom by sme mali velmi kvalitnu obranu, ale obrana neni to kde nas tlaci bota, mame kopec mladych talentov co sa na to miesto 6. obrancu tlacia a bojuju o nho. Z utocnikov by mali ist Galchenyuk, Grigorenko alebo Forsberg, uprimne kazdy z tychto hracov je risk, ale Forsberg najmensi, navyse hraje dopredu aj dozadu co by nam ciastone nahradilo Nasha. Galchenyuk je talentovany center, ale cely rok bol zraneny a po navrate to nebolo bohvieco, Grigorenko a jeho ruska natura to je o nom zname. Preto som nakloneny Forsbergovi a dajme tomu Maatovi z picku LA alebo zoberme Dumbu a z picku LA vytrieskajme ineho talentovaneho utocnika (prosim nech to je fin alebo sved!)
Mohli by sme Collberga, udajne je lepsi ako Forsberg a ako je zname, Howson ma na mrnusov slabost (Atkinson, Calvert, Tynan) :D Aj ked ja som skor za Gaunceho. Ak by sa zadaril Dumba, mohli by sme trejdnut niekoho z nasich obrancov, mam na mysli niekoho z trojice Moore, Savard, Goloubef, pripadne Wiza, to by ale bol uz problem.
tak draftu Collberga by som sa ani trosku nebranil, Gaunce by nam bol mozno aj zbytocny, naco dalsi center? potrebujeme kridla a navyse co som ho sledoval na MS 18 tak sa mi prilis nepozdaval. Moore, Savard, Goloubef alebo Wiz? jednoznacne Savard, mohol by mat aj celkom zaujimavu cenu. Obrana v zlozeni Johnson-Dumba, Wizz-Moore, Tyutin-Nikitin by bola hooooodne dobra, dokonca az nad Columbuske podmienky, plus v zalohe Prout, Goloubef, Ruth, Regner plus pripadne Reilly ktory ma talent do top4 ale neni velka pravdepodobnost ze ho dosiahne, ale uvidime. Kazdopadne dvojica Dumba/Collberg alebo Dumba/Teravainen by bola peknym riesenim a pocnuc dneskom som tomu aj velmi nakloneny. :)
Brendan Gaunce je bojovnik, ma charakter. Plus toto boli MS na sirokom klzisku (inak, Howson sa ich zucastnil), nie je to moc smerodajne... a ako hrali sme videli vo finale, kedy ich Amici vymazali z mapy.

Inak, rusky trener a ruska zostava... len ja viem o jednom hracovi (Sergej Tolcinskij), ktory mal byt v zostave, ako to, ze nehral? Taktiez tam nevidim jedneho hraca Almaza, ktory hral v PO vyborne. No a trener, mozno ako clovek fajn, ale trener nie extra.
mozno tam vazne sledoval Gaunceho, mozno defenzivneho beka Pelecha a mozno kapitana kanadskej U18 Mathewa Dumbu, ten chlapec spravil za 7 zapasov 12 bodov, bol najproduktivnejsim hracom turnaja! Navyse hral skvelo aj ked sa hralo ako ty hovoris na sirokom klzisku. Takeho hraca by sme si nemali nechat ujst. Bez kvalitnej obrany to nepojde, ako sme uz v tomto roku videli. Keby sme jeho draftovali tak kludne vymenit dvojicku Moore-Savard za nejaky talent alebo pick :)
Tak! A na dovazok hra napravo, co je vyhoda! Mozno by nezaskodilo, keby viac sanci dostal Goloubef. Ale to je utocny obrana, prilis soft, podobne ako Moore, mozno by sme jedneho z nich mohli vymenit za Dylana MacIlratha (ak nevyjde trejd Nasha do Rangers).
Tak tak, a hlavne nieje iba staticky dopredu ale neboji sa pritvrdit a nerobi ani hrubky v obrane. Inak obrana sa nam celkom pritvrdzuje, Wizz dokaze rozdavat tvrde hity, JJ tym je tiez velmi znamy. Na farme rastie Weber, to bude dalsi taky obranca. Ako hovorim, ked draftujeme Dumbu tak kludne vymenit Moora a Savarda s pickom LA aby sme sa posunuli vyzsie a brali kvalitneho utocnika (aspon do 15.picku).
Tak co? Za co pusíte jedničku v draftu ?:D
neis píše:Tak co? Za co pusíte jedničku v draftu ?:D
Nie si v obraze, tahame ako druhi... :D

Navrhujem Shelley, Kubina za 2.miesto, deal? :D
Mikey09 píše:Tak tak, a hlavne nieje iba staticky dopredu ale neboji sa pritvrdit a nerobi ani hrubky v obrane. Inak obrana sa nam celkom pritvrdzuje, Wizz dokaze rozdavat tvrde hity, JJ tym je tiez velmi znamy. Na farme rastie Weber, to bude dalsi taky obranca. Ako hovorim, ked draftujeme Dumbu tak kludne vymenit Moora a Savarda s pickom LA aby sme sa posunuli vyzsie a brali kvalitneho utocnika (aspon do 15.picku).
Ciste teoreticky si predstav situaciu, ze ziskame MacIlratha, trejdneme Tjutina a pick LAK za Staala (moj sen) a draftujeme Dumbu, nasa obrana by vyzerala nasledovne:

Nikitin, Wisniewski
J.Johnson, MacIlrath
Methot, Dumba

no to by bol narez proti nam hrat.... :D
Bojim sa ze odchodom Tjutina by sa Nikitin stratil, ale celkovo ta obrana nevyzera zle, len mozno by bola skoda drzat Dumbu v 3.obrane....prehodil by som ho s McIlrathom, dvojicka JJ-Dumba by bola nadpriemerna! ale uz moc spekulujeme, v prvom rade budeme muset toho dumbu draftovat a potom kvalitne trejdnut Nasha. Si predstav utok Kreider-Johansen-Atkinson :cool:
Nemyslim, pozri teraz, Tjutin sa zranil, Nikitin hral s Lebdom... neda sa povedat, ze by sa zranil. K Johnsonovi treba pre situaciu 5:5 defenzivneho obrancu, Dumba by mohol hrat, aspon so zaciatku s Methotom. Ale to je teoria, mas pravdu, najprv treba tahat Dumbu, snad sa tak stane a nebudeme jedneho z trojice Murray/Forsberg/Galchenyuk (ak bude Dumba volny).
Brule je nesmierne platny pre Phoenix, Voracek ziari v Flyers.... cakam, kde sa preberie Filatov. Co sme do pekla urobili zle? :hmm:
Znovu zajímavá debata o draftě. :yes:

Já v tom mám zcela jasno...:wink2:

Jestli tahat útočníka tak jedině - Filip Forsberg!!!
Jestli tahat obránce tak - Mathew Dumba!!!

A pick od LA? Taky jasná záležitost...:wink2: Malcolm Subban!!!
Dawe4 píše:Znovu zajímavá debata o draftě. :yes:

Vo Forsbergovi a Dumbovi s tebou uplne suhlasim. Obi dvaja maju vodcovske schopnosti, obi dvaja su kapitani svojich narodakov na MS18. Subban je cely jeho brat, robi rozbroje v kabine. Skor by som v druhom kole siahol po Jonovi Gilliesovi :)
Dawe4 píše:Znovu zajímavá debata o draftě. :yes:

Forsberga moc nechcem, ale za Dumbu by som bola vsetkymi desiatimi. :yes: Inak,aj jeho draft ocakavam , kedze je to naozaj idealny obranca, ktory sa nenecha len tak utiect kvoli kridlu, ktore nie je generacny talent :yes: Ak budeme mat pick od LAK, tak ho bud vymenit za centra (v baliku), alebo tahat Gaunceho.
Maksim Majorov podpisal zmluvu s AK Bars Kazan, predlzili sme s Nickom Drazenovicom, 2 cestna zmluva.
tak Mayorova je skoda, aj ked jeho charakter nebol najlepsi ale casom z neho nieco mohlo byt, aj ked do acka som to nevidel este ani tento rok, su tam iny adepti. Drazenovic dobry podpis, na farme hraje skvele
Este je otazne, co bude hrat za AK Bars, ci tam nema klauzulu o uvolneni do NHL a nechcel sa len poistit pripadnym strajkom, alebo nechcel znovu hrat na farme a tak radsej volil, pri pripadnom sa neprebojovani do zostavy, KHL pred AHL.
Podla toho, co citam na forach, je nasou jedinou spasou Luongo a jeho 8 rocna zmluva.... :frajer2:
mt-svk píše:Podla toho, co citam na forach, je nasou jedinou spasou Luongo a jeho 8 rocna zmluva.... :frajer2:
Noo takhle...
Nějak extra by mi nevadil, ale na trhu jsou brankáři, kteří by sem za předpokladu týmové jedničky určitě šli. Takový Mason nebo Harding. S těmi bych byl spokojený a určitě bych nejdříve šel po nich na trhu a až poté přemýšlel o Luongovi. K tomu ještě bude volný Vokoun, ale u něho si na jeho zisk moc šancí nedávám.
Ale to už jdu zase do spekulací, které nemám rád. Radši si počkám na ty činy.
Dawe4 píše:
mt-svk píše:Podla toho, co citam na forach, je nasou jedinou spasou Luongo a jeho 8 rocna zmluva.... :frajer2:
Noo takhle...
Nějak extra by mi nevadil, ale na trhu jsou brankáři, kteří by sem za předpokladu týmové jedničky určitě šli. Takový Mason nebo Harding. S těmi bych byl spokojený a určitě bych nejdříve šel po nich na trhu a až poté přemýšlel o Luongovi. K tomu ještě bude volný Vokoun, ale u něho si na jeho zisk moc šancí nedávám.
Ale to už jdu zase do spekulací, které nemám rád. Radši si počkám na ty činy.
Vravis dvojicka Ch. Mason - S. Mason? :D

Podla mojho nazoru zisk Vokouna nie je az tak nerealny, predsa, jeho cena isla v Caps dole, vek tu je, takze dost pochybujem, ze Cup Contenders budu mat on zaujem. Mozno by Vinnie mohol Tomasa presvedcit. Alebo my sme mohli trejdovat Thomasa, zase extra drahy by byt nemusel, ma zmlubu iba na rok.

Ale ako by povedal odbornik, p. Chrencik, Luongo je pre nas idealny... :lol:
Jasně. Dvojička - Ch. Mason - S. Mason by mohla v klidu fungovat a v tomhle případě bych byl i pro setrvání S. Masona v týmu. (Poslední šance)
Myslím si, že Chris by mu dost pomohl. Tahle dvojice by se mi pro příští rok líbila asi nejvíce.

Kdybychom získali Hardinga tak tam bych už Masona měnil. Harding na jedničku dle mého má. Přivést k němu klidně také Chrise Masona nebo jiného zkušeného gólmana a bylo by to úplně OK.

Zkrátka chci tím říct, že radši preferuji zisk nějakého brankáře z volného trhu než měnit a zbytečně ztratit své talenty. Ty hráči co jsou k mání totiž nejsou vůbec špatní!

Luongo je prostě Luongo. Je stále kvalitní a nadprůměrný a na 100% by nám pomohl, ale jak už jsem řekl...Mám jiné své favority.
Nepochybujem o Luongovych kvalitach, ale jeho zmluve, aj ked posledne 4 roky nie je vysoka, predsa, kde je napisane, ze si dovtedy udrzi vykonnost, pripadne ze nas brankar nebude dovtedy lepsi. No a na dovazok, MacConnell jr. nie je MacConnell sr., zase az tak ten tim nemiluje, aby kazdu chvili niekoho vyplacal.
Ja Luonga do Columbusu nechcem! radsej by som niekoho z dvojice Bernier/Lindback. A hlavne podpisat Corbeila, mam pocit ze si ho Scotty chce nechat utiect, co by bola velka skoda. Inak podla vela zamorskych stranok by sme v drafte mali brat Forsberga a vyzera to tak ze to tak aj bude, prvy krat by sme v prvom kole tahali Sveda, ktory je velmi prirovnavany k Landeskogovi, pricom je skoro o dva roky mladsi. To je jeho velka vyhoda oproti inym, ze patri na drafte k najmladsim. Ja si stale myslim ze jeho draft by bola istota, navyse by sme mali prave kridlo do druheho utoku (za predpokladu ze v 1. bude Johansen a Atkinson), trejd Nasha s NYR uz tak realne nevyzera pretoze Scotty chce Kreidera a toho uz Rangers tak lahko nepustia, uprimne sa im ani nedivim, raz bude rovnako dobry ako on, o tom nepochybujem. Tym padom chyba do buducna jeden power forward na lave kridlo prveho utoku. V druhom som zastancom Brassarda a k nemu Forsberg by bol vyborny, na dalsie kridlo napriklad Calverta a mame dva solidne utoky. Len to este dodrzat. Dufam ze ten Forsberg nakoniec zamiery k nam, to je hrac s velkym charakterom, neni sice velky ale ma velku silu a stabilitu na nohach, strely presne a hlavne je vodca v kabine, vie so sebou strhnut cely tym a taky hrac nam naozaj chyba ako sol.
Nemusis sa bat, Luongo ma NTC, nepride.
Ja som za Dumbu, potom by sme mohli vymenit niekoho z obrancov za utocnika. Uvidime, spolahnem sa na Scottieho, on draftovat vie. Ale ak je Forsberg druhy Landeskog... no uvidime.
Co sa tyka Brassarda ta dufam, ze v nasom time skoncil.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA