Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tohle je ještě zajímavé (z rozhovoru s Johanem Harju, kdo sledoval MS určitě zná):
"Oba (+Linus Omark) jsme dostali nabídky z NHL. Linuse chtěl Edmonton, mně se ozvala Tampa Bay. Kdybych podepsal Tampu, mohli by mě poslat na farmu. AHL je z mého pohledu ztrátou času."
Pak by je mohl Hedman přemluvit, ať jdou za ním :P Tihle dva mají reálnou šanci vyrůst v nové Sediny. Zatím podepsali v KHL, ale NHL je pravděpodobně nemine.
Vedení Blesků z Tampy odtajnilo klubovou budoucnost. Z prohlášení generálního manažera Briana Lawtona vyplývá, že Vinny není na prodej! nhlpro.cz
painkiller píše:Vedení Blesků z Tampy odtajnilo klubovou budoucnost. Z prohlášení generálního manažera Briana Lawtona vyplývá, že Vinny není na prodej! nhlpro.cz
Jen aby se situace nezměnila po draftě ...
Teďka čtu na blogu, že Smitty bude ok pro tréninkový kemp a Lawton se prý v přestupech nebude zajímat o golmana.
To se asi počítá s tandemem Smith-Ramo, na farmě McKenna a Helenius, kteří můžou kdyžtak Rama nahradit.
Celkem s tím souhlasím, pokud bude Mike chytat tak jak loni (a trochu uklidní svoji hru hokejkou), a pokud odchytá takových 60 zápasů, tak to bude ok. Ramovi těch 20 stačí, ten asi jednička nikdy nebude.
(jestli je teda podepíšem, Ramovi i McKennovi končí smlouvy, aby si Ramo neřekl o 2mil....)
Jinak jinde na forech, jsou celkem zvědaví na Vrbatu - imho sice přijede do kempu, ale do sestavy se asi neprosadí. Do top6 určitě ne, a aby hrál 4 lajnu je za 3mil zbytečný luxus. Toho vidím na vyplacení ze smlouvy, pokud se nestane nějaký zázrak....
Lecavalier a draft, dvě stěžejní otázky pro vedení Tampy

v podstate nic neresici clanek na nhl.cz:
http://www.nhl.cz/CZ/19385/lecavalier_a ... tampy.html

Jinak taky souhlasim, i s Tokarskim myslim, ze zakladnu golmanu mame dost kvalitni.
Pravda, všecko už 10x řečené a napsané věci. Ono stejně, podle vyjádření představitelů se nedá moc řídit, protože druhý den to může být úplně jinak. Přesto si myslím, že Vinny nikam nepůjde. Hráč takového formátu většinou mění klub, jak mu dojde smlouva a podepíše novou jinde. Výměna je komplikovaná, protože protistrana musí většinou (měnit hvězdu za hvězdu se většinou neděje) drasticky zasáhnout do kádru, do draftů atd., takže si to 2x rozmyslí. A 4x v případě Vinnyho smlouvy...
Ale dost už Vinnyho, celkem se teď nic neděje, jak byste viděli sestavu na další sezonu?

Jelikož to Martymu a Stammerovi celkem klapalo na MS, taky Stammerovi určitě prospěje hrát s Hráčem jako je Marty, tak bych je nechal spolu:

Malone-Vinny-Prospal
posila1-Stammer-Marty
Downie-Halpern-PaulSZ

Mezsároš-Hedman
Krajíček-Ranger
Murphy/posila2-Lashoff
Smaby

Smith-Ramo

Pokud bude mít Prospal svoji "plusovou sezonu", Malone něco zahraje a získáme někoho schopného do 2. lajny (poslila1 - ideálně hráč typu Franzen/Holmstrom :) ), tak to budou dost silné první dva útoky. Ve třetím už je to horší, Halpern je tak jediný jasný, možná Downie. Pak už se nedá říct, to už je jenom farma, popř. Arty. Ještě PaulSZ by měl být v základu.
V obraně vycházím z draftu Hedmana, plus to chce rozhodně někoho zkušeného(posila2). Potom může zaskočit Murphy nebo Smaby. S tou posilou a s podpisem zbylých hráčů by to nemusela být taková tragédie jak loni.
Golmany sme už řešili.

Celkem mi z toho až překvapivě vychází, že po tom, jak to vypadalo loni, to zas tolik nechce. Jeden kvalitní bek a top6 forward. Plus jednoho/dva hráče do 3./4. lajny
mountain píše:Celkem s tím souhlasím, pokud bude Mike chytat tak jak loni (a trochu uklidní svoji hru hokejkou), a pokud odchytá takových 60 zápasů, tak to bude ok. Ramovi těch 20 stačí, ten asi jednička nikdy nebude.
Tak s tím teda nesouhlasím , Ramo na jedničku určitě má . Do 3let to je hotový golman . Od Smithe se toho dost naučí , jako Smith od Turca v Dallasu :wink: právě Dallas by mohl mít o Rama zájem ( pokud neuloví Gustavssona ) , aby zvětšili tlak na Turca ... já se bojím , že bude Ramo vyměněn . Zájem o něj určitě bude .
Jo,taky jsem pro duo Stamkos - Márty . Přeci jenom spolupráce Vinnyho s Mártym byla už dost čitelná , navíc se oba hledají jak teplí bratři ...
mountain píše:získáme někoho schopného do 2. lajny (poslila1 - ideálně hráč typu Franzen/Holmstrom :) ),
Co takhle Harju ? Švéd jak Švéd :roll: navíc vypadá , že se těmhle dvoum celkem dost podobá ...

Já vidím sestavu na příští rok asi takto :

posila -Vinny-VinnyP
Malone-Stammer-Marty
Downie-Halpern-Paul Szczechura
Karsums - Darche :frajer2: - Roy :frajer2:

Ranger - Lashoff
posila - Hedman
Krajíček - Mihalík / Quick / Lundin

Meszároše bych vyměnil do Isles za pytel puků a nové plexiskla.To je to nejlepší co by Lawton mohl udělat :thumbsup:

Brána tam je to jasné ...

Jinak ještě pro zajímavost 1.přesilovková formace :

Malone - Stamkos - St.Louis
Lashoff - Lecavalier

2.přesilovková formace :

Prospal - Halpern - posila ? / Downie
Ranger - Hedman

Jinak ta 3.řada s Halpernem , Downiem a Paulem vypadá velmi slušně . Pokud by Halpernovi vydrželo zdraví a Downie nedostal distanc na půlku sezony , mohl by každý člen této řady atakovat 40 bodů ....
jeste BLESKova gratulace pro Pens ... a hura do postele.
Nerikejte ze vas to Penguineni takhle vzalo rec ... ;-) . Co mimochodem rikate na nejnovejsi povidacky:

Ramo do KHL ?

TBL maji zajem o Johna Oduyu ?

Dalsi sance pro Vrbatu opet v TBL ?
safa píše:Nerikejte ze vas to Penguineni takhle vzalo rec ... ;-) . Co mimochodem rikate na nejnovejsi povidacky:

Ramo do KHL ?

TBL maji zajem o Johna Oduyu ?

Dalsi sance pro Vrbatu opet v TBL ?

o tom Oduyovi jsem to zatím neslyšel ale jestli to je pravda podle mě ho Lamoreillo nepustí (já v to doufám )
Vrbata ... nevím co se s ním stalo ale posledni sezonu hrál strašně viděl jsem ho i ve Vítkovicíh jak hrál a jako opravdu děs uvidíme co s nim bude každopádně mu fandím
Ramo snad neodejde do ruska já si myslím že jak už tu někdo psal výš myslím že Kisin tak do 2-3 let by mohl mít na jedničku viděl jsem ho chytat v pár zápasech a chytal dobře v některých mi přišlo až výborně :)
Oduya je UFA.
Priorita v Devils je nasledovná:
1. Zajac (TOP PRIORITA)
2. Oduya
3. Podpísať druhého brankára (Weekes, Clemmensen obaja UFA)

Cize neverim, ze Oduya ubzikne. A uz vobec si nemyslim, ze tuzi ist do Tampy.
tím že ho nepustí jsem myslel že ho by měl podepsat určitě! Zajíc se podpesat musí!! (to ale patří už do fora Devils)
Ad Oduya) O kolik by si mohl tak říct, vy budete mít přehled? Viděl jsem ho na MS a celkem se mi líbil, 30ti bodový obránce, výborné plus/minus. Nehrává přesilovky tipuju podle těch čísel, takže to je solidní. Určitě by k nám vnesl trochu pořádku do zadu. Už jsem to tu psal někdy během MS myslím, že bych ho k nám bral, protože letos moc volných beků nebude, tak by byl dobrý "v nejhorším" i on.
Ad Ramo) asi takhle - pokud ví, co je dobré pro jeho sportovní rozvoj, tak zůstane u nás. Pokud bude preferovat svoji peněženku, odejde do KHL. Golman je to dobrý, ale pokud neodstraní ty svoje výkonostní výkyvy (jeden zápas zachytá výborně, ale další hodně špatně), tak to na jedničku nikdy nedotáhne, tam je třeba konzistentnost.
Ad Vrbata) toho vidím na vyplacení za smlouvy. Totální fiasko. V Phoenixu hrál dobře, ty 3mil nebylo zas tak přehnaných, kdyby hrál tak jak tam. Jenže to se nestalo a byla z toho taková katastrofa. Do kempu asi dojede, ale hodně bych se divil, kdyby se prosadil.
Oduya u váss tak okolo 2,5 ale nedokážu odhadnout
Údajně má příjít na pomoc Adam Oates.Měl by mít na starost přesilovky.Pokud vím,tak Oates je jedním z nejlepších nahráváčů v historii NHL,z jeho zkušeností bychom měli něco vytěžit ...
Jo, už jsem četl, že je to jisté. Fajn, mohl by tak trochu zatlačit na Lawtona, že bez kvalitního beka ty přesilovky budou stát za prd. Takoví Malíci na modré a podobné excesy se snad nebudou opakovat.
mountaine dobře si to napsal pry takoví Malící na modré :D:D... Malík to je nehorázná lopata ten může děkovat pánu bohu za svoji postavu jinak by hrál někd v německu 2ligu
hmm tak Rammo podepsal s Omskem ... celkem mě to mrzí měl jsem ho rád a asi chce zarobit jakousi tu korunu no :D
Finský brankář Karri Rämö se stal novou posilou hokejistů Omsku. S Avangardem uzavřel dosavadní gólman Tampy Bay dvouletý kontrakt. Uvedly to oficiální internetové stránky ruského klubu.
Toto je ale průser. Sice jsem v něm nikdy neviděl nějakou budoucí hvězdu, ale kvalitní dvojku (minimálně) ztratit úplně bez náhrady je špatné. Šancí ukázat, že má na jedničku dostal dost. Chápu, že chce hrát, ale přesto si myslím, že nějakých 30 zápasů v NHL by bylo přínosnějších než jedna sezona v KHL - a to v týmu, který se ani málem nedostal do PO. Co je ovšem přínosnější pro peněženku je jasné....zklamal mě, myslel jsem, že zůstane.
Tímto se na pozici dvojky přesouvá asi McKenna. To nevím no, když se dostal zkraje do brány loni, tak to ušlo, ale jak přibývaly zápasy, tak šel dolů. Ale zase za takovou obranou....kruci ještě starosti s golmanama, když potřebujem posílit jinde. Leda podepsat Conklina, toho asi v Detroitu pustí. Ale golmana bych přivedl až jako poslední posilu, priority jsou jinde.
No to snad ne ... to je idiot :cry: tohle bych od něj teda nečekal , jevil se mi jako celkem rozumný kluk , co chce něco dokázat ... a on si v pohodě jde do KHL ... doufám , že po něm už ani pes neštěkne . K nám se už tedy doufám nevrátí , za pár let budou připraveni Helenius s Tokarskim . Dobře mu tak .
Když o tom ale takhle zpětně uvažuju,ono to bude asi částečně podmíněno chybou v systému.Opět.V takovém Dallasu,Detroitu by se to asi těžko stalo ...
Uf, co mám na to říct teda, když sem si to přečetl, tak mě to docela zarazilo :? asi by to chtělo sehnat kvalitní dvojku, páč na McKennu se moc spolíhat nedá.
asi nechcel byť súčasťou tohto kocúrkova : :sad2: :ee:

http://www.nhlpro.cz/clanek/15151-light ... komisionar
Co mám na tohle říct, nejradši bych vyházel celý vedení tampy a dal tam lidi s mozkem.

Btw, ten Ramo mě fakt nas*al, ted ještě navíc, budem muset sehnat kvalitní dvojku.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING