Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Vyměnit náš 1. pick? Tak to je snad špatný vtip, ne? Tohle kdyby nastalo tak o demenci našeho vedení už nepochybuji.
Naopak vyměnit 1. pick LA to už je jiná věc. :yes:

Úkoly na léto jsou jasně rozdány:

1 - Vyměnit Nashe.
2 - Tak trochu souvisí s tím prvním bodem. Doplnit tým o dva, tři forwardy a brankáře.
3 - Najít pořádného kouče, který dá týmu konečně nějakou tvář.
4 - Kvalitně draftovat.

Jak jednoduché! :)
1. Nash vymeneny bude.
2. Howson vie kvalitne vymienat, takze o protihodnotu sa nebojim.
3. Tu sa bojim, ale ak budeme mat mlady tim, ja by som brala Kurta Kleinendorsta.
5. Znovu, Howson kvalitne draftuje, otazka je vyvoj prospektov
6. tento bod tu pridam... zlepsit pracu s mladymi v hlavnom time.
V tomto s vami iba suhlasim.
Vymena Nasha by tymu prospela a ja som stale za to aby to bolo k Rangers.
Dobry trener (ktory vsak nebude betonovat) je tu potreba ako sol, Hitch to s tymom vedel ale jeho system nemal buducnost, mozno by sme znova postupili do PO ale nic viac, treba zacat od piky, utok postavit na Grigorenkovi/Yakupovovi a Nasha trejdnut, vystuzit ten utok aspon kvalitnym hracom do druheho utoku (znova ma napada Rangers a Dubinsky) a priviest mladych hracov (Kreider, McIlrath) a mozme zacat dufat v zlepsenie. Potrebujeme nejakeho mladeho defenzivneho obrancu ktory bude istit tie vypady hracov ako Johnson a Wisniewski, Moore sa mi zda ze sa vo vyvoji zastavil a stava sa z neho stay-at-home obranca, nepodporuje utok tak,ako som ocakaval ale buducnost v druhej obrane je jeho. Spolu s Jackom a Wizzom mame dobry zaklad troch obrancov + mladici ako Will Weber, Goloubef a Savard (tomu by som velke sance nedaval kym sa nezlepsi v obrane pretoze of bekov mame kopec). Utok je talentovany tiez a to dost, ukazuju sa dobre Scottyho drafty v neskorsich kolach (Calvert, Atkinson) a ked pridame draft '11 a ''steal'' Boona Jennera tak buducnost nevyzera zle, ale stale tam chyba nejaky super talentovany utocnik ktory by s Johansenom vytvortil udernu dvojicku.

A samozrejme brankarska otazka. Steve sa teraz chytil, ale dokedy mu to vydrzi? buduci rok by som ho nechal ako dvojku, k dispozicii bol Ben Bishop,nechapem preco po nom Scotty nesiel, bol by idealny. Treba niekoho priviest, niekoho kto Masemu spravi skutocnu konkurenciu a nie iba docasnu zaplatu. Sanford je nekonzistentny. Dekanich stale zraneny, s nim by som to ale este skusil a dal mu dalsiu sancu na farme. Ked sa chyti tak moze ist kludne hore,myslim ze tu by nebolo co stratit.
http://prohockeytalk.nbcsports.com/2012 ... -that-fit/" onclick="window.open(this.href);return false;

:hufi: nemám slov.
čo sa stalo Sanfordovi?
Umberger hattrick, Brassard tri asistencie, Mason .975 úspešnosť - tri hviezdy zápasu proti Canes. Mt sa obracia v... posteli? :ja_neviem: :jn:

Najvýhodnejšia pozícia pred draftovou lotériou im už neunikne, je preto veľmi dobré, že tím vyhráva a hráči si napravujú chuť a motivujú sa do budúceho ročníka. Snáď k nim bude šťastena čelom a na drafte budú naozaj ťahať ako prví. Ak sa pred draftom podarí výhodne vytrejdovať Nasha a LA sa do PO nedostane (vyzerá to tak, že dostane), prestavba sa môže začať od piky. Columbusu to naozaj prajem, verní fanúšikovia si za tie roky prešli už všeličím, je na čase aby sa im ich prostriedky a čas vrátili.
Rayiner píše:čo sa stalo Sanfordovi?
Čokoľvek sa stalo (nikto nevie, počas hry sa ani poriadne nenatiahol), stalo sa, podstatné je, že Mason začal chytať ako v prvej sezóne.
:D ja mam Umbergera stale rada, len uz nepatri medzi mojich absolutnych oblubencov. :) Vymenit som ho chcela kvoli hodnote. Brassarda som zobrala na milost po tom, ako on jediny prispel na charitu z hracov, nikto iny. Ale napriek jeho trom asistenciam tvrdim, on na prveho centra nema a druhym bude Johansen. Iba ak by Johansen isiel na farmu a Brassard by bol druhym centrom.

Pick ziskame iba vtedy, ak sa LAK do PO dostane (presnejsie, vtedy si budeme moct vybrat, ci si zoberieme pick v tomto drafte, alebo az buducom, v opacnom pripade v buducom), takze LAK prajem PO a nasledne skore vypadnutie. :)

O Masem som tvrdila, ze potebujem psychologa. Lebo toto je otazka psychiky. Som rada, ze sa konecne prebral, ak to tak bude poracovat, nebudeme musiet zhanat brankara a mozeme posilnovat utok. :)

Len ma zaraza, ze napriek nepostupeniu do PO nehra Cody Goloubef, ale stale preferujeme A. Johnsona a B. Lebdu. Ved to je ukazka idiocie!!! Taktiez AHLkari Russell s Boycem hraju miesto toho, aby dostali sancu Majorov, Calvert a Kubalik. O Dorsettovym17 minutach a hre v PP radsej ani hovorit nejdem,to uz je, keby to nebolo do placu, na smiech!!! Skratka, dufam, ze tento ECHL trener Richards sa po sezone spakuje!!!

Kromě Masona se probudil i Hamburger :D Ty dva první byly dobrý pumelice :thumbsup:
Vsetko zle je na nieco dobre a u nas to plati stonasobne:
- ziskame prvy pick
- vdaka vykonom a najma neochote hrat za CBJ sme za Cartera ziskali J. Johnsona
- ziskali sme Nikitina
- stabilizovali sme do buducich sezon obranu
- ziskali sme dalsi prvy pick v drafte, kde mozeme tahat obrancu, alebo ho vyhodne vymenit :)

este stabilizovat utok a bude vymalovane :)
Po dnešku mám dobrej pocit.. porazili jsme poslední tým v NHL, takže letos horší nejsme (uff) :lol2: .. Jinak k zápasu.. nebejt té jedné třetiny, byla by to plichta. První třetina v našem podání byl otřes a bída. Díky bohu za Dubnyka.. :)
Ved preto nebudete draftovat do tretice ako prvi.... :D
A o to jde. Nechci, aby nás všechny podezřívali z "úplatků" jak Pens tehdá, kdy draftovali Fleuryho, Malkina a Crosbyho po sobě (až na Malkina jedničky draftu).. :yes:
Penguins:
#1 - Fleury, Crosby
#2 - Malkin, Staal

Oilers:

#1 - Hall, RNH
#2 - Dumba, ??? :jn:

Tomu sa pravdepodobne nevyhnete. Je ale jasné, že Penguins sú iný level. Pri všetkej úcte k Hallovi a RNH, potenciál byť generational talent byť nemajú, možno RNH ale to je hudba budúcnosti. Tak či onak sa na toto bezduché čakanie na draft (aj keď ste v prvej polovici ukázali progres) budú mnohí pozerať s nenávisťou...
Reeper.89 píše:A o to jde. Nechci, aby nás všechny podezřívali z "úplatků" jak Pens tehdá, kdy draftovali Fleuryho, Malkina a Crosbyho po sobě (až na Malkina jedničky draftu).. :yes:
Uz som citala, "nechci, aby vás všechny podezřívali z "úplatků"..." :D
No ono takhle. My hrajeme fakt tužku, takže ty volby si zasloužíme ale Crosby tenkrát, pokud jsi dobře pamatuji padl Pens do rukou z losu a ten los do dnes nepovažuji za správný a pochybuji, že Pens měli takovou haluz, že zase vyhráli 1. draftu. SPíš se tu někdo (docela se mu to povedlo) snažil vybudovat úspěšnou generaci. Ale je to dávno, už si přesně nepamatuju, jak to bylo :) . Jen jsem si dělal srandu, že další jedničku draftu u nás už necheme, bylo jich dost :jn: ..
Tam bola vylukova sezona. A Crosby bol draftovany na jej konci. Kedze nebolo ziadne poradie, tak sa spravili 4-vykonostne kose a odtial sa losovalo.
Na zaciatku malo kazde muzstvo 3 body a za kazdu ucast v play off v posledny rokoch bol -1 jeden bod.
To znamena ze boli muzstva s 3,2,1 a 0 bodmi
V kategorii 3 bol napriklad Detroit ci Colorado.
Naopak v najslabsom kosi s 0 bodmi boli Buffalo, Pittsburgh, Columbus a New York Rangers. A tam sa stastie umsialo na Pittsburgh.
A do CBJ prichadza Shawn Hunwick, brat obrancu Colorada Matta Hunwicka. Snad nebudu mat brachovia tuzbu si zahrat v jednom time :D
Nasa brankarska dvojica - jednotka, Allen York, dvojka, Shawn Hunwick. Jeden hrac AHL, aj ked kvoli kontraktom Daltona a Legaceho vo Falcons hra ECHL, druhy ma amatersky kontrakt.

A ONO TO FUNGUJE!!! :clap: :clap: :clap:
Aspon nieco funguje, Johansen zacal hravat 3.utok, sancu dostal Dalton Prout. Dufajme ze buduci rok to uz bude cele lepsie
Mne tam chyba Cody Goloubef miesto Breta Lebdu a Majorov, Calert ci Kubalik miesto dvojicky Boyce/Russell, ktora tak moze hrat maximalne AHL, nie NHL. Russell bol uz dvakrat na waiveri a ani raz sme ho neposlali dole, ja si tak prajem, aby sa pratal!!!

Prehliadka Nationwide Arena.
odkiaľ toto berieš Getzo? nemáš náhodou aj Tampa Bay Times Forum?
Detektív nikdy neprezrádza svoje zdroje. :| Ale vážne, buď od známych, alebo sa nejak pritrafí.

Nie nemám, tieto boli z edície robenej pre OilersTV, Tampa medzi nimi nebola. Ak bude, prirodzene to sem pošlem.

@ Atlantik « 03 Apr 2012, 13:07 » @ Rono, kazdy ví ze Milbury je hovado. Proto je v hokejovem svete jen pro smích.

Čo dodať... no comment. :giggle:
Co mozem timu po takomto zapase vycitat? Nic. Z Yotes sme si pravili fackovacieho panaka, strelnicu a .... prehrali na nulu!

Milbury mal pravdu, hrali sme casto otrasne.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2012 LOS ANGELES KINGS