Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Len poznámka: máme v 4tej lajne krídlo ktoré neboduje, už sa pomaly ani nebije a akurát bráni za takmer 2.7m a nikto sa ho nechystá trejdnúť. V 3tej lajne 35+ ročné až teraz produktívne ľavé krídlo za 5 mega. V 4 def. obrancoch máme viazaných 13+ mega. Miliónový cap hit je za kvalitného 4tého centra bežná vec i keď samozrejme, vždy sa nájde aj lacnejšie riešenie. Ale keď si prečítate prvé tri vety, chlapi, neopakujte že je to overpayed hráč, lebo to tak celkom nie je a na naše štandardy :uvodzovky: už vôbec nie.
A guy that can take critical faceoffs is well worth 1.1m

And if you listened to Lou closely, he mentioned his limited minutes. Which can only mean that he is going to have an opportunity for an expanded role.

This is a beautiful trade.... Three things can happen with Steckel.

1. He sucks so bad that he goes to albany.
2. He is a servicable 4th line with faceoff skills.
3. With more opportunity in the right system he blossoms into a good defensive center.

And the kicker is none of it matters. Best case scenario, great. Worst case, so what-- he becomes another tradeable asset.

The real prize was a second in a deep draft, getting the second asset makes it sweeter
:yes: Tak tak.
U mňa veľmi dobrý trejd. Výmena by sama o sebe bola dobrá, 2nd je čerešnička na torte. Steckel je veľmi dobrý defenzívny forward a hoci defenzívnych hráčov to až tak netrápi, páči sa mi, že sme menili 36 ročného za 28 ročného.
Ofenzívnej sily máme/bude (Parise) dosť, ja pre takéto omladenie a posilnenie defenzívy rád oželiem Arnottov prínos v ofenzíve (ktorý bol viac vecou ktorá od neho hrozila ako vecou ktorá sa skutočne diala).
Nejde než súhlasiť beegs. Navyše Steckelov agent má konexie v Devils a citujem: "je to Devil a Jacques ho bude milovať" Nech sa tak stane!

OT: Salvy sa cíti lepšie, ale pre túto sezónu už nič. Špekuluje sa či to s ním nejak vybavíme, aby nepokračoval :buchac: :giggle: asi tak ako sa špekulovalo, že jeho zranenie je len louphole ako sa vysporiadať s cap space v jeseni... ale toto pobavilo:
December:
Sal: I actually feel pretty g...
Lou: You have a concussion.
Sal: I have a concussion.
:lol2:

P.S.: Hovoriť o 2nd ako o čerešničke nie je celkom správne nakoľko práve ten pick bolo to, čo sme chceli. Steckel je čerešnička :D
in fact, Steckel has ranked among the top seven on draws in each of his four full NHL seasons. Last year, he was second overall at 59.2 percent. He was fifth (57.9 percent) in 2008-09, and tied for seventh (56.3 percent) in 2007-08.
Lou Lamoriello says #Devils are better with David Steckel than Jason Arnott

trochu pospáskovka od Loua no...takové věci si má nechat pro sebe :ja_neviem:

http://devils.nhl.com/club/podcastplaye ... &iid=29595 rozhovor s Louem
Tak podpásovka...čo je pravda, to je pravda, akurát potvrdil moje slová. :yes:
60% faceoff victories in our own zone late in the game?

I wouldn't care if he fell down in a coma after every draw, as long as he wins them at that rate.
Getzo5 píše:Tak podpásovka...čo je pravda, to je pravda, akurát potvrdil moje slová. :yes:
:
Nezlob se na mě ale shodit takhle hráče který nám pomohl zásadně ke Stanley Cupu to není podle mě moc fér. Kdyby tohle Lou neřekl nic by se nestalo
Nezlobím. Bolo to netaktné, s tým súhlasím. Akurát som rád, že to tak vidí i on, to je všetko. Hádam bude Steckel úspešný nemenej ako Arnie. Bohužiaľ, Caps na :cup: nevidím...
Jak rikal Martin, trochu uz to bylo probrano v chatu. rikal jsem to vcera a myslim si to i dnes, Steckel je prinejlepsim 3. centr v horsim pripade drahej 4. centr. Spis to vyvolava otazky co s JJ a Henriquem. Getzo sice rikal, ze nemusi hrat centra ale to potom budeme mit prilis kridel a na nekoho zbyde cernej petr (muj typ Zharkov) Dalsi moznost je ze Steckel bude po sezone poslan dal. Ale co bude v lete ted tezko predvidat. Pockejme si co dokaze Steckel pod JL a pak uvidime co dal. Pokud je to Devil tak jedine dobre. pokud ne ziskali jsme 2nd rd (horsi pozici v udajne lepsim roce). tedy vicemene Hallischuck za Steckela, coz neni tak spatne.
TGfireandice Tom Gulitti
Zach Parise has been given medical clearance to start skating.
3 minutes ago
Zach is back :yahoo: :yahoo:

Ok, dosť bolo srandy... dúfam, že bude čo najskôr v game shape, hlavne nič neuponáhľať, zdravie je prednejšie.
NHLDevils New Jersey Devils
Parise will skate on his own for minimum 2-3 weeks
Getzo5 píše:Zach Parise has been given medical clearance to start skating.
Parise will skate on his own for minimum 2-3 weeks
Pokud uz nebudete mit sanci na PO je zbytecne ho posilat na led :yes: Za mesic se uvidi a kdyz bude sance tak zrejme nastoupi...
Jen tak mimochodem by me zajimalo co je ten Hesselink na nhlpro zac :) ten tam ma fakt ehm zajimavy prispevky :))
Ja neviem, ale odkedy som ho tam tak 6x sprdol a totálne ma znechutil, prestal som si toho šaška všímať. To snáď videl každý, že chlapec je mimo, koniec koncov aj ty. Ja som len vďačný, že nezamieril aj sem. Nad pozvaním som ani neuvažoval. :hroza: Sranda fans má v tíme každý, chvalabohu tu je nás málo a s osadenstvom sme, až na pár výnimiek, myslím všetci spokojní (nielen Devils) :cool:
To je nieco neuveritelne ako vam ide,sledujem jednym okom kazdy vas zapas a nestacim sa divit..FANTASTICKA praca :poklona2:
Jo getzo tohle video nemá chybu :good:
Jinak našim chlapům se rodí potomci jak na běžícím pásu ! po Volchenkových dvojčatech dnes přivítal na svět dceru McKinnley Clarkson :clap:
Komentátori Pens sa opäť vyznamenali, tak pre pobavenie :lol3: tretiny ich očami...:
What I learned in the first period:

-Brent Johnson is amazing and Brodeur is just like kind of good
-Devils are nameplates with no personalities
-Every game New Jersey has ever played has been 2-1
-If the Devils score the first goal, the game is automatically over
-Clarkson is skating weird and might be injured, but we'll laugh at him anyway
-Zajac must have done something bad because Letang is such a stand up guy that he would never antagonize someone like that
-Zajac tried to sucker punch an innocent player who was skating away
-Zajac should have gotten an extra penalty for fighting with his visor on
-Zajac may or may not have had his jersey tied down, the refs should have checked
-The last 9 minutes have been the best 9 minutes of hockey ever witnessed by mankind
-Letang physically could not have had his jersey tied down because he had it tucked in
-That guy who hurt Crosby is on the Devils now
-It's funny cause the Devils trap which makes magical turnovers, yet the Devils are the ones turning it over today LOL
-Zajac is a dick
What I learned in the 2nd period:

-Tyler Kennedy (affectionately known as TK) is so good at hockey that there are no words to describe it
-Letang got kicked out and it still wasn't fair
-Steckel's apology was legitimate because anyone who hurts Crosby should feel bad about themselves
-Derek Engellend is the most underrated player in the NHL
-The definition of the terms "pinch" and "fore check"
-When Travis Zajac beats three guys and score on a breakaway, it's a fluke goal on a broken play
-When Tyler Kennedy gets gift wrapped a wide open shot in the slot, it's a highlight reel goal that Pavel Bure would be proud of
-The Devils have a couple of Swedish guys, thats kind of cool I guess
-In terms of puck handling, Johnson is as good if not better than Brodeur
-Kovalchuk isn't good at dangling and needs to practice his stick work
-Steckel should have gotten a penalty for being blindsided, lol just kidding, but seriously, we hope he's injured
-Tyler Kennedy
-Why hasn't Zajac been given a penalty yet?
-Give the Penguins some credit, man
-Steckel may be the Anti-Christ but he's pretty darn good at face-offs
-Hey man, the Penguins have had a lot of injuries man, and they're, like, still trying man
-The Devils don't have any scoring chances, the stat keepers are wrong
Things I learned in the 3rd period:

-LOL 1-1 hockey
-Travis Zajac is a meanie
-Tyler Kennedy is credit to team
-"Steckel told me he had a concussion once" "He's just trying to get sympathy from you Steggy"
-Hey, did you know the Devils used to play in a swamp?
-LOOK AT THAT HIT BY NEAL, STEGGY
-Reckless evil overlord Colin White could have ended that poor guys career
-Josefson is promising young, but he'd be a lot better if he was on an exciting offensive team and wasn't forced to trap
-Did I mention Crosby isn't playing?
-I wish Alexei Morozov was still around
-Trevor Gilles NO COMMENT BOB NO COMMENT WE'LL TALK ABOUT THIS SOME OTHER TIME

V zápase sa prevaha striedala, celkovo sme však viac dobrých šancí mali my. Trafili sme 2 tyče a aj niekoľko závarov narobilo Pens problémy. Prekvapivo dobre hrala 4tá lajna v zložení Mair-Steckel-Pelley (Teddy dnes sedel :(), koho ale pochválim (okrem Ilyu za 9ty! GWG leads NHL) tak jednoznačne Yayo. V oboch zápasoch bol skvelý, i dnes. Tie strely boli jedovaté a nechýbalo mu veľa k prvému gólu (i keď ja som stále presvedčený, že proti Tampe tečoval Tallinderov puk do brány on!) Je v ňom cítiť, že bude dobrý, Devil podľa gusta, výborná práca v oboch smeroch. Pochvala i obrane, pochvala i Palmierimu (ktorému to nepadá, ale hituje jedna radosť a strela je laser, škoda tyče) a Travisa (škoda, že si nepripísal asistenciu, pred zrakom Gordieho Howea v hľadisku by zaznamenal jeho typický hattrick; áno Trav sa nám po druhý raz v tomto roku dostal do scrap, asi chce byť kapitán :giggle:). Naopak pokarhám Eliáša, ktorý už tretí zápas hrá kulové. Ale v OT to bol práve on, kto sa o gól zaslúžil, takže prominuto! :yes:

Poďme ďalej, we have to believe. Steggy, Steggy...

Obrázek

:hehe:
No nasi komentatori jsou origos, prirozene ze tohle je trosku zkreslene, ale ma to neco do sebe :cool:

Zapas podle me totalne remizovy, my jsme hrali celou dobu bez Letanga na 5 beku, takze musim ocenit nasi bojovnost jak jsme se s tim poprali. Kluci v obrane to zmakli na vybornou a mame bod z horkeho ledu NJD, kde uz tusim 2 mesice nikdo nevyhral. I can definitely take it. Kdyz budeme hrat s Letangem, Orpikem, Kunitzem a nedejboze s Crosbym, bude to jine kaficko, ale i takhle jsme neprijemni a to jsem rad.

Rozhodci dnes nasadili hodne benevolentni metr :good: a nechali hre spad, nas v prubehu zapasu 3-krat omilostili (Neal a pak 2krat v tom jednom stridani). Uz jsem myslel, ze prijde historicky moment, kdy odehrajeme zapas bez oslabeni, ale nakonec v prodlouzeni hodne prisne vylouceni Michalka a presilovka 4 na 3 (vzhledem na ten trend piskani urcite prisna, nemuzu si pomoct). Trosku to "hurts", ale kdyby se kazdy zapas piskal takhle, tak jsem po zkusenostech z letosni sezony vazne v sedmem nebi... :yes:

Kovalchuk opet rozhodl, no ja toho chlapa snad i zacnu respektovat, urcite lepsi nez Ovechkin, jako clovek urcite a jako hrac taky urcite. A Devils v konecnem uctovani asi zaslouzene vyhrali a ja s tim nemam nejaky extra problem. Mam to naplanovane na PHI-NJD, takze si tam sve plusy najdu :D Z me strany tedy spokojenost s vydrenym bodem a vam jeste jednou gratulace, hrat se s vama da, ale jste "tough to beat" :D
Atlantik píše:No nasi komentatori jsou origos, prirozene ze tohle je trosku zkreslene, ale ma to neco do sebe :cool:

Zapas podle me totalne remizovy, my jsme hrali celou dobu bez Letanga na 5 beku, takze musim ocenit nasi bojovnost jak jsme se s tim poprali. Kluci v obrane to zmakli na vybornou a mame bod z horkeho ledu NJD, kde uz tusim 2 mesice nikdo nevyhral. I can definitely take it. Kdyz budeme hrat s Letangem, Orpikem, Kunitzem a nedejboze s Crosbym, bude to jine kaficko, ale i takhle jsme neprijemni a to jsem rad.

Rozhodci dnes nasadili hodne benevolentni metr :good: a nechali hre spad, nas v prubehu zapasu 3-krat omilostili (Neal a pak 2krat v tom jednom stridani). Uz jsem myslel, ze prijde historicky moment, kdy odehrajeme zapas bez oslabeni, ale nakonec v prodlouzeni hodne prisne vylouceni Michalka a presilovka 4 na 3 (vzhledem na ten trend piskani urcite prisna, nemuzu si pomoct). Trosku to "hurts", ale kdyby se kazdy zapas piskal takhle, tak jsem po zkusenostech z letosni sezony vazne v sedmem nebi... :yes:

Kovalchuk opet rozhodl, no ja toho chlapa snad i zacnu respektovat, urcite lepsi nez Ovechkin, jako clovek urcite a jako hrac taky urcite. A Devils v konecnem uctovani asi zaslouzene vyhrali a ja s tim nemam nejaky extra problem. Mam to naplanovane na PHI-NJD, takze si tam sve plusy najdu :D Z me strany tedy spokojenost s vydrenym bodem a vam jeste jednou gratulace, hrat se s vama da, ale jste "tough to beat" :D
Lemairove geniálne tlačovky sú vždy spot on, je to tak aj dnes:
"The other team didn't know what we were doing, because we didn't know what we were doing"
:lol2: So true.

Chválil Yaya, Talliho a Volchieho. Správne.

Inak Steckel je slabý, ale postupne sa chytá a dnes mu to šlo lepšie. Viac ako 4tú lajnu od neho nechcem, beztak bol len čerešnička na torte, dôležitý bol pick, ako som písal na predchádzajúcej strane. Oproti Mairovi je všetko upgrade :D (a Pelley je fakt lepší na krídle guys)

Obrázek

On je proste tak "righty" :roll: Pradávno tak síce nehral ako hráč, ale vždy bol a posledné tri roky to platí obojsmerne. :wub:
Sakra Devils vy to play off asi opravdu ještě chcete. :) :good:
Ještě před dvěma, jedním týdnem jsem na vaši jízdu nereagoval, ale po dnešku už s vámi vážně počítám, že do bojů o vyřazovací boje řádně zasáhnete. :yes: :good:
Když koukám na vaše příští čtyři utkání tak být vámi jsem optimisticky naladěn. :wink: Ale nebudeme radši předbíhat. Vy musíte jít zápas od zápasu.
Každopdáně od dnešního dne vám držím palce a fandím vám. :yes: To co vaši hráči předvádí je opravdu skvělé! :thumbsup:

Jinak jak koukám tak z Kovalčukových z dvaceti tří gólů bylo devět vítězných. To je skvělý počin. :good:
1. polovica sezony:10-29-2 22 pts 26.8%
2. polovica sezony:19-2-2 40 pts 86.9%

Ak to cca udrzime pojde o najvacsie zlepsenie v historii pricom rekord je 44% a akekolvek zlepsenie o viac ako 30% bolo este pred 2. svetovou vojnou.
Na porovnanie nahanacka Blues spred dvoch rokov ked to stihli otocit s Andy Murrayom bola "len" o 26%.

Keep goin`...
Tak shrnuto tady už všechno bylo. Souhlasím s getzem ohledně Palmieriho musím říct že fakt je tedka v nehorázné ráži, jo Josefsonovy švihovky byly taky parádní a jedna se mohla ujmout no ale nevadí, máme 2 body a to se počítá!! Zápas jsme jako tradičně odehráli skvěle defensivně a nedopustili jsme se žádné chyby ve vlastním pásmu ( je to až k neuvěření já si fakt nevzpomenu kdy naposledy nějaký náš bek namazal nebo jsme si nerozebrali hráče, fakt naše defenziva je neskutečná ! )
Jinak co se týče lidí kteří všude píšou jak náš hokej je humus a že se na to nedá dívat, já mám na to jinný názor. Možná se na to dívá špatně člověku, který se v hokeji nějak nevyzná ale třeba mi osobně se na to nedívá špatně, sledovat jak si přebíráme hráče a pracujeme v zadu, ono to bránění středního pásma vypadá jako jedoduchá věc ale věřte tomu že každý se to hned nenaučí
Getzo nemáš odkaz na tiskovku Jacqua ?? já jsem se nedíval přes MSG protože jsem nenašel na ní odkaz, sledoval jsem zápas ESPN
je fakt ze nam jako fanouskum NJD se asi na hokej diva vyborne dokud vyhravame, nezaujaty fanda asi tak pobavenej neni a co si budeme nalhavat obvzlate prvni tretina byla nic moc.

Souhlasim s Getzem, ze 4. lajna hrala dobre a to i Mair a obavam se ze si na Teddyho zase nejakej ten zapas pockame. JJ hral slusne a je jasny ze patri na centra kde hraje o x % lepe nez na kridle. Coz nam cini ze Steckela 4. centra ale pokud bude hrat jako vcera, kdy sice nebyl videt, coz je podle me jedine dobre, tak to to beru.
Nemám Martin, ale keby som našiel, hodím to neskôr do tohto príspevku. Zajtra skontroluj. :wink2:

Obrázek

Uz to tak asi bude, ze cesta do PO povedie cez Rangers.
Rozdiel 10 bodov, mame tri zapasy k dobru a caka nas este vzajomny zapas...

Uvidime aku prichut to bude mat po RS...
Obrázek

:hufi:

Dnes náročný duel v Nassau. Isles šľapú, hlavne nepodceniť. Teddy späť v zostave :clap: Veľa šťastia chlapcom. LGD! (Philly is fuckin useless :hroza:)

EDIT: Fúha to boli nervy. Ani nemám síl na recap. Tak len video Winkyho SO winnera (:-O)

20-2-2 baby :juchu: 8 points :juchu:

Obrázek

A prvý bod pre Yaya. Top3 hráč posledných 3 zápasov, skvelé. :yahoo: Chvália ho všetci súperovi announceri, ukazuje prečo bol 1st round pick.

Obrázek
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS