Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

safa píše:
painkiller píše:
Tampa podepsala s Tocchetem dlouhodobý kontrakt.
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=422385
... nerad te opravuju ale MULTI-YEAR neznamena DLOUHODOBY ale VICELETY ... coz navic v tomhle pripade je skoro troufalost prohlasit. Tocc dostal stejne jako zbytek trenerskeho tymu (samozrejme krome Sullyho kterej naopak dostal povolenku domluvit se s jinymi tymy) smlouvu na pouhe dva roky.
Já osobně bych raději podepsal Sullivana , než toho plešouna . Přeci jenom se mi zdá jako lepší , zkušenější trenér . V Bostonu si nevedl vůbec špatně , ba naopak . Místo toho máme Toccheta , už se začínám smiřovat s tím , že podepíšeme Smabyho na úkor Krajíčka . Krajíček by musel do měsíce vyrůst do dvoumetrové výšky , jinak se Tocchetovi nehodí do ''koncepce'' . Pro mě je Smaby dost průměrný bek , možná až podprůměrný . Hru do těla má dobrou , ale chodí dost často sedět . Co se týče jeho útočení , bránění či bruslení tam je Krajíček minimálně o třídu lepší . Absolutně nechápu , co dělá Smaby na prvním místě v žebříčku našich prospectů . To je nějakej omyl . Přeci jenom mu už bude 25let a zatím nic nepředvedl . Já osobně jsem pro odchod Smabyho a podepsání Krajíčka . Navíc na farmě nám roste 2 x lepší Smaby a sice Vlado Mihalík . Jeho potenciál spadá někde jinde . Pokud si to ti dva ocasové neuvědomí , tak už fakt nevím ...

+ na farmě je kromě Mihalíka ještě Quick , Wishart , Lundin . Takže good bye Smaby :smile03:

BTW , dívali jste se náhodou někdo na ty nové videa na oficiálním webu ? Docela mě pobavilo že dělali rozhovor s McKennou , Welchem a jinou elitou . Snad to není znamení jejich setrvání v týmu :wink:
tak nevím no Krajíček se mi jevil v zápasech Tampy jako hodně dobrý bek snad bude hrát nevím co to vaše vedení zase dělá :-( Tampě fandím a doufám že příští sezonu už něco předvedou!!
Na tři roky se upsal Tampě Bay centr Mitch Fadden, kterého Blesky draftovaly v roce 2007 ve čtvrtém kole. Jednadvacetiletý útočník vystřídal v poslední sezóně ve WHL dresy Lethbridge a Tri-City, v 63 utkáních nasbíral 76 bodů. Přes třicítku gólů se dostal i v předchozích dvou ročnících.
Tak další mladíček sledovali jste ho???
Tohle jméno slyším poprvý :D sem na něj opravdu zvědav :yes:
Jo , Fadden , ten má za sebou dvě poměrně slušné sezony , úplně marnej být nemusí . Uvidíme co předvede v kempu . Myslím si , že si ještě minimálně rok na farmě pobude . No uvidíme . Jinak je to další centr , máme jaksik ''přecentrováno'' ...
Martin #27 píše:Tak další mladíček sledovali jste ho???
Jasně , pokud mi najdeš přenosy juniorských soutěží , pak se na něj klidně podívám :wink: :D
kisine: myslím statistiky ty draku :) jinak kámoš tam hrál v kanadě tu juniorskou ligu za Drummondville nebo nějak tak a pry mazec liga na zapasy plna hala a tak tady u náss na juniory chodí tak možná rodiče :)
U nás došlo na finále juniorské extraligy 5000 lidí :frajer2:
Ale juniorké ligy je do NHL ještě hooodně daleko, takže to má zatím čas.
Tampa na konci sezony 06/07 vyhodila svojho podla mna suproveho asistenta trenera Craiga Ramsaya ktory mal na starosti obranu (ako byvaly drzitel Selke trophy). Odvtedy to ide s Tampou velmi tvrdo dole vodou. Preco to hovorim? Staci sa pozriet kde Ramsay nasledne zacal posobit ako asistent. Z neplayoff Bostonu je momentalne tim s asi najlepsou defenzivou v lige.
No ona je i chyba v tom, že každý rok od té doby máme na nějakém postu kritickou slabinu. Oba dva roky zpátky jsme neměli golmana, všichni byli tak na úrovni dvojky, a to musím ještě některým přidat. Letos zase obrana na úrovni AHL...
Victor Hedman - 18rocny velky svedsky obranca bude s najvecsou pravdepodobnostou o mesiac novym clenom Tampa Bay Lightning. Hedman ma vsetky predpoklady stat sa hviezdou. V osemnastich rokoch hra svedsku najvyssiu sutaz kde mal asi pol boda na zapas a +22. Teda este je tu moznost ze by Islanders nevzali Tavaresa ale prave Hedmana.
http://www.nhlpro.cz/clanek/15002-volni ... dni-divize

Docela dobrý co ? Pokud bude mít Welch štěstí, tak si připíše 40 bodů . NHLPRO opět nezklamalo :lol: :lol: :lol:
Doufám že všechno odejde a podepéše jenom Ramo, Lashoff a Krajíček.
A co Karsums , Smolenák , Lundin ... ? Zas nemůžeme obměnit polovinu kádru . Tohle jsou mladí hráči , kteří ještě půjdou s výkonností nahoru .
JJ, tyhle taky, ty tři co jsem napsal jsou podle mě nejhlavnější, zbytek jako třeba Kočí, Pettinger atd. můžou jinam.
Nějak to tu utichlo. Pročítám nějaké spekulace a i návrhy od fandů na trady, a některé fakt stojí za to.

Tenhle spíš do sekce vtipy:
To Kings: Vinny, 1st pick (Hedman)
To Tampa: J.Johnson, O.Moller, 1st pick
:D smích

To tenhle už je minimálně zajímavý, ikdyž bych to nebral:
To Panthers: 1st pick
To Tampa: Bouwmeester (podepsaný), Olesz
Btw, ten Hedman za Bouwmeestra už mě taky napadl :yes: ale nevím, asi bych to nebral.
Já taky ne, hlavně proto, že by šel k diviznímu soupeři. Ono riskovat, že sice první 2 roky na tom vyděláme, ale dalších 15 nás bude drtit, a ještě v divizi, tak to vůbec. Taky Hedman bude mít nováčkovskou smlouvu(+bonusy) a J-Bo by určitě neměl míň jak 6mil/rok. Je sice imho trochu přeceňovaný, ale i tak myslím takové nabídky dostane.
Radek Smoleňák, jenž během uplynulé sezóny sehrál šest utkání NHL v dresu Tampy Bay, odchází ze zámoří do Ruska. Bývalý hráč Kladna bude působit v Něftěchimiku Nižněkamsk. "Radek uzavřel s vedením klubu roční smlouvu, k týmu se připojí na společnou přípravu koncem července," informoval hokej.cz František Tausch ze společnosti Global Management Group, která transfer realizovala

Co na to říkáte ? Já z toho teda dvakrát nadšený nejsem , Smolenáka jsem si dokázal příští rok představit v hlavním týmu . Realita by byla asi jiná . KHL je lepší než farma , to je fakt ...
Mmno nevim jak moc strastiplna je cesta do NHL z KHL proti AHL ;-) . NIcmene mne osobne se to nejak nedotyka, Smolenak mne osobne zatim nijak neoslovil.
Teďka čtu, že Hedmana draftoval Spartak Moskva v draftu do KHL. Doufám, že to nějak neovlivní draft do NHL, protože se ještě pak dohadovat s KHL by nebylo ok. Snad to vliv nemá, ale víme, jak to tam chodí (případ Radulov, Malkin...)
mountain píše:Teďka čtu, že Hedmana draftoval Spartak Moskva v draftu do KHL. Doufám, že to nějak neovlivní draft do NHL, protože se ještě pak dohadovat s KHL by nebylo ok. Snad to vliv nemá, ale víme, jak to tam chodí (případ Radulov, Malkin...)
Neovplyvní, Hedman s nimi zmluvu nepodpísal a pochybujem, źe podpíše.
Smlouvu určitě nepodepíše, ale draft je o získání práv na toho hráče. Abysme se pak nemuseli s KHL handrkovat, která by na něho teoreticky práva měla (ale asi jenom pro KHL, práva do NHL se rozdělí znova na draftu do NHL), při podepisování smlouvy s náma....ale asi ne no.
Kluby KHL boli opatrne pri vybere zamorských nadeji, lebo sanca na podpis zmluvy s nimi v buducnosti je miziva. Sef europskeho skautingu NHL Goran Stubb to komentoval lakonicky: "Myslim si, ze jediným dôvodom pre draft KHL je fakt, ze ho ma aj NHL. Takze preto su dva."
:frajer2:
Nepripada vam zajimave (chtel jsem napsat smesne ale rozmyslel jsem si to) ze ani jeden z odborniku ve sve draftove predpovedi nepripisuje TBL volbu Hedmana ? :

http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=31878

http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=31881

Jednou je to Tavares a jednou Duchene ... jako kdyby jsme centru nemeli dost.
Někteří možná přihlíží k tomu, že v této sezoně neděláme (co se týká stavění kádru) optimální kroky....
Ale vážně - vycházím z toho, že Isles (pro mě) na 90% procent picknou Tavarese, protože potřebujou posílit útok jako sůl. Čili ještě se nabízí Duchene, ale Tavares je papírově lepší, takže upřednostní jeho. Moc bych se divil, kdyby ukázali na Hedmana.
Potom budeme na řadě my, a tady bych se zase moc (no, po minulé sezoně....řekněme trochu) divil já, kdybysme vzali dalšího centra (Vinny, Stammer, Halpern, Duchene? Zbytečně moc)- to bysme ho museli přeškolit na křídlo, nebo Stamkos by musel hrát na křídle. Jako není to nemožné. Ale proč si přidělávat problémy a riskovat, že na křídle by se nechytli atd., to je lepší picknout Hedmana. Pro to taky hraje, že když už je obránce takhle vysoko "nasazený", tak většinou stojí za to (J.Johnson, Doughty, Bogosian, Shenn...)
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS