Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi píše:osobne by som dnes do klece postavil Raskyho
stalo sa
zostava je nasledovna Pato
Marchand - Bergeron - Ryder
Sturm - Krejci - Recchi
Paille - Sobotka - Wheeler
Thornton - Begin - Bitz

Chara - Morris
Hunwick - Wideman
Stuart - Ference

Rask
tak zatial chara 6 asistenci gol by uz nezaskodil
Vynikajuci zapas, aspon to co som videl pri tom sekaujcom prenose :x . Rask ciste konto :good: a dva zasluzene body v kapse :clap:
paradicka, Rasky sice nemal moc prace (19 striel) ale roletka sa pocita :yes:

Obrázek

rozhodla nasa 3 lajna a som rad, ze sa Vlady presadil...zlozenie Paille - Sobotka - Wheeler to by mohlo byt onco :thumbsup: Zee sice nebodoval, ale 1 hviezda zapasu :cinka: tak hrrrrrrr do Gabbyho :hit:
Sobota ve znamení Sobotky :cool:

Vlady odviedol skutocne paradnu pracicku :thumbsup: a pri tom 1 gole ked asistoval :roll: :roll: za pomoci jednej ruky a bez rukavice :good: :good:

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ro_KvCvZFrs&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ro_KvCvZFrs&hl=cs&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]

„Je hrozně soutěživý a silný na bruslích, je skoro nemožné odstavit ho od puku,“ chválil českého spoluhráče Blake Wheeler, jež v lajně doplňuje ještě Daniel Paille. „Tohle ukazuje v každém zápase. V posledních dvou zápasech schytal snad 13 hitů.“
„Myslím, že to byl zatím náš nejlepší zápas,“ pochvaloval si brankář Bruins Tuuka Rask, jemuž na čisté konto stačilo 19 zákroků. „Hodně jsme bruslili a přihrávali jsme si puk. V první a druhé třetině nás několikrát přečíslili, ale celkově to myslím byl dobrý zápas.“ (nhlpro)

Obrázek
Bruins dnes oslavuju 85 rokov hokeja! :groupwave:
Aspon v skratke pripomeniem, co uz vsetci vieme, ale k tejto prilezitosti sa to hodi.

1.novembra 1924 polozil :poklona: Charles Francis Adams zaklady Boston Bruins - prveho americkeho klubu v NHL :winner1: .

Prvym namazerom, trenerom aj skautom bol legendarny Art Ross. Art Ross postupne zaviedol do hokeja niektore novinky: navrhol brankovu siet, predstavil prvu prilbu, standardizoval puk a ako prvy trener nahradil svojho brankara hracom, ked jeho tym v zavere prehraval. Aby zabezpecil dostatok talentu pre Bruins, presvedcil majitela ku kupe celej Western Canada Hockey League. :cool:

Okrem manazmentu musel Adams dat klubu aj nejake logo, resp. nazov. Voditkom boli farby hneda a zlta - co boli farby Adamsovej siete obchodov. Dalsou poziadavkou bolo, aby to bolo zviera, ktore je synonymom nebojacnosti, sily a velkosti. Zvitazilo meno Bruins, ktore navrhla jeho sekretarka. :roll:

V prvej sezone skoncili Bruins na poslednom mieste :oops: , ale podpora fanusikov bola obravska :fan: :wawe: :povzbudzovanie: a tak sa Adams poobzeral po posilach. Z Western Canada Hockey League vsak mohol zobral len par hracov, nakolko sa neskor stala zdrojom talentu aj pre New York Rangers, Chicago Black Hawks a Detroit Falcons.

V tretom roku sa Bruins dostali az do finale Stanley Cupu, kde podlahli Ottawe. Tymto sa klub natrvalo a stabilne usadil v NHL a v roku 1929 ziskali svoj prvy Stanley Cup :cup: .
Skorpion píše:Bruins dnes oslavuju 85 rokov hokeja! :groupwave:
a dnes to chceme oslavit na rade Rangers = vitazstvom! :groupwave:
Hokejový útočník Marián Gáborík by sa chcel po dvoch vynechaných zápasoch zámorskej NHL vrátiť späť do zostavy New York Rangers už v nedeľňajšom stretnutí s Bostonom. Gáboríka trápi zranenie pravého kolena, v sobotu však trénoval a všetko nasvedčuje tomu, že by mohol proti Bruins nastúpiť. Rangers by to mohlo iba pomôcť, keďže absenciou Trenčana trpí ofenzíva. Vo dvoch súbojoch bez Gáboríka dali Rangers iba tri góly a prehrali s Islanders i s Minnesotou.

No tak dufam ze da aspon 3 goly :good: ale bruins vyhraju 3:4 :thumbsup:
no tak jeden gol skoro som sa trafil
Pockej co... ctu dobre, pry skoro jsem se trefil :lol: :lol: :lol: Srandisto, kdyby nedal gol tak jsi k tomu bliz :razzi: A vysledek 3-4 a 1-0 se podobaji teeeeda hodne!!! Klobouk dolu pred tvym tipovacim umenim, ktere si sam pochvalis :good:
PS: Zaloz sazkovku, vydelas :clap: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slovenský obranca Zdeno Chára pred nedeľňajším duelom Bostonu na ľade NY Rangers urobil poriadok s útočníkom "jazdcov" Seanom Averym. Počas predzápasového rozkorčuľovania sa Avery verbálne "navážal" do hráčov Bruins, až sa jedna zo štipľavých poznámok dostala ku kapitánovi hostí Zdenovi Chárovi a ten už vedel, čo má robiť.
"Prikorčuľoval som k nemu a povedal: 'Hej ty! toto môjmu tímu robiť nebudeš.' Jasne som dal najavo, že si to nemôže dovoľovať. Navyše som dodal, že pri každej možnej príležitosti do neho vrazím a naložím mu na zadok," objasnil pre Boston Globe najvyšší hráč v profilige Zdeno Chára.
Slovenský obranca splnil svoje slová do bodky a už v prvej tretine uštedril Averymu tvrdý náraz, po ktorom sa 29-ročný kanadský útočník len ťažko zbieral z ľadu a pomaly odkorčuľoval na striedačku. (hokejsk)

skoda, ze som zatim nenatrafil na video link, ale bolo to zaujimave setkanicko :cool: :fucker:

vcera sme odohrali dobru particku, v zaverecnej tretine sme dominovali, chybalo malicko na vyrovnanie...Henrik nas vsak vychytal :?

Obrázek
K zapasu sa neda vela vycitat, z oboch stran to bol skvely vykon a boj o kazdy puk... rozhodla v podstate 1 chyba ked Wheeler-a nachytal Gabby a v break-u pribrzdil, Wheeler ho neustriehol, Gabby dostal puk a strelil nam gol. A este stale nas trapi vychylena muska... Wideman by sa konecne mohol trafit aspon na branu lebo niektore jeho strely niekolko metrov vedla alebo nad mi pripadaju dost smiesne... zial nie je v tomto smere v nasom time sam.
Selly8 píše:Pockej co... ctu dobre, pry skoro jsem se trefil :lol: :lol: :lol: Srandisto, kdyby nedal gol tak jsi k tomu bliz :razzi: A vysledek 3-4 a 1-0 se podobaji teeeeda hodne!!! Klobouk dolu pred tvym tipovacim umenim, ktere si sam pochvalis :good:
PS: Zaloz sazkovku, vydelas :clap: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
asi si nepochopil ako som to myslel :bitka3:
Nechcem byť OT ale nepochopil som to ani ja, lebo tipovať 3:4 a potom po výsledku 1:0 sa ešte tým pochváliť... no neviem :D
OMG myslel som to ironicky na seba ze si sa vobec netrafil :nasraty:
blackhawks88 píše:OMG myslel som to ironicky na seba ze si sa vobec netrafil :nasraty:
Musis sa naucit pouzivat uvodzovky, alebo smajlov :smile03:

:backtotopic:
[quote="cepi"]Slovenský obranca Zdeno Chára pred nedeľňajším duelom Bostonu na ľade NY Rangers urobil poriadok s útočníkom "jazdcov" Seanom Averym. Počas predzápasového rozkorčuľovania sa Avery verbálne "navážal" do hráčov Bruins, až sa jedna zo štipľavých poznámok dostala ku kapitánovi hostí Zdenovi Chárovi a ten už vedel, čo má robiť.
"Prikorčuľoval som k nemu a povedal: 'Hej ty! toto môjmu tímu robiť nebudeš.' Jasne som dal najavo, že si to nemôže dovoľovať. Navyše som dodal, že pri každej možnej príležitosti do neho vrazím a naložím mu na zadok," objasnil pre Boston Globe najvyšší hráč v profilige Zdeno Chára.
Slovenský obranca splnil svoje slová do bodky a už v prvej tretine uštedril Averymu tvrdý náraz, po ktorom sa 29-ročný kanadský útočník len ťažko zbieral z ľadu a pomaly odkorčuľoval na striedačku. (hokejsk)

Zdeno je "klasa" páči sa mi, ako to urobil. Presne podľa mojich predstáv. :good: :taptap:
Škoda, že zápas nakoniec neskončil remízou, ktorá by bola spravodlivejšia... (aj som ju mal v tipovačke :? )
Nebol by som proti, keby sa Zdeno Chára presadil za Boston v nočnom zápase proti Red Wings :frajer2: . Jeho góly zatiaľ Bruins chýbajú a bolo by načase s tým niečo urobiť :povzbudzovanie:.

Zaujímavá je štatistika (hráčov Bruins) v počte striel na bránu:

1. Chára (0 gólov) - 31 striel
2. Sturm (2 góly) - 29 striel
3. Bergeron (4 góly) - 28 striel
4. Ryder (3 góly) - 28 striel
5. Sh. Thornton (1 gól) - 27 striel
Uz by sa mohol presadit aj golovo. Striela o 105.4 a zatial nic z toho.
Co se to s vasim utokem deje ??? Posledni zapasy BOS-NJD 1-2, BOS-EDM 2-0, NYR-BOS 1-0, DET-BOS 2-0. To je opravdu tristni bilance, 2 zapasy bez golu a 3 goly za posledni 4 zapasy, to tady myslim jeste v teto sezone nebylo :thumbsdown: . A ze zrovna Boston..., no hosi budiicek! Aby jste nakonec nebyli z teto sezony v soku...
Nikdo nemohl předpokládat, že Boston bude i letos dominovat východu, loni jim vycházelo snad úplně všechno, letos to tak již neklape, ke všemu mají zraněné kličové hráče. Ale věřím, že se Boston střelecky probudí, šancí mají spousty, takže spíše dočasná krize ...
ja som to cakal. ale este nieje koniec sezony podla mna je tym celkom v pohode
:dup:

133 minut bez cerveno svetielka...zatim nepanikarim, len ma stve, ze z posl. 2 zapasov robime zo superovych branakarov hviezdy duelu..Henrik, Ozzie..mimochodom Ozzi predviedol zakroky (tyzdna) ktore sa mu nepodarili od zaciatku rocnika... :x vyhovarat sa na stasticko, to je take nijake, alibisticke, aj ked tie zrdky proti Ranges, ci 2x proti Wings zamrzia...jedna z nich v podani Rydera zvoni Ozziemu este aj teraz :D

ak by bol Timmy deravy ako reseto, tak odchadzame z posl. zapasov nielenze s 0, ale aj s riadnym pred vianocnym golovym pridelom..ta aktivita tam je, v posl. 2 zapasoch sme vonku vypalili po 29 macikov, no :eek2:

co nadelame, Savvy, Looch hadam cim skôr naskocia, do tej doby sa musime nejako pretrapit a zaknihovat cim skôr 2 bodovy triumf, trebars aj 1:0sn :D co tak vo stvrtok proti Habs.. :idea: :bitka3:
David Krejci ma H1N1 :!:

Biron Bitz je day-to-day so slabinami. Nejak sa nam to zacina rozpadat :( Savard, Lucic, Krejci, Bitz. THN uvadza ako COLD (mimo formy) hracov: Sturm, Bergeron, Recchi, Ryder, Wideman, Morris, Hunwick. Dufam, ze zvysok sa proti Habs hecne a vyhrame aspon po predlzeni :box:
Skorpion píše:David Krejci ma H1N1 :!:
Hokejový útočník David Krejčí z Bostonu onemocněl jako druhý český hráč v NHL prasečí chřipkou. Virus H1N1 postihl nedávno také obránce Ladislava Šmída z Edmontonu, který se ale rychle uzdravil a nepřišel ani o žádný zápas.

To Krejčí na čas ze sestavy Bostonu vypadne. Vedení klubu před dnešním utkáním proti Montrealu oznámilo, že český útočník bude v karanténě, dokud se nezbaví horečky a ostatních příznaků nemoci.

"Naši doktoři pracují s Davidem na tom, aby byl co nejdříve zase v pořádku," uvedl generální manažer Bruins Peter Chiarelli v prohlášení. "Naši hráči a všichni v klubu se budeme nadále snažit předejít tomu, aby se virus rozšířil v celé organizaci," prohlásil Chiarelli.

(deniksport.cz)

snad to nebude trvat dlouho a David se rychle uzdraví...ale nějak se nám ta prasečí chřipka rozšiřuje... :-(
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES