od
Mikey09 » úte 13. bře 2012 21:29
V tomto s vami iba suhlasim.
Vymena Nasha by tymu prospela a ja som stale za to aby to bolo k Rangers.
Dobry trener (ktory vsak nebude betonovat) je tu potreba ako sol, Hitch to s tymom vedel ale jeho system nemal buducnost, mozno by sme znova postupili do PO ale nic viac, treba zacat od piky, utok postavit na Grigorenkovi/Yakupovovi a Nasha trejdnut, vystuzit ten utok aspon kvalitnym hracom do druheho utoku (znova ma napada Rangers a Dubinsky) a priviest mladych hracov (Kreider, McIlrath) a mozme zacat dufat v zlepsenie. Potrebujeme nejakeho mladeho defenzivneho obrancu ktory bude istit tie vypady hracov ako Johnson a Wisniewski, Moore sa mi zda ze sa vo vyvoji zastavil a stava sa z neho stay-at-home obranca, nepodporuje utok tak,ako som ocakaval ale buducnost v druhej obrane je jeho. Spolu s Jackom a Wizzom mame dobry zaklad troch obrancov + mladici ako Will Weber, Goloubef a Savard (tomu by som velke sance nedaval kym sa nezlepsi v obrane pretoze of bekov mame kopec). Utok je talentovany tiez a to dost, ukazuju sa dobre Scottyho drafty v neskorsich kolach (Calvert, Atkinson) a ked pridame draft '11 a ''steal'' Boona Jennera tak buducnost nevyzera zle, ale stale tam chyba nejaky super talentovany utocnik ktory by s Johansenom vytvortil udernu dvojicku.
A samozrejme brankarska otazka. Steve sa teraz chytil, ale dokedy mu to vydrzi? buduci rok by som ho nechal ako dvojku, k dispozicii bol Ben Bishop,nechapem preco po nom Scotty nesiel, bol by idealny. Treba niekoho priviest, niekoho kto Masemu spravi skutocnu konkurenciu a nie iba docasnu zaplatu. Sanford je nekonzistentny. Dekanich stale zraneny, s nim by som to ale este skusil a dal mu dalsiu sancu na farme. Ked sa chyti tak moze ist kludne hore,myslim ze tu by nebolo co stratit.