Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ano, aj ja somto citala, ale nikdy si nemozes byt isty... lenze podla hry ktoru predvadza sa zda, ze je v pohode... :yes: ... minimalne mu v Los Angeles divaci nikdy nepripravili ovacie v stoje ako u nas po jeho prichode... ak bude Nash trejdovany, a to asi bude, podla mna nas novy kapitan... :yes:

K obrane, spokojna som s dvojickou Tjutin-Nikitin... obaja su two-way defensmen, su pohyblivi, mysli im to. V druhej sa dari J. Johnsonovi s Wizom, aj ked by som vedla Jacka videla radsej niekoho defenzivneho, preto mam aj zaujem o Dylana McIlratha z Rangers. Uvidime, ako to nakoniec dopadne. V tretej su rozne moznosti, nechat Methota a k nemu dat bud Mooreho, alebo jedneho z dvojicky Savard/Goloubef, pripadne Prouta, aj ked David (Savard) je neskutocne pomaly,co staci na AHL, na NHL nestaci. Zato Cody ma raketovu rychlost, podobne ako Moore. Alebo... trejdnut Methota a k Mooremu ziskat tvrdeho, defenzivneho obrancu, ktory hra napravo. Uvidime.
Mikey09 píše:Tak ja si myslim ze Orpika a Commodora nemozes porovnavat, Orpik ma predsa len o nieco viac odohrate.

Anger: Akeho Staala myslis?
Mna nezaujima, kolko ma kto odohrate, ale ako korculuje a aku ma pozicnu hru. A tu Orpik hori ako fakla, vid terajsie PO. Plus, my nehrame stylom, ktory by mu vyhovoval, ako LA, alebo Phoenix.

Mysli Jordana.
Jasne myslim Jordana jeho odchod z penguins je hodne pravdepodobny a myslim ze by to byl pro vas super hrac.U vas by mohl hrat klidne prvni lajnu a myslim ze by na to mel.

A Orpika i kdyz se mi libi jak je tvrdej tak ja bych ho nechtel a podle me v Pens neni takovej obrance kteryho by jste potrebovali.

Ale mam pocit ze pens udelaj stejnou chybu jako kdyz pustili Talbota coz je extra hrac 3 lajny a je naprosto luxusni.To samy Jordan naprosto vybornej hrac druhy lajny skvelej na oslabeni velkej a silnej, navic dokaze bodovat.Podle me udelaj chybu kdyz ho pustej ale Malkina ani Crosbyho asi neee.
Logika by velila vymenit jedneho z nich... ale... ukaz mi GM, ktory vymeni Crosbyho. No a Malkina po zisku Hart Trophy asi taktiez budu tazko vymienat. To by GM musel mat gule a tie Shero asi mat nebude. Toto by dokazal tak Sather, Burke, Murray, Tallon... proste silni GM, nie Shero.
S tym McIlrathom s tebou uplne suhlasim, taky bek nam chyba, ale hovoris o korculovani a pozicnej hre, myslis ze to su prave veci v ktorych McIlrath vynika? korculovanie ma hodne hodne slabe.
Je este mlady a nie drahy... kym Orpik by sa nasledne nedal vymenit... vid Commodore :D
Tak to ano, to mas pravdu! :) Ale nemyslim si McIlrathom by sme spravili taky preslap, bol by idealny k Jackovi, dalej Tyutin-Nikitin a napriklad Wiz-Moore a mame vybornu obranu. Len aby sa konecne zacalo nieco diat, Scotty sa vyjadril ze toto leto bude z jeho pohladu najzaujimavejsie a najdolezitejsie ake kedy zazil, tak dufajme ze sa nebude bat velky trejdov a uskutocni sa ten s NYR, v ktory velmi velmi dufam.
Dal by si mi na jeho slova link? Teraz CBJ moc nesledujem, presnejsie Dispatch (oddych :) ). Diky. Diat sa bude, asi dostal noz na krk, poslednu sancu.
Wizaby som kludne trejdla a k Mooremu by som tiez zohnala tvrdeho, pohybliveho, defenzivneho obrancu, Johny vie dobre branit, ale jeho fyzicka hra je dost vlazna.
Myslim ze na mynhltraderumors.com to bolo, ale nejsom si isty, niekde to pohladaj v starsich clankoch :)
Aaron Portzline of the Columbus Dispatch: There are indications that the Blue Jackets won’t go into a 3-4 year rebuilding mode and will make moves to be competitive next season.
“It’s the biggest summer since I’ve been here,” general manager Scott Howson said. “I see us being competitive next season, for sure. We have to be more competitive.“There are a lot of moving parts. It depends on where they fall, in terms of the impact we can make on the franchise.”
The Blue Jackets are almost certain to deal Rick Nash, and it could awkward/ugly if he remains with the club. They’ll likely have a choice of drafting Ryan Murray, Mikhail Grigorenko, Alex Galchenyuk or Filip Forsberg. They own the Kings pick this year if they chose, or they can defer it to next year. The pick currently stands as the 17th pick, but could go to 26-30 depending on how far the Kings go in the playoffs. They may look to move this pick. They’ll be looking to add a starting goalie, with the only way Steve Mason comes back is if he’s the backup. Goalie options for the Blue Jackets will be Cory Schneider, Anders Lindback, Jonathan Bernier and Tuukka Rask. If a trade can’t be worked out they could look at UFAs Josh Harding, Scott Clemmensen Martin Biron, Dan Ellis and Jonas Gustavsson. Trading Nash would likely bring them a combination of draft picks, prospects and established players. 2 of those players would likely be ready for the NHL. Not including Nash, their top 6 would include R.j. Umberger, Derick Brassard, Vinny Prospal and possibly Cam Atkinson, Ryan Johansen and their 2nd overall pick.
Podla mna hlupost, sustredila by som sa na budovanie timu a PO brala iba ako nieco naviac. Vymenila by som Brassarda a ziskala centra a la Jordan Staal. Taktiez mi az tak nereze Mark Letestu, ale zase ako treti center, preco nie. MacKenzie maximalne stvrta lajna.
A najma... trejd Nasha!!!
Nad Brassardom by som nelamal palicu, ako 2.center je stale vyborny, tuto sezonu mal horsiu preto, ze musel casto hravat na kridle a to ako si videla mu tak nejde, inak ma vysoke hokejove IQ a to sa vzdy hodi, urcite by som ho nechal za Johansenom. Letestu by taktiez este mohol rok ostat aby sa v junioroch vyhral Boone Jenner, nech poriadne prerazi a potom moze byt on nasim 2./3. centrom.
Brassardove IQ je precenovane, je sikovny, ale mne v time nesedi. Plus nezabudaj, ze Johansen na buduci rok prvym centrom este nebude, az neskor, tak o rok-dva. A pri vsetkej ucte, Derick nie je centrom, ktory by mohol plnit specificku ulohu v prvom utoku, ako tomu bolo u Malhotru, ktory svojim forcekingom a defenzivou vytvoril priestor pre Huseliusa s Nashom. Letestu ano, tak dva roky maximum, dokym pride Boone, mozno aj menej. Ale... Boone by kludne mohol prekvapit a dostat sa do zostavy uz buducu sezonu. Aj ked ja preferujem este jeden rok v OHL, pripadne europskej lige, skoda, ze nemoze hrat AHL.
nie nie, urcite by mal ostat rok v OHL, uz teraz bol kapitanom, pojde na MS 20 a on by to mal tahat, tak dufajme ze konecne poriadne prerazi. Preco by nemohol ist do AHL? to mi vysvetli prosimta :)
Já taky Brassarda nevidím tak zle.. Jako druhý centr by se mi u vás jevil jako ta nejlepší volba. Talent má, potenciál stále taky.. je fakt, že změna by mu asi prospěla ale na jeho místo nemáte nikoho. Ale on kdyby ustálil výkony, tak by byl velmi dobrý, mně přijde na podobný typ jako Sam Gagner. Oba nedokáží naplnit potenciál.
To je sice vsetko pekne, ale vy obaja zabudate, ze nemamecentra c.1. Johansen nm zatial nieje, bude tak o rok,dva, ale nie teraz. Plus, Malhotra sice nebol prvym centrom, ani druhym, ale zase perfektne branil a forcekoval, cim sa uvolnil priestor kridlam, takze do prveho utoku zapadol, toto Brassard nevie, on je do utoku a to je vsetko, obrana je prachbiedna. A ani tam neziari. Dokaze zabojovat, ale to nestaci. No a kvoli Brassardovi strkat Johansena do tretej lajny? To by bola skoda, ak by mal hrat s drevakmi ako Derekom" hre nerozumiem, ale hlavne ze bojujem" Dorsettom.

V AHL moze hrat hraci z CHL az od sezony, kedy dovrsia 20 rokov, skor nie. U Booneho to bude na buduci rok. Vynimkou je vypadnutie z PO, ako teraz, ked Oshawa vypadla (inak Boone hral v PO bajecne) a Boone sa pripojil k Falcons.
Ryan na 1. centra ma, zozaciatku sa tam bude trosku hladat ale verim tomu ze 20-30 zapasov a je tam ako doma..ked nie tak je tu stale Venca Prospal, ten predsa hraval aj centra, tak kde je problem aby Derick nemohol byt 2. center? ten chalan na to ma tak preco ho tam nenechat
Pretoze je mat lepsie centrov xxx, Johansen, Letestu, MacKenzie ako Brassard, Johansen, Letestu, MacKenzie... najma ak tym xxx by mohol kludne byt Staal. A ze na to ma? Chceme byt uspesni, alebo ako? Taktez, chceme znicit Johansena? Preco ho najprv nedat na post 2. centra a az neskor ho dat na post prveho? Vsetko ma svoj cas. Brassard nie je prvy center a je otazne ako dlho mu tie vykony vydrzia.
Já jsem tedy pro kombinaci Brassard, Johansen, Letestu, MacKenzie .. Nic proti gustu, ale i když dojde Staal, koho bude mít na křídle? Jestliže skutečně Nash odejde, tak vaše křídla jsou průměrná, né-li podprůměrná. Prospal bude zase o rok starší, "Hamburger" letos za očekáváním.. Atkinson neprověřený. Na draftu můžete vzít křídlo, o tom žádná, ale i tak se mi vaši křídelní útočníci nezamlouvají.. Je samozřejmě jasné, že někdo přijde/ někoho podepíšete. :neviem:
V Pens ma Staal Cookeho a Kennedyho, co tiez nie je extratrieda, Umberger zacal makat od druhej polovice sezony, takze sa u mna postupne vracia na pozicie, ktore mal pred sezonou. :) Nase kridla by. bez Nasha boli: Umberger, Huselius (ak ho podpiseme), kridelnik z balicka za Nasha (ak by sme nebrali brankara), Atkinson, Boll, Gillies, Prospal, Kubalik, Calvert, Dorsett, Majorov (ak bude predlzeny), plus prekvapko na drafte (kedze ja fakt neviem, koho budeme tahat). Mozne prekvapka su Tynan a Ambroz, pripadne Jenner na kridle.
Zajímavá, zajímavá debata. :yes:
Nebudu se do ní zapojovat, protože absolutně netuším jaké plány má náš slavný GM a komentovat každou spekulaci taky nemá moc smysl, ale můžu říct, že na tohle léto jsem opravdu zvědavý. :yes:
Co se týče draftu tak tam je to také jedna velká neznámá. Nevíme jestli pick nevyměníme a koho tahat? To též je je jedna velká záhada. Já preferuji Filipa Forsberga.
Volných hráčů moc nebude, ale kdo by mohl být zajímavý je takový Boyes a nebo mou hodně preferovaný Hejduk s Hudlerem.
Každopdáně jak už jsem psal. Přestávka mezi sezónami je sakra zahalená v mlze a co se bude dít, to ví snad jen sám bůh. :)
mt-svk píše:V Pens ma Staal Cookeho a Kennedyho, co tiez nie je extratrieda, Umberger zacal makat od druhej polovice sezony, takze sa u mna postupne vracia na pozicie, ktore mal pred sezonou. :) Nase kridla by. bez Nasha boli: Umberger, Huselius (ak ho podpiseme), kridelnik z balicka za Nasha (ak by sme nebrali brankara), Atkinson, Boll, Gillies, Prospal, Kubalik, Calvert, Dorsett, Majorov (ak bude predlzeny), plus prekvapko na drafte (kedze ja fakt neviem, koho budeme tahat). Mozne prekvapka su Tynan a Ambroz, pripadne Jenner na kridle.

S Huseliusom by som moc nepocital, skor tam zarad Prospala pokial nebude hrat on toho 1.centra. Ambroz este urcite nie, nepodarilo sa mu poriadne presadit ani na univerzite, aj ked zaciatok mal super, Tynan je ina vec, ale podobny typ ako Atkinson a Calvert, cize maly a sikovny utocnik, mozno je cas mu dat prilezitost u muzov. Boone Jenner na kridle? ani nahodou. To bude nas elitny 3.center, ma myslenie, vie branit, hrat do tela a taktiez vodcovske schopnosti, aspon pozicia centra je nieco co mame celkom dobre zabezpecene do buducna (Johansen,Brassard,Jenner).
Dawe4 píše:Zajímavá, zajímavá debata. :yes:
Nebudu se do ní zapojovat, protože absolutně netuším jaké plány má náš slavný GM a komentovat každou spekulaci taky nemá moc smysl, ale můžu říct, že na tohle léto jsem opravdu zvědavý. :yes:
Co se týče draftu tak tam je to také jedna velká neznámá. Nevíme jestli pick nevyměníme a koho tahat? To též je je jedna velká záhada. Já preferuji Filipa Forsberga.
Volných hráčů moc nebude, ale kdo by mohl být zajímavý je takový Boyes a nebo mou hodně preferovaný Hejduk s Hudlerem.
Každopdáně jak už jsem psal. Přestávka mezi sezónami je sakra zahalená v mlze a co se bude dít, to ví snad jen sám bůh. :)
Som rad ze sa nasiel niekto, kto taktiez preferuje Filipa Forsberga, pre porovnanie je o 10 mesiacov mladsi ako Yakupov, co skauti beru casto v ohlad a ked ho budu porovnavat s Yakupovom tak jeho budu vzdy brat ako o rok mladsieho, preto ho preferujem. Trh - Brad Boyes by bol vybornou volbou, on si potrebuje napravit reputaciu a u nas by na to mohol dostat prilezitost, ked pristupi aspon na 3 miliony tak to bude super. Hejduk uz je bohuzial za zenitom a myslim ze by nam nic nedal, to nech uz radsej hraju nasi mladosi, Hudler je vec druha, toho by som bral hned. :)
No vsak vravim prekvapka... :D T.J. Tynan este asi ostane na Univerzite, aspon jeden rok a potom AHL. Ambroz podobne, hovorim to ako totalne prekvapko. Boyesa nechcem, to radsej mozeme dat sancu Kubalikovi ci Calvertovi, podobne Hudlera. Ak posilu, tak naozaj vyborneho utocnika a nie priemer. Brassarda by som sa zbavila, nie je to vitaz... naladovy... teraz ma hodnotu... a ziskat naozaj kvalitneho centra. Opakujem, mne by sa pacili centri J. Staal, Johansen, Jenner, MacKenzie... pripadne by som suhlasila s Johansenon, Jennerom, MacKenziem a Gilliesom, ale to by sme museli mat vyborne kridla, do druheho utoku. Uvidime, koho budeme draftovat, je kludne mozne, ze vezmeme Galcheynuka. Po Forsbergovi moc netuzim.
mt-svk píše:...Po Forsbergovi moc netuzim.
Draft je vzdy takpovediac "loteria". Ja by som sa napriklad Forsbergovi nebranil. Myslim, ze svedsky mladici posledneho destarocia maju velmi dobre vysledky. V tejto kategorii su pre mna na spi*i v Europe. Vyber Forsberga by vsak podla mna este nebol vyber do dalsej sezony. Este minimalne rok by sa mal "vyhrat" v Eliteserien. Uvidime kazdopadne som zvedavy na vyvoj dvojice Yakupov/Grigorenko vs Forsberg.
MinonkySK píše:
mt-svk píše:...Po Forsbergovi moc netuzim.
Vyber Forsberga by vsak podla mna este nebol vyber do dalsej sezony. Este minimalne rok by sa mal "vyhrat" v Eliteserien. Uvidime kazdopadne som zvedavy na vyvoj dvojice Yakupov/Grigorenko vs Forsberg.
S tym sa u Forsberga pocita, kludne ho aj rok dva nechat vo svedsku, tam su skvely treneri. Grigorenkovi prilis neverim, to je uz teraz strasne naladovy hrac a pochybujem ze Scotty chce dalsieho Semina, aj ked hokej hraje skvele, ale ta povaha je to co sa mi nepaci a bojim sa ze by dopadol podobne ako Filatov. A mozno budeme vsetci prekvapeny a Scotty zobere toho chybajuceho obrancu v podobe Ryana Murrayho :D
Ak by sme tahali Forsberga, tak nechat vo Svedsku rok-dva. Nic neuponahlat. Po Murrayovi netuzim, to skor Dumba, ten je podla mna lepsi ako Murray, a najma dava to hry viac energie. Co sa tyka nasho picku od LAK, momentalne nemozem komentovat, kedze neviem ktory bude... :D Ak budeme draftovat Grigorenka, osobne otrieskam Howsonovi hokejku o hlavu... a to som Michaila chcela, ibaze to som este nevedela aku ma povahu.
Filatov nech vyspeje, vsak je to este lahko ovplyvnitelne decko, presne, ako to povedal Hitch, akonahle zacne makat (myslel v zapase), pri jeho talente nebudu ZIADNE problemy.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS