Ano, aj ja somto citala, ale nikdy si nemozes byt isty... lenze podla hry ktoru predvadza sa zda, ze je v pohode...
... minimalne mu v Los Angeles divaci nikdy nepripravili ovacie v stoje ako u nas po jeho prichode... ak bude Nash trejdovany, a to asi bude, podla mna nas novy kapitan... 
K obrane, spokojna som s dvojickou Tjutin-Nikitin... obaja su two-way defensmen, su pohyblivi, mysli im to. V druhej sa dari J. Johnsonovi s Wizom, aj ked by som vedla Jacka videla radsej niekoho defenzivneho, preto mam aj zaujem o Dylana McIlratha z Rangers. Uvidime, ako to nakoniec dopadne. V tretej su rozne moznosti, nechat Methota a k nemu dat bud Mooreho, alebo jedneho z dvojicky Savard/Goloubef, pripadne Prouta, aj ked David (Savard) je neskutocne pomaly,co staci na AHL, na NHL nestaci. Zato Cody ma raketovu rychlost, podobne ako Moore. Alebo... trejdnut Methota a k Mooremu ziskat tvrdeho, defenzivneho obrancu, ktory hra napravo. Uvidime.
Mysli Jordana.
K obrane, spokojna som s dvojickou Tjutin-Nikitin... obaja su two-way defensmen, su pohyblivi, mysli im to. V druhej sa dari J. Johnsonovi s Wizom, aj ked by som vedla Jacka videla radsej niekoho defenzivneho, preto mam aj zaujem o Dylana McIlratha z Rangers. Uvidime, ako to nakoniec dopadne. V tretej su rozne moznosti, nechat Methota a k nemu dat bud Mooreho, alebo jedneho z dvojicky Savard/Goloubef, pripadne Prouta, aj ked David (Savard) je neskutocne pomaly,co staci na AHL, na NHL nestaci. Zato Cody ma raketovu rychlost, podobne ako Moore. Alebo... trejdnut Methota a k Mooremu ziskat tvrdeho, defenzivneho obrancu, ktory hra napravo. Uvidime.
Mna nezaujima, kolko ma kto odohrate, ale ako korculuje a aku ma pozicnu hru. A tu Orpik hori ako fakla, vid terajsie PO. Plus, my nehrame stylom, ktory by mu vyhovoval, ako LA, alebo Phoenix.Mikey09 píše:Tak ja si myslim ze Orpika a Commodora nemozes porovnavat, Orpik ma predsa len o nieco viac odohrate.
Anger: Akeho Staala myslis?
Mysli Jordana.