Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:ja_neviem: Nervák Radulov hraje v Rusku dobře,ale k nám by asi nešel.Doma mu platí částky,které bychom mu nemohli dopřát a do Kanady by se asi nehrnul.Navíc zrovna gentlmen to není,spíš hulvát :?
Ten poslední jeho úlet na střídačce,kdy sekl nic netušícího asistenta trenéra do břicha byla docela síla.Viděl jsem to v televizi.O jeho hokejových extenpore ani nemluvě.Moje sympatie rozhodně nemá. :-(
Mám na to úplně stejný názor. Byla by to blbost svou stupiditou rovnající se podpisem Markova
Takže už tu máme definitivní jistotu letošní neúčasti v play-off :-( . Ale naprosto zaslouženě, tahle sezóna je prostě celá špatně a já jen doufám, že při trade deadline i potom na trhu s volnými hráči budeme postupovat tak, aby nezbytná přestavba mužstva dopadla mnohem lépe, než některé hovadské podpisy před a v průběhu letošní sezóny... :evil: ! Teď už nám tedy zbývá jen nějak dotrpět tenhle ročník... :|
:ja_neviem: Souhlasim s tebou,jen si myslim,že naše vedení stále potajmu doufá,že PO vybojujeme ako-li je to sci-fi.Už kvůli fanouškům.To mě evokuje k názoru,aby ještě o deadline neudělal Gauthier nějakou hloupost,která by nás později dlouho mrzela.
Zatim si v poslední výměně vedl vcelku obstojně (příchod Geoffriona vypadá nadějně) a není třeba se příliš ukvapovat.Nestojim o další minely tipu Gomez,Markov,Kaberle(Nechápu kam dal oči Pierre když ho sem přitáhl místo Špačka.Je už dávno za zenitem a je nemožný).
Ač je to nelogické,tak v současnosti pro nás platí heslo,,Čím hůř tím líp!"Budeme mít,alespoň vyšší čísla draftů pro jednotlivá kola.Radost z toho nemám,ale je to tak.
Jen bych upozornil!!!Drafty nejsou sami o sobě samospasitelné,jak se domnívají někteří fanoušci tady na hokejforu.Je to velká loterie a trvá někdy dlouhou dobu,než hráč je schopen v NHL nastoupit.Těch co to mohou udělat v osumnácti letech a prosadí se, je velmi málo. Spíš jsou to vyjímky a z minulost víme,že mnoho nadějným prospektům to trvalo někdy velmi dlouho prosadit se.Někteří později v NHL nenadchli a někteří se do NHL nikdy nepodívali.A to platí i pro přední kola draftu!!Viz např. námi drafovaný obránce David Fischer,který byl v roce 2006 tažený v 1 kole jako 20tý a dnes hraje někde na univerzitní úrovni..
V létě bude času dost na analýzu a celkovou přestavbu .Já doufám ,že začne vedení výměnou Gauthiera a angažovaním nových trenérů.Ti už by konečně měli vybrat mužstvo,které bude konkurence schopné a bude mít výsledky.Třeba i ta nejvyšší!
Přesně jak říkáte, omíláme to tady i na habsczech pořád dokola, a když to dojde nám, třem Čechům, proč to nedochází frankofonním Kanaďanům ve vedení Montrealu? :cry: Komplet vedení pryč, zbavit se hráčů typu Kostitsyn, Campoli, Darche, GOMEZ, Kaberle :bitka3: a místo nich dosadit mladé z farmy+ nějaké šikovné hráče z trejdů, ovšem už žádné přeplacené hvězdy, snad jsme už poučeni! :evil:
Já bych ve zbytku ztracené sezóny dal klidně šanci hráčům z farmy jako St-Denis, Schultz, Geoffrion a samozřejmě Palushaj a Leblanc, ale toho se asi nedočkáme.

Kauza Kaberle :hroza: :hroza: :hroza: Když trejd vyšel na povrch, tak jsem byl rád, jelikož si Kabelku pamatuju z šampionátů a z Toronta, kde hrál vždycky skvělý hokej. Samozřejmě do nikdy nebyl defenzivní bek, ale zas tak hrozné to nebylo. Kauzu Boston a Cannes jsem bral jako selhání, taky nesehranost, neseděli spoluhráči atd., zkrátka jsem mu u nás věřil, ale co přišlo? Bek, jehož legendární rozehrávkou se dnes rozumí nahození do pásma, což umí i PK, málo střílí a tak nějak u něj cítím nechuť nebo je bez motivace. Všiml si někdo jeho "důrazu" u našeho jediného gólu proti Devils minulou sobotu? Až Pacci mu musel ukázat jak se to dělá :thumbsdown: . O jeho tragické hře dozadu plné chyb, které by ani žáci neudělali ani nemluvě.
Zkrátka další přeplacená hvězda za zenitem... :evil:
:-( 26.02.2012 Bude se něco v příští hodinách dít i v Montrealu? Tomáš Plekanec je údajně ochoten odvolat klauzuli o zákazu přestupu. Kladenský rodák doposud nepůsobil v jiném týmu než u Habs. Po letošním skvělém začátku se ale herně hodně trápí. - nhl.pro

Prošel jsem některé kanadské weby a zdá se ,že je to kachna viz zde. http://www.thefourthperiod.com/news/mtl120226.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeho agent Rick Curran tuto informaci rezolutně popírá.V našem současném srabu by nám to snad Tomáš nemohl udělat.Už takhle hrajeme prdlais.Viz včerejší slušně rozjetý zápas s hratelnou Floridou. :?
:slap: Vyměněn A.Kosticyn do Nashvillu za draft 2.kolo 2013 a podmíněný draft v 5.kole 2013 z Hallovi výměny,který nám touto výměnou definitivně patří.
Čekal jsem trochu víc.Snad to má význam ve smyslu uvolnění dalších 3,5 milionu z rozpočtu a možnosti úlovku nějaké větší ryby.Možná se dočkám ještě něčeho zajímavého.
:) Tak jsem se nedočkal větší výměny.Možná je to tak lepší.Z waiver listiny Minnesoty jsme stáhli ještě útočníka Brada Staubitze.Podle jho statistik spíš bitkař vhodný spíš na farmu.Pro mě tedy nic zajímavého.
Upřímně.Těším se na léto.
:) MONTREAL, QC - The Montreal Canadiens announced tonight that forward Blake Geoffrion has been recalled from the Hamilton Bulldogs while Louis Leblanc has been reassigned to the Bulldogs.

Proti Tampě by měl být u mužstva Geoffrion a mužstvo opouští Leblanc na farmu.Nevím proč neuspokojivé výsledky HABS odnesl zrovna tento mladý útočník,který se jevil dobře a prohry nezapříčinil.Zřejmě to souvisí s nadějí buldoků probojovat se do PO.Mimo jine,poslední zápas prohráli buldoci s Torontem 6-1.Ostuda. :?
Osobně si myslim,že spolu Leblanc s Ellerem a Geoffroinem by do budoucna mohli tvořit jednu hodně zajímavou řadu.
Tak odchod Kostěje je v pořádku, snad nám Nashville mohl přibalit i nějaký prospect, ale to už teď jedno. Další neproduktivní mírně přeplacená hvězdička je pryč a volné místo v sestavě je na světě. Geoffrion, Leblanc- to jsou hráči, kteří teď musí nastupovat pravidelně, abychom je mohli začlenit na příští rok.
Staubitz dnes už bude hrát a jsem na něj zvědav. Bitkaře jsme v týmu dlouho neměli.
Škoda, že se nenašel nějaký blázen, který by vzal Gomera :roll:
Co jsem viděl na HabsTV, tak próza na téma Markov nebude jen tak rychle dopsána. Bruslí s týmem, ale podle jeho slov je rád, že ho nikdo netlačí a tím pádem ho jen tak v sestavě neuvidíme, což je možná dobře, protože by jen zabral místo mladým.

Škoda, že jsme se v TDL nezbavili Campoliho, jeho jméno v sestavě mě irituje, protože tam je zcela nadbytečné! :x

Mimochodem, montreale, nevím, jestli sleduješ habsczech, ale máme prohlášení od Plekyho, že veškeré spekulace o jeho výměně byly kecy :good:
osobne si myslim, ze kauci xteji vyskouset co nejvic hracu,
to ze louis ma misto v bud. sezone iste niet poxyb
:rofl: toto ma dnes vazne pobavilo :rofl:

Obrázek
Co se stalo ze Subbanem ? Jen nepovedená sezona, jako ostatně celý MTL, nebo nějaké jiné problémy?
Obecně se dá říct, že se veze se špatnými výkony týmu, ale na začátku sezóny byl vyloženě špatný. Nesmyslné fauly, chyby v obranném pásmu, mazal a bodový příspěvek byl nicotný. Zhruba od Vánoc se ale rapidně zlepšil. Není to PK, jako loni (kdy ale byla nálada v celém týmu jiná a výkony byly jinde), ale zvedl se bodově a hlavně už tolik nechybuje a při jeho IT je velice slušná nula v +- :thumbsup: Na to, že se zpočátku sezóny pohyboval kolem -10, tak to je určitě zlepšení.
Jsem moc rád, že ho máme a že na něm budeme stavět organizaci i v dalších letech (teda pokud ho logicky prodloužíme po sezóně). Určitě je v něm obrovský potenciál. :yes:
:-( V Kanadě se obecně soudí,že pustit Subbana by byla sebevražda.Souhlasim s tebou,že se svezl na vlně mizerných výkonů celého mužstva,ale neodpustim si,že flákal treningy,což naštvalo i Landecoura a dokonce se to dostalo do medii.Přitom jeho forma oproti té loňské je mnohem slabší.
Co jsem měl možnost vidět,zdaleka tak nehituje jako loni a nejde soupeři tolik do těla jako loni.V to určitě polevil.To tvrďák Jemelin je v tomto ohledu jiný kafe.Stále ho neopustily zbytečné ztráty kotouče,když má puk jasně na hokejce.To je snad dáno jeho někdy falešným sebevědomím.
Co se týká jeho střelby.Pálí často,ale nepřesně,nebo do míst, kde golman nemá problémy s pokrytím.Navíc je i občas nedůsledný.Příklad.V posledním zápase s Tampou nechal Stamkose před brankou,nestačil k němu přistoupit a jen čuměl,jak nám dává soupeř gól.
Nechci aby to vyznělo,jakože,,Za vše může Subban"Ale určitě jsme od něj čekali letos víc.
Subban je velká naše naděje.Je ještě hodně mladý tak doufám,že ještě vyzraje a hokejvě se ,,vyhraje".Zrovna on je ten tip hráče,který by potřeboval pevnější ruku trenéra.To se,ale snad dočkáme až v létě.
Jo, pravdu díš. Ale takové větší či menší chyby kupí ve své podstatě celý tým. Je to dáno náladou, jež vychází z postavení týmu v tabulce a z výkonů. Každý je naštvaný, jak řekl Pacci a pak to tak vypadá, pokud jsi někdy hrál kolektivní sport, tak musíš souhlasit. Takže ztráty puku nebo nedůsledné bránění ani nemá cenu v této fázi sezóny řešit. Jen ji doklepat bez větší ostudy, i když to půjde těžko, protože nám všichni ujíždí. Hráči a trenéři sice pořád vykřikují ty stejné fráze, někdo možná ještě fakt věří v PO, ale tahle sezóna se musí dohrát se zapojením mladých co nejdůstojněji a velice tvrdě se pod (doufejme) zcela novým vedením připravit na sezónu následující.
Nechce se mi to hledat, náhodu nevíš, jestli někdy skončili Habs poslední?

Jo a PK má hity pořád krásné a stylové, ale máš pravdu, že jich ubylo, což je škoda.
:D Přinutil jsi mě mrknout do hokejového pravěku Canadiens.Stále se všichni chlubí počty Stanley cupu,ale nezdary z minulosti HABS se nezmiňují.Samotného mě to zajímalo.
Tak tedy.Pokud bych to bral od roku 1909,roku který bereme jako datum vzniku klubu, tak hned při svém prvním vstupu jsme byli poslední.Z 12 zápasů jsme tehdy uhráli dvě vítězství.Dále jsme byli poslední v předválečných sezónách 1911-1912,1914-1915,1935-1936 a válečné sezóně 1939-1940.
Po válce jsme nikdy poslední v NHL nebyli,pouze jsme dvakrát skončili poslední v divizi.A to v sezónách 1988-1989,2000-2001 a pravděpodobně letos.
Dole je odkaz na historii HABS a tlačitkem next můžeš posunovat jednotlivé sezóny,kde ty naše féšaky v slušivých dresech uvidíš a také tabulku, jak si v dané sezóně počínali, až do dnešní doby.Je to hezké mrkni nato. :wink2:

http://ourhistory.canadiens.com/season/1909-1910" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak dneska Subbík docela slušně zabodoval ;) Ale to, že sním budou problémy musel počítat i ten největší optimista, jeho mentalita je typicky černošká ( tím nemyslím nějaký rasistický útok, každý ví jak to myslím), až by se hodil spíše do NBA. Podle mě bude otázka jestli ho trenér dokáže ukočírovat, pokud ano máte prvního beka na dlouhou dobu, pokud ne, tak to sním půjde rychle dolů....
Přesně tak to s ním je a to už od začátku jeho kariéry. Prostě je to pořád na vážkách...
hosi mne už těd trapi kam tych hracu dame

bourniva, tinordi a galagher už maji smlouvy
belveau a holland budu at taky 20, ocekava se ze ich taky podepisem.. kto pujde na farmu a kdo do 1.ho timu? :hmm:
montreal píše::D Přinutil jsi mě mrknout do hokejového pravěku Canadiens.Stále se všichni chlubí počty Stanley cupu,ale nezdary z minulosti HABS se nezmiňují.Samotného mě to zajímalo.
Tak tedy.Pokud bych to bral od roku 1909,roku který bereme jako datum vzniku klubu, tak hned při svém prvním vstupu jsme byli poslední.Z 12 zápasů jsme tehdy uhráli dvě vítězství.Dále jsme byli poslední v předválečných sezónách 1911-1912,1914-1915,1935-1936 a válečné sezóně 1939-1940.
Po válce jsme nikdy poslední v NHL nebyli,pouze jsme dvakrát skončili poslední v divizi.A to v sezónách 1988-1989,2000-2001 a pravděpodobně letos.
Dole je odkaz na historii HABS a tlačitkem next můžeš posunovat jednotlivé sezóny,kde ty naše féšaky v slušivých dresech uvidíš a také tabulku, jak si v dané sezóně počínali, až do dnešní doby.Je to hezké mrkni nato. :wink2:

http://ourhistory.canadiens.com/season/1909-1910" onclick="window.open(this.href);return false;
No to je hodně v pořádku, ty první sezóny jsou parádní. Z fotek úplně dýchá historie, krása :good: Takže letos asi přepíšeme historii, protože poslední v konferenci jsme asi nebyli. Smutné
montreal píše::-( V Kanadě se obecně soudí,že pustit Subbana by byla sebevražda.Souhlasim s tebou,že se svezl na vlně mizerných výkonů celého mužstva,ale neodpustim si,že flákal treningy,což naštvalo i Landecoura a dokonce se to dostalo do medii.Přitom jeho forma oproti té loňské je mnohem slabší.
Co jsem měl možnost vidět,zdaleka tak nehituje jako loni a nejde soupeři tolik do těla jako loni.V to určitě polevil.To tvrďák Jemelin je v tomto ohledu jiný kafe.Stále ho neopustily zbytečné ztráty kotouče,když má puk jasně na hokejce.To je snad dáno jeho někdy falešným sebevědomím.
Co se týká jeho střelby.Pálí často,ale nepřesně,nebo do míst, kde golman nemá problémy s pokrytím.Navíc je i občas nedůsledný.Příklad.V posledním zápase s Tampou nechal Stamkose před brankou,nestačil k němu přistoupit a jen čuměl,jak nám dává soupeř gól.
Nechci aby to vyznělo,jakože,,Za vše může Subban"Ale určitě jsme od něj čekali letos víc.
Subban je velká naše naděje.Je ještě hodně mladý tak doufám,že ještě vyzraje a hokejvě se ,,vyhraje".Zrovna on je ten tip hráče,který by potřeboval pevnější ruku trenéra.To se,ale snad dočkáme až v létě.
Veru veru, pravdu máš. :yes: :jn:

:hufi: krásne mu naložil, spoluhráčovi.
Nezklamal jsi, čekal jsem, kdy to sem hodíš... :D . Ale jinak Jemelin mě fakt svou hrou do těla příjemně překvapuje, myslel jsem si po tom, co jsem ho viděl na MS, že to bude obrovský propadák - a on je nejčastěji hitující nováček v NHL... :thumbsup: !
:sok: Je vidět,že když Jemelin hituje ,tak si nevybírá.Zavře oči a....Cole vyletěl do vesmíru jak Jurij Gagarin.Jinak bodyček to byl náramnej,škoda,že do vlastních řad.
Jemelin, typický Rus :lol2: .. Ale provedl to parádně, to se mu nesmí upřít :good:
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES