Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
TGfireandice
C Jacob Josefson is on the ice for the Devils' 1 p.m. practice. Sestito (on waivers) is too. D Jay Leach has been returned Albany.
3 minutes ago via TweetDeck
EDIT:
Takže Teddyho cesta. Ok, tak tým nestratí ELC year a naučí sa niečo. Aj tak super.TGfireandice Tom Gulitti
Lamoriello said Josefson was called up to "get a few practices". That sounds like he might not necessarily play.
čtv 17. úno 2011 22:26
Tak ste sa konecne rozbehli
Budem vam drzat palce,dufam,ze sa vam nejakym zazrakom podari dostat do POs ...
Budem vam drzat palce,dufam,ze sa vam nejakym zazrakom podari dostat do POs ...
http://video.msg.com/Home/Lemaire-Postg ... n-vs-Canes
Ten konec nemá chybu.
Jinak zítra to bude řezba už se nemůžu dočkat. Volchenkov je zpátky po odpykaní trestu. Fraser tedy vyklízí pole
Sestito byl poslan na waiver ale nikdo si ho nevybral
Ten konec nemá chybu.
Jinak zítra to bude řezba už se nemůžu dočkat. Volchenkov je zpátky po odpykaní trestu. Fraser tedy vyklízí pole
Sestito byl poslan na waiver ale nikdo si ho nevybral
Tim Sestito about waivers: "I knew before practice. I talked to Lou. Nobody likes getting put on waivers. If anything it's a motivator."
#devils Sestito said Lamoriello told him he'll b staying with the team "for the time being." (Assuming he clears waivers).
No ja proste nemôžem inak aj keď je už trochu patetické, že o tomto musím stále informovať len ja...
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2011 ... surge.html
Thx za 2003 a dovi dopo Jamie.
Ja ho už nemôžem ani cítiť, chvalabohu, že je už preč...Stačí si to porovnať s prístupom Rolstona, keď bol waivnutý. To vypovedá mnohé o tom, aké typy ľudí to sú. Winky
Thx za 2003 a dovi dopo Jamie.
ja teda nevidim nic co ti v tomhle clanku na Langsovi vadi.Getzo5 píše:No ja proste nemôžem inak aj keď je už trochu patetické, že o tomto musím stále informovať len ja...
Thx za 2003 a dovi dopo Jamie.Ja ho už nemôžem ani cítiť, chvalabohu, že je už preč...Stačí si to porovnať s prístupom Rolstona, keď bol waivnutý. To vypovedá mnohé o tom, aké typy ľudí to sú. Winky
Abych se přiznal tak taky jsem nějak v tomto článku nenašel něco, za co bych Langse ještě víc nemusel než teď. Jenom mě trochu trklo do oka že bránil na výsledky MacLeana. No to je jedno hlavně že je pryč .... a to že jak Jacques tak Jamie říkali že příchod Lemaira neměl vliv na jeho odchod, tak za to bych ruku do ohně nedal
Podstatné je dnes derby na které jak jsem se ted dozvěděl by mělo být vyprodáno !!!!
PS: Devils blogu který je podle mě velice seriozní jsem se ted dozvěděl že se zajímáme o Bouwmeestera !
Podstatné je dnes derby na které jak jsem se ted dozvěděl by mělo být vyprodáno !!!!
PS: Devils blogu který je podle mě velice seriozní jsem se ted dozvěděl že se zajímáme o Bouwmeestera !

Presne tak!This Lemaire isn't the Lemaire we hated. This Lemaire is the Lemaire we wanted.
The Lemaire we hated, hated rookies. He switched lines constantly, the D were always back and were always trying the stretch pass, which they couldn't do. He's evolved while maintaining the best part of his coaching. It's night and day.
EDIT: 1-0, shutout pre Moose, GWG pre Kovyho a výborný výkon. Kovy je šialený, nielenže má GPG, ale hrá fakt výborne, aj defenzívne. No radosť pozerať, milióny superlatívou, ťahá tím.
LGD!

Deň a noc. Dôvod? Lemaire...musí zostať! Musí!
Ledger_NJDevils Rich Chere
Arnott on Kovalchuk's breakaway: "At the beginning of the season \I would've been gritting my teeth. Now, you know he's gonna bury it."
YayooooLedger_NJDevils Rich Chere
Johan Hedberg will start for Devils in Carolina. Jacob Josefson is in, Adam Mair is out.

TGfireandice
To summarize. Salvador said doctors say "worst-case scenario" is that he'll be ready for start of training camp next season.
about 3 hours ago via TweetDeck
Poďme sa napumpovať pred zápasom
http://rollvalchuk.ytmnd.com/
Presne ako som si myslel a predstavoval. Bola by škoda dávať ho teraz na centra 4tej formácie, tobôž keď od zranenia v Albany tiež hral LW Henriquemu. Krídlo hrať vie, tak prečo nie, dúfam, že mu zápas výjde.TGfireandice
In warm-ups, Josefson is at LW with Arnott and Tedenby. Pelley is centering Zharkov and Clarkson on fourth line.
Už len 10 bodov a najlepšia pace v lige! Devils are back baby! 3 výhry z 3 zápasov proti Caroline, un****ingbelievable!
Prvá tretina bola jedna z najlepších prvých tretín aké som v podaní Devils KEDY VIDEL! Neuveriteľne predstaviac si, koľko rokov ich už sledujeme. Potom tempo zvoľnilo a aj Canes mali šance, ale toto je šialené.
Dnes sme prekonali náš najlepší comeback z roku 2000
Unreal! Patrik 800stý bod
Neskutočné. Poďme ďalej, užívajme si a nehľaďme na dôsledky, tak ako doteraz!

EDIT: a dobre že Martin v chate pripomenul - neskutoční diveri. Canes
Nemôžem ich. Ako povedal kamarát -
Dnes sme prekonali náš najlepší comeback z roku 2000

EDIT: a dobre že Martin v chate pripomenul - neskutoční diveri. Canes
Svätá pravda...Canes are a team full of cocksmokers...and Cam Ward
Je to paráda!!! Co se týče té 1.třetiny tak když nepočítám goly tak třeba herně jsem ji odehráli proti Suckers včera podle mě ještě ve větším tempu
Patrikovi velká gratulace
Josefson a Teddy spolu na ledě = smrtící kombinace....to jsou nemalí blázni, takové rotace v neskutečné rychlosti co tam předváděli to klobouček
Teď jenom jsem zvědavý jak to Lemaire vyřeší s Martym?? Já osobně bych nechal jednoznačně v bráně Moose ( má nehoraznou fazonu, každý zápas chytne tak 2 goly, Marty není v zápasovém tempu a stejně jak se říká vítězná sestava se nemění
)
Patrikovi velká gratulace
Josefson a Teddy spolu na ledě = smrtící kombinace....to jsou nemalí blázni, takové rotace v neskutečné rychlosti co tam předváděli to klobouček
Teď jenom jsem zvědavý jak to Lemaire vyřeší s Martym?? Já osobně bych nechal jednoznačně v bráně Moose ( má nehoraznou fazonu, každý zápas chytne tak 2 goly, Marty není v zápasovém tempu a stejně jak se říká vítězná sestava se nemění
Wonder Twins:

a
Wunder Twins:
Keď si k nim domyslím Palmieriho a takého Krugera/Landeskoga (pipe dream), slintám blahom.
A to sa nám ešte nepredstavil môj tajný kôň, Adam Henrique
Inak Zharkov defenzívne parádny zápas a Fayne je božský. To je požehnanie z nebies ten chlapec, väčšie než Taormina. Má ešte na čom pracovať, ale ten mozog! Super, s týmto pred sezónou nerátal nik, že by tieto mená spravili team. Inak dúfam, že Tao bude vporiadku čo najskôr.
Hey, hey, what do yo say.

a
Wunder Twins:
Keď si k nim domyslím Palmieriho a takého Krugera/Landeskoga (pipe dream), slintám blahom.
Hey, hey, what do yo say.
http://www.nypost.com/p/sports/devils/l ... z1EUuOARTi tady v tom článku je už myslím jasně patrné že s ním byly jenom problémy. Když už sám říká že některé věci Devils nevypouštěli do médií ... doufám že hov Dallasu A-Train trošku osolí 
Nj taky jsem ale zažil trenéra co za tohle nechával sedět ( taky jsem nejednou seděl
)
Tedenby got benched for about 10 minutes in the second period after he failed to get the puck in deep at the Canes’ blue line and it led to a 3-on-2 rush in the other direction (Jussi Jokinen hit the left post).
Nj taky jsem ale zažil trenéra co za tohle nechával sedět ( taky jsem nejednou seděl
Canes coach Paul Maurice on Devils: “They’re 10 back now and when you’re playing that well, why wouldn’t you believe?
Však ja som to tvrdil celý čas...Martin #27 píše:http://www.nypost.com/p/sports/devils/l ... z1EUuOARTi tady v tom článku je už myslím jasně patrné že s ním byly jenom problémy. Když už sám říká že některé věci Devils nevypouštěli do médií ... doufám že ho v Dallasu A-Train trošku osolí![]()
tak ja, nevim. me se zda ze navas a na Langse by se hodilo porekadlo- Kdo chce psa bit hul si vzdycky najde. Ja v tom ctu ze tym mel problemy s trenerem (White kapitanem na jeden zapas,minulou sezonu neustale zmeny v utocich na ktere si vsichni stezovali apod) a Langs byl hromosvodem, coz je pochopitelne protoze byl kapitanem. Opet v tom clanku nevidim nic spatneho. spise davam za pravduMartin #27 píše:http://www.nypost.com/p/sports/devils/l ... z1EUuOARTi tady v tom článku je už myslím jasně patrné že s ním byly jenom problémy. Když už sám říká že některé věci Devils nevypouštěli do médií ... doufám že hov Dallasu A-Train trošku osolí
Tedenby got benched for about 10 minutes in the second period after he failed to get the puck in deep at the Canes’ blue line and it led to a 3-on-2 rush in the other direction (Jussi Jokinen hit the left post).
Nj taky jsem ale zažil trenéra co za tohle nechával sedět ( taky jsem nejednou seděl)
Canes coach Paul Maurice on Devils: “They’re 10 back now and when you’re playing that well, why wouldn’t you believe?
ale dost o nem. Doufejme, ze se mu podari co nejlepe uz jen pro to co dokazal a udelat pro NJD a hlavne aby to byl alespon 2nd round pick."Because people put something out doesn't make it fact. I got painted as the bad guy. But, oh well,"
Jinak vcera dobrej hokej, Fayne se zlepsuje kazdym zapasem. Ze by Tallinder prece jen byl dobrym ucitelem? Pokud bude Tali hrat takhle dal tak na Martina si brzo nikdo ani nevzpomene. Za rok ho ceka Urbom tak je to snad pravda. Teddy mi prijde hrozne nevyrovnanej, coz lze u novacku cekat, ale nekdy si rikam ze je to az moc. JJ hral docela dobre, snad prida i nejake body, protoze to je podle me duvod proc Zharky je ve 4. lajne. Kdo me ale opravdu prekvapuje je Salmela. Prestal delat chyby, hru hodne zjednodusil. Pokud se vsichni uzdravi vcas, v obrane budeme mit prebytek, coz jsou jen prijemne starosti. jsem vazne zvedavej na TD, budeme prodavat nebo nakupovat? Koho? V utery Dallas ktery se hodne trapi, skoro by se chtelo rict povinne dva body.
Ono to dosť vyzerá na to, že (samozrejme okrem toho, že všetci potrebovali trénera so systémom ako sa patrí) sa potreboval proste usadiť, prispôsobiť, dostať do rytmu. Ešte je schopný spraviť riadnu chybu, ale kto nie? Každopádne je to úplne iný Tallinder ako na začiatku sezóny, to nepochybne.
Môj obľúbený bek nikdy nebude, na to je na svoju výšku príliš mäkký, ale aspoň ak bude hrať na peniaze, ktoré dostáva, nebudem naň sypať nič iné než zrnká chvály. Len tak ďalej.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem