Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Getzo5 píše:Obrázek

:lol3: super akcia, že? Panák zadarmo za každý Gomezov gól.
A znova...

http://www.didgomezscore.com/

Obrázek

:lol2: už je z toho pomaly taký fenomén ako Oli.

:hehe:
Montreal fans plan 1-year anniversary celebration in honor of Scott Gomez’s last goal :lol:

http://sports.yahoo.com/blogs/nhl-puck- ... 22446.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jsem tu jedinej kdo alespoň trochu pro Gomeze cítí? Na to jakou prdel si z něho každý dělá se Gomez v poslední době ukázal alespoň v pár lepších momentech. Do NHL furt patří, ovšem ten plat je strašnej, ale takovýhle cirkus kolem sebe si snad nezaslouží. Já osobně mu přeju, ať tu serii konečně utne...
Atlantik píše:Jsem tu jedinej kdo alespoň trochu pro Gomeze cítí? Na to jakou prdel si z něho každý dělá se Gomez v poslední době ukázal alespoň v pár lepších momentech. Do NHL furt patří, ovšem ten plat je strašnej, ale takovýhle cirkus kolem sebe si snad nezaslouží. Já osobně mu přeju, ať tu serii konečně utne...
Kdyby byl součástí Penguins, díval by ses na to jinak... :D. Nikdo nepopírá, že by do NHL nepatřil, ale maximálně tak za třetinový plat. Je pravdou, že teď, po tom jeho návratu po zranění, se celkem snaží a je víc vidět. Nicméně, letos při té týmové mizérii daleko snadněji někdo krátkodobě víc "vykukuje". Je to playmaker, který nikdy nebude dávat moc gólů, ale aby ho nedal už téměř rok, to je snad moc i na obránce, ne?
LivinTheDreamHockey @LTDHockey

He Sucks, You win! Scott Gomez has not scored in 56 games so we are celebrating by offering 1% off for every game he remains scoreless #LTD

-----

LivinTheDreamHockey @LTDHockey

MTL game now officially over. Scott Gomez in the line up and didnt score - Save 1% w/ coupon code "SG" #hesucksyouwin
Tak a už tu máme aj zľavy v obchodoch. :lol2:
o gomezovi je se zbytecne uz vyjadrovat..

ted k veci.. sitace se vyvyja zatim slubne ohladne pjekneho draftu.
este zacat rozpredavat nepotrebných hracov za dalsi drafty a budem spokojen :yahoo:
Zdar chlapi, jsem tu nový, tak vás všechny zdravím.
Jsem Habs fanda poměrně krátce, ale letošní sezónu sleduju dost bedlivě. Hokejově máme tým na PO v pohodě, ale díky špatnému systému trenérů, děsnému vedení a hloupých podpisech jsme teď tam, kde jsme. A taky hráči určitě nejsou psychicky v pohodě, protože kolik jsme letos ztratili dobře rozehraných zápasů raději nepočítám. Sám Carey nám vše nevyhraje.
Takže hlavní pozitiva- Carey Price, Desharnaisova lajna, dobrá obrana a skvělá PK
Hlavní negativa- kauza Markov a z ní se odvíjející negativa (podpis Campoliho, Kaberleho a zmatek v obraně), tragická PP, ještě tragičtější koncovka, Gomez.

Těším se na trade deadline, výměnu koučů a Gauthiera a příští rok všem Canadiens zase ukáží!

// vitaj u nas :ahoj: cepi
Díky :-)
Parda píše:Zdar chlapi, jsem tu nový, tak vás všechny zdravím.
Jsem Habs fanda poměrně krátce, ale letošní sezónu sleduju dost bedlivě. Hokejově máme tým na PO v pohodě, ale díky špatnému systému trenérů, děsnému vedení a hloupých podpisech jsme teď tam, kde jsme. A taky hráči určitě nejsou psychicky v pohodě, protože kolik jsme letos ztratili dobře rozehraných zápasů raději nepočítám. Sám Carey nám vše nevyhraje.
Takže hlavní pozitiva- Carey Price, Desharnaisova lajna, dobrá obrana a skvělá PK
Hlavní negativa- kauza Markov a z ní se odvíjející negativa (podpis Campoliho, Kaberleho a zmatek v obraně), tragická PP, ještě tragičtější koncovka, Gomez.

Těším se na trade deadline, výměnu koučů a Gauthiera a příští rok všem Canadiens zase ukáží!

No konečně nás tu bude víc, někdy jsem se tu cítil jenom s "marem" dost osamoceně... :) .
Jinak s vyřčeným plně souhlasím, to už jsme ostatně probírali na našem webu... :) .
habs píše:

No konečně nás tu bude víc, někdy jsem se tu cítil jenom s "marem" dost osamoceně... :) .
Jinak s vyřčeným plně souhlasím, to už jsme ostatně probírali na našem webu... :) .
Já vás podpořím.
Na webu habsczech máme probráno vše :D Tady jsme to jen shrnul, kdyby někdo měl nějaké námitky.

vitej, tesim se s každe posili tu na foru.
ohledne toho cos napsal absolutne souhlasim.

Letos to uz nevyde ale za rok jdeme na SC :wave:
Pokud přijdou radikální změny, tak bych se toho nebál, protože tým na to máme, navíc s krytými zády s Carym v brance.

Tak sme sa napokon dočkali! :lol2: A je tu aj update! http://didgomezscore.com/

Nuž a z pier vyčítate, čo na to hovorí fanúšik Habs. :hufi:
Když jsem to viděl :shock: , nechápal jsem :sok:
Každopádně je dobře, že se trefil už jen z důvodu, že si ho nebudou novináři tak dobírat, ale de facto to nic nemění. Do konce sezóny by musel dát 10 gólů, aby tu ostudu trošku zmírnil.

Tak to je pecka. :respect: :hufi:
Getzo5 píše:
Stavim sa, ze Kostitsyn mu na konci videa vravi: "Scotty, na rok mas opat pokoj :wink: "
Obrázek
Getzo5 píše:

Jo, ta je fakt dost dobrá... :D .
Getzo5 píše:

:rofl: to nemá chybu :lol:
Martin #27 píše:Obrázek
Moulo :lol: Aby nám všem náš sniper ještě neukázal jak se dávají góly!!! Tipuju, že do konce sezóny dá ještě pět.
:)Přeji vám pane kolego,aby váš optimismus vám dlouho vydržel.To bude skutečně skvělý výsledek sedmimilionového hráče. :wink:
Jinak koukám na vysoké datum,deadline se blíží a během naší neutěšené sezóny se nic závažnějšího v klubu neděje.
Nějak se k nám posili nehrnou.Ono není divu,kdo by chtěl mít prázdniny v dubnu.
Pokud vás zajímá můj názor, na přestupovém trhu se pro nás nic velkého dít nebude.Na posily tipu E.Staal,Cartera,nebo dokonce Getzlafa,úplně zapomeňte.To je pouhá fantazie,některých fanoušků.
Možná někdo z méně významných hráčů na trhu o kterých se mluví v souvislosti s Montrealem přijde.Jako třeba Brassard,Suter nebo Jack Johnson.Někdo z nich by mohl přijít,to je realnější .Ale ti naší hokejovou mizerii nevytrhnou.
Upřímně řečeno ani bych si nepřál, aby Gauthier zrovna moc vybíral a posiloval.Posílil by klub hráči,které by po něm zdědil nový trenér a já doufám,že i nový GM a třeba by se jim do jejich plánů nehodili.V podstatě to samé totiž udělal Gainey.Nabral tehdy nové hráče a od rozdělané nové práce utekl.Třeba za Gomeze, nebo za vyčichlého kanonýra Cammaleriho Gauthier vůbec nemůže.To se ho musím zastat.To je nepovedený nábor Boba.
Můj názor je,že v první řadě musí opustit klub Gauthier a pak se u nás ledy pohnou.Už se o tom v Montrealu delší čas spekuluje a nabízejí se různá jména mocných mužů.
U fanoušků má velkou podporu komentátor analytik Pierre McGuire.(Těžko říct jestli by to zvládl.Nikdy to nedělal)
Další jména jsou Nill,Nonis,Dudley,Brisebois,Loiselle,ale také bývalý GM Gainey.(Osobně Boba už nechci.Razim heslo,,Do rozbouřené řeky dvakrát nevkročíš")

Vzledem k tomu ,že některá ta jména vůbec neznám přesně neodhadnu,kdo by pro nás byla ta nejlepší varianta.V každém případě to musí být kanaďan a schopný rozhodný chlap..Ale výměna GM je opravdu nutná.
Doufám,že vední habs po sezóně vše důkladně zanalyzuje a k tomuto důležitému kroku nakonec dojde.Hlavně aby měl nějakou rozumnou dlouhodobou koncepci,která povede k zlepšeným výkonům mužstva a posléze k vysněnému cíli.
Jeho prvním velkým úkolem pak bude vybrat toho pravého kouče.( V Kanadě se spekulují různá jména ,jako Damphousse,Vignault,Roy,Theriren a kdoví kdo ještě)Musíme si počkat
Sázka ve francouzsky mluvícím městě na Cunneywortha nebyla šťastná a taky jim to ti nahoře omlátili o hlavu.Ten tu opravdu zůstat nemůže.

Dole je odkaz,kde se o náhradě za Gauthiera v Kanadě spekuluje.
http://www.habseyesontheprize.com/2012/ ... rre-for-gm" onclick="window.open(this.href);return false;

V tomto dalším odkaze si pro změnu dal komentátor práci s analýzou individuelních výkonů jednotlivých hráčů během současné sezóny.Je to zajímavé sledovat na grafech,jak forma jednotlivých hráčů v průběhu sezony stoupá a zase postupně uvadá.
http://www.habseyesontheprize.com/2012/ ... alf-review" onclick="window.open(this.href);return false;
Není to optimismus, nad Gomezem jsem dávno zlomil hůl, ale po zranění se vrátil v poměrně dobré formě, vymýšlí akce, dobře bruslí, takže pokud by mu ten gól pomohl se sebevědomím, tak by mohl nějaké góly ještě přidat, pro nás jen dobře.
Trade deadline doufám nepřinese nic jiného než trejdy Gilla, Moena (doufám, že ne),Kostěje a doufejme Campoliho.
Když to řeknu blbě, tak o Staala, Getzlafa nebo nedejbože Cartera asi málokdo stojí, protože to bychom museli obětovat Plekyho a ten je pro nás, s naším stylem hry mnohem užitečnější hráč, než Staal neřku- li Carter.
Náš tým nepotřebuje velké trejdy a změny. Potřebuje urovnat situaci v beku, kterou rozhodilo vedení stupidním podpisem s Markovem a posléze ji dál pokálelo dalšími podpisy Campoliho a Kebelky, tudíž ve výsledku máme moc beků a nadějní mladí jako Diaz nebo Weber jsou pak zdravými náhradníky. V útoku bychom potřebovali nějaké schopné křídlo k Plekymu a Bourqovi, pročistit čtvrtou lajnu, dát šanci Leblancovi a taky bych neviděl problém.
Kde změny potřebujem je, jak ty taky říkáš, vedení. Trenéry, GM, všechno ven. Pokud přijde solidní GM a trenér se systémem, tak se o nás s Carym v zádech nebojím :wink:

Ohledně těch spekulací jsi zapomněl na Carba, jinak já ty jména taky neznám, takže jen doufám, že k čistce nahoře dojde a přijdou ti správní lidé.
5:0 Torontu, synci!!! :yahoo:
Nádherné góly :klobuk_dole: , vynikající Price :jupi: jen tak dál!!! :thumbsup:

V zápase se mi líbili dvojice Pleky- Borque a Leblanc- Eller. Vytvářeli si šance a byli nebezpeční. Co je třeba sehnat je křídlo k Plekymu a Renemu. Tam kopyto Darche nemá co dělat, jeho místo je jinde. Vynikající byla též (klasicky) Desharnaisova lajna s neskutečným Colem :klobuk_dole:

Teď Cannes a Bruins. Pokud je porazíme, tak jsme zpátky v bojích o PO.
ja už věřim v 6. misto a flo v Po :jn:
montreal píše::)Přeji vám pane kolego,aby váš optimismus vám dlouho vydržel.To bude skutečně skvělý výsledek sedmimilionového hráče. :wink:
Jinak koukám na vysoké datum,deadline se blíží a během naší neutěšené sezóny se nic závažnějšího v klubu neděje.
Nějak se k nám posili nehrnou.Ono není divu,kdo by chtěl mít prázdniny v dubnu.
Pokud vás zajímá můj názor, na přestupovém trhu se pro nás nic velkého dít nebude.Na posily tipu E.Staal,Cartera,nebo dokonce Getzlafa,úplně zapomeňte.To je pouhá fantazie,některých fanoušků.
Možná někdo z méně významných hráčů na trhu o kterých se mluví v souvislosti s Montrealem přijde.Jako třeba Brassard,Suter nebo Jack Johnson.Někdo z nich by mohl přijít,to je realnější .Ale ti naší hokejovou mizerii nevytrhnou.
Upřímně řečeno ani bych si nepřál, aby Gauthier zrovna moc vybíral a posiloval.Posílil by klub hráči,které by po něm zdědil nový trenér a já doufám,že i nový GM a třeba by se jim do jejich plánů nehodili.V podstatě to samé totiž udělal Gainey.Nabral tehdy nové hráče a od rozdělané nové práce utekl.Třeba za Gomeze, nebo za vyčichlého kanonýra Cammaleriho Gauthier vůbec nemůže.To se ho musím zastat.To je nepovedený nábor Boba.
Vyčichlého kanonýra :-O ??? To nemůžeš myslet vážně! Ne, že bych někdy byl nějakým přehnaným fandou Cammalleriho, ale říct tohle o nejlepším kanonýrovi play-off 2010 je hodně silná káva... Rozhodně v době, kdy ho Gainey bral, nebyl žádným vyčichlým kanonýrem, ale dle mého společně s Giontou naší největší posilou toho bouřlivého léta, kdy se totálně proměnil náš kádr - tohle bych tedy Gaineymu rozhodně nevyčítal! Hned tu první sezónu a hlavně play-off Cammy jasně dokazoval, proč do Montrealu přišel - je to střelec "zabiják". To, že minulou sezónu už to nebylo úplně ono a že letos to byla katastrofa, nebyla přece vina Gaineyho...!? Ten udělal jiné velké přešlapy (Gomez apod.), ale tohle určitě ne.
5198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS