Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak uz sme pri 80% na 20%...

cv netreba, sice mi ten futbal a florbal moc nepomohol, kedze neviem na akej profesionalnej urovni to bolo(stale je) ale zle som sa spytal :) som mal pocit ze sa nam tu snazis nahovorit ze:
po tom ako nam langs robil rozbroje v satni a odflakol PO,tak stale skodi timu..nestaci ze tim nevie co ma hrat pod macom,trapia sa prehravaju a pritomnost langsa v satni(alebo akakolvek jeho cinnost) ma taku moc ze ked sa zrani,tak okamzite je 19 chlapov schopnych hrat lepsie(pod macom) akonahle sa uzdravi a je v kadri tak tych istych 19 chlapov(podotykam vacsinou skusenych,milionovo platenych) sa rozklepe a zas hraju este vacsie ho*no,lebo pritomnost langsa im nici tak velmi psychiku? to iste u lemaira..mali spory,vrati sa..tim sa zacina dvihat lebo je proste lepsi trener..a tvrdis ze ich pritomnost langsa limitovala a hned ak odisiel,tak tych 19 chlapov si odfuklo, zacalo lepsie spavat,dostalo kridla a zacali bit superov lebo ich na nohach netazi gula menom langs? :D prosim ta..to je strasna chobotina :lol:
ale s tymi 80% na 20% sa dokazem zmierit :)
dunim píše:tak uz sme pri 80% na 20%...

cv netreba, sice mi ten futbal a florbal moc nepomohol, kedze neviem na akej profesionalnej urovni to bolo(stale je) ale zle som sa spytal :) som mal pocit ze sa nam tu snazis nahovorit ze:
po tom ako nam langs robil rozbroje v satni a odflakol PO,tak stale skodi timu..nestaci ze tim nevie co ma hrat pod macom,trapia sa prehravaju a pritomnost langsa v satni(alebo akakolvek jeho cinnost) ma taku moc ze ked sa zrani,tak okamzite je 19 chlapov schopnych hrat lepsie(pod macom) akonahle sa uzdravi a je v kadri tak tych istych 19 chlapov(podotykam vacsinou skusenych,milionovo platenych) sa rozklepe a zas hraju este vacsie ho*no,lebo pritomnost langsa im nici tak velmi psychiku? to iste u lemaira..mali spory,vrati sa..tim sa zacina dvihat lebo je proste lepsi trener..a tvrdis ze ich pritomnost langsa limitovala a hned ak odisiel,tak tych 19 chlapov si odfuklo, zacalo lepsie spavat,dostalo kridla a zacali bit superov lebo ich na nohach netazi gula menom langs? :D prosim ta..to je strasna chobotina :lol:
ale s tymi 80% na 20% sa dokazem zmierit :)
3. a 4tá liga, ešte v doraste, už je to nejaký ten rok :)

Aké zrazu 80/20? Prišiel som s číslom teraz. Kde som v pôvodnom príspevku hádzal vinu len naň? Kde som povedal, že je to 100%? Nie, ty len ty to robíš opäť black-white. Ja som len pomenoval fakty a utrúsil sarkastickú poznámku, nehodnotil som a nepreháňal som.

Chobotiny píšeš len ty v TOMTO konkrétnom príspevku. :D Vplyv to malo. O tom aký už je polemizovať zbytočné. Buďme radi, že odišiel a že sa chlapcom bez neho darí. :smile03:
Getzo5 píše:
Devils record with Lemaire ... 9-8-2... Devils record without Langenbrunner... 8-1-2, last 11 games
:lol2: Potrebuje toto komentár vážení? :cinka:
plus tvoj prispevok o faktoch(najma body c.3-4). prispevky ktore podla teba dokazuju ze vykony sa menili s pritomnostou a nepritomnostou langsa:D to su prispevky nie black-white? to su prispevky na 20%? :D

samozrejme ze to co som napisal,bolo expresivne a umyselne prehnano zvelicene.. tak totizto vynikne ten extrem v tom co si tvrdil ked si to precitas-ze to je kktina.. pritom je to len zvelicene a na drobnejsie rozmenene to co si napisal ty..a to ze nech sme hrali akokolvek zle,v akejkolvek faze sezony tak akonahle nehral langs tak sme hrali o triedu lepsie a akonahle sa vratil tak prave preto hral tim zas priserne :hroza: a este mas k tomu,,fakty,, sorry ale uf..
Je to hlavně Lemairem a určitě v tradu Langse měl prsty Lemaire ( asi takovou primadonu nechtěl v týmě trpět) , protože Langsův přestup jsem čekal mnohem později když si ho někdo měl vybrat před PO... dunimův příspěvek na náladu v kabině při Langsovi a po něm je holá pravda... Tohle nejsou kluci co hrajou nějaký okres a hrajou o 3 třídy hůř s jedním troubou než bez něho. Je to jen Lemairova práce. Po jeho příchodu byly výsledky i dále rozporuplné ale co jste čekali že za týden změní a naučí tým systém a budem hned neporazitelní ? :ja_neviem: No už je tu kolem toho napsaného dost, hlavně že tedka hrajem tak jak hrajem
Dnešní zápas s Habs jsem čekal daleko těžší. Po drtivém nástupu našich jsem čekal kdy se do toho Habs obujou a pořád nic. 2 třetiny jsme byli lepší, 3 periodu jsem naprosto parádní defenzivní prací ubránili ( neviděl jsem že by habs měli nějake přečíslení nebo nějaky drtivý tlak, skvělý pohyb v obraném pásmu a přístup našich hráču k hráčům Habs byl ukázkový). Jenom mě iritoval trouba Pacioretty jak podle mě záměrně sekl Moose přes hlavu :thumbsdown: . Jeden moment mi utkěl v hlavě a to jak Arnott měl dlouhé střídaní, byl na ledě přes minutu už šlapal vodu a i přes to skočil Hamrlíkovi do střely, to je naprosto neskutečné, tohle si fakt cením
PS: doufám že s Martym to nebude na dýl, to by nám ještě scházelo :hroza:
dunim píše:
Getzo5 píše:
Devils record with Lemaire ... 9-8-2... Devils record without Langenbrunner... 8-1-2, last 11 games
:lol2: Potrebuje toto komentár vážení? :cinka:
plus tvoj prispevok o faktoch(najma body c.3-4). prispevky ktore podla teba dokazuju ze vykony sa menili s pritomnostou a nepritomnostou langsa:D to su prispevky nie black-white? to su prispevky na 20%? :D

samozrejme ze to co som napisal,bolo expresivne a umyselne prehnano zvelicene.. tak totizto vynikne ten extrem v tom co si tvrdil ked si to precitas-ze to je kktina.. pritom je to len zvelicene a na drobnejsie rozmenene to co si napisal ty..a to ze nech sme hrali akokolvek zle,v akejkolvek faze sezony tak akonahle nehral langs tak sme hrali o triedu lepsie a akonahle sa vratil tak prave preto hral tim zas priserne :hroza: a este mas k tomu,,fakty,, sorry ale uf..
Nehovorím, že je to kktina, je to zveličené. Vidíš? Zase si za tým čo hovorím predstavuješ extrém :hroza: Extrém, urážka, hádka, boj o život. To všetci všetko beriete tak DOSLOVNE a VÁŽNE? (tie smajly tam na to sú - to je tá sarkastická narážka o ktorej som hovoril a tie body prehnané neboli, neboli rozvedené, to sme ale vyriešili pokračujúcou diskusiou, že :smile03: )

Osobitné body boli fakty, samozrejme ich nemožno brať tak, že v momente ako vstúpil do šatne, spoluhráči sa v okamihu rozhodli použiť korčule na liečbu púšťaním žilou až do bezvedomia... :lol2: Ale vplyv to malo a iné som tým ani povedať nechcel, preháňaš.

Obrázek

EDIT - re: Martin

Marty je ok, písal som to v chate :smile03: Nie je isté či vynechá aspoň jeden zápas, ale nemalo by to byť nič vážne, už bol aj report od Ledgera.
Martin #27 píše:Je to hlavně Lemairem a určitě v tradu Langse měl prsty Lemaire ( asi takovou primadonu nechtěl v týmě trpět) , protože Langsův přestup jsem čekal mnohem později když si ho někdo měl vybrat před PO... dunimův příspěvek na náladu v kabině při Langsovi a po něm je holá pravda... Tohle nejsou kluci co hrajou nějaký okres a hrajou o 3 třídy hůř s jedním troubou než bez něho. Je to jen Lemairova práce. Po jeho příchodu byly výsledky i dále rozporuplné ale co jste čekali že za týden změní a naučí tým systém a budem hned neporazitelní ? :ja_neviem: No už je tu kolem toho napsaného dost, hlavně že tedka hrajem tak jak hrajem
Dnešní zápas s Habs jsem čekal daleko těžší. Po drtivém nástupu našich jsem čekal kdy se do toho Habs obujou a pořád nic. 2 třetiny jsme byli lepší, 3 periodu jsem naprosto parádní defenzivní prací ubránili ( neviděl jsem že by habs měli nějake přečíslení nebo nějaky drtivý tlak, skvělý pohyb v obraném pásmu a přístup našich hráču k hráčům Habs byl ukázkový). Jenom mě iritoval trouba Pacioretty jak podle mě záměrně sekl Moose přes hlavu :thumbsdown: . Jeden moment mi utkěl v hlavě a to jak Arnott měl dlouhé střídaní, byl na ledě přes minutu už šlapal vodu a i přes to skočil Hamrlíkovi do střely, to je naprosto neskutečné, tohle si fakt cením
PS: doufám že s Martym to nebude na dýl, to by nám ještě scházelo :hroza:
Teď nechci, aby to tu vypadalo, že se vymlouvám na rozhodčí, protože výhru jste si zasloužili, ale kolikrát mi přišlo, že ten metr je na obě strany jiný... Třeba na konci, jak se tam rozčiloval Gomez po ataku vašeho gólmana, tak si myslím, že se rozčiloval naprosto oprávněně.
habs píše:Teď nechci, aby to tu vypadalo, že se vymlouvám na rozhodčí, protože výhru jste si zasloužili, ale kolikrát mi přišlo, že ten metr je na obě strany jiný... Třeba na konci, jak se tam rozčiloval Gomez po ataku vašeho gólmana, tak si myslím, že se rozčiloval naprosto oprávněně.
Nvm habs, neriešil by som to nejak. Zápas bol viac o hráčoch než o sudích a nikoho výraznejšie nepoškodili. My by sme sa tiež mohli sťažovať na neodpískaný tripping v našej tretine, alebo highsticking tesne po vami strelenom góle, čo by spomalilo momentum...proste fajn zápas, ukontrolovaný, jede sa dál.
urazka? kde? :shock: hadanie o zivot? kdezee.. je toto diskusne forum? je.. tak disktujem (bavi ma to).. a ak tu je nazor s ktorym nieze nemozem suhlasit ale pripada mi pritiahnuty za vlasy,tak sa ozvem.. nerobim si iluzie, ze tu niekto na zaklade nazoru ineho clena, zmeni svoj pohlad na vec.. urcite som sem napisal, pisem a este aj napisem vela sprostosti.. ale ak nejaku uvidim zareagujem a myslim ze by to bolo aj opacne..

tu sa bavime o najlepsich hracoch sveta v najlepsej lige.. a uz len davat ich vykony do suvisu s ucastou jedneho jedineho hraca do nejakych snur a ze sa podla toho meni vykonnost timu (tebou spomenute okamzite zlepsenie a okamzity pad za maca,ci spomenuta snura vyhier s textom ci to potrebuje komentar) je na mna proste silna kava.. prinajlepsom to je usmevne :)

inak zapas s montrealom ma nesmierne potesil.. bol to paradny vykon, ci v ofenzive a v tretej tretine aj v urputnej defenzive.. po dvoch tretinach sme mohli mat na konte aj 6 golov a nikto by sa tomu ani necudoval.. radost sledovat nase zapasy( aká to zmena oproti prvej polovici sezony) vyzdvihol by som hru ilju,zubrusa,elias nepotrebuje ani komentar a konecne aj zajac pridava nieco do ofenzivy..a neda mi nespomenut volchenkova.. posledne 3-4 zapasy predvadza neskutocne vykony(alebo take ake by mal?) a dokonca sa dostal do + v +/- statistike. som si odfukol ze marty je ok.. napriek dobrej defenzive v 3.tretine si vsimam ze v zapasoch(rangers,florida a teraz montreal) sa zas zvyraznuje nas problem vyhodit puk z pasma.. v tomto zaciname znovu horiet..
Zase som to len zovšeobecnil, neukázal prstom na teba, nedramatizuj :scare:

Pre teba je to úsmevné? Prečo by s tebou Dr.Phil nesúhlasil? :hmm: :D Ja nvm, mám taký pocit, že tomu systému strašne dôveruješ, ako keby oni ani neboli normálni ľudia...ako keby si ignoroval gestá, výroky, každý jeden úsmev, či trénerov krok. To sú detaily na ktoré ja pozerám a preto si myslím, že to svoj vplyv malo, ale nechcem sa sporiť, tak z toho spor nerob. Dosť k tomu.

K zápasu...nechválil by som Eliáša, to bol jeho slabší v porovnaní s predošlými. Ani Zubrusa i keď ten opäť svoj štandard odohral. Pochválim ale samozrejme oboch gólmanov i keď Moose :giggle: to je taký "ako ma to trafilo?" brankár. Každopádne Ilyu :good: a Volchenkova, pre ktorých to bol najlepší zápas v našom drese doteraz! Minimálne pre A-Train. Pochválim Zajaca, u ktorého už ani chváliť nemusím... :roll: Smerom dopredu sa našiel a smerom dozadu nikdy z def. piedestálu nezišiel. A pochválim 100násobne Faynea :!: Chlapec mal 16 zápasov ako profík celkovo (v A), prišiel teda de facto rovno z college hockey a podával výborné výkony (aj keď vtedy logicky ešte striedmo) aj pod MacLeanom. Má strelu, má ruky, je veľmi dobrý na korčuliach a má dobré myslenie. Svojou hrou si buduje pevné miesto v zostave do budúcna. Či už od budúceho ročníka, alebo ešte bude poslaný dole, to sa uvidí, každopádne ako s Mottau 2.0 3rd pairing do budúcna, dajme tomu s Correntem s ním už treba jedným očkom rátať. :cool: To ma veľmi teší, že sa ukazujú chlapci. Každý nám zasiera ako nemáme talenty, ale to vždy (skoro, periódu som označil) bol, je a bude BS. My akurát draftujeme inak, čo je so zreteľom na klubovú filozofiu dlhodobo jasné.

Tak, teraz si odpočinúť a hurá v stredu na Carolinu :wave: Veledôležitý zápas v boji o POs (ešte budeme mať s nimi ďalšie dve šance), tak do toho poďme ako na zápas s MTL.

Inak ako som hore písal, Marty by mal byť ok, uvidíme či si zápas odpočinie alebo nie, chvalabohu to ale nie je nič vážne. :)
jersey davali doteraz vsetkym naskok aby v konecnej tabulke nevyhrali o prilis vela bodov ci ako? :D
petrik píše:jersey davali doteraz vsetkym naskok aby v konecnej tabulke nevyhrali o prilis vela bodov ci ako? :D
:ee: Lemaire sa pol roka rozhodoval či od záhradného grilu ešte príde zatrénovať...ale len pre Jack Adams, na to musel nechať "pracovať" Maca dostatočne dlho. A ešte rátať s ľahkým žrebom Atlanty :scare: Ťažká matika, žiadna sranda. :giggle:
co se Langse tyce, vite ze jsem snad jako jediny (sirokodaleko) zastaval nazor ze je ho v tymu potreba. Je fakt, ze se ukazuje ze az tak potrebny neni a Lemaire umi vhodne doplnit novacky to co Langs zastaval (brani Zharkov, utoci Palm) Vzhledem k tomu ze se jeho dalsi podpis udajne neplanoval, bylo lepsi ze odesel driv nez pozdeji (i kdyz podle me protihodnota nebyla dostatecna) aby se ostatni mohli zapracovat.

Zastavam ale nazor co dunim a sice ze zlepseni rozhodne nebylo skokove a rozhodne to bylo a je praci Lemaira a nikoliv odchodem Langse. Urcite si nikdo nemysli, ze pokud by odesel Langs a zustal JMac tak hrajeme tak jak hrajeme ted.

Mozna by se mel Jmac vratit a trochu potrenovat presilovku, protoze nase efektivita je nulov, coz pred odchodem Maca rozhodne nebyla.

Co se Volche tyce myslim ze jeho hra stoupa ale to by se dalo rict i o Tallinderovi. Vsimli jste si vsak, ze kdokoliv hraje vedle Whita tak je razem o dost lepsi? Chvili vedle nej hral Greene a hned sbiral body, po Taovi hasil problemy v obrane, dokonce i Fraser hral docela dobre, Volch hraje vyrazne lepe. btw nechtel bych hrat proti obrane White - Atrain.

Jinak souhlasim ze Fayne je hraje velmi dobre a z obrancu novacku/mladiku se ukazuje jako nejlepsi a nejstabilnejsi. Kdo me vsak velmi znervoznuje je Salmela a popravde nevim proc dostava prednost pred Fraserem (snad jen ze vitezna sestava se nemeni) Salmela ani nevyveze puk, ani nehraje fyzicky, dela hafo chyb a vedle Greena se podle me moc nehodi.
O Langsovi už dosť, od dnes aj ja držím bobríka mlčanlivosti :sarcasm:

Mac mal dobré rpesilovky aj v AHL, ale naši sa po jeho odchode zlepšili, toto je len krátkodobý stav. Už by to ale chcelo situáciu ustáliť konečne, to je pravda. Na to ale potrebujeme hráčsky materiál, t.j. bekov, lebo Kovy-Rolston na pointe :hroza:

Jj, všimli, White je pán. Svoje chyby má, ale...Volch-White by ti nešmakovalo ako hráčov? Keby si bol súperov obranca, tak by si zas proti nim hrať chcel... :P ;)

Inak dávam za pravdu, Salmela ne najhorší bek v tíme. Pamätám si, že keď som ho prvý krát videl na MS, nejaké 4 roky dozadu, povedal som, citujem: "tak z tohto v NHL nikdy nič nebude" :sarcasm: Kto by vtedy povedal, že skončí 2x u nás...no ja teda určite nie. Chlapík je to fajn, ale bek je to na :ho*no: to akoby sme od Atlanty ani nič nedostali. Keď už aj ja uznávam, že Mark muttafukin Fraser si to zaslúži viac, o niečom to svedčí. V najbližších rokoch preň ale aj tak miesto nezostane a túto sezónu už nejak neriešim, takže kašľať na Salmonelu...asi tak.
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2011 ... or_op.html !!!! Já stále věřím že zůstane!! ( cítím že Jacques prostě chce atakovat letos ještě PO sice v rozhovorech říká at se ho na to neptají, ale já cítím že o to PO se chce ještě letos porvat ... tedka hrajeme 3krát ve 12 dnech s Canes kteří jsou 16 bodů před námá a drží poslední postupový flek do PO takže defacto hrajeme o 12 bodů - jestli je ve všech zápasech porazíme, ve čtvrtek smetem Leafs tak to už jsme pánové ve hře!!!!
Aleluja, viac takýchto vecí! :clap:

http://video.devils.nhl.com/videocenter ... 5&id=96493

Dnes ako Martin hovorí, prvý štvorbodový zápas!

LGD! Budem pozerať, pravdepodobne... a čosi na pobavenie :lol2: :lol2:
Finally, Mike “Doc” Emrick and Glenn “Chico” Resch work well together as broadcasters, but they almost teamed to kill me today when I was walking back from lunch.

As I approached the entrance to the parking garage, I noticed a car pulling in, so I stopped to allow that car to pass. It was Emrick, who stopped, waved hello, and gestured for me to proceed first. As I stepped forward, a van suddenly pulled out of the garage to my left and was headed right for me. Resch was behind the wheel and, fortunately, stopped before he hit me.

As Chico yelled to tell me to watch where I was going, I pointed to his broadcast partner, who he had not seen entering the garage. I think Doc yelled something like, “We’ll get him next time!”

If Chico had not stopped, the Devils likely would have described my injury as “lower body, day to day.”
TG to skoro schytal od Chica :lol:
This man... :arrow:

Obrázek

...is going to be a bright future of NJDevils. Keby sme takto hrali celý ročník a on by nastupoval do dobrého tímu, nebol by nezmyselne benched po skvelých výkonoch, s tým ako hrá, ašpiroval by na Calder Trophy, seriously, aspoň top7 by bol. Je to škoda, ale who cares? Mne ide o jeho vývin viac než o nejakú prestížnu blbosť, ktorú sfúkne výkonmi tam kde ho potrebuje tím. Jacques is pleased too...
Lemaire apparently went with his gut in playing Tedenby in overetime.

“Usually I don’t play him four-on-four,” Lemaire said. “Tonight I put him on because I just felt he was good offensively, maybe he could get the puck. If only he doesn’t stay too long. Sometimes he has a tendency to stay too long, so if he’s tired and plays in our end, it’s a little tough.”

Lemaire sounded even more pleased about the play of Palmieri.

“Nick, he’s a young guy, but he’s playing like a veteran right now,” Lemaire said. “He’s a player that up to today I do have a lot of confidence in the kid. On either side of the ice, he’s good with and without the puck.

“Teddy has to grow a little bit in certain areas, but offensively he’s really good.”
Len tak ďalej Teddy :wub:

Neskutočný zápas, nádhera, neopísateľné pocity. Síce sa oplatilo sledovať snáď len slabšiu druhú polovicu stretnutia, no stálo to za to. Vyrovnávací gól NaPalma a OT winner Teddyho (vstrelil aj prvý gól po geniálnej prihrávke Arnotta, odporúčam...), to boli najemotívnejšie momenty sezóny doposiaľ. Však sa aj jednalo o veľmi podstatný zápas, minimálne z psychického hľadiska. Dal zabrať, hádam som v baráku nikoho nezobudil, ale inak sa nedalo... :D A musím pochváliť aj štartér - Clarkie si presne vybral moment, kedy ísť do bikty. Síce ju nevyhral, ale ani neprehral a od toho momentu sa chlapci zobudili. :good: A Salmela hral dobre...wtf? :-O

Darovali sme bod Caroline, najmä vďaka softymu, čo pustil Skinnerovi Moose :hroza: ale ešte žijeme. Takto sa cez nich síce nedostaneme nikdy (čo ani nečakám, ale aj hope je needed), ale zachováva nás to v hre. Do 11 dní ďalšie dva zápasy, tentoraz u nich. Bude to boj, ale pokúsime sa.

Smoliar zápasu montrealský hrdina Volchenkov, 3 minor penalties, z toho dve expresne potrestané gólmi Skinnera, tretia v závere po vyhodení puku z vlastnej tretiny, no dokonca samotní komentátori Caroliny videli ako šiel od plexi. Navyše tá druhá bol blind side elbow do tváre hráča Canes, čo som nevidel rád i keď sa nechcem vyjadrovať, ale z dvoch uhlov kamery situácia vyznela rozdielne.
Looks like Volchenkov will be suspended. Discipline hearing for tomorrow scheduled.
Obrázek

:D Ale vážne, to proste nie je jeho štýl, neverím v úmysel.

Mimo to nás rozhodcovia srali celý zápas. Prečo ma to proti Caroline neprekvapuje ani náhodou? Ale nevadí, ja na vyplakávanie nie som.

Ja tam vidím srdce, boj, radosť, nadšenie a to sa týka nielen hráčov, ale aj nás, fanúšikov. Proste nádhera, nemám slov :) Poďmeeeeee Devilsssss :povzbudzovanie:

A už sa nemôžem v prvom tíme dočkať Henriqueho s Josefsonom, hoc budúcu sezónu a podobne i mladých brankárov a bekov, najmä Urboma a zdravého Taorminu, časom aj ostatných. A draftu, tento rok asi po prvý raz od 2003! :cool:

A NaPalm bude top6 player! Nie je, ale bude! Lebo doplňuje lajny tak ako má! Ja som to hovoril, u oboch (a nehovorím to len pre tento zápas, predvčerom nehrali nič svetoborné a aj tak held their own, inokedy hrali potrebné a aj nadpriemer a to ako 20 roční nováčikovia safra, najmä Fayne i keď je starší). Sakra však ma nedrbte keď našim neverím pred sezónou (oprávnene seems) a ja nebudem vás, že neveríte mladíkom (ako megatonove vyhlásenia myslím na náš prospect pool a dunimove na Palmieriho). Deal? :) Enjoy the moment. :clap:

P.S.: A čo sa týka Kovyho - no to je nádhera, ako z partesu. Nashoidný prerod pekne postupne. :good:
He dove to poke away a puck. I was dumbfounded
Pravda, pri tom mi skoro oči z jamiek vypadli :-O

Obrázek

:D Znamenie. Ako Kovyho dovčerajšie 17+17 :D

A našiel som názor, čo hovorí presne to čo ja tu opakujem o mladíkoch stále v útržkoch, len v celku:
What else can you say about the trio of young kids upfront tonight? This is part of the first wave of youthful infusion to the line-up, and the best thing is, there is more to come. Would it surprise anybody to see Josefson, Henrique and Urbom taking regular shifts next year on this team? I laugh everytime I read or hear about how the Devils are doomed. Far from it. The Devils youth continues to get under-rated.

Tedenby definitely hasn't been released from the hands of Lemaire just yet, but those dynamic glimpses we are getting is just a sneak-peak at what we are going to see once he's fully matured and developed. While it's frustrating to see his ice-time all over the map, getting him to play better defensively will make him that much better of a player in the future.

Palmieri looks so comfortable on that top line, he knows exactly what his job is: go hard to the net. Every time that line gets a stoppage of play in the oppositions end, he is always right on-top of the goaltender. He has a nose for the net, plain and simple. He wasn't scoring much in Albany, but now that he's up playing with talented players that can compliment his skill-set, he is playing fantastic.

Zharkov isn't getting a lot of points, but he's doing a lot of little things well. Like someone else said earlier, it was his hustle and wheels that started the play that led to Tedenby's first goal. His speed creates so many problems and he doesn't make a lot of errors in his own end. The Brylin comparision makes a lot of sense.

The kids are definitely alright!
uzivajme si tuto jazdu a nase vykony kym mozme.. zapas to bol vrcholne defenzivny a predsa som sa pri nom vyborne bavil a prezival ho..o tomto sme pisali s martinom po prvych 15 zapasoch nevydarenych.. o vzchopeni a ze toto je viac ako daky 2nd pick na drafte.. proste ma potesi takato nahanacka a zas radost z hokeja hoc na ukor o 10 miest nizsieho draftu.. takato situacia snad zas privedie viac fanusikov do hladiska a navnadi ich aj na buducu sezonu..(prihliadat aj na to aky vplyv to moze mat na pariseho rozhodnutie)

teddy to proste rozhodol.. nemam chut ani naladu rozoberat jeho podla mna chabe(presnejsie neefektivne) vykony v poslednych zapasoch(napriek ice timu malemu). dnes dostal doveru a splatil ju aj s urokmi,len tak dalej! :good: z tych vyjadreni lemaira co postol getzo krasne vidno ze to je pan trener..vie kedy a preco su ktorí konkretni hraci na lade v konkretnom momente..koučuje rozmysla a na vsetko ma svoje dovody,samozrejme ten kto rozhoduje robi aj chyby,ale oproti macovi je to ako den a noc a to nielen v systeme.

k iljovi nemam slov. .tí co mu nadavali, alebo tvrdili ze k devils proste nepasuje a nehodi sa k nam,tak nech si pozru teraz nejaky lubovolny zapas devils..uvidia uplne ineho kovyho.. uz s narastajucimi rozkami :twisted:

fayne je prekvapujuco vyborny na to co hra a ze sem prisiel rovno z university(co som donedavna ani len netusil).nedoveroval som mu po prvych dvoch dobrych vykonoch,ked trochu padol nedoveroval som mu este viac..teraz ked je v obrane tak pocas hry citim istotu(sypem si popol na hlavu)..uvidime ako mu to vydrzi a hlavne co o rok.. prave psychika a tie ocakavania a to co musi a co sa od neho caka, robi takymto neskusenym hracom sarapatu..snad to zvladne.
ked tak pozeram buduci rok na tu obranu a aj na mladych tak neviem kto ake miesto bude mat, kazdopadne asi bude treba cakat vymenu..mame tam antona,znovuzrodeneho a nasho naj obrancu s prehladom tento rok whitea,tallindera..osobne sa nechcem vzdat greenea, plus mozno nove pmd(alebo nahrada za greenea).to su 4 obrancovia do top 4..k tomu mladici corrente,fayne, taormina a urbom na 2 fleky..uvidi sa komu sa ako bude darit a buduci rok je mozne ze sa vyselektuje,z ktorych sa stanu nhl hraci u nas, u niekoho ineho alebo sa nepresadia..
volchenkovov nepodareny zapas dnes neberiem tragicky..mal len sakra smolu.. skor sa bojim stopky.. ani len netusim aky trest cakat od nhl v tom ich chaose.. najprv sa mi zdalo ze mu laket vyletel prirodzene az po udere do hlavy..z druheho zaberu uz bolo vidno ze siel k hlave skor..pochybujem ze to bol umysel,mozno reflex, mozno prirodzeny pohyb,aj superov hrac mal hlavu nizko..kazdopadne tam sli obaja po puku.. anton nesiel po hracovi,priklanam sa k tomu ze to bol reflex a bolo to nebezpecne. chvalabohu sa nic nestalo,teraz sme atrakcia a dobry pribeh pre nhl,na zaklade toho ocakavam 1 zapasovy distanc :D (boze,len nech to neni viac)
inak vcera ma zas neskutocne sral rolston,vsade bol neskoro,do subojov zas siel ak posraty a pozicne sa furt staval zle a nakorculovaval si uplne opacne :evil: elias so zubrusom sa konecne prederu do pasma caroliny a vdaka tomu ze zas hral extremne ak mantak ich z pasma vytlacili snad milionkrat prave pre jeho zle rozhodnutia a zlu pozicnu hru..

okej..rozum vravi nemame sancu,logika vravi nemame sancu,cisla su nepriaznive,historia je proti nam ale fanusikovstvo to vsetko prebija..napriek vsetkemu verim v PO a nahanacku naň, kym mame akukolvek nadej.. pome devils! :wave:
Ešte k draftu zas a znova. Ako som viackrát povedal, ja osobne pre Couturiera a Murphyho zápal nemám...

Keď draftujeme top, Larsson je priorita (už sa zdá, že takmer nemožná). Keď draftujeme a Larsson je off board, RNH je priorita. Keď sú obaja off board, Landeskog je priorita aj napriek tomu, že je to krídlo (a môj naj hráč na drafte). Ak ťaháme v range 5-8 môj pick by bol Strome (ale aj Huberdeau je schodný). Ak v range 9-10 môj pick je Hamilton, all-around bek, že keby neboli lepší hráči v osudí, je to no-brainer, ten sa mi fakt páči.

Nuž a ak by sme POs spravili/sa k nim maximálne priblížili a dané možnosti nemali, môj pick je 100%ne jasný. Nikdy som ho tu nepísal, nakoľko sezóna sa beztak zdala zabitá, ale mimo top10 je to pre mňa Vladislav Namestnikov. Mám tendenciu si Rusov vždy tak očkom preklepnúť (podobne ako Burmistrova či Tarasenka) a tento sa mi fakt páči. Ono ani hráči ako Bartschi, Biggs, Rattie a hlavne Armia (:good:) nie sú zlí, to rozhodne nie, ale je výborný korčuliar, má zmysel pre prihrávku, hrá two-way game a je aklimatizovaný. Včera na NHL.com vyšiel o ňom článok, tak ma napadlo, že sa vyjadrim + ho sem hodím.

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=551628

Proste ako hovorí dunim, čo príde, príde. Užívajme si to ako len môžme, nemajme veľké oči a buďme vďační za to, čo máme. Veď kto by si v tých ťažkých mukách na začiatku sezóny pomyslel na čarovný obrat? Tak či onak, náš scouting odvádza dobrú (a podcenenú) robotu, kohokoľvek si potiahneme, mám v nich dôveru, nakoľko mnoho z tých hráčov som už stihol vidieť a predstavu mám dúfam/myslím korešpondujúcu s predstavami Conteho už roky, tak prečo nie. :)

Hor sa na Toronto! Pozerať nebudem, nakoľko mám nedokladné povinnosti hneď ráno, takže torrent to istí, ale...Let`s go Devilssss anyway! :wave: (navyše prašivcov z Toronta neznášam, o dôvod viac zabrať!)

EDIT:
1. ak by sme aj brali Couturiera či Murphyho, verím, že môj názor sa časom zmení, momentálne ma ale proste neberú.
2. Hamilton je aktuálne listed ako #5 overall, ale mení sa to divoko a kaźdý scouting report udáva rozdielne postavenia, takže špekulovať o finálnom poradí je priskoro. Kaźdopádne ak by to takto zostalo, od 9-13 miesta je pre mňa zaujímavý hlavne Fín (Armia) a Švajčiar (Bartschi).

+ doplňujem video k Volchieho "hitu"...komentár mám jediný, Boychuk si za to môže presne tak ako Crosby u Steckela, tu sa chvalabohu nič nestalo, lebo ho iba štrajchnul, Anton šiel po puku.

co se zapasu tyce, nevidel jsem ho a bohuzel ani neni cas na torrent, ale Teddy za 9 minut dva goly, klobouk dolu. Co se tyce pratelskoho postouchnuti Getza tak si porad trvam na tom, ze novacci jsou v kategorii "snad" , pokud tedy narazis na toto.
megaton píše:no jo, ale to mas strasnejch kdyby, a porad to jsou ty dva roky. To se SNAD chyti Henrique, SNAD bude neco z Merilla, SNAD se podari spoluprace Tallindra s Urbomem, SNAD zustane JJ zdravej,
Vsimni si ze nezpochybuji kvalitu novacku v NHL ani v AHL (az na Henriqua, kde se snad mylim) Jiste chapu optimismu kterym oplyvas a ja ho do jiste miry taky sdilim, ale nekteri proste jeste maji co dokazovat a uplne bych s nima nepocital jako s pristima stavebnima kamenama. Souhlasim ze Palm ma budoucnost, stejne tak Teddy, me pochybnosti k Zharkymu znas a Tao se snad jeste vrati letos (pochybuju) aby i on dokazal ze je vhodnym kandidatem do top 6.

Souhlasim s dunimem, ze asi prijde trejd jednoho z obrancu, typnul bych to na Frasera, nebo Correnteho. Mozna bysme mohli jednoho z nich prihodit k Roliemu at se ho konecne zbavime, ted kdyz je ta nejlepsi moznost, abychom za ne/nej dostali alespon neco.

Co se Volche a "hitu" tyce tak v tom taky umysl nespatruji ale ocekavam ze nam to NHL osoli a Volch bude mimo 5 zapasu + odevzdame letosni 1st pick za poruseni Fair-play (a asi prihodej nejakej ten milion na pokutach). ale ted vazne, pokud to bude vic nez jeden zapas tak budu hodne nastvanej
:ee: mal si raz komentár v zmysle, že iní majú lepšiu základňu talentov či také niečo, ale tak to je jedno, šlo mi o princíp. Proste tí mladíci nie sú o nič horší než inde. Tiež môžem povedať, že Couture a Cole je výhra, že Johansson a Carlson je výhra, že Shattenkirk a Hishon je výhra, ale úprimne...fakt lepšie to má len Vancouver a LA IMO. Tí trčia nad priemerom ligy. Keď sa mladíkom dostáva dôvery a dobre sa s nimi pracuje, splatia dlh. Henrique bol po boku Halla jedným z naj hráčov ligy, Josefson má potenciál (i keď Johansson ho asi predčí), Teddy je no-brainer a Zharkov s Palmierim nemusia byť top hráči ligy, ale za to, čo odvedú by som ich v živote nenahradzoval. To sú proste Knuble types, takých jednoducho potrebuješ a navyše, keď sú v tom čo robia dobrí. Žiaden talent nie je dopredu hviezda, ani dopredu zabitý, všetko sa uvidí. Každopádne na pozície z akých draftujeme je to, tak ako je v príspevku písané "ALRIGHT" nič viac...ako hovorím, nad priemerom trčí tak 5 tímov, z toho jeden je Edmonton Suckers (no offence, ale vieme prečo to hovorím) a ďalšie dva som vymenoval.

To len toľko, o nič viac nejde. :smile03:

Bettman nás rozcupuje. :lol2: :cry: Poor A-train.
abych pravdu rekl tak ostatnich prospekty moc nesleduju tak to nemuzu posoudit. vychazim hlavne z http://www.hockeysfuture.com/nhl_organi ... /?start=18 a jediny na co jsem schopnej si udelat jakyztakyz nazor jsou nasi prospekti. Pokud je to tak jak rikas, tak jedine dobre. (ale pri hlubsim stourani by to asi taky par der melo, napr "uspechy" nasi farmy atd.) ale hlavni je NHL a kdyz se mladejm bude darit tam, tak farmu vem cert.

Jinak bych ted slapal na plyn co se vymen tyce, PO je porad snem a pokud existuje moznost cokoliv vytezit z odchodu Arnotta nebo se levne/jakoliv zbavit Rolstona tak bych to udelal. Vim ze Lou nemeni s vychodem natoz s divizi, ale Pittsburgh ted potrebuje NHL hrace a my se par potrebujeme zbavit...
Samozrejme, že nie sme naj, ale nie sme ani v horšej polovici a kým sa im darí, som spokojný. :yes:

Jj, navyše Arnie hrá veľmi dobre a je oň záujem. Zranenia nám otvorili cestu k výhodným výmenám, tak hádam ju Lou využije. Navyše call-up dostane Henrique :wub:

EDIT:
@Jay_Grossman
Jay Grossman
Anton Volchenkov of #Devils receives 3 game suspension from #NHL
:? a Cookie behá po ľade ako kôň s nasolenou prdelou :grc:
Ridiculous - let's see what Matt Cooke gets.

Considering he got absolutely nothing for a blatant knee-on-knee with a player of Ovechkin's caliber, I'll say they send him a fruit basket with a note that says "Keep up the good work Matt! Go Pens!"
Použijem tvrdšie slová...do p*če aj so sku*veným Bettmanom. Hráč čo v živote nebol suspendovaný za hit "tohto kalibru", čo má v lige dobrú povesť, nedostane v zápase viac než 2 minúty aj to len - "lebo" a nespôsobí zranenie dostáva 3 zápasy? :grc:

Cooke dostal 4! :rofl: Pathetic.
Tak nevim co se vam jako nezda... 3 zapasy jsou za tohle absolutne adekvatni trest, pohyb lokte tam byl, kdyz uz ne cisty umysl, tak minimalne pud sebazachovy v tomhle pripade u A-Traina selhal. Letos proti vam v zasade nic hrozneho nemam, nevadi mi ani to jak zacinate vystrkovat ruzky, ale tady proste musim dat za pravdu lize, trest je absolutne koser.
vzhledem k tomu co letos predvadi disciplinarka tak se trestu nedivim. Je fakt ze se snazi udery na hlavu trestat ale tri zapasy? to se mi zda vazne hodne. Vezmeme li v potaz pozici Boychuka, kdy skoro klecel, A-trainovu dosavadni bezuhonost, fak ze slo v souboji o puk, tedy nebyl tam jasny umysl zranit, pak tri zapasy jsou vazne dost.

Cooke ktery se snazi zapas co zapas nekoho zranit dostane o zapas vic je vazne k smichu. Fakt se divim ze nam zustaly drafty.
Liga především netrestá podle umýslnosti, protože ta se nedá jakkoliv prokázat. Úder na hlavu = suspendace. At to udělal s úmyslem nebo bez, trestá se dle pravidel. Toto neni soud, kde přiznáni zlehčuje trest, nebo naopak úmysl zpřísnuje.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES