Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tuukka Rask podpísal nový dvojročný kontrakt za 2,8 mil. USD (2010/11 - 1,2 mil. USD a 2011/12 - 1,6 mil. USD) :frajer2: :!:
hadam sa z toho David cim skôr dostane a kuva uz aby sme nastupovali konecne v plnej sile..!..
tak sup na prijemnejsiu spravu
kanter píše:Rask podpísal nový dvojročný kontrakt (1,2 mil. USD a 1,6 mil. USD) :frajer2:.
tak toto je absolutne total luxusny podpis :clap:
ved Rasky (po sezone RFA) momentalne riesi 0.850, pricom na bonusoch si môze prist na dalsich 2.350...uprimne, ocakaval som, ze jeho plat sa bude pohybovat na hranici 2-2.500 tych 1.200 a 1.600 je :good: nepochybujem o tom, ze aj po ulynuti tychto 2 rokov sa s Raskym dohodneme na dalsej, no podstatne dlhodobejsej spolupraci, pocas ktorej bude pokracovat v Timmyho slapajach :yes:

na rade je Savvy :frajer2:
V dnešním zápase bylo jasně vidět, že hrají dvě mužstva, která se doposud trápí. Herně jste byli lepší, my jsme výborně bránili, ale jinak se na naší hru nedalo koukat. Zachytal nám výborně Price a v nájezdech jsme letos překvapivě dobří. Tak nějak můžeme být spokojeni oba, my samozřejmě více, ale i bod je dobrý.
Co viac si moze nasa stagnujuca presilovka a celkovo utok zelat ako premieru 21 rocneho Jhonas Enroth v brane Sabres! Ak aj z neho "spravime" hviezdu tak zacnem pochybovat ci ide len o smolu ze nedavame goly alebo tato sezona (pokial vyrazne neobmenime utok) bude co sa tyka utoku mizerna.

U nas v brane tiez mladik, Rask- ale v jeho pripade nic ako dalsi super vykon necakam.
:-O wau my sme normalne vsietili viac ako 1 gol :lol3: dokonca 4 :shock: ved to sa nam nepodarilo dokopy v 4 predoslych zapasoch :roll: :roll: ale nie pochvala, raz sme to uz prelomit mueslei, ved aj v tych posl 4Z sme supera prestrielali (proti Sabres 37-30) len to tam konecne zacalo padat a chvalabohu aj Zeemu

"Chlapcom som povedal, aby sa uvolnili. Goly skôr ci neskôr prídu. Viete, ze ak sa toho budete drzat, veci sa obratia vo vas prospech," Claude Julien.

uprimne, potesilo ma, ze si dal Miller pauzu, Rasky spolahlivo, zasluzene sme sa tesili z prepotrebneho vitazstva

ObrázekObrázek
David Krejci by sa mohol objavit v zostave uz v dnesnom zapase proti tucniakom
Milan Lucic absolvoval 40 minutovy pobyt na lade, no este nejaky ten den potrva kym sa predstavi v ostrom zapase
dnes mám na vas vsazene tak snad mě potěšíte :D
Martin #27 píše:dnes mám na vas vsazene tak snad mě potěšíte :D
No tvuj tip vypada logicky. Je fakt, ze v tak totalne rozpadnute sestave jsme jiz dlouho nebyli a asi dlouho ani nebudeme. Mame zranenych 5 naprosto klicovych hracu, nekteri dalsi jsou navic z formy takze Boston je urcite velkym favoritem zapasu... Ja jsem chtel taky vsadit na Bruins, ale pak mi to svedomi nedovolilo. Ocekavam ale jasnou zalezitost Bruins, kteri body nutne potrebuji a nemuzou si dovolit ztracet doma proti "farmam".
hohooo ziadne pred zapasove alibi Atlantiku :roll: bez debat mame väcsiu sancu na uspech ako keby ste mali v zostave spominanych klucovych hracov, ale netreba zabudat na to, ze Savvy + Looch su mackovia nasej prvej lajny a tych postradame, nevraviac o tom, ze ak David nastupi este to nebude ono..no a netreba zabudat na to, ze nasa forma, najmä ta strelecka nie je momentalne nijako oslniva, takze podla mna vcelku otvoreny zapas..beriem aj vitazstvo po sn :)
cepi píše:hohooo ziadne pred zapasove alibi Atlantiku :roll: bez debat mame väcsiu sancu na uspech ako keby ste mali v zostave spominanych klucovych hracov, ale netreba zabudat na to, ze Savvy + Looch su mackovia nasej prvej lajny a tych postradame, nevraviac o tom, ze ak David nastupi este to nebude ono..no a netreba zabudat na to, ze nasa forma, najmä ta strelecka nie je momentalne nijako oslniva, takze podla mna vcelku otvoreny zapas..beriem aj vitazstvo po sn :)
Tak ano, vy taky mate nejake problemy, ale ta petice hracu co chybi nam se napr. postarala o 44 procent vsech nasich golu v playoffs. 2 hraci se jeste daji jakz-takz nahradit, ale nam chybi skoro cele jadro tymu a to poznamena celou koncepci. Proste bez Malkina, Gonchara, Letanga, Kennedyho a Talbota je to sotva polovicni Pittsburgh. Navic hrajete doma a vy proste ted body potrebujete... Fleury dostal z poslednich 27 strel 7 golu, Crosby 4 zapasy nic, Guerin des a hruza...No ruku na srdce cepi, existuje pro ostatni tymy lepsi nacasovani na zapas s Pittsburghem jako je ted? Na druhe strane, nas tym ted ma motivaci zabojovat po naklepech s Los Angeles a San Jose, Crosby jiz bude asi hladovy, ale jestli to bude k necemu stacit, to nevim. Ja bych taky vsemi deseti bral alespon ten jeden bodik, ale moc tomu neverim. Na druhe strane je mozne, ze tak o 2-3 tydny budeme komplet a snad to opet budeme valcovat, takze mohlo by to byt s nama i horsi...
Atlantik píše:
No tvuj tip vypada logicky. Je fakt, ze v tak totalne rozpadnute sestave jsme jiz dlouho nebyli a asi dlouho ani nebudeme. Mame zranenych 5 naprosto klicovych hracu, nekteri dalsi jsou navic z formy takze Boston je urcite velkym favoritem zapasu... Ja jsem chtel taky vsadit na Bruins, ale pak mi to svedomi nedovolilo. Ocekavam ale jasnou zalezitost Bruins, kteri body nutne potrebuji a nemuzou si dovolit ztracet doma proti "farmam".
přesně tak..... na zápasy proti Pens moc často nedávám ale dneska jsem udělal vyjímku :)
:)

Atlantik dik za po zapasove preview, dalo sa predpokladat, ze sa bude pri znacnej marodke skôr bojovat ako hrat pohladny hokej..v tejto chvili vsak na neho uprimne kaslem, pre mna je najpodstatnejsi vysledok, body do kolonky V :yes: snad sa ten macko stroj ako tak nakopol :)
beriem fan´s Pens absencia vasich klucovych obrancov to musi citit..sanca aku sme dnes mali pri pocetnej marodke Pens sa nebude tak casto opakovat, takze vyhra tesi, podobne ako vypredana TD Garden (17565,-)

Obrázek
Obrázek
Cepi, takhle. Vy jste si to co do spravedlnosti alespon zaslouzili z hlediska toho, ze jste taky doplaceli na zraneni. Takze ted jste zazili takovou mensi satisfakci :D . Nemate jich sice tolik co my, ale zas Savard a Lucic chybeji dost dlouho. Ten zapas byl podle me o prvnim golu, tedy alespon pro nas, dotahovat jsme jiz nemeli silu... A to zraneni Orpika na zacatku byl dalsi tvrdy uder pro nas tym, bylo to poradne citit. I kdyz nejvetsi problem mame v ofenzive, vsechno se to stejne odviji od obrany a ta nase ted ma obrovsky problem v zakladani akci...
Paille sa dockal :)
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BSvsPnfR6-s&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BSvsPnfR6-s&hl=cs&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
tak Boston vyhrál a lístek by mi vyšel kdyby Toronto neprohrálo s Wild :thumbsdown:
Martin #27 píše:tak Boston vyhrál a lístek by mi vyšel kdyby Toronto neprohrálo s Wild :thumbsdown:
fuuuha na toronto dost odvazne si myslim
Aj ja som tipol na Toronto :cry:
Inak Super Boston :clap: vedel som ze ma nesklamete
Janci_83 píše:
Martin #27 píše:tak Boston vyhrál a lístek by mi vyšel kdyby Toronto neprohrálo s Wild :thumbsdown:
fuuuha na toronto dost odvazne si myslim
no tak odvážne nevím....vrátil se jim Kessel, Gustavson chytal dobře navíc Toronto tedka honí body a Wild nic moc tak jsem se přiklonil k Torontu ( a navíc hráli doma )
Ačkoliv jsem fanouškem divizního rivala, musím vám pogratulovat k vítěztví 3:0 nad mnou nenaviděným Pittsburghem! Dobrá práce! :thumbsup:

Zápas jsem neviděl, všiml si někdo Crosbyho, jak hrál? Zažívá teď velice bídné období a dokonce v posledních pěti zápasech vyšel naprázdno!!
Agent hviezdneho centra Marca Savarda povedal, že rozhovory s tímom Boston Bruins o novom kontrakte jeho klienta pokračujú, ale čas sa stáva podstatou.
„Pokračujeme pravidelne v diskusiách. Obe strany majú záujem niečo urobiť. No samozrejme, že tam sú záležitosti, ktoré ešte musíme prepracovať,“ povedal hráčov agent Larry Kelly.
Čím dlhšie to trvá, tým je Savard bližšie k 1. júlu, kedy by sa mohol stať neobmedzeným voľným hráčom. Z toho čo Kelly povedal je jasné, že hodiny tykajú. (slovaknhl)
:ciga:
cepi píše:Milan Lucic absolvoval 40 minutovy pobyt na lade, no este nejaky ten den potrva kym sa predstavi v ostrom zapase
Looch absolvoval s timom kompletny trening, jeho navrat do zostavy sa predpoklada v zapase proti Blues (24.11) :thumbsup:
z dalsieho brankara sme spravili hviezdu :evil: 40 striel a 0...
Obrázek

v tych nadejne vyzerajucich presilovkach to tam malo padnut...holt nie vzdy zvitazi lepsi tim...
„Zasloužili jsme si dva body,“ litoval Thomas. „Měli nějaké šance, ale my jsme jich měli víc. Ulehčuje nám to pouze fakt, že jsme vyhráli předchozí dva zápasy.“ na strane druhej sa cinil aj Timmy, ktory si opät vylepsil statistiky a ako inac opät sa blysol zakrokmi kandidujucimi na save of the week :yes:
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8yJ8SaQ0gXM&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8yJ8SaQ0gXM&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]

najmä ten chyteny sn nemal chybu :-O :scare: :lol2: :cool:
Obrázek<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wG3lymbbMEw&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wG3lymbbMEw&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Obrázek 50 dní nás dělí od dalšího zápasu ze série Winter Classic, ze kterých se stala už tradiční náplň novoročního programu NHL. Stejně jako v případě utkání pod otevřeným nebem v letech 2008 a 2009, i střetnutí mezi Bostonem a Philadelphií bude mít na starost Don Renzulli. Jednoho z viceprezidentů ligy vyzpovídal před časem list USA Today.

Baseballový stadión má podle Renzulliho obecně výhodu v tom, že diváky je možno přivést blíže k ledové ploše, zvláště u jejích rohů. “Snažíme se dostat kluziště co nejblíže k fanouškům, ale stejně si v rozích musíme ponechat asi sedmimetrový prostor kvůli technice, kdyby došlo k nějakým krizovým situacím. Na fotbalovém stadiónu je to trochu jiné, pokud chceme využít všechna sedadla, musíme led položit doprostřed plochy.”

Jedné věci se vedení NHL bát nemusí, malého zájmu hokejových příznivců. Telefony se žádostmi o vstupenky vyzvánějí neustále jak v sídle Boston Bruins, tak v kancelářích Red Sox. Dva měsíce před utkáním se do loterie o lístky už zapojilo 307 tisíc lidí, což je o sedmdesát tisíc více než loni v Chicagu. “Na posledním jednání s městskými představiteli a zástupci hasičů a policie nám bylo řečeno, že jde o největší sportovní událost, která se může v Bostonu odehrát, kromě sedmého zápasu Světové série v baseballu,” těší Renzulliho i jeho nadřízené. (nhl.cz)
cepi píše: najmä ten chyteny sn nemal chybu :-O :scare: :lol2: :cool:
no tak to byl teda povedený zákrok :lol2: :)
jinak pravda teda, že ze 40 střel jste nějaký ten gol vstřelit měli...
jaaaj skoda dnes sme si aspon bodik zasluzili
7928 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS