Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mt-svk píše:Mate dvoch brankarov Rusov
a toto môže byť aj dvojsečná zbraň, lebo keď sa raz rusákom nedarí, tak to ako by im niekto zhora povedal
Obrázek
Z aktualniho stavu Jagra nemam dobry pocit.
jeste pred mesicem tvrdil, jak se musi poradne pripravit, ze uz kemp stacit nebude. A ze do toho da vse.
Ted porad nekde neco organizuje a vede reci, ze nevi jak na tom bude... Z ceho usuzuju, ze tomu asi moc nedal... :hroza:
Jágr má dost povahových much, ale na co se týče treninku, tak byl po celý život maximální profesionál a dříč, takže nevěřím, že by přípravu nějak oje*al..
JVR 25,5 mil na 6 let
Neco okolo 4.2 na sezonu coz je krasnej cap hit :) na to co od nej muzem cekat tak skvela smlouva :) Giroux ma jeste smlouva na tri sezony takze pekny :) Meszaros ma pri vykonech jaky podaval taky peknou a celkem dlouhou smlouvu takze parada :)
HBO 24/7 - Flyers/Rangers pred Winter Classic, stejne jako loni..
:ejha: :clap: :clap: :slintac: :slintac: :slintac:
„Richie nosil písmeno na dresu, byl označován jako kapitán, ale sám jím nebyl," Danny Briere. :hmm:
AndyF píše:HBO 24/7 - Flyers/Rangers pred Winter Classic, stejne jako loni..
:ejha: :clap: :clap: :slintac: :slintac: :slintac:
No veď to vieme už dávno, či? :eek2:

Výber ma moc neteší, ale pozriem si to s radosťou. :yes:
PainKiller píše:„Richie nosil písmeno na dresu, byl označován jako kapitán, ale sám jím nebyl," Danny Briere. :hmm:
Tiež sa mi nikdy nezdalo, že ho tak v tomto smere žurnalisti vyzdvihovali. Ako v Kitcheneri jasné, ale aby bol nejakým hlasom šatne či na lavičke, to som nejak nikdy nepostrehol. Áno, na ľade bol tvrdý, makal o život (potom už ani to nie), ale to je jeho herný štýl, podobne ako má nejaký Crosby či Ovechkin. Omieľané klišé: kapitána nerobí C na drese. Tento výrok by to len potvrdzoval. Nechcem znieť štýlom "po bitke je každý generál" ale neodpustím si. V posledných 2-3 sezónach mi už prišiel ako namachrovanec. Aj z rozhovorov, vyhlásení, hovorilo sa o jeho bujarom súkromnom živote. Tak nejako to do seba celé začína zapadať.

Ako hráča ho ale stále beriem, no som zvedavý čo niekto s jeho aktuálnym "záznamom" urobí v LA. To je ďáblovo doupě. :lol2:

EDIT: medzitým som si už zistil, že tie vyjadrenia sú trochu prekrútené. Údajne to bolo vyjadrené v zmysle, že tých lídrov bolo viac/on nebol ten naj, čo neznamená, že ním nebol vôbec/že bol zlým. Ale za svojimi slovami si stojím, jeho vodcovské schopnosti boli častokrát v médiách až príliš vyzdvihované.
Machrovat začal až letos a byl takový podrážděný.....opravdu se mi nelíbil a postupně jsem ho přestával mít rád a proto mě ani jeho výměna tak nebolela, to už mě více mrzel Carter. Nechci vypadat jako fanoušek co zanevře na hráče, který odejde ale v jeho případě tomu tak opravdu je...
Nakoniec zistite, ze tie vymeny boli vlastne velmi dobre... :D
Já si to myslím celou dobu, jestli je to dobrá doměnka ukáže až čas...
PainKiller píše:„Richie nosil písmeno na dresu, byl označován jako kapitán, ale sám jím nebyl," Danny Briere. :hmm:
Myslene tak, ze nebol jediny lider v kabine (Pronger, Timonen, on sam...)
http://www.csnphilly.com/08/30/11/Brier ... feedID=704" onclick="window.open(this.href);return false;
Holmgren mel nehodu na kole. Zlomil si nejaky zebra..
Dejf, to si byl ty??
:twisted:
A to je teprve začátek :!: :twisted:
mt-svk píše:Nakoniec zistite, ze tie vymeny boli vlastne velmi dobre... :D
Momentálne sa to tak určite nezdá, no časom, kedy sa Voráček, Schenn a Couturier vypracujú...Mohol by sa stať zo Schenna časom druhý Richards alebo z Couturiera druhý Carter, čo myslíte ?
:hroza:
Zitra (sobota) v 1 h lokalne, tedy 7 naseho ma Jarous tiskovku..
Retirement?? :giggle:
Tak mame noveho kapitana, ocakavane sa nim stal Obrázek
Jiná volba se snad ani nedala očekávat. Áčko budou nosti Timonen s Brierem, což je taky správná volba :thumbsup: No hoši, letos sem na vás hodně zvědav :)
AndyF píše:Zitra (sobota) v 1 h lokalne, tedy 7 naseho ma Jarous tiskovku..
Retirement?? :giggle:
Spíše určitě něco zorganizuje na památku zesnulých hokejistů. Retirement nehrozí, bo chce ukončít karieru v Kladně a taky by si tím do*ebal celou karieru u všech fanoušků takto hloupě skončit.
Nechci vám nějak fandit, ale řeknu to :D Letos to vidím na Stanley Cup... Když si prohlídnu tu soupisku tak tam v podstatě není hráč tzv. do počtu.

Brána: Bryzgalov - Borbovsky. Jedno z nejlepších duo v NHL. Když hodí za hlavu ruskou náladovost a budou si držet svůj standard tak bych tu neviděl problém.

Obrana: Veteráni Pronger a Timonen, stále na vysoké úrovni + poslední rok skvěle hrající Meszároš, Carle a Coburn. K nim TOP bek AHL Gustafsson. V souhrnu jedna z nejlepších a nejtvrdších obran v lize.

Útok: Giroux rostoucí v hvězdu doplněný o Briera, který má parádní PO. Riemsdyk by měl konečně dostat dost prostoru, prorazit a stát se obávaným kanonýrem. Návrat Jágra, na tom se nedá co ztratit. Nepříjemnej pracant Hartnell a Voráček, kterej by (měl) vyrůst v novou českou hvězdu. Navíc Philla má každoročně jedny z nejlepších hráčů do zadních řád - Talbot, Simmonds, Betts, Laperriere?. Bitkař v podobě Shelleyho určitě taky nebude k zahození no a třešnička na závěr v podobě jednoho z nejlepších, ne-li nejlepšího prospekta. A tím je Brayden Schenn. Couturier má ještě čas, ale taky by se neměl přehlížet.

Papírově jsou Flyers jedni z nejlepších, ale sehranost je u nich jeden velkej otazník. Moc důležitých hráčů odešlo a moc jich zase přišlo. Neříkám, že budou válet hned v základní části, minimálně v první půli ne, ale v PO jsou pro mě letos černým koněm. Zkušenosti rozhodně mají a navíc je vedou skvělí hráči. Stanley Cup nad hlavou Prongera a pak Timonena s Brierem? Proč ne.
Pre mna ste kandidati na Sc
Podle nhlpro.cz jsou ve Philadelphii nadšení s Nylandera, což je podle mě naprostý šok, nečekal jsem že by měl vůbec šanci na kontrakt :shock:.
Lajny zatím jak jsme očekávali JVR-Giroux-Jagr Harty-Briere-Voráček Talbot/Nylander Shenn Simmonds...
neis píše:Podle nhlpro.cz jsou ve Philadelphii nadšení s Nylandera, což je podle mě naprostý šok, nečekal jsem že by měl vůbec šanci na kontrakt :shock:.
Lajny zatím jak jsme očekávali JVR-Giroux-Jagr Harty-Briere-Voráček Talbot/Nylander Shenn Simmonds...
Stejně bych se nebál :roll: V konkurenci Girouxe,Briera a Schenna by neměl šanci ani kdyby byl v dávné formě :giggle: Bude rád, když semtam naskočí a pak stejně skončí u Phantoms...
http://hokej.sport.cz/clanek/191327-vid ... -nema.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jarda očekává že na něj v Pitsburghu budou bučet jak v kravíně :D :D
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG