alespon se ukazuje jaky tu jsme expertihabs píše:Jo, ale neříkej mi, že tehdy sis nemnul ruce, jak levně jste získali kvalitního gólmana...Bluesfan píše:Aby ste netvrdili, že Haláka ste nám dali zadarmo.
. Ano, nyní je situace u vás a u nás ohledně této výměny asi jiná, ale tehdy jste pro mě byli jasnými vítězi té výměny vy. A Ellerovi to trvalo dost dlouho a kolikrát si myslím, že v té první sezóně nastupoval v prvním týmu jen proto, že přišel za miláčka fanoušků Haláka a přeřazení na farmu by asi vedení jen těžko vysvětlovalo...
.
Ale postupem času se celkem chytil a v letošní sezóně je to pro mě jedna z mála radostí v našem týmu. A noční zápas byl třešinkou na dortu, kterou mu moc přeju.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
ono v danom momente to aj tak bolo, predsa len Eller nedosahpval kvalít Haláka, ja osobne som rád, že z neho rastie takýto hráč, potenciál tam bol a je stále, verím že o ňom budeme ešte veľa počuť...habs píše:Jo, ale neříkej mi, že tehdy sis nemnul ruce, jak levně jste získali kvalitního gólmana...Bluesfan píše:Aby ste netvrdili, že Haláka ste nám dali zadarmo.
. Ano, nyní je situace u vás a u nás ohledně této výměny asi jiná, ale tehdy jste pro mě byli jasnými vítězi té výměny vy. A Ellerovi to trvalo dost dlouho a kolikrát si myslím, že v té první sezóně nastupoval v prvním týmu jen proto, že přišel za miláčka fanoušků Haláka a přeřazení na farmu by asi vedení jen těžko vysvětlovalo...
.
Ale postupem času se celkem chytil a v letošní sezóně je to pro mě jedna z mála radostí v našem týmu. A noční zápas byl třešinkou na dortu, kterou mu moc přeju.
Nejen tady, i v zámoří ten trejd tehdy tak hodnotili...megaton píše:alespon se ukazuje jaky tu jsme expertihabs píše:Jo, ale neříkej mi, že tehdy sis nemnul ruce, jak levně jste získali kvalitního gólmana...Bluesfan píše:Aby ste netvrdili, že Haláka ste nám dali zadarmo.
.
Hits
1. Matt Martin 170 .. 39z
2. Cal Clutterbuck 154 .. 38z
3. Dustin Brown 149 .. 42z
4. Ryan Callahan 139 .. 39z
5. Matt Greene 130 .. 42
6. Steve Ott 130 .. 34z
7. Luke Schenn 129 .. 40z
8. Troy Brouwer 126 .. 39z
9. Chris Neil 123 .. 33z
10. Maxim Lapierre 119 .. 42z
11. David Backes 117 .. 41z
12. Derek MacKenzie 115 .. 40z
13. Shane Doan 115 .. 42z
14. Alexei Emelin 115.. 30z
Block shots
1. Josh Gorges 108
2. Mark Stuart 107
3. Niklas Hjalmarsson 105
4. Dan Girardi 100
5. Niklas Kronwall 97
6. Brent Seabrook 95
7. Travis Hamonic 95
8. Ladislav Smid 93
9. Ryan McDonagh 90
10. Francois Beauchemin 88
11. Brett Clark 88
12. Hal Gill 87
1. Matt Martin 170 .. 39z
2. Cal Clutterbuck 154 .. 38z
3. Dustin Brown 149 .. 42z
4. Ryan Callahan 139 .. 39z
5. Matt Greene 130 .. 42
6. Steve Ott 130 .. 34z
7. Luke Schenn 129 .. 40z
8. Troy Brouwer 126 .. 39z
9. Chris Neil 123 .. 33z
10. Maxim Lapierre 119 .. 42z
11. David Backes 117 .. 41z
12. Derek MacKenzie 115 .. 40z
13. Shane Doan 115 .. 42z
14. Alexei Emelin 115.. 30z
Block shots
1. Josh Gorges 108
2. Mark Stuart 107
3. Niklas Hjalmarsson 105
4. Dan Girardi 100
5. Niklas Kronwall 97
6. Brent Seabrook 95
7. Travis Hamonic 95
8. Ladislav Smid 93
9. Ryan McDonagh 90
10. Francois Beauchemin 88
11. Brett Clark 88
12. Hal Gill 87
tsnjamesduthie james duthie Cammalleri, 5th rounder, and the rights to a European goalie prospect (Ramo) for Rene Bourque, 2nd rounder in 2013, and prospect Patrick Holland. 1 minute ago 
Ramo? Nehovoril včera maro, že "ten na to má"? Oh wait. Ramo - maro...
Eklund Hockey Buzz Eklund
I am a Canadiens fan, but anyone who thinks they could keep him after his comments should listen to Denis Potvin's interview from XM today.
4 minutes ago

Všetko to do seba začína perfektne zapadať...
Ramo? Nehovoril včera maro, že "ten na to má"? Oh wait. Ramo - maro...
Eklund Hockey Buzz Eklund
I am a Canadiens fan, but anyone who thinks they could keep him after his comments should listen to Denis Potvin's interview from XM today.
4 minutes ago

Všetko to do seba začína perfektne zapadať...
Podle me dobry trejd pro Habs, usetrili hlavne prostor pod stropem, maji taky nejakej draft a kvalita teamu se tim nezhorsi... Gauthier po dlouhe dobe solidne.
Jinak ten zpusob jednani tam musel byt oboustranne vyhrocenej. Habs ho poslali se pakovat behem 2nd intermission v Bostonu, stihl jeste odehrat 9 minut... Cammy se udajne na oplatku vyjadril ze Habs jsou "losers".
jeste se musim pochvalit, jakmile se objevila zprava o trejdu Cammalleriho, muj tip jen tak od bricha znel "Cammalleri for Rene Bourque +/-". A pak ze kdo se tady nejvic vyzna
Jinak ten zpusob jednani tam musel byt oboustranne vyhrocenej. Habs ho poslali se pakovat behem 2nd intermission v Bostonu, stihl jeste odehrat 9 minut... Cammy se udajne na oplatku vyjadril ze Habs jsou "losers".
jeste se musim pochvalit, jakmile se objevila zprava o trejdu Cammalleriho, muj tip jen tak od bricha znel "Cammalleri for Rene Bourque +/-". A pak ze kdo se tady nejvic vyzna
Cammalleri by hlavně měl začít u sebe, protože letos patřil u Habs k největším "loserům" právě on - je to sice střelec k pohledání, což potvrdil třeba v play-off 2010, jenomže letos mu totálně zvlhnul prach. No a místo toho, aby hledal chyby v první řadě u sebe, začal se vyplakávat do médií, že má malý ice-time a že na to není zvyklý atd. Nafrněnej byl vždycky, ale pokud hrál dobře, nevadilo mi to - říkal jsem si "OK, má na to právo". Letos to ale bylo všechno jinak a on tu pokoru prostě neměl - koneckonců víme už z dřívějška od Plekyho, jak se právě Cammy vyžíval v rozhovorech s novináři a vyloženě to vyhledával...Atlantik píše:Podle me dobry trejd pro Habs, usetrili hlavne prostor pod stropem, maji taky nejakej draft a kvalita teamu se tim nezhorsi... Gauthier po dlouhe dobe solidne.
jeste se musim pochvalit, jakmile se objevila zprava o trejdu Cammalleriho, muj tip jen tak od bricha znel "Cammalleri for Rene Bourque +/-". A pak ze kdo se tady nejvic vyzna![]()
Bude mi sice trochu chybět ta jeho pohotová střela, ale určitě ne ta z této sezóny - třeba zase v Calgary pookřeje, což je vlastně i trochu smyslem této výměny, samozřejmě doufám na obou stranách. Bourquea jsem až tak nesledoval, přece jenom západ jde malinko mimo mě, takže jsem zvědavej - když už nic jiného, tak jsme aspoň malinko zvedli náš výškový průměr...
rene bork mal za posledne sezony viac bodov ako camaleri. poslednu dobu mu vela ludi vytykalo ze sa flaka resp ze hra len na seba. takisto jeho hokejove iq nie je moc velke, hlupe vylucenia v utocnom pasme su jeho specialita. bork mal najlepsie vykony ked sme hrali za keenana dump& chase hokej. jak sme zacali hrat transition a kombinacnejsi hokej tak sa uz nebol tak efektivny.ale stale dava dost bodov.
Aj ked "sebecky" by som mohol povedat ze cim horsie (sa dari Habs) tym lepsie (pre Bruins)... to co predvadza vas GM v tejto sezone je silna kava... najprv krizu v time "riesil" vyhodenim (bezvyznamneho) asistenta par minut pred zapasom, potom "posilou" za "super plat" do obrany, vyhodenim hlavneho trenera rano pred zapasom a teraz pristupil k vymene hraca pocas zapasu- pred 3. tretinou ked domaci team predvadzal slabu hru a bolo v silach (v plnej sile) mozno ziskat aspon bod ktore tak velmi potrebujete aspon aby ste zivili teoreticke sance na play off.
Co sa tyka Cammaleriho tak jeho stredajsi vyrok ze v time Habs je "losers' (losing) mentality" nebol najvhodnejsi vzhladom k precitlivelosti hracov a fanusikov Habs ale "vyhodit" hraca z timu hned dalsi den, dokonca pocas vyrovnaneho zapasu je asi svetovy unikat.
Co sa tyka hodnoty trade-u-kto ziskal-kto stratil je tazko posudit....
A teraz z ineho sudka, nezda sa Vam smiesne ze Subban sa na treningu pusta do bitky s vlastnym spoluhracom, zato vcera sa zachoval ako korytnacka? A to na neho isiel najnizsi obranca ktory ma o 10kg menej ako Subban.
Co sa tyka Cammaleriho tak jeho stredajsi vyrok ze v time Habs je "losers' (losing) mentality" nebol najvhodnejsi vzhladom k precitlivelosti hracov a fanusikov Habs ale "vyhodit" hraca z timu hned dalsi den, dokonca pocas vyrovnaneho zapasu je asi svetovy unikat.
A teraz z ineho sudka, nezda sa Vam smiesne ze Subban sa na treningu pusta do bitky s vlastnym spoluhracom, zato vcera sa zachoval ako korytnacka? A to na neho isiel najnizsi obranca ktory ma o 10kg menej ako Subban.
Prečo by sa to niekomu malo zdať čudné? Krejčí je pomalší v prechode než väčšina útočníkov (myslí nad možnosťami) a tak si Subban svoj typický hit nenačasoval ako obvykle a nechtiac ho šlehol lakťom. Príde do sekundy Ference a už naň vyskakuje. Prečo by sa mal biť? Za neúmyselný kontakt? Aby zmaril presilovku vlastnému tímu?
Ale no kower, toto je už aj na teba lacné.
Ale no kower, toto je už aj na teba lacné.
Kower píše:Aj ked "sebecky" by som mohol povedat ze cim horsie (sa dari Habs) tym lepsie (pre Bruins)... to co predvadza vas GM v tejto sezone je silna kava... najprv krizu v time "riesil" vyhodenim (bezvyznamneho) asistenta par minut pred zapasom, potom "posilou" za "super plat" do obrany, vyhodenim hlavneho trenera rano pred zapasom a teraz pristupil k vymene hraca pocas zapasu- pred 3. tretinou ked domaci team predvadzal slabu hru a bolo v silach (v plnej sile) mozno ziskat aspon bod ktore tak velmi potrebujete aspon aby ste zivili teoreticke sance na play off.
aaale ale kovy, camaleri mal na male uz dlhsie, dalo se to cekat, a je jedno ci hovvymenili pocas uapasu alebo ked bol na zachode.
a ci to byl vyrovnanej zapas? to nas uz nemusi trapit letos ...
Ta výměna se hrozně bagatelizuje jen na jakési "potrestání" za Cammalleriho prostořekost. Ale to přece není žádná pravda, tady nešlo zdaleka jen o tohle, byť to k tomu mohlo určitě přispět. Bere vůbec někdo na vědomí, že hráč - typický střelec - s platem 6 mega má na svém kontě po 38 zápasech 9 gólů? Že na ledě je de facto neviditelný, což krásně dokumentovaly včerejší dvě třetiny, kde se za 12 střídání absolutně ničím nezapsal do statistik, takže tam vlastně jen tak jezdil? Že se už delší dobu v Montrealu o něm mluví jako o "izolovaném muži" v kabině? Tak proč někoho překvapuje, že takový hráč je mezi prvními adepty na změnu dresu a spojuje si to pouze s nějakým jeho ostřejším vyjádřením do tisku? O finanční úspoře ani nemluvě a dobře víme, jak moc jí budeme v létě potřebovat... A mimochodem, Bourque, jak jsem si během dneška trošku doplnil informaceKower píše:Aj ked "sebecky" by som mohol povedat ze cim horsie (sa dari Habs) tym lepsie (pre Bruins)... to co predvadza vas GM v tejto sezone je silna kava... najprv krizu v time "riesil" vyhodenim (bezvyznamneho) asistenta par minut pred zapasom, potom "posilou" za "super plat" do obrany, vyhodenim hlavneho trenera rano pred zapasom a teraz pristupil k vymene hraca pocas zapasu- pred 3. tretinou ked domaci team predvadzal slabu hru a bolo v silach (v plnej sile) mozno ziskat aspon bod ktore tak velmi potrebujete aspon aby ste zivili teoreticke sance na play off.
Já už jsem se s letošním neúspěchem smířil a čekám jenom, jakým směrem se budeme ubírat třeba při trade deadline či po sezóně na trhu s volnými hráči.
Nechcem obhajovať, že si odpľuvol na Del Zotta, ale: a) trafil ho?
Ak nie, tak je to len cielená provokácia, čo samozrejme nechválim, ale to k hokeju patrí (že to tu takto komentuje starší fanúšik Flyers je potom prinajmenšom úsmevné) b) nevieme čo za tým je (teda aspoň Atlantik to neuvádza, zápas som nevidel) c) nie je to už trochu podozrivé? Najprv Kopecký, teraz Subban.
Tak toho jsem si vůbec v zápase nevšiml - samozřejmě je to hnus, jak píše Getzo, tohle jsou jasně cílené provokace, což tedy on dělá pořád, ovšem tohle už je za hranicí...Atlantik píše:
SubbanUz si fakt dela absolutne co chce, neskutecne, nevim jestli se na nem smát nebo co...
Subban, kapitola 567. No penalty on the play. No comment už k tomuhle individuu. Slewfooty dela tradicne, Kunitz mohl klidne skoncit s neprijemnym zranenim, nastesti je OK. Pro me byl dlouho Subban zajimavym zpestrenim ligy, ale mam pocit ze uz na neho trpelivost nemam. Je toho hodne.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF