jeste pred mesicem tvrdil, jak se musi poradne pripravit, ze uz kemp stacit nebude. A ze do toho da vse.
Ted porad nekde neco organizuje a vede reci, ze nevi jak na tom bude... Z ceho usuzuju, ze tomu asi moc nedal...
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No veď to vieme už dávno, či?AndyF píše:HBO 24/7 - Flyers/Rangers pred Winter Classic, stejne jako loni..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tiež sa mi nikdy nezdalo, že ho tak v tomto smere žurnalisti vyzdvihovali. Ako v Kitcheneri jasné, ale aby bol nejakým hlasom šatne či na lavičke, to som nejak nikdy nepostrehol. Áno, na ľade bol tvrdý, makal o život (potom už ani to nie), ale to je jeho herný štýl, podobne ako má nejaký Crosby či Ovechkin. Omieľané klišé: kapitána nerobí C na drese. Tento výrok by to len potvrdzoval. Nechcem znieť štýlom "po bitke je každý generál" ale neodpustím si. V posledných 2-3 sezónach mi už prišiel ako namachrovanec. Aj z rozhovorov, vyhlásení, hovorilo sa o jeho bujarom súkromnom živote. Tak nejako to do seba celé začína zapadať.PainKiller píše:„Richie nosil písmeno na dresu, byl označován jako kapitán, ale sám jím nebyl," Danny Briere.
Myslene tak, ze nebol jediny lider v kabine (Pronger, Timonen, on sam...)PainKiller píše:„Richie nosil písmeno na dresu, byl označován jako kapitán, ale sám jím nebyl," Danny Briere.
Spíše určitě něco zorganizuje na památku zesnulých hokejistů. Retirement nehrozí, bo chce ukončít karieru v Kladně a taky by si tím do*ebal celou karieru u všech fanoušků takto hloupě skončit.AndyF píše:Zitra (sobota) v 1 h lokalne, tedy 7 naseho ma Jarous tiskovku..
Retirement??
Stejně bych se nebálneis píše:Podle nhlpro.cz jsou ve Philadelphii nadšení s Nylandera, což je podle mě naprostý šok, nečekal jsem že by měl vůbec šanci na kontrakt.
Lajny zatím jak jsme očekávali JVR-Giroux-Jagr Harty-Briere-Voráček Talbot/Nylander Shenn Simmonds...