Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Na Simmondsa v Londýne (ON) hodili banán
Pekná hanba. Ešte väčšia, že nikto z prítomných s tým nič nespravil, vinník sa pravdepodobne stále hľadá.
Simmonds to ale zvládol profesionálne.
Simmonds to ale zvládol profesionálne.
"When you're a black man playing in a predominantly white man's sport, you've got to come to expect things like that," he said. "Over the past 23 years of my life, I've come to expect some things like that. But I'm older and more mature now, I kind of just left things roll off [my back]. I try not to think about stuff like that."
Pevně doufám že tento metr bude pro všechny stejný, protože ve srovnání se zákroky takového Cooka, mi přijde trest hodně tvrdý a to hlavně proto, že u obou letošních suspendovaných hráčů podle mého názoru z části chybovali i napadnutí hráči, jinak by tyto zákroky nebyly tak hrozné. Na jednu stranu s radostí vítam tento přístup, ale na druhou stranu mám trošku pochybonosti, protože tohle pravidlo vyloženě chrání hráče, kteří jdou do všeho bezhlavě a nedávají pozor na hru ... Ale raději tvrdě trestat, než aby hráči typu Shelley ničili kariery hokejistům. Teďka si každý rozmyslí jestli souboj dohraje, ale jen aby se díky odstranění spoluviny napadnutého hráče za svou bezpečnost na ledě nestával z hokeje balet... Jinak Jodyho ať vyloučí na celou sezonu, je to zbytečný hráč, takže v tomto názoru nehraje roli klubová příslušnost...FLYERS FAN píše:The NHL has handed down their suspension of Flyers forward Jody Shelley. Shelley will be suspended for the remainder of the Flyers preseason (5 games) and the first five games of the regular season.
Nemůžu nikde najít HTML na váš kód, jinak bych ho tam měl. Mě se to jednou smazalo celý to MENU tak jsem musel dodělat znova a váš HTML nemůžu najít. Tak mi ho pls zašli na mail (flyers24@email.cz) a hodím to tamkajo píše:Btw. ked sme uz pri tom, kde tam mas odkaz na toto forum? Nikde to nevidim...
Tak Jagr v premiere 1+1 (vitazny gol) a tu ziadny prispevok?
Posledne dva zapasy s wings som nepozeral, niezeby som nechcel, ale tie streamy boli absolutne nepozeratelne, takze vyjadrit sa k nim nemozem, ale vraj za opat ukazal v dobrom svetle Read, ktory imo prvy tim da. Dokonca sa spekuluje, ze aj Couturier by ho mohol spravit, ale otazka je, na ukor koho? Ja si stale stojim za svojim a myslim si, ze pojde spat k juniorom.
Inak zaujimavo vyzera boj o post 6-7 obrancu, kde je viacero "zakaznikov". Walker (proti nemu ale hovori vyssi plat) hra celkom dobre, Gustafsson (moj favorit), Bartulis (ten dost nepresvedcivy zatial) ci Lilja.
Posledne dva zapasy s wings som nepozeral, niezeby som nechcel, ale tie streamy boli absolutne nepozeratelne, takze vyjadrit sa k nim nemozem, ale vraj za opat ukazal v dobrom svetle Read, ktory imo prvy tim da. Dokonca sa spekuluje, ze aj Couturier by ho mohol spravit, ale otazka je, na ukor koho? Ja si stale stojim za svojim a myslim si, ze pojde spat k juniorom.
Inak zaujimavo vyzera boj o post 6-7 obrancu, kde je viacero "zakaznikov". Walker (proti nemu ale hovori vyssi plat) hra celkom dobre, Gustafsson (moj favorit), Bartulis (ten dost nepresvedcivy zatial) ci Lilja.
Kajo s Couturierom môže byť ten problém, že on už Q prerástol a ak tam má hrať, tak skôr za iný, lepší tím (ako boli vlani St.John). Ak hrá dobrú defenzívu, možno tak bude ako som povedal po trejdoch, že z neho spravíte Staala 2.0 (čo by v podstate mohol byť aj jeho výkonnostný strop) a aj keď nie je skúsený, hrať bude. Neviem, do Lavioletteovej hlavy nevidím.
A na Jágra si posvietim tak ako na Malkina, zápas už ťahám...
A na Jágra si posvietim tak ako na Malkina, zápas už ťahám...
Jágr v noci dokonca 2+1 a podľa toho, čo bolo v hajlajte, mal prsty aj v ďalších gólových šanciach.
Síce je to preseason, ale myslím si, že Philla týmto podpiso získala, keď nič iné, tak ten prehľad a rozohrávanie presiloviek
najmä keď si vybavím minuloezónne presilovky Flyers (bez Prongera), to bola jedna katastrofa 
btw. Sestito
Síce je to preseason, ale myslím si, že Philla týmto podpiso získala, keď nič iné, tak ten prehľad a rozohrávanie presiloviek
btw. Sestito
Jarda
Zápas jsem včerá shlédl ( hlavně jsem byl zvědavý na Jardu ). Musím říct že to byl asi nejlepší pre season game který jsem letos viděl. Hrálo se v opravdu parádním tempu a zápas rozhodně nenudil. Jarda byl neskutečný, hrál s Girouxem a Talbotem, s Girouxem si skvěle rozuměl. Souhlasím s neisem, 50 bodů pokud bude Jarda zdravotně v pořádku není problem. Zápas moc nevyšel Voráčkovi ale věřím že se chytne, líbil se mi i Rinaldo, je to dobrý divočák
. Co se týče Sestita to bude suspendace o tom žádná
Hlavne ta chemistry, ktora sa rodi medzi nim a Claudom
, na to, ze hrali spolu prvy zapas (ci druhy? proti red wings neviem s kym nastupil)... Jagr po zapase: " I've got that little genius in the middle, I'm happy about it."
V prvej tretine este hrali s Talbotom, ale neskor sa k nim presunul Voracek. Je zrejme, ze zo zaciatku sezony budu utoky JVR-Giroux-Jagr a Hartnell/Simmonds-Briere-Voracek, zalezi ako bude Hartnell na tom.
V prvej tretine este hrali s Talbotom, ale neskor sa k nim presunul Voracek. Je zrejme, ze zo zaciatku sezony budu utoky JVR-Giroux-Jagr a Hartnell/Simmonds-Briere-Voracek, zalezi ako bude Hartnell na tom.
Jasné že na to má, ale už sa teším na prvý Ovechkinov hit a rok 2012AndyF píše:Ale je prece starej a nema na toneis píše:To je neuvěřitelné! První gol je jako z moje představy o Jágrovi, tohle přesně od něj čekám!! S jeho brutálníma onetimerama není možné, aby nezužitkoval nahrávky Girouxe minimálně v PP =)![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé