Přesně jak říkáte, omíláme to tady i na habsczech pořád dokola, a když to dojde nám, třem Čechům, proč to nedochází frankofonním Kanaďanům ve vedení Montrealu?

Komplet vedení pryč, zbavit se hráčů typu Kostitsyn, Campoli, Darche, GOMEZ, Kaberle

a místo nich dosadit mladé z farmy+ nějaké šikovné hráče z trejdů, ovšem už žádné přeplacené hvězdy, snad jsme už poučeni!
Já bych ve zbytku ztracené sezóny dal klidně šanci hráčům z farmy jako St-Denis, Schultz, Geoffrion a samozřejmě Palushaj a Leblanc, ale toho se asi nedočkáme.
Kauza Kaberle

Když trejd vyšel na povrch, tak jsem byl rád, jelikož si Kabelku pamatuju z šampionátů a z Toronta, kde hrál vždycky skvělý hokej. Samozřejmě do nikdy nebyl defenzivní bek, ale zas tak hrozné to nebylo. Kauzu Boston a Cannes jsem bral jako selhání, taky nesehranost, neseděli spoluhráči atd., zkrátka jsem mu u nás věřil, ale co přišlo? Bek, jehož legendární rozehrávkou se dnes rozumí nahození do pásma, což umí i PK, málo střílí a tak nějak u něj cítím nechuť nebo je bez motivace. Všiml si někdo jeho "důrazu" u našeho jediného gólu proti Devils minulou sobotu? Až Pacci mu musel ukázat jak se to dělá

. O jeho tragické hře dozadu plné chyb, které by ani žáci neudělali ani nemluvě.
Zkrátka další přeplacená hvězda za zenitem...