A znova...Getzo5 píše:
super akcia, že? Panák zadarmo za každý Gomezov gól.
http://www.didgomezscore.com/

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
A znova...Getzo5 píše:
super akcia, že? Panák zadarmo za každý Gomezov gól.

Kdyby byl součástí Penguins, díval by ses na to jinak...Atlantik píše:Jsem tu jedinej kdo alespoň trochu pro Gomeze cítí? Na to jakou prdel si z něho každý dělá se Gomez v poslední době ukázal alespoň v pár lepších momentech. Do NHL furt patří, ovšem ten plat je strašnej, ale takovýhle cirkus kolem sebe si snad nezaslouží. Já osobně mu přeju, ať tu serii konečně utne...
Tak a už tu máme aj zľavy v obchodoch.LivinTheDreamHockey @LTDHockey
He Sucks, You win! Scott Gomez has not scored in 56 games so we are celebrating by offering 1% off for every game he remains scoreless #LTD
-----
LivinTheDreamHockey @LTDHockey
MTL game now officially over. Scott Gomez in the line up and didnt score - Save 1% w/ coupon code "SG" #hesucksyouwin
No konečně nás tu bude víc, někdy jsem se tu cítil jenom s "marem" dost osamoceně...Parda píše:Zdar chlapi, jsem tu nový, tak vás všechny zdravím.
Jsem Habs fanda poměrně krátce, ale letošní sezónu sleduju dost bedlivě. Hokejově máme tým na PO v pohodě, ale díky špatnému systému trenérů, děsnému vedení a hloupých podpisech jsme teď tam, kde jsme. A taky hráči určitě nejsou psychicky v pohodě, protože kolik jsme letos ztratili dobře rozehraných zápasů raději nepočítám. Sám Carey nám vše nevyhraje.
Takže hlavní pozitiva- Carey Price, Desharnaisova lajna, dobrá obrana a skvělá PK
Hlavní negativa- kauza Markov a z ní se odvíjející negativa (podpis Campoliho, Kaberleho a zmatek v obraně), tragická PP, ještě tragičtější koncovka, Gomez.
Těším se na trade deadline, výměnu koučů a Gauthiera a příští rok všem Canadiens zase ukáží!
// vitaj u nascepi
Díky
Já vás podpořím.habs píše:No konečně nás tu bude víc, někdy jsem se tu cítil jenom s "marem" dost osamoceně...Parda píše:Zdar chlapi, jsem tu nový, tak vás všechny zdravím.
Jsem Habs fanda poměrně krátce, ale letošní sezónu sleduju dost bedlivě. Hokejově máme tým na PO v pohodě, ale díky špatnému systému trenérů, děsnému vedení a hloupých podpisech jsme teď tam, kde jsme. A taky hráči určitě nejsou psychicky v pohodě, protože kolik jsme letos ztratili dobře rozehraných zápasů raději nepočítám. Sám Carey nám vše nevyhraje.
Takže hlavní pozitiva- Carey Price, Desharnaisova lajna, dobrá obrana a skvělá PK
Hlavní negativa- kauza Markov a z ní se odvíjející negativa (podpis Campoliho, Kaberleho a zmatek v obraně), tragická PP, ještě tragičtější koncovka, Gomez.
Těším se na trade deadline, výměnu koučů a Gauthiera a příští rok všem Canadiens zase ukáží!
// vitaj u nascepi
Díky.
Jinak s vyřčeným plně souhlasím, to už jsme ostatně probírali na našem webu....
vitej, tesim se s každe posili tu na foru.Parda píše:Zdar chlapi, jsem tu nový, tak vás všechny zdravím.
// vitaj u nascepi
Díky
Vyčichlého kanonýramontreal píše::)Přeji vám pane kolego,aby váš optimismus vám dlouho vydržel.To bude skutečně skvělý výsledek sedmimilionového hráče.
Jinak koukám na vysoké datum,deadline se blíží a během naší neutěšené sezóny se nic závažnějšího v klubu neděje.
Nějak se k nám posili nehrnou.Ono není divu,kdo by chtěl mít prázdniny v dubnu.
Pokud vás zajímá můj názor, na přestupovém trhu se pro nás nic velkého dít nebude.Na posily tipu E.Staal,Cartera,nebo dokonce Getzlafa,úplně zapomeňte.To je pouhá fantazie,některých fanoušků.
Možná někdo z méně významných hráčů na trhu o kterých se mluví v souvislosti s Montrealem přijde.Jako třeba Brassard,Suter nebo Jack Johnson.Někdo z nich by mohl přijít,to je realnější .Ale ti naší hokejovou mizerii nevytrhnou.
Upřímně řečeno ani bych si nepřál, aby Gauthier zrovna moc vybíral a posiloval.Posílil by klub hráči,které by po něm zdědil nový trenér a já doufám,že i nový GM a třeba by se jim do jejich plánů nehodili.V podstatě to samé totiž udělal Gainey.Nabral tehdy nové hráče a od rozdělané nové práce utekl.Třeba za Gomeze, nebo za vyčichlého kanonýra Cammaleriho Gauthier vůbec nemůže.To se ho musím zastat.To je nepovedený nábor Boba.