Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Getzo5 píše:Inak povedané...nečítal si ani jeden z mojich príspevkov len tie dunimove a na poriadnu reakciu si sa vyflákol. :ee: (pleteš se rozhodně)
:hroza: si myslíš že jsi jediný kdo může mít pravdu nebo co?? přečtl jsem si tuto diskuzi celou a prostě souhlasím s dunimem se kterým jak jsem si všiml máme už dlouho ( ještě před tím než si sem přišel na HF ) stejné názory na tým ...tak nevím proč tu píšeš že jsem si nepřečetl tvoje příspěvky apod.
Martin #27 píše:
Getzo5 píše:Inak povedané...nečítal si ani jeden z mojich príspevkov len tie dunimove a na poriadnu reakciu si sa vyflákol. :ee: (pleteš se rozhodně)
:hroza: si myslíš že jsi jediný kdo může mít pravdu nebo co?? přečtl jsem si tuto diskuzi celou a prostě souhlasím s dunimem se kterým jak jsem si všiml máme už dlouho ( ještě před tím než si sem přišel na HF ) stejné názory na tým ...tak nevím proč tu píšeš že jsem si nepřečetl tvoje příspěvky apod.
Hej presne to si myslím :cinka: :hroza: Píšem tak niečo do p*če? Som rozhorčený, že si bol schopný akurát skopírovať jeho príspevok, povedať, že súhlasíš a na moje zdôvodnenie k tým bodom (o tie mi ide) si sa zvysoka :butt: Ak by si ho čítal, tak to minimálne nenapíšeš!

Preto! Chápeš? To teraz nemá nič s tebou ani s tvojimi spoločnými názormi na klub s dunimom! A slovo "pleteš" patrí k tej tvojej zátvorke "možná se pletu". Ja práve mnohé z tých názorov a špekulácii vytváram, nie kopírujem. Už chápeš čo som tou reakciou chcel povedať? Achjo :hroza:
Neboj se já chápu dobře ale ty asi nejsi schopen pochopit jednoduchou věc že dejme tomu názor na Palmieriho, Brodeura, Clarksona apod sdílím s dunimem a ne s tebou tak co je na tom těžkého pochopit?? Taky nevím proč bych měl komentovat tvoje eseje stejně se to omýlá pořád dokola a o skoro každém bodu který si popsal jsem se tu v minulosti nejednou vyjádřil tak proč zase znova mám říkat přednosti Clarkieho, proč mam zase opakovat muj nazor na Lemairovu práci a na výkony Martyho, Correnteho atd atd ??? nebo ti to mám najít a zkopírovat všechno??
Martin #27 píše:Neboj se já chápu dobře ale ty asi nejsi schopen pochopit jednoduchou věc že dejme tomu názor na Palmieriho, Brodeura, Clarksona apod sdílím s dunimem a ne s tebou tak co je na tom těžkého pochopit?? Taky nevím proč bych měl komentovat tvoje eseje stejně se to omýlá pořád dokola a o skoro každém bodu který si popsal jsem se tu v minulosti nejednou vyjádřil tak proč zase znova mám říkat přednosti Clarkieho, proč mam zase opakovat muj nazor na Lemairovu práci a na výkony Martyho, Correnteho atd atd ??? nebo ti to mám najít a zkopírovat všechno??
Ale ja ti predsa nič nevyčítam a ak si sa už vyjadril v minulosti, prečo si tam vôbec znova tie body písal? :ja_neviem: Na tom nie je nič ťažké pochopiť. Ako som povedal, že vy máte na veci spoločný názor som vôbec nekomentoval! :| Ozval som sa len preto, že som tie vyčítky od dunima vysvetlil, u niektorých si aj priznal chybu a zrazu...deja vu, sú späť. Žiaden zmysel v tom nevidím, navyše ako sám hovoríš, viac si sa k nim vracať nechcel. Preto som povedal, že keby si tie moje vysvetlenia čítal, asi by si znova tie body sem predsa nekopíroval. To je celé.

Ozvem kriticky a už je oheň na streche - " :hroza: si myslíš že jsi jediný kdo může mít pravdu nebo co??" a podobne. No môžem snáď za toto? :shock: Zaslúžim si snáď stále dokola podobné kecy o tom ako mudrujem či sa k niekomu z vás správam arogantne? No to teda fakt nie. Ja niekedy naozaj nerozumiem z čoho sa dokážete tak naštartovať, to teda fakt nie.
A mame to tady zas, emotivni Getzo v akci, once again :scare:

Precetl jsem to cele, to je neskutecna diskuse :cool: Ale vickrat to cist nebudu, takze zareaguji jen globalne, na to abych zachazel do detailu bych si to musel precist alespon 3-krat...

Jinak co ja vim, ja kdybych mel ted zvolit stranu na kterou bych se pridal v tehle diskuzi, tak asi by to byl precejen Getzo... A rozhodnu se takhle i presto, ze bych mel ted idealni prilezitost po nasi predchozi vzajemne kontroverzi ho potopit a vychutnat si :frajer2:

Je sice pravda, ze nekdy pod vlivem emoci Getzo hodne meni nazory na veci a to nekdy i ze dne na den (krome vzpomnenych prikladu opet uvedu kauzu prichodu Kovalchuka, ktery taky odobril ze dne na den a tim vsechno znegoval). Jinak ale, kdyz u Getza vyloucim tyhle emotivni odchylky a obcasnou absenci respektu k ostatnim, tak mi jeho nazory davaji celkem smysluplnou a ucelenou linii, ktera mi je hodne blizka.

To, ze si za svymi nazory stoji takhle tvrdohlave me taky nekdy vytaci, ale je to hlavne tehdy kdyz s nima nesouhlasim :)
A v tomhle konkretnim pripade tam nevidim u Getza nic spatneho, me praveze prislo cele vysvetleni problematiky od Getza hodne presvedcive, navic ja osobne jsem nektere vase klubove zalezitosti vnimal fakt celkem podobne. To, ze je Getzo ke klubu kriticky a v nekterych vecech skepticky ja vnimam spise jako fanouskovske plus, je to dukaz jeho jasneho strizliveho pohledu na situaci v klubu a ze o vecech premysli do hloubky. Tim nerikam, ze mam neco proti jeho oponentum, jde o uhel pohledu a ja zas natolik zasveceny do pomeru v Jersey nejsem abych tady mohl vynaset soudy, ale jak rikam kdybych si musel vybrat, priklonil bych se ted spise ke Getzovi.
tak som po vikende tu.. myslim ze dost sa toho vysvetlilo.. uz sa mi nechce moc pisat obsirne ale tak uvidime kde sa stopnem...

-getzo- k spravaniu, ja viem ze na zivo by tie vety posobili inak a nie arogantne,ale tu sme na fore..a ked si to sam uvedomujes ze to to tak je, tak si myslim nemoze byt pre teba nijaky problem ich naformulovat inak..

ze ci bolo potrebne tolko pisania k tomu? zrejme aj hej, opakujem vela veci sa vysvetlilo..
sice asi nikdy nepochopim ako je mozne ze raz dokazes napisat analyzu rozbor, perfektne utriedit myslienky,podlozene faktami, ktore si rad citam a na druhej strane ma ta ista osoba nazor urovne McKenna..to pre mna totiz nie je ze len nazory odlisnej urovne ale uplne ina liga.. ako dve osoby.. takze je tazko ktore brat vazne a ak, ako moc vazne.. ale to uz je na mne a nejake dlhe diskusie si necham pre seba, alebo sa spytam priamo v tom momente nech sa to nezbiera..
nie neverim na 100% ze tu parise ostane, kdeze..to by som bol zaslepenec a strasny nerealista.. plne si uvedomujem chyby u devils a pariseho moznosti.. rozdiel je v tom ze na 100% verim ze ostane napriek tomu vsetkemu a davam to najavo :)

ano kriticky si..a mozem konkretne za seba napisat moc nas tu nekritizujem.. nie je to potrebne, ked kritizujes ty a az extremne podla mna niekedy, takze skor napisem nieco , ze do buducna to bude lepsie.. ako priklad ten marty..aj pre mna je ,,modla,, a neviem si predstavit ze by som v akomkolvek hneve a pri akychkolvek emociach napisal nech to zabali.. to neznasam a take reakcie fanusikov duplom.. radsej by som bol keby chyta tak ak hasek v 45ke trebars aj v tretej singapurskej.. a tam mu fandil.. po PO serii s car som bol nanho tiez nasraty ako nikdy a predsa zo mna nic take nikdy nevyliezlo).. (tu si ho musel branit takmer jediny?? pred kym? osobne som napisal ze nas drzal nad vodou a daval nam sancu na zvrat,uznali to aj fans flyers, skor predpokladam ze to bolo niekde inde :smile03: ) s eliasom proste nesuhlasim, s tym ze mal minulu sezonu nepodarenu(skor nestastnu), podla mna hral na okolnosti ake mal nadstandardne a nad moje ocakavania..v hodnoteni po sezone som ho chvalil dokonca..

k timom a skladbe.. to nemozes mysliet vazne, ze je tazke najst horsie vyskladany tim na pozicii do PO ako devils(sam vies ak by sme nemali Maca tak tam niekde sme ,,pravdepodobne,, aj my)..
okrem toho ze vylucit atribut skusenosti, ktory je pri tom dost dolezity..no neviem je vrcholne chybne :ja_neviem:
dobre vyskladane timy maju hlavne canucks,k nim priratat red wings a potom az na male defekty flyers a bruins(u ktorych sa to vyriesi podla mna do TD).. ostatne na tom +/- nieco, nie su lepsie ako my(teraz alibisticky vynechavam trable s platovym stropom, ale to sa vyriesilo samo salvadorom).

len tak na okraj je fakt ze s Martinom vela hokejovych ci fanusikovskych veci vidime stejne.. ja som tomu len rad aj ze obcas o devils pokecame a v drvivej vacsine nazorov sa aj zhodneme.. a berem to ako jedno z mnohych pozitiv tohto fora.. :D

este k parisemu..zas :D a k megatonovmu nazoru, ze jeden rok by bol vyhodny pre obe strany.. je tam argument jeho dalsej vykonnosti, ale mne to vychadza na risk..bud z luovej strany alebo pripadne ineho manazera.. v kazdom pripade si nemyslim ze jeden rok je vyhodny pre obe strany.. pre zacha je to najlepsia varianta..pre devils podla mna katastrofa. ako rfa ma svoju hodnotu,nezanedbatelnu! a z mojho pohladu ovela ovela vacsiu ako hrac s rocnou smluvou.. prist on zadarmo,kvoli jednemu roku v kadri alebo nedajboze ako rental playera ee :!: to by som radsej prehltol vsetko fanusikovstvo a ak by trval na jednom roku(comu neverim), tak by som pochopil a pragmaticky sa zmieril s jeho vymenou..

dnes zapas s ottawou,tesim sa na hokej po tyzdni.. pome devils :wave:
ja si uvedomuji, ze pokud by se podepsal Zach na rok tak by hrozil odchod bez nahrady, na druhou stranu opakovane prohlasuje ze chce zustat a pokud by lou udelal vyjimku a jednal by s nim behem pristi sezony, nevidel bych v tom problem. nezapominejme, ze konci nejen smlouvy nasim ale i smlouva mezi hraci a NHL a tak hrozi dalsi vyluka a dost mozna omezeni delek kontraktu a jejich vyse (tedy duvod pro Zacha proc podepsat v sezone v dobe platnosti stavajici smlouvy). To vse bude hrat roli a tak je podle me smlouva na rok velmi realna. btw nevite jak to bude po pristi sezone s podpisem UFA kdyz bude hrozit vyluka?

na dnesni zapas neni ready Fayne (nemoc) a bohuzel ani White a tak povolan Urbom. No uvidime jak mu farma prospela, nase obrana vypada cim dal tim hur
Andy Greene-Anssi Salmela;
Alex Urbom-Henrik Tallinder;
Mark Fraser-Anton Volchenkov
no na vyluku som veru ani nepomyslel.. :oops: teraz si neviem predstavit ako to bude, alebo moze byt..kazdopadne rfa parise ma vacsiu hodnotu.. tiez si myslim ze chce ostat a aj ostane ale lakadlo vypocut si ponuky druhych a mat moznosti je velke a pochopitelne.. pod stropom peniaze budu,radsej by som ho videl podpisat minimalne na viac ako len jeden rok.. :)
wyshynski Greg Wyshynski
Via Lepore and OMG. RT @MicheleSteele NHL's Devils for sale - Devils owner Vanderbeek has hired Moag & Co to oversee SALE
:shock: :-O :? Mno...tak toto sme čakali skôr v lete, o to viac že experiment Kovalchuk a sezóna 2010-11 nevychádza, ale tak...uff.
Getzo5 píše:
wyshynski Greg Wyshynski
Via Lepore and OMG. RT @MicheleSteele NHL's Devils for sale - Devils owner Vanderbeek has hired Moag & Co to oversee SALE
:shock: :-O :? Mno...tak toto sme čakali skôr v lete, o to viac že experiment Kovalchuk a sezóna 2010-11 nevychádza, ale tak...uff.
dalsi komplikace pri podpisu Zacha. ze by nakonec byla pravda to o V.Prokhorovi?
megaton píše:dalsi komplikace pri podpisu Zacha. ze by nakonec byla pravda to o V.Prokhorovi?
Možno. Môže to mať dopad a nemusí, pravdepodobne sa jedná len o čiastkový predaj akých je X. Vanderbeek už ani nevlastnil toľko percent...ale to naćasovanie je špatneeee...

EDIT: Budem úprimný...toto fakt môže odpísať long-term deal pre Zacha. Na druhú stranu...pokiaĺ by nechcel podpis, kedy bude vhodnejšia príležitosť streliť ho na trhu ak nie "dnes". Je to môj najobľúbenejší Devil a lúčilo by sa mi ťaźko, ale ak ma táto sezóna niečo naučila...tak "vždy môže byť aj horšie", "váž si maličkostí" a "ber veci také aké sú, presne tak ako prídu, lebo ich aj tak neovplyvníš". :yes:
Tak přátelé musím říct že dnešní zápas jsme si neskutečně užil!!! Ještě teďka jsem v euforii. Takhle dravý a energický hokej jsem u nás letos neviděl.!! Prostě jak se na hokej dívám v posteli v leže tak tento zápas jsem skoro celý na té posteli klečel :D Neskutečně jsme hráli nemůžu ani proti jednomu našemu říct půl slova!! Jenom škoda že jsme nedali víc golů ale to je jedno. ( Prohrát tenhle zápas tak skáču z okna :D ) Getzo dneska tvuj favorit Palmieri potvrdil přísloví s jídlem roste chuť. Po jeho prvním golu hrál naprosto skvěle, dovolil si dokonce i technické parády což jsem u něho ještě neviděl. Tallinder konečně hraje tak jak jsme si všichni představovali. Kovalčuk ve 3 třetině jak vymotal Kubu to jsem byl v sedmém nebi a při golu Zubruse jsem si na celý barák zařval Scooores. Ještě ted jsem z dnešku v tranzu. Děkuju vám kluci za krásný zápas. :wave: Už se nemůžu dočkat derby
Martin #27 píše:Tak přátelé musím říct že dnešní zápas jsme si neskutečně užil!!! Ještě teďka jsem v euforii. Takhle dravý a energický hokej jsem u nás letos neviděl.!! Prostě jak se na hokej dívám v posteli v leže tak tento zápas jsem skoro celý na té posteli klečel :D Neskutečně jsme hráli nemůžu ani proti jednomu našemu říct půl slova!! Jenom škoda že jsme nedali víc golů ale to je jedno. ( Prohrát tenhle zápas tak skáču z okna :D ) Getzo dneska tvuj favorit Palmieri potvrdil přísloví s jídlem roste chuť. Po jeho prvním golu hrál naprosto skvěle, dovolil si dokonce i technické parády což jsem u něho ještě neviděl. Tallinder konečně hraje tak jak jsme si všichni představovali. Kovalčuk ve 3 třetině jak vymotal Kubu to jsem byl v sedmém nebi a při golu Zubruse jsem si na celý barák zařval Scooores. Ještě ted jsem z dnešku v tranzu. Děkuju vám kluci za krásný zápas. :wave: Už se nemůžu dočkat derby
1. Ďakujem za zhrnutie. Navnadil si ma na stiahnutie záznamu, kedže som bol po včerajšku a zháňaní lístkov na MS mŕtvy, musel som zaľahnúť a tak som zápas nepozeral. Do chatu som ale napísal môj predzápasový tip z HFBoards - 2:1 Devils :frajer2:
2. Palmieri ma teší, pretože viem čo sa v tom chlapcovi skrýva. Raketa to nebude nikdy, ani strelec par excellence, zato si ale svoje splní. A k tým rukám...už pri scouting report keď sme si ho brali sa písalo, že chalan to vie. Niečo ukázal aj vlani pri call-upe a aj napriek jeho postave, on to fakt má. A viem, že to bol len EN a proti nemu stále Malone, ale videl si vtedy tú kľučku? :smile03: (videl!)
3. To o predaji, čo sa dokonca mohlo zdať aj ako minoritné zbavenie sa záväzkov je dokonca fáma.
Ledger_NJDevils Rich Chere
The Devils will issue a statement shortly saying Jeff Vanderbeek is not selling the team and that the Bloomberg report is wrong.
:clap: Takže samé dobré správy.

http://www.theglobeandmail.com/sports/h ... le1890850/

EDIT: Ok, tak prišla aj smutná správa...federálne úrady dali dole ATDHE :!: :cry: Ale raz to prísť muselo...

EDIT2: Ruff turned down a contract extension from the Sabres :!: :wave: Že by?

EDIT3: Dnes zas vypredané... :sarcasm: ale tak bola snehová búrka opäť ako proti Tampe, tak sa dá pochopiť.
Obrázek
nakonec to vypadá, to bude spíš něco mezi JVB a zbytkem, spíš na právníky a nemuselo by se to chodu klubu nijak výrazně dotknout. Koukal jsem highlits ze včera a první třetina asi nic moc, a celkově to vypadalo na upracovanej hokej, ale výhra je to co se počítá. Doufám že kovy bude ok protože další zranění to už by na mě bylo trochu moc. Na druhou stranu asi by dostal více šancí Tedy který zas včera nehrál (zatím bez vysvětlení) Lemaire je vážně plus, ale nechápu co má proti našim švédům. Loni Bergy teď Tedy, sezona je ztracená, tak bych uvítal kdyby dostal šanci hrát a zvykat si na NHL. No třeba se zas vrátí a tentokrát to bude hattrick, což asi nehrozí Palleymu, který se jako zakončovatel včera moc nepředvedl. Jinak bych řekl že Arnottova řada se pomalu stává 4. kdy Clarkiho řada dostává více času.

:shock: :clap: Chris je stále skvelý, to bola paráda! Pripomenulo mi to Raska proti Minnesote, klobouček. Tréning netréning, bolo to naozaj.
Getzo5 píše:

:shock: :clap: Chris je stále skvelý, to bola paráda! Pripomenulo mi to Raska proti Minnesote, klobouček. Tréning netréning, bolo to naozaj.

jojo, porad to je borec. Cetl jsem ze Palm cekal ze udela skluz, ale Tereri rikal ze na skluzy uz je starej, tak radeji skace :lol2:
Nehral on pred par (2006?) lety za farmu jako emergency callup?
Kovalchuk na modrej :hroza: To bol kiks.
Bluesman píše:Kovalchuk na modrej :hroza: To bol kiks.
Jn dobrý námaz co se dá dělat nemůžem vyhrávat pořád :D
PS: hlavně že jsme porazili Suckers to mi udělalo obrovskou radost a navíc Avery dostal ( jak si s ním na buly Clarskon domlouval bitku a Avery pořád NOO NOO - nj klučina má velky strach z Clarkieho co si budem :) )
Devils record with Lemaire ... 9-8-2... Devils record without Langenbrunner... 8-1-2, last 11 games
:lol2: Potrebuje toto komentár vážení? :cinka:
by som si myslel ze to bolo sposobene pomalym rozohravanim sa a dostavanim sa s pod deky a dostavanim sa do hry pod lemairom, co sa nemohlo stat hned(kym bol langs v time).. takze nemyslim ze odchod langsa je ten hlavny faktor :D kazdopadne jeho odchod urcite prispel k pohode v satni a je to jeden z mnoha faktorov terajsich vysledkov..
Rozohrávať sa je jedna vec, toto ale bolo ako pár z vysokého schodíka :smile03: (podobne ako na začiatku sezóny a to dokonca ešte pod Macom! keď vypaol zo zostavy/vrátil sa do nej) Ale ok, just sayin`.
pokial viem lemaire povedal ze vacsiu deku na hracoch este nezazil v kariere..to tych par zapasov trvalo sa dostat na nejaku uroven..pad z vysokeho schodika? :shock: ja ze sme hrali dobre po par zapasoch od zmeny trenera aj ked sme ich prehravali( hned si spomeniem na zapas proti rangers).to nebolo zrazu odchodom langsa..skor by som to nazval priklonenim ,,hokejoveho stastia,, popri tych vyrazne sa zlepsujucich vykonoch a ich vyrovnanosti.. ak by som mal povedat preco hrame lepsie tak urcite nepoviem ze je to odchodom langsa :roll: to je velmi male percento.. zohral v tom len malu ulohu..kazdy(teda vacsinou :lol2: ) vratane mna by povedal ze to je lemairom..
Fakty:

- hrali s ním všelijako už pod Lemairom vlani v jari
- hrali ešte horšie po kontroverzii s Lemaireom, vypadli z POs
- hrali výrazne lepšie bez neho pod J-Macom (! :-o ), akonáhle sa vrátil, v momente na tím padla druhá deka
- od zmeny trénera sa v cca 6 zápasoch nepohli ani o milimeter, nedokázali nadviazať na výkon proti Rags v strede (!) tejto série.
- akonáhle odišiel Langenbrunner, prehrali dokopy dva zápasy z 11 (!) aj to oba až po OT... pri výrazne lepšej hre a zrazu po porazeneckých náladách nebolo ani stopy.

To sú proste fakty.

Volajme to...náhoda... :lol2:
- hrali s ním všelijako už pod Lemairom vlani v jari- hrali s nim vselijako na jesen?= nerelevantne
- hrali ešte horšie po kontroverzii s Lemaireom, vypadli z POs-suhlas ale to nedokazuje nic na tohtosezonnu situaciu(hlavne nie ked zla hra bola sposobena jednoznacne macom)
- hrali výrazne lepšie bez neho pod J-Macom (! :-o ), akonáhle sa vrátil, v momente na tím padla druhá deka- vyrazne lepsie?? prehravali stale,dobre hrat pod macom som ich videl 4x, po navrate urobil langs par bodov..s nim ci bez neho,furt na ho*no kvoli macovi=nerelevantne- alebo si myslis ze z deky sa na chvilku vyhrabes a zas do nej spadnes po troch zapasoch?? :lol2:
- od zmeny trénera sa v cca 6 zápasoch nepohli ani o milimeter, nedokázali nadviazať na výkon proti Rags v strede (!) tejto série. - nehrali sme zle..dostat sa z takych sraciek proste trva..trening system,psychika..aj lemaire musel zistit co treba
- akonáhle odišiel Langenbrunner, prehrali dokopy dva zápasy z 11 (!) aj to oba až po OT... pri výrazne lepšej hre a zrazu po porazeneckých náladách nebolo ani stopy- mal by si porazenecke nalady keby vyhravas?

sam vies aky nazor mam na langsa uz dlho..po*ral nam minuly rocnik? ano mal na to velky vplyv..robil problemy v satni? urcite ano.. precistil sa vzduch po jeho odchode? jednoznacne..
je to dovod nasich vykonov? ano ale len ciastocny.. sorry to neexistuje! mozes pouzit argumenty ake si pouzil ale na to mozem pouzit bezproblemov opacne.. som na 99,99% isty ze to je lemairom a nazor zmenim len ak vylezie zo satne ze vitazia lebo je langs prec :D

OT:mozem jednu otazku getzo? robil si niekedy alebo robis timovy sport? (nemusel to byt zrovna hokej),kludne pm..
1. O akej jeseni to hovoríš? :ja_neviem: Zlom bol nový rok a Olympics, odvtedy sa to len sralo, vrátane situácie s Langsom.
2. Nie nedokazuje, "len" nadväzuje.
3. Áno, výrazne lepšie. Dva krát ich zarezal sudí a vyhrali len 2 zápasy z 8, ale v hre bolo poznať zlepšenie. Ak to zlahčím, tak aj úsmev na tvári. Urobil, no naopak tím sa snažiť akoby prestal. To je proste fakt, pamätám si to ako dnes ako som sa na to sťaźoval v chate a irelevantné to rozhodne nebolo. Každá slamka sa topiacemu vtedy hodila. Myslím, že minimálne atmosférou v kabíne a tlakom na osoby...áno. Samozrejme, že z brindy vonku neboli, to ani náhodou a to ani nehovorím. Hovorím o citeľnom zlepšení.
4. nehrali sme ani dobre, z nasledujúcich zápasov sme dobre odohrali 4 tretiny v 3 zápasoch, 2 tretiny z toho proti Rags. A ako opakujem, povedal som, že bol a je znateľný skok, čiara, !, volajme to ako chceš, zlom tam bol. Lemaire presne vedel čo robí. Z toho kádra tam bol iný len Arnott a Mair, samozrejme, že zvyknúť si trvá, ale hrali hojdačku. Boli perfektní proti Rags a nedokázali na to nadviazať. Zmizne Langs a psychika tímu ide hore o 70%. Fakt ti to príde ako náhoda? Lebo ty hovoríš, že väčšina sa prikláňa k tebe. Čo viem ja je, že hovorím len fakty a že na Langsa pískalo 16tis. fanúšikov niekoľkonásobne. Myslíš že bezdôvodne ho ako podstatný dôvod mnohí pokladajú stále? Koľkých rátaš ty? :)
5. tá séria je dôkaz zlomu, nič viac

80% Lemaire, 20% Langs. I can live with that... Ak si myslíš, že 20 je málo, ver, že psychika je ku*evsky dôležitá. Kovyho výroky a Pattyho výroky o tom svedčia.

Netreba PM - áno, futbal a florbal. Individuálne stolný tenis, pošlem štruktúrovaný CV? :D :)
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2024 PRAHA