Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

je to škoda, že takéto indivídum (ktoré hokeju rozumie asi tak, ako môj brat jadrovej fyzike) vám kazí meno... :?
To som fakt zvedavý, ako to dopadne s V. Lecavalierom...
No ono je jich víc, teď se i velcí kovbojové poškorpili, takže jsem zvědav, jak to dopadne.
Draft za dveřma, 1.červenec taky...
to je fakt smutné co se s Tampou děje. ono prostě to je hodně o vedení celé organizace a to má Tampa špatné :( kde jsou ty časy kdy tampa vyhrála SC a tedka je všechno víte kde ... je to škoda tampa patří spolu s Canadiens mezi moje oblíbení kluby (samozřejmě až po DEVILS) ale tohle je špatné a jestli odejde i Vinny tak děj se vůle boží :-(
Jn, vy ostatní to možná nevíte, ale z toho týmu, co vyhrál v r.2004 SC, jsou v současném kádru už jen 2 hráči (Vinny a Marty). To je dost smutné, vzhledem k tomu, že je to teprve 4-5 let. Ani jeden bek, ani jeden golman, dokonce ani jeden celý útok....samozřejmě ani trenér (hergot jak já jsem měl Tortse rád)
Ale jinak jsem teď četl na ofic. webu seznam hráčů, co se objeví v kempu mladých, a figuruje tam i jméno Johan Harju. Ten přece podepsal do KHL, tak co by dělal u nás v kempu....že by sme si na něho pojistili nějak práva, až mu skončí smlouva v KHL? To mi přijde na naše vedení moc chytré a prozíravé....
Na druhou stranu tam nefiguruje Smaby. Sice má už 24, a nejstarší hráči tam mají 23, ale snad se s ním nepočítá natvrdo do prvního týmu. To by se mi moc nelíbilo, on spolu s Wishartem, Quickem, Lundinem by měli bojovat o jedno místo, aspoň by se museli trochu snažit, ne jak loni, kdy i Smaby byl bek do druhé dvojice.
to že v Tampě jsou od toho titulu jenom marty a vinny vím a je to celkem nevídané protže během takové doby se generační obměna nedá udělat . Smaby se mi nějak nezamlouval.... těším se na to co předvede Lashof to je frajer :good:
mountain píše:Na druhou stranu tam nefiguruje Smaby. Sice má už 24, a nejstarší hráči tam mají 23, ale snad se s ním nepočítá natvrdo do prvního týmu. To by se mi moc nelíbilo, on spolu s Wishartem, Quickem, Lundinem by měli bojovat o jedno místo, aspoň by se museli trochu snažit, ne jak loni, kdy i Smaby byl bek do druhé dvojice.
Bohužel,Smaby bude v prvním týmu,s tím už jsem tak nějak smířenej.Přece si po odchodu(tedy doufám,že odchodu)Malíka musíme zachovat ''tvář ne'' ? Smaby je zhruba stejně velkej a nemotornej jak Malík , tím tedy parádně zapadá do konceptu Toccheta :pc: pro mě osobně je tedy Smab odpad , s kterým bychom se měli ihned rozloučit . Stejně jako Petiot a spol ... nebudu to smetí všechno vypisovat . V Quickovi , Mihalíkovi , Wishartovi i Lundinovi určitě dřímá větší potenciál než v téhle obludě :poklona2:
Martin #27 píše:těším se na to co předvede Lashof to je frajer :good:
Já ani ne , asi se od něj bude čekat víc než dost . Dá se říct , že jej čeká kritická 2.sezona , navíc kdo mé v téhle bandě hoven něco hrát ... nevím no , talent rozhodně má , ale pokud bude hrát ve dvojici se Smabym s úkolem ''znič vše kolem sebe'' může jít rovnou do Atlanty ...
Smaby je strašný to je pravda ale podle mě Lashof odehraje dobrou sezonu ale taky musim souhlasit s tim že mít kolem sebe takovou bandu jak říkáš to je věc druhá
BTW , toto jste asi četli že ? http://www.nhlpro.cz/clanek/15151-light ... komisionar

Tohle už je fakt vrchol ... když už se ani tihle 2 totální vypatlaní mamrdi nedokážou dohodnout a vše musí řešit vedení ligy ... fuj , tohle už fakt moc :v_hajzli: Když už teda musím říct , kterej mamrd by byl lepší , řek bych že asi Koules ... nevím , o Barriim jsem za celou dobu téměr neslyšel ...
Ja jen doufam ze se nejakej Floridskej milionar ustrne a koupi klub od tech dvou pobertu. Uz by to tohle teatralni rodeo docela potrebovalo.
Sledovali jste zivej chat s Damianem ? Mimo jine se tam mluvilo o VInnym20:
I think they would like to be rid of Prospal's $3.5-million salary. It would be difficult to trade him, though, because he has three years left and his production was way down last season.
:cry: ... mmno ale uvidime. Doufam, ze Venca potvrdi svoji houpackovou karieru vyrazne lepsimi vykony v sezone 9-10

Mimochodem tam Damian v souvislozti s moznym Levacalierovym tradem pouzil vyraz, kterej se mi moc libi: Vinny-less team :cool:
No Venca je určitě přeplacený a podepsaný na zbytečně dlouho, já to říkám pořád. Poloviční kontrakt a tak 2.0-2.5 mil. by mu mělo stačit. Jenže už je sťaté a neneštěstí není sám, kdo je v takové pozici :|
Btw, žoldáček Hossa nějak komplikuje situaci Wings a ti se tak nemají k podepsaní Hudlera. Mě to tak včera napadlo, že bych ho u nás rád viděl. Rozhodně by to byly líp investované 3 mil. než do Vrbaty. Malone/Prospal-Vinny-Hudler, Marty-Stammer-Prospal/Malone by mohlo fungovat, ale s touhle spekulací jsem asi ne světě první :D
Těšim se na určitě rozsáhle změny v našem kádru, zároven mám lae i strach, že Lawton a spol. vymslí zase nákou sr*čku.

Btw, na netu jsem viděl některé nepotvrzené spekulace o přestupu Stephana Yella, Kyla Caldera nebo Aleše Kotalíka do Bolts.
Yella bych bral na oslabení , za nějakých 0,8 za rok ... proč ne.Ke Calderovi s Kotalíkem se snad není třeba vyjadřovat :lol3:

Taky by se mi líbil Hudler ...
No Hudler hoši :roll: v Detroitu dostává málo prostoru, ale i tak se dokáže prosadit, myslim že v Tampě by dostal druhou a dokonce možná i první lajnu, a mohl by hrát o 50% líp :)
Hudler by v každem jiném týmu než v Detroitu zářil....už tolikrát ukázal jaký je to hráč a i přess to není tolik na ledě jak si zaslouží přeju mu jiný tým a kdyby to byla Tampa byl bych jedině rád
Hudler - Stamkos - Malone ... Mmmm...nemusí byť zlé.

Ale páni tipujem, že vy podpíšete iného týpka z Detroitu. Problémy s mladou obranou?
Chelios je k mání... :frajer2:
Cheliose ne :eek2: btw, nakpat je oba chcípáky, a celý vedení upálit :arrow: http://www.nhl.cz/CZ/19437/bettman_resi ... y_bay.html
painkiller píše:Cheliose ne :eek2: btw, nakpat je oba chcípáky, a celý vedení upálit :arrow: http://www.nhl.cz/CZ/19437/bettman_resi ... y_bay.html
kdyby vedl tampu paroubek s topolankem tak to mozna dopada lip :lol2:
Kdybych to vedl já sám, tak má Tampa za sebou 3 Stanley Cupy :D No přehánim, ale i tak by nebyla tam kde je. Nemůžu uvěřit tomu, že je to krátkých 5 let, co sem slavil vítězství SC v Tampě, a ted je uplně na dně a náký dva rádoby majitelé dělaj uplný kktiny a s celym týmem směřujou akorát do pořádný pr*ele.
Postnul jsem to to spekulací o přestupech, ale dám to i sem, protože mě to pobavilo:
Lawton v rádiu: "Divili byste se, jaká jména mi byla nabízena za náš 2nd overall draft pick."
Reakce: "Jo, dokonce volal Oren Koules a nabízel Vinnyho ne?"
:lol2: mě to rozesmálo, ale hned na to zase naštvalo, protože to přesně vystihuje, jaký je u nás bordel.
Martin #27 píše:Hudler by v každem jiném týmu než v Detroitu zářil....už tolikrát ukázal jaký je to hráč a i přess to není tolik na ledě jak si zaslouží přeju mu jiný tým a kdyby to byla Tampa byl bych jedině rád
... taky souhlasim ... takze si strihnem kdo to zavola Lawtonovi ?
safa píše:
Martin #27 píše:Hudler by v každem jiném týmu než v Detroitu zářil....už tolikrát ukázal jaký je to hráč a i přess to není tolik na ledě jak si zaslouží přeju mu jiný tým a kdyby to byla Tampa byl bych jedině rád
... taky souhlasim ... takze si strihnem kdo to zavola Lawtonovi ?
hej já nemám kredit na takový hovor do ameriky tak volej ty :D
Dej číslo, mail, twitter, facebook, cokoliv :-)
Kurnik Vsetíňák v Tampě, to by byl splněný sen.
Budete dneska sledovat draft? v 01:00 CET
dávají to někde nevíš?? na chvili bych se podival na prvnich pár kol
Martin #27 píše:dávají to někde nevíš?? na chvili bych se podival na prvnich pár kol
Mne by uplne stacilo pozrieť prvých 5-6 miest.. vlastne potiaľ pokiaľ pôjde Magnus Svensson - Paajarvi , môj čierny kôň :D
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2002 GOTEBORG