Já osobně bych raději podepsal Sullivana , než toho plešouna . Přeci jenom se mi zdá jako lepší , zkušenější trenér . V Bostonu si nevedl vůbec špatně , ba naopak . Místo toho máme Toccheta , už se začínám smiřovat s tím , že podepíšeme Smabyho na úkor Krajíčka . Krajíček by musel do měsíce vyrůst do dvoumetrové výšky , jinak se Tocchetovi nehodí do ''koncepce'' . Pro mě je Smaby dost průměrný bek , možná až podprůměrný . Hru do těla má dobrou , ale chodí dost často sedět . Co se týče jeho útočení , bránění či bruslení tam je Krajíček minimálně o třídu lepší . Absolutně nechápu , co dělá Smaby na prvním místě v žebříčku našich prospectů . To je nějakej omyl . Přeci jenom mu už bude 25let a zatím nic nepředvedl . Já osobně jsem pro odchod Smabyho a podepsání Krajíčka . Navíc na farmě nám roste 2 x lepší Smaby a sice Vlado Mihalík . Jeho potenciál spadá někde jinde . Pokud si to ti dva ocasové neuvědomí , tak už fakt nevím ...safa píše:... nerad te opravuju ale MULTI-YEAR neznamena DLOUHODOBY ale VICELETY ... coz navic v tomhle pripade je skoro troufalost prohlasit. Tocc dostal stejne jako zbytek trenerskeho tymu (samozrejme krome Sullyho kterej naopak dostal povolenku domluvit se s jinymi tymy) smlouvu na pouhe dva roky.painkiller píše:Tampa podepsala s Tocchetem dlouhodobý kontrakt.
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=422385
+ na farmě je kromě Mihalíka ještě Quick , Wishart , Lundin . Takže good bye Smaby :smile03:
BTW , dívali jste se náhodou někdo na ty nové videa na oficiálním webu ? Docela mě pobavilo že dělali rozhovor s McKennou , Welchem a jinou elitou . Snad to není znamení jejich setrvání v týmu