Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Janci_83 píše:jaaaj skoda dnes sme si aspon bodik zasluzili
bodik predsa mame :D ale kuva to bol iny match :scare:

som si ho rano vychutnaval v reprizke a bola to :good: podivana... :roll: 4x sme dotahovali 1 golove manko a ked sme to tam supli na 5:4 v hodine 12tej zdalo sa, ze je vymalovane......aka malickost staci k tomu, aby sa to vsetko kompletne otocilo......Pens bez brankara, posledne sekundy zapasu, v pohode forcekujeme 2 hracmi v obrannom pasme domacich, nas 3 hrac to isti na ich obrannej modrej, dostava sa k nemu puk, pri pokuse o jeho zachytenie lame hokejku a hned je tu kontra......0,04 pred koncom Guerin nekompromisne vyrovnava....vsade bol Malkin odohral velky match a prispel k celkovo zasluzenej remizke :yes:

uprimne, chcel som riesit sn (tam by sme Johnsona spravili) pinguini boli v laufe, po vyrovnavajucom gole sa ihned pp a bolo to jasne citit.....kazdopadne gol v pp ide jasne na ucet inak v pohode chytajuceho Timmyho.......tak nestastne zakoprtnut :eek2: ma pobavili komentatori, ked spominali, ze po inkasovanom gole pali Timmy klasicky do satne, ale po tejto situacii si poriesil osobny rekord v upalovani :D ...inak opät tam Timmy vytiahol zakrok noci, mozno aj tyzdna, brankarkou otoceny chbrtom, snad ho sem casom capnem, nielen ja som mal dost, komentator Timmyho prirovnal k zlatej rybke, ktoru ked vypustia z akvarka tak skace zo strany na stranu :D komentovali jeho ojedinely styl chytania, chvalili ho, teda az na ten nepodareny zaver

inak bolo zaujimave sledovat aj take menej viditelne situacie pred vhadzovanim, resp. v case striedania...Zee bol automaticky nasadzovany proti 1 Pens lajne Crosby-Malkin a pred jednym vhadzovanim, ked na lade bol nas tusim 3 utok, trener domacich ihned zareagoval a poslal tam namiesto svojej 3 lajny 1...po naslednom vhadzovani a naslednom preruseni sa tam pak ihned objavil Zee :) gol na 4:3 sme inkasovali prave v situacii, ked bol na lade nas 3 utok (aj so Zdenom v obrane) a domaci 1..Crosby to tam spravil excelentne...este raz skoda tej nestastnej prehry, aj ked ako som spominal oba timy si body zasluzili, holt z toho zaveru sa snad poucime...

Looch by sa mohol objavit v zostave uz proti Thrashers a Savvy zhruba o 2 tyzdne :thumbsup:
Skoda nevyuzitych moznosti potvrdit vitazstvo do prazdnej brany. Thomas akoby uz ani neveril, ze to Guerin stihne. Vyzeral, ze to uz vypustil. Ten gol v predlzeni je jednozncne jeho chyba. Skoda, ze mu ten zaver nevysiel, inak chytal opat vyborne.
Dostat vyrovnávající gól čtyři setiny do konce utkání....tak tomu se říká už pořádný pech, nemyslíte? :-P
Kopiii píše:Dostat vyrovnávající gól čtyři setiny do konce utkání....tak tomu se říká už pořádný pech, nemyslíte? :-P
kdyby ten bek co se mu zlomila hokejka hral s dřevem tak by Bruins vyhráli :D
Tak jak rika cepi, body si zaslouzili oba tymy. Za takove drama urcite, to neni jako "dohodnuta" remizka" 1-1 a pak si to rozdame s klidem treba v najezdech. Thomas narozdil od Johnsona svuj tym vickrat podrzel, proto si myslim, ze za herni projev jsme si tu vyhru prece jen zaslouzili o trosku vic.
Ja som pozeral prvu polku. velmi sa mi apcil hokej ale sa mi dosral signal zacalo to brutalne sekat tak som siel spat za stavu 2:2 a rano som pozrel 6:5 a som si nevsimol ze po pp tak sorry. Ale som nevedel o tom ze 0,04sekundy pred koncom to je fakt skoda
Savvyho nova zmluva by mohla vyzerat nasledovne: 30 mil. rozdelenych v priebehu 5 rokov

flashovka k zapasu Isles, v ktorom by sme mali zabrat naplno, v nasej kleci Rasky
Tak tento výsledok ma trocha prekvapil.Dobre zahrali Moulson (2+0) a Roloson,ktorý kryl takmer 30 striel domacich naopak Rasky podal podpriemerny výkon.
Onedlho Minnesota privita obidva tími na svojom lade a pravdupovediac viacej sa obavam zapasu s Islanders nez s Bostonom po takychto vysledkoch.
Rasky nemal svoj den to je pravda, ale hraci mu teda moc nepomohli :evil: za inkasovane goly by som ho nevynil; ak nevuzijeme presilovku 5:3 a Wideman spravi chybu ako ziacik v pripravke tak dovi dopo

Obrázek
Savard zacal korculovat :clap:
Looch je fit, no riesil nejake zaludocne zalezitosti, takze jeho start v dnesnom zapase je malo pravdepodobny
Skorpion píše:Savard zacal korculovat :clap:
Savvy by mohol nastupit uz proti Blues (23) :good:
[quote="cepi"]Savvyho nova zmluva by mohla vyzerat nasledovne: 30 mil. rozdelenych v priebehu 5 rokov[/quote]
:!: :clap: :!: Savvyho novy podpis sa ocakava v najblizisch dnoch.. :ejha: v case vdakyvzdania ako sa tomu za velkou mlakou nadava :)
podla vsetkeho by sa malo jednat o 7 rocny kontrakt a spominaju sa 2 podpisove varianty (ta 2 varianta sa javi realnejsia)

[li]39mil. (5,6 do platoveho stropu)[/li]
[li]32mil. (4,7 do platoveho stropu)[/li][/color]
Chara 4 shots no tak mohol dat aspon assistenciu :thumbsdown:
blackhawks88 píše:Chara 4 shots no tak mohol dat aspon assistenciu :thumbsdown:
stalo sa :D

Obrázek
vyborne, vyborne, 2V na lade nebezpecnych superov :good: uprimne, pocital som tak s bodikom v oboch zapasoch...riesit 2Z po sebe a vydolovat maximum, to uz ano, takto sa mi mackovia pacia :yes: Timmy je docasne out (nic vazneho) no Rasky ho paradne nahradil, pripisal si dokonca A pri G Loocha, no vyrasta nam z neho Timmy II :)

Obrázek

najblizsie nas preveria timy zo zapadu, da sa povedat trapiace sa timy bluesmani + divosi...s 1 vitazstvom pocitam na beton, jelikoz do zostavy sa vracia Savvy :oslava: ktory vcerajsi zapas odsledoval v lozi v bielej koseli a kravate :D ta bostonska mu svedci podstatne viac :smile03:
Chtěl jsem se zeptat copak je s Krejčím? Bodově zatím teda slabota. A jak vypadá jeho hra? Vým, že měl nějaké zdravotní problémy, ale přesto asi se čekalo více, co? Doufám, že to nebude hráč jedné sezóny.
Dawe4 píše:Chtěl jsem se zeptat copak je s Krejčím? Bodově zatím teda slabota. A jak vypadá jeho hra? Vým, že měl nějaké zdravotní problémy, ale přesto asi se čekalo více, co? Doufám, že to nebude hráč jedné sezóny.
David je zdravotne fit a nie je to s nim az take spatne, ako sa na prvy pohlad zda...neslape nam to ako timu, teda co sa tyka golovej produkcie...tam je pes zakopany a nebyt fajn defenzive, na cele s vyborne chytajucimi golmanmi neviem, neviem...David nastupuje v 2 lajne po boku Wheelera a Rydera a v posl. case hyria akou takou aktivitou..pred tymto zapasom tahal David tusim 3Z bodovu seriu aj vcera mal na hokejke gol, no Miller bol proti..samozrejme, boli sme zvyknuti na ine Davidove bodove pridely, ale pozeram sa na to ako celok, ako tim, ktory sa snad este len rozbehne...Davida je na lade vidiet, po prichode Savvyho verim nielen v jeho opätovne bodove nastartovanie :yes:
cepi píše:
Dawe4 píše:Chtěl jsem se zeptat copak je s Krejčím? Bodově zatím teda slabota. A jak vypadá jeho hra? Vým, že měl nějaké zdravotní problémy, ale přesto asi se čekalo více, co? Doufám, že to nebude hráč jedné sezóny.
David je zdravotne fit a nie je to s nim az take spatne, ako sa na prvy pohlad zda...neslape nam to ako timu, teda co sa tyka golovej produkcie...tam je pes zakopany a nebyt fajn defenzive, na cele s vyborne chytajucimi golmanmi neviem, neviem...David nastupuje v 2 lajne po boku Wheelera a Rydera a v posl. case hyria akou takou aktivitou..pred tymto zapasom tahal David tusim 3Z bodovu seriu aj vcera mal na hokejke gol, no Miller bol proti..samozrejme, boli sme zvyknuti na ine Davidove bodove pridely, ale pozeram sa na to ako celok, ako tim, ktory sa snad este len rozbehne...Davida je na lade vidiet, po prichode Savvyho verim nielen v jeho opätovne bodove nastartovanie :yes:
Děkuji moc za vyčerpávající info. A jsem rád, že David je na ledě vidět a věřím, že se to brzy projeví na jeho produktivitě.

Obrázek

hviezdou duelu Bergy autor 4A :roll: a mame tu opät stareho dobreho Bergyho :yes: Loochovi sa po navrate dari, pridal svoj 2 golovy zapasi v 2 stretnuti, Savvy na rozohratie odohral nieco vyse 16 minut, konecne nam to golovo padlo a to hned 2x v inak doposial tragickej presilovej hre, no a slahastickou na vitaznej torte bol gol v oslabeni v podani Sturmyho

najblizsie navstivime urcite hratelnych divochov, v branke by nam uz opät mohol figurovat Timmy, aj ked Rasky to tak ci tak isti :)
Konecne v plnej sile! Bergy zahral fantasticky. Lucicovi, zda sa, marodka prospela. Musime sa posunut o par priecok nahor.
Skorpion píše:Konecne v plnej sile! Bergy zahral fantasticky. Lucicovi, zda sa, marodka prospela. Musime sa posunut o par priecok nahor.
prospela mu až moc, asi mal v noci veľa testesterónu alebo čo, otrieskaval tam všetkých zaradom :-(
Ale Bergeron včera, klobúk dole... :good:
cepi píše:najblizsie navstivime urcite hratelnych divochov, v branke by nam uz opät mohol figurovat Timmy, aj ked Rasky to tak ci tak isti :)
ObrázekObrázek

proti divochom Rasky...Timmy je uvadzany ako DTD, pocas najblizsich 2 domacich zapasov s NJD, ci OTT sa vsak v branke mackov s urcitostou predstavi

Obrázek Timmy ma vtedy dostal :biglol:

na lade divochov dame rec s nasimi ex_spoluhracmi Hnidym + Kobasewom, ktory sa do zostavy Wild vracia po 4 zapasovom vypadku...novic Latendresse kvôli pracovnym vizam do hry este nezasiahne....X2 :)
Tuukkamania pokracuje :scare: 1 star zapasu, 4V v rade z toho 2x po sn :good: (a 1x po pp) autor jedinej golovej trefy v riadnom hracom case Byron Bitz

Obrázek

ktory sa predstavil v 1 lajnepo boku Sturmyho a Savvyho, ktory si pripisal 1 bodik za A

druhe oko vsak smuti :verysad:
Minnesota1 píše:Potom prislo PRAVDEPODOBNE zranenie Lucica,ktory ked cuval narazil na Zidlickeko a potom neprijemne dopadol na lad a potom to uz odkryval do satni.
uff, toto nevyzeralo moc dobre :ee: obavam sa, aby nedopadol ako Sturmy - v prdeli krizny väz...:sad2:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UeSAvUsF0io&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UeSAvUsF0io&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

co sa da robit, musime slapat dalej a tesime sa tak aspon na zajtrajsi zapas v paradnom eu case 18:05 proti rozhavenym dablikom :cert:
cepi píše:uff, toto nevyzeralo moc dobre :ee:
Looch sa vyjadril "som v poriadku" :roll: ale nepredbiehal by som, jedna vec je jeho subjektivny pocit, resp. nazor timoveho lekara, druha nazor ortopedickeho dokyho, ktory si jeho koleno vezme zajtra pod drobnohlad....snad bude platit Loochove vyjadrenie :modlenie:
Dalsie zranenie Lucoca by bolo velmi neprijemne. konecne sme v plnej sile a zaciname vyhravat. Aj ked takmer vsetko az po predlzeni, ale dva body su dva body.
fuuuh fakt to nevyzeralo dobre. No dufam ze bude vsetko ok
Janci_83 píše:fuuuh fakt to nevyzeralo dobre. No dufam ze bude vsetko ok
"Videl som ho po zapase, chodil okolo, zartoval s chalanmi, nepovedal nic o tom, ze by bol "chromy", som si isty, ze je v poriadku' Dennis Wideman

hmmm :roll: uvidime no, kazdopadne dnes Looch s najväcsou pravdepodobnostou out, ja vsak uz netrpezlivo ocakavam dnesny roster, aj ten brankarsky...o nejaku tu hodinku startujeme :wawe:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES