Janci_83 píše:jaaaj skoda dnes sme si aspon bodik zasluzili
bodik predsa mame

ale kuva to bol iny match
som si ho rano vychutnaval v reprizke a bola to

podivana...

4x sme dotahovali 1 golove manko a ked sme to tam supli na 5:4 v hodine 12tej zdalo sa, ze je vymalovane......aka malickost staci k tomu, aby sa to vsetko kompletne otocilo......Pens bez brankara, posledne sekundy zapasu, v pohode forcekujeme 2 hracmi v obrannom pasme domacich, nas 3 hrac to isti na ich obrannej modrej, dostava sa k nemu puk, pri pokuse o jeho zachytenie lame hokejku a hned je tu kontra......
0,04 pred koncom Guerin nekompromisne vyrovnava....vsade bol Malkin odohral velky match a prispel k celkovo zasluzenej remizke
uprimne, chcel som riesit sn
(tam by sme Johnsona spravili) pinguini boli v laufe, po vyrovnavajucom gole sa ihned pp a bolo to jasne citit.....kazdopadne gol v pp ide jasne na ucet inak v pohode chytajuceho Timmyho.......tak nestastne zakoprtnut

ma pobavili komentatori, ked spominali, ze po inkasovanom gole pali Timmy klasicky do satne, ale po tejto situacii si poriesil osobny rekord v upalovani

...inak opät tam Timmy vytiahol zakrok noci, mozno aj tyzdna, brankarkou otoceny chbrtom, snad ho sem casom capnem, nielen ja som mal dost, komentator Timmyho prirovnal k zlatej rybke, ktoru ked vypustia z akvarka tak skace zo strany na stranu

komentovali jeho ojedinely styl chytania, chvalili ho, teda az na ten nepodareny zaver
inak bolo zaujimave sledovat aj take menej viditelne situacie pred vhadzovanim, resp. v case striedania...Zee bol automaticky nasadzovany proti 1 Pens lajne Crosby-Malkin a pred jednym vhadzovanim, ked na lade bol nas tusim 3 utok, trener domacich ihned zareagoval a poslal tam namiesto svojej 3 lajny 1...po naslednom vhadzovani a naslednom preruseni sa tam pak ihned objavil Zee

gol na 4:3 sme inkasovali prave v situacii, ked bol na lade nas 3 utok (aj so Zdenom v obrane) a domaci 1..Crosby to tam spravil excelentne...este raz skoda tej nestastnej prehry, aj ked ako som spominal oba timy si body zasluzili, holt z toho zaveru sa snad poucime...
Looch by sa mohol objavit v zostave uz proti Thrashers a Savvy zhruba o 2 tyzdne