Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi nemuzes souhlasit s kazdym trejdem Bostonu :-D ja jsem jeste nezazil ze by si nekdy byl nespokojeny :D
leo píše:cepi nemuzes souhlasit s kazdym trejdem Bostonu :-D ja jsem jeste nezazil ze by si nekdy byl nespokojeny :D
no leosi, tak za toto ta musim pokarhat :bac: :lol2: topic Bruins zrejme nenavstevujes tak casto :) nesuhlas: môj prvotny nazor na jeden z tych podstatnejsich trejdov = Kessel, necakany odchod srdciara Warda, neboli Glena Metropolita...

momentalne riesime "menej vyrazne trejdy", resp. hracov ktori su v nich zainteresovani tak nevidim dôvod, preco by som mal byt nespokojny...Chia je GM, ktory odvadza dobru robotu, konecne mame v strukturach Bruins schopneho cloveka a ak uz sa nejaky trade uskutocni, snazim sa ho zriesit trosku detailnejsie, ako to bolo napr. v pripade Pailla...vcelku podobny hrac ako Kobasew, ktoremu u nas zvlhol pusny prach, pustili sme drafty (nie dramaticky vysoke) ktorych mame na ""rozdavanie"" a usetrili tak prepotrebne peniazky..takze za svojimi trade Bruins nazormi si stojim a kazdeho jedneho "trade BOS hraca" pozorne sledujem a analyzujem :D
cepi píše:
leo píše:cepi nemuzes souhlasit s kazdym trejdem Bostonu :-D ja jsem jeste nezazil ze by si nekdy byl nespokojeny :D
no leosi, tak za toto ta musim pokarhat :bac: :lol2: topic Bruins zrejme nenavstevujes tak casto :) nesuhlas: môj prvotny nazor na jeden z tych podstatnejsich trejdov = Kessel, necakany odchod srdciara Warda, neboli Glena Metropolita...

momentalne riesime "menej vyrazne trejdy", resp. hracov ktori su v nich zainteresovani tak nevidim dôvod, preco by som mal byt nespokojny...Chia je GM, ktory odvadza dobru robotu, konecne mame v strukturach Bruins schopneho cloveka a ak uz sa nejaky trade uskutocni, snazim sa ho zriesit trosku detailnejsie, ako to bolo napr. v pripade Pailla...vcelku podobny hrac ako Kobasew, ktoremu u nas zvlhol pusny prach, pustili sme drafty (nie dramaticky vysoke) ktorych mame na ""rozdavanie"" a usetrili tak prepotrebne peniazky..takze za svojimi trade Bruins nazormi si stojim a kazdeho jedneho "trade BOS hraca" pozorne sledujem a analyzujem :D
Me by zajimalo proc se Chio nezbavil Kobasewa nebo nekoho jineho hned a mohl udrzet Kessela.... :-( Tobe to nevrtalo hlavou?Myslim ze to pro vas byl dulezitejsi hrac nez treba Kobasew ci Strum.Savard,Krejci,Kessel,Bergeron,Wheeler,Lucic,Ryder to by byla kvalita i jistota zaroven :thumbsup: Skoda no me osobne mrzi ze uz Kessel neni v Bostonu :?
Chio :D :wink: toho asi vela spravit nemohol, kedze pan Kessel sa uz pocas leta vyjadril v tom zmysle, ze za Boston uz "kopat" nechce..a mat v time hracov ktori sa len vozia, resp. nie su tzv. srdciari, nie dakujem, takto som to nakoniec zobral aj ja :) ved co ineho mi zostavalo :D samozrejme, klamal by som, ak by som bral Kessyho odchod na lahku vahu..vsetko zle je vsak na nieco dobre :yes:
Podmienky v ziskani Daniel Paille su ze ak skoruje 16 a viac golov tak okrem vyberu v 3. kole draftu Buffalo ziska aj vyber v 4.kole.

Osobne by som bral tu alternativu s 16 a viac golmi lebo goly teraz (aj od neho) budem potrebovat ako sol.
Kower píše:Podmienky v ziskani Daniel Paille su ze ak skoruje 16 a viac golov tak okrem vyberu v 3. kole draftu Buffalo ziska aj vyber v 4.kole.
to znamena, ze ak neskoruje 16x mame ho v podstate len za to 3.kolecko..tak..?...nie spatne, ale ako vravis, radsej obetovat aj to kolecko 4...kazdopadne, hned v uvodnom zapase zaznamenal Paille 1A

dnes utrapene, vydrete, ale vitazstvo..!..z hajlajtov som mal pocit, ze sme vytazili z minima maximum, vdaka Timmymu a najmä jeho zakrokov zo zaveru stretnutia sme si pripisali dôlezite vitazstvo, ale chcelo by to nejaku vitaznu snurku...proti Flyers to bude zrejme malo realne

"Máme ďalšie víťazstvo a takisto sme si vedomí, že posledné dva zápasy sme prehrali. Musíme odohrať dve dobré stretnutia za sebou," povedal tréner Bostonu Claude Julien. Boston má pomer výhier a prehier vyrovnaný 4:4.

"Je to skvelé. Najdôležitejšie je, že sme vyhrali, ale je dobré mať prvý gól z krku. Teraz budem rozmýšľať nad niečím iným. Nie že by som o tomto doposiaľ rozmýšľal každý deň, ale je to veľká úľava," povedal Steve Begin (pravdask)
Tak neco jsem z toho zapasu videl a prislo mi, ze mirne navrch melo podcenovane Nashville. Boston je pro me zatim proste fakt velmi nepresvedcivy, pritom jsem mu veril, ze bude michat karty na spi*i Vychodu. Co tam bilance 4-4, to jeste nic neznamena, ale hlavne jsem parkrat videl tu jejich hru a popravde me vubec nicim neoslnila, sorry... Mozna je to tim, ze jsem zvykly na Penguins, ale stejne, Bruins mi pripadali oproti Pens minimalne o tridu pozadu. A ted jsem jeste zvedavy, jak na tym Medvedu zapusobi zraneni Marca Savarda, ktery si zlomil nohu a mel by byt mimo hru 4 az 6 tydnu...
No ono sa potvrdzujú názory "odborníkov" a "analytikov" (ináč neviem kto to sú ale všade sa o nich píše :D ), že Boston minulý rok bol tak trochu nafúknutá bublina.
Ja si nemyslím, že je nejak extra zlý, skôr by som povedal, že hľadá svoju novú tvár po odchode Kessela napr., zranení Lucica (a teraz teda aj Savarda). Musia potiahnuť viac Krejčí, Bergeron, Wheeler a výkony nie sú nejak strašné , skôr nevyrovnané.
Napriek tomu si myslím, že toto mužstvu má svoju (vnútornú) silu, nejaký boj o playoff nie je na programe dňa (tým myslím, že postúpia relatívne v pohode) a tam už uvidíme ako sa poučia a zúročia skúsenosti.
Takže veľa zdaru mackovia :good:
Pred zapasom by som bod bral ako mile prekvapenie ale myslim si ze sme mali aj na vitazstvo- vela nepremenenych sanci, resp. skvelych zakrokov Emery-ho nam v tom zabranilo. Rask tiez podal spolahlivy vykon a v podstate nam zachranil bod ked po hrubej chybe Morris-a mal vitazstvo na hokejke v oslabeni Jeff Carter, nastastie Rask jeho najazd vychytal.

Tak ako od zaciatku sezony stale nie som spokojny s hrou Wheeler-a, chlapec je oproti minulej sezone uplne na lade "neviditelny" a Ference tiez dost zaostava za svojimi vykonmi. Z novych hracov, Paille sa zatial ukazuje velmi dobre, je rychly a nebezpecny vpredu a spolahlivy v oslabeniach... Whitfield sa mi zatial nepozdava, snad sa rozohra alebo po uzdraveni Thorntona sa na centra presunie Bitz alebo Sobotka. Vlady hra zatial ok, ale Marchand je najma v obrannej hre nespolahlivy- aj dnes po jeho nepokryti sme dostali gol od Asham-a.

P.S.: Osobne si myslim ze gol od Powe-a nemal platit lebo tesne pred tym odstavil faulom (zrejme vysoka hokejka alebo laket) Stuart-a ktory lezal na lade (myslim ze aj krvacal) a Powe uz polahky nikym nebraneny skoroval.
podla mna nemal platit ten gol asi tam bol laket. Zaciatok nam velmi nevysiel ale potom sa to ukludnilo. v tretej tretine zacali provokovat a hrat viac do tela. mi tam chybal Lucic :(. na konci nas Rask zachranil a v najazdoch smola. Bergeronovi skocil puk to by pdola mna slo dnu a posledny ryderov najazd zastavila ticka. Ale ja som spokojny aj s bodom
3:1 - 51:13 - M.Fisher
3:2 - 58:32- M.Recchi (D.Morris, M.Sturm)
3:3 - 59:38 - D.Krejci (D.Morris, P.Bergeron)
3:4 - rozhodujuci samost. najazd: P.Bergeron

tentokrat bez komentara :)

tak predsa, bodujeme 3x po sebe :biglol: :biglol: :biglol:
ciii pana vyrovnavajuci gol 22 sekund pred koncom. uz mi zacina s*at to ze furt dotahujeme ale som spokojny
Skvele vitazstvo. :clap: Len si musime davat pozor na vlastne presilovky, casto v nich inkasujeme. Zasa sme prehravali, ako tradicne, ale nastastie sme to dotiahli do vitazneho konca. 2 minuty pred koncom za stavu 1-3 som uz neveril, ale Recchi svojim typickym golom a Krejci zariadili predlzenie. V tomto zapase nas vyborne podrzal Thomas :poklona2: . Jeden z jeho najlepsich zakrokov:

Coze to vyhral loni Chara za cenu :hmm: :?: Nebyla to nahodou Norris Trophy? Ze mi na tom videjku spis pripomina Kovalcuka :lol2:
tak vcera ma mackovia pekne dostali :x som dosiel do doupjeti :oslava: zapnem PC, vynucham link, pozriem 3:1 :censored: 6 minut do konca, vravim mrknem aspon nasu presilovku, posledna sanca ako sa vratit do zapasu...vytazili sme z nej :ho*no: vypinam link, riesim ine veci, pak neskôr omrknem vsetky vysledky, pozeram 3:3 :shock: hned som vytriezvel :D rychlo som cekoval link a akurat som stihol ako mackovia odchadzaju vyteseni do kabiny :x nic to, 2 body s ktorymi malokto pocital su v brlohu :thumbsup: Timmyho zakrok :scare: :scare: :scare:

fajn, aka taka bodova snurka je konecne na svete a zaskakujuci chalani si urcite zasluzia pochvalu :yes: vraciame sa do TD Garden, kde privitame Jersey + Oilers, s ktorymi ukoncime novembrove vystupenie, no predtym este :good: Sens obrat :clap:
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/prByUrpgkqI&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/prByUrpgkqI&hl=cs&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Skorpion píše:Recchi svojim typickym golom
toto je on :) klasika pred brankou a pod ho tecovat :)

Mark Recchi nastupil na svoj 1500. zapas v NHL a zaknihoval svoj 1445. bod...len 1A ho delí od císla 900...divaci v Ottawe ho poriadne vytlieskali.."Na to nezabudnem, to je iste. Velmi si to cenim a velmi si cením fanusikov." hadam si Mark odlozil tu 900 pre domacich fans :)
Selly8 píše:Coze to vyhral loni Chara za cenu :hmm: :?: Nebyla to nahodou Norris Trophy? Ze mi na tom videjku spis pripomina Kovalcuka :lol2:
Chara tam dobre podporil utok az za brankou supera a bol zasiahnuty vysokou hokejkou do oblasti oci (co rozhodca akosi prehliadol) preto sa vratil do obrany s oneskorenim. Vacsina hracov po takom zakroku sa zvija na lade ale Zdeno sa poctivo aj so sebazaprenim vracal branit.
Vcerajsi zapas bol nervak... nasa presilovka je stale otrasna, jednotvarna... vsetko sa hra pri modrej ciare a to kazdy tim uz dobre vie takze agresivne atakuju obrancov a vcera sme po takej chybe opat dostali gol... Wideman - Ference pokracuju nadalej v slabych vykonoch a uz nechapem preco Ference je stale nasadzovany na presilovku ked Hunnwick by to zahral urcite lepsie... jediny dovod preco ho tam trener drzi ma napada ze ho zrejme chceme vymenit tak ho snazia 'spropagovat'...

na druhej strane jeho "rival a kritik" v hracskej asociacii Recchi aj ako 41 rocny hra vyborne, na svoj vek je rychly a poctivo brani. Inak prave Recchi bol zvoleny do komisie hracskej asociacie ktora vysetruje letne machinacie v hracskej asociacii ktore vyustili do "nocneho" odvolania zastupcu hracskej asociacie Kelly-ho.

K Thomasovi sa nebudem vyjadrovat, kazdy kto pozrie highlights musi vidiet ze nam zachranil blamaz.
cepi píše:Mark Recchi nastupil na svoj 1500. zapas v NHL...
Tak preto si vypytal puk od rozhodcu na konci zapasu... Tusil som, ze za tym nieco bude :)

Tu je obr.
Obrázek
Bruins nemôžu zahájiť rozhovory so slovenským obrancom Zdenom Chárom skôr ako 1. júla, ale neplánujú márniť čas a pokúsia sa s ním podpísať nový kontrakt ešte pred tým, ako mu v roku 2011 vyprší platná zmluva.

Chára ukázal, že je hráčom organizácie a generálny manažér Peter Chiarelli, ktorý nebude komentovať žiadne rozhovory, nechce urobiť rovnakú chybu, akú urobili Senators, keď v roku 2006 stratili robustného obrancu na trhu s voľnými hráčmi.
Práve vtedy podpísal trenčiansky rodák päťročnú zmluvu s Bostonom, ktorá mu ročne zabezpečila ročnú gážu vo výške 7,5 milióna amerických dolárov. Chára sa hneď v prvej sezóne stal kapitánom tímu i obľúbencom miestnych fanúšikov. (slovaknhl)
Obrázek

na lane je najskôr Savvy :frajer2: no v tom dalsom rocniku to bude skutocne zaujimave

UFA -) Bergeron, Ryder, Sturm, Chara
RFA -) Hunwicki, Marchand, Bitz, Sobotka
takto si po*rat zapas :censored: to co sme ziskali v OTT sme stratili..1:30 pred koncom...:doh: hostia da sa povedat vytazili z minima maximum..nehrali spatne, podrzal ich Danis, aj tak skoda, som si myslel, ze po nadejnej II tretine ich zlomime...Timmy dostal 2 goly po dorazkach, to by sa kuva nasim obrancom nemalo stavat :evil: vyzeralo to aspon na minimalne bodik, no nulovy bodovy klinec do rakvy poriesil Zubrus...stasticko na nasej strane zrejme nemôze stat 2x po sebe, o com nas presvedcila zrdka v case, ked uz Timmy sledoval svojich spoluhracov zo striedacky..total zbytocna bodova strata :thumbsdown:
Macko Pú, zahrávať s diablom sa neoplatí... :cert:
Devils vyhráli nad Bruins sedm z posledních deseti vzájemných zápasů.... ach jaj :frajer2:
Najlepsi moment zapas ked Chara hentomu zlomil hokejku :cinka:
Bostonskí medvedi v novej sezóne hokejovej NHL ani zďaleka nepripomínajú krvilačné šelmy, ktoré ešte pred rokom rad za radom trhali svojich protivníkov. Naopak, v úvodných 11 vystúpeniach znamenali pre súperov také nebezpečenstvo, ako roztomilí "mackovia" zatvorení v klietkach zoologickej záhrady.

Bruins po štvrtkovej prehre s New Jersey (1:2) vyrovnali svoju zápasovú bilanciu na päť víťazstiev, päť prehier a jednu prehru pp/sn. Priemernosť je najlepšie vystihujúce slovo pre súčasné výkony tímu z Massachusets. Ten môže iba spomínať na vydarenú minulú základnú časť, v ktorej so 116 bodmi ovládol Východnú konferenciu.

Dôvodov herného úpadku medveďov je viac. Medzi tie hlavné určite patrí odchod najlepšieho strelca Phila Kessela do Toronta, zranenie jeho dvoch spoluhráčov z vlaňajšej prvej "lajny" Marca Savarda a Milana Lucica a takisto aj slabá forma brankára Tima Thomasa, úradujúceho držiteľa Vezinovej trofeje. V zlých časoch by mali podľa trénera Clauda Juliena zabrať ostatné tímové opory ako Michael Ryder, Dennis Wideman či Slovák Zdeno Chára. Kapitán Bostonu páli ako pri Verdune, keď brankárov ohrozil 28 strelami, no stále čaká na prvý tohtosezónny gól.

"Ak sa chceme zlepšiť, musí sa udiať viacero vecí. Máme v kádri niekoľko elitných hráčov, ktorí zatiaľ nedosahujú vrchol svojich možností," vyhlásil pre Boston Globe kouč medveďov. Jeho vyjadrenie však znelo v pokojnom tóne a aj podľa jeho ďalších slov je zrejmé, že nehľadá dôvod na paniku. Mužstvo podľa trénera určite má svoj potenciál, len ho zatiaľ nedokázalo naplniť. "Nemôžem povedať, že by som bol sklamaný z našej hry. Trápia ma iba výsledky," dodal Julien. Podľa Boston Globe by tímu možno prospel väčší "trejd". Vedenie Bruins okrem výmeny Kessela spravilo v tejto sezóne ešte dve transakcie, keď poslalo Chucka Kobasewa do Minnesoty za Craiga Wellera a z Buffala priviedlo do tímu ďalšieho krídelníka Daniela Pailleho. Zmeny sa však na výsledkoch zatiaľ neodzrkadlili. (denniksport)

ani cepi zatim nestresuje, proti Jersey to nebol najhorsi vykon, snaha bola, len prisla slaba Timmyho chvilka v ten najmenej vhodny cas a bolo vymalovane...väcsi trejd urcite padne, najskôr pocas marcovej trejdovacky..pocas vikendu na nas cakaju 2 zapasy v prijatelnom eu case :thumbsup: uz dnes privitame nie kazdodenneho supera, olejarov a zajtra na nas vybehnu jazdci z NY na cele s Gabbym :? tam to na bodove tazenie nevidim, preto dnes potrebujeme bodovat a je mi jedno, ci po pp, ci sn :cert: ak si pohlidame prvu utocnu lajnu Oilers Penner - Horcoff - Hemsky snad opät bodovo zaprsi...osobne by som dnes do klece postavil Raskyho
Tak dnes už konečne musíme naplno bodovať. Je zarážajúce, že v tejto sezóne sme ešte nevyhrali 2 zápasy v rade! Celkovo nehráme dobre, ale čo nás trápi ešte viac sú výsledky. Zatiaľ je málo prekvapení a viac sklamaní. Thomas a Chára sú asi najväčšie. Ference, Wheeler a mnohí iní detto.

Dnes by sme mohli nastúpiť v takomto zložení:

Sturm - Bergeron- Ryder
Sobotka - Krejči - Wheeler
Paile - Begin - Recchi
Marchand - Whitfield - Thorthon

Chára - Morris
Wideman - Ference
Hunwick - Stuart

Rask
7928 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA