neis píše:Zápas jsem neviděl, takže se těším na vaše reference o jednotlivých hráčích

Ja neviem, ja som sledoval len Jagra...aha, tak nic, ja som Slovak

V zostave nastalo pre mna jedno prekvapenie, kde v zahajovacom utoku nastupil po boku Briera a Voracka namiesto Hartnella Simmonds.(takze si mal Andy pravdu, ked si to avizoval)
Napisem ti hracov, ktori mna zaujali a naopak

Giroux- pekny gol, naviac tam perfektne pripravil golove pozicie pre Jagra, ci JVR. To bude ale sklamanie sezony

Jagr- s "malym geniom" zacali presne tam, kde v preseason skoncili. Zda sa, ze sa mame na co tesit.
Couturier- na to, ze to bol jeho prvy zapas v NHL v kariere, sa mi pacil. Dokonca hral s Talbotom na PK, kde si vypracoval aj jednu dobru prilezitost. Vydareny debut.
Talbot- bojoval za dvoch. To je o nom sice zname, ale ta robota, ktoru odviedol v PK

Kimmo-perfektna pozicna hra, bezchybny vykon. Teda takmer. Marchandov gol sa da pripisat jemu. Ale ako bonus "chytil" cisty gol, ktory by znamenal vyrovanie na 2:2
Pronger- ako spominal Joe, nevydareny zapas. Dost vela chyb pri rozohravke, z coho pramenila aj napriklad golova prilezitost pre Krejciho. Ale jasne, v PS odohral len jeden zapas, vieme ako to s nim vyzeralo minulu sezonu. Vykony unho pojdu hore, to sa neobavam (pokial teda vydrzi zdravie :modlenie: )
Briere- nevyrazny. Mozno na to ma aj vplyv, ze si musi opat raz zvykat na novych hracov v utoku...
Inak ma este potesil vykon na PK, kde som ocakaval vacsiu nezohratost a viac chaosu. Ale ako som pisal Talbot+Couts a Nodl+Read v tejto discipline odviedli dobru robotu. Zda sa, ze odchod Powa a Bettsa nakoniec mozno ani tak vyrazne nepocitime...
O trochu rozruchu sa postaral este Chara, ktory dost nesikovne narazil na mantinel Girouxa, ktory mu letel hlavou naproti. Ale treba priznat, ze cast viny na tom nesie aj Claude, ktory sa Charovi krasne "nastavil". Nastastie, vyzeralo to o dost horsie, ako to nakoniec dopadlo (uz som ho videl na LTIR

) a G mohol v hre normalne pokracovat dalej. Nasledne do Charu naskocil JVR, kde by to asi pre Jamesa nedopadlo najlepsie, keby k nim nepriskocil Coburn a neoddelil zuriveho byka Zdena. (za to ale JVR

, Coburn

).
Sklamali inak aj bostonski fans, ktori pocas celeho zapasu ticho (zrejme sa vykricali v predzapasovom ceremoniali). A ked 20 sekund pred koncom bola hala poloprazdna, za stavu 1:2...