Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

co je s Widemanom? nevyzeralo to dobre
Dean píše:pekne šťastný gol. :)
cepi píše:zaverecny gol v podani Perryho...sn Timmy kryje, no a par sekund na to, puk predsa len v branke :eek2: ...mi to prislo, ako keby po prvom zakroku puk odskocil do hladiska a frustrovany fanusi ho hodze Timmymu za chrbat :lol2: v zavere znelo arenou zasluzene bucanie
:
hehe tak tak to nakoniec bolo :D
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KM3DsYrISjQ&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KM3DsYrISjQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

k Isles, povinne 2 body su tam, aj ked ako som omrkol tetkom hajlajty padli k nam teda inym spôsobom :roll: :roll: trapili sme sa, trapili, no sluzi ku cti, ze to chalani za stavu 0:3 nezabalili a v priebehu 10 minut dokonale otocili skore vratane sn, pri ktorych Savvy predviedol paradny blafacik
Obrázek
prave on odstartoval remizovu nahanacku a Chia si je dobre vedomy, ze podpisat ho je jeho prioritou Numero Uno..je to pan hrac :yes: sympaticky vykon predviedol Rasky a pre neho plati to iste ako v pripade Savvyho, podpisat, podpisat!

kowi, ani mi nepripominaj Lewisa a uz vôbec nie Bochenskeho :D ale suhlasim, uvod rocnika je z nasho pohladu viac ako rozpacity, pravdupovediac, aj som celkom rad, ze zatial vychadzam pouze z hajlajtov, to sledovanie pp by ma asi psychicky ubijalo :D ale nerobim z toho tragediu, ak sa totiz mrknem na nasho divizneho supera Toronto, tak to je ine kaficko :) na Kessela tam zrejme cakaju ako na spasitela :D
Janci_83 píše:co je s Widemanom? nevyzeralo to dobre
zrejme rameno :sad2:

najblizsi zapas by mohol byt opät povinne 2 bodovy, aj ked lavinky tetkom vonku vystrcili rozky; nic to vsak nemeni na tom, ze mame kvalitnejsi tim, tak sa to hadam odzrkadli aj na skore, aj na vykone..!..match riesime v prijatelnom eu case :thumbsup:
Rameno to bude urcite. Sice to nebol silny naraz, ale Wideman sa z ladu zbieral tazko. Dufam, ze bude coskoro fit. Obrancov nemame na rozdavanie.
Wideman- zranene lave rameno, ale zatial sa este nevyjadrili ako vazne to je... iste vsak je ze zajtra nenastupi, takze Boychuk-a caka premiera.
hej vyzera to na rameno alebo mozno klucnu kost ale fakt to nevyzeralo dobre. trochu mi to pripomenulo ako sa zranil Havlat este ked hral za Ottawu tiez necakany naraz do mantinelu a bol mimo 3-4 mesiace
Po českom útočníkovi Petrovi Šachlovi zrejme pribudnú do košického tímu ďalší českí legionári, tentoraz na post obrancu, kde majú Košičania veľké problémy. Manažment klubu má na muške 29-ročného Zdeňka Kutláka, ktorý v ostatných dvoch sezónach pôsobil vo švajčiarskom klube Ambri-Piotta, takže jeho kvality dokonale pozná aj tréner HC Rostislav Čada. Mimochodom, Kutlák, odchovanec českobudějovického hokeja, nazrel v 16 dueloch v drese Bostonu Bruins aj do NHL a reprezentoval Česko na majstrovstvách sveta v roku 2006. [/quote] Vie niekto nieco o nom ako hral? ale mal by byt posilou.
Dnes s Coloradom v nadhernom case 19:00
Dalsi slaby zapas v nasom podani... presilovka a oslabenie je nasa totalna slabina (ako za Lewis-a)... absencia Axelssona a Yelle-a je zatial viac ako citelna. Rask dnes podal OK vykon ale nemal ziaden super zakrok ktory by nas tim podrzal... chytil to co by chytil kazdy priemerny brankar a vsetky lepsie sance skoncili v nasej brane... Zial podobne zatial chytal aj Thomas a ked sa to nezmeni tak sa budeme trapit v kazdom zapase.

Inak potesitelne je ze ked nasi makaju na 100% tak su na lade panmi... zial zatial tak hraju maximalne 20 minut pocas zapasu... asi im unika to ze hokejovy zapas ma 60 minut.
Kower píše:Inak potesitelne je ze ked nasi makaju na 100% tak su na lade panmi... zial zatial tak hraju maximalne 20 minut pocas zapasu... asi im unika to ze hokejovy zapas ma 60 minut.
absolutne vystizne :yes:
ja tomu nerozumiem, to je taky problem dostat sa do vedenia a v pohode to ukocirovat..?!..nie my si nechame strelit 2-3 goly a potom otacame..to co nam so stastim klaplo proti Isles dnes neklaplo, aj ked nechybalo vela, ale to by sme uz vela chceli
tie nase presilovky :grc: ved ked sme hrali 5:5 tak nam to slo podstatne lepsie..raz za cas prisla oslabovka supera a bolo to opät v prdeli...
Rasky si za tie 2 zapasy nepocinal spatne, ale je jasne, ze ma naviac, teda aj na tie "zazracne" zakroky, ktore dnes predviedol Andersson
premierovy zapas sa cellom slusne vydaril Boychukovi, nekompromisna hra do tela, bude z neho nieco :yes:
chvalabohu, opustame domaci brloh a snad nas to vonku nakopne :!:

Janci, Kutlaka som teda zapasovo nikde nikdy nezaregistroval
Myslím si že jsme odehráli dobrý zápas na ledě favorita a na to jaký máme tým předvádíme více než dobré výkony... :wink:.
Tak jak hrajeme čekal jen málokdo...je to jen začátek sezony tak uvidíme jak se bude dařit dále.
Je pravda že nás mědvědi často krát zmáčkli ale na to se nehraje...mi jsme vstřelili o gol více a to rozhodlo...Trenér Sacco vyznává a preferuje jednoduchou hru a ta se nám zatím velmi dobře daří...
Jsem rád že jsme Boston porazili teď když jsou v útlumu,protože jak se dostanou do své obvyklé formy nebudou ztrácet moc body.
zatial sa prvým dvom teamom z minulej sezony v ZC nasej konferencie evidentne "dari"...co? :oslava: :smile03:
Avs hráli perfektně, vidět, že role brankáře je u tohoto týmu klíčová, u Bruins vidím největší problém ve zbavení se Kessela. Ať hrál co hrál, uměl pozvednout svým projevem hru Bostonu a taky uměl rozhodnout :-(
Tak Rask v pohode neviem ci sa dalo daco z toho chytit. Kessela je velka skoda ale nevadi. podla mna sme hrali lepsie ako proti NYI ale mali sme smolu
diky cepi aj tak to este nieje iste ci pride do KE
Postupne zlepsenie je vidiet. Hlavne ked skorujeme, muzstvo viditelne ozije. Skoda, vsak, ze sa nam nedari dostat sa do vedenia. Aspon nejakym pozitivom zo zapasu s Avs je, ze konecne skorovala aj druha lajna. Uvidime, ci zmena prostredia prospeje.
gogo píše:u Bruins vidím největší problém ve zbavení se Kessela. Ať hrál co hrál, uměl pozvednout svým projevem hru Bostonu a taky uměl rozhodnout :-(
neviem, uprimne, som si myslel, ze ho budeme viac postradat..z hladiska utocneho prejavu to nie je az tak mizerne, sikovnych utocnikov mame v time stale dost, ale problem je ten, ze nemakame celych 60 minut..najdu sa tam brutal hluche pasaze, ci v obrane, ci v celkovom prejave a za to sme nekompromisne trestany..
„Nemůžu se jim dostat do hlavy. Chvíli tvrdě makáme a vytváříme si šance, vypadáme jako ti staří Bruins, pak se ale najednou všechno zase zlomí.“ couch Julien

a dasi z dôvodov a to teda dost podstatnym, su nase :grc: presilovky..z poslednych 3 zapasov sme nepremenili ani 1 zo 16... :!: ..
ak torontu vydrzi sucasna forma, budete kesselov trejd ospevovat este aj o 10 rokov... :D
ja na vasom mieste by som za nim neplakal
1. Kessel by teraz tak ci tak nepomohol kedze je stale zraneny
2. Kessel je ten posledny hrac ktory by v hluchych momentoch strhol ostatnych... videl som vela zapasov ked bol Kessel u nas a nespominam si ani na 1 moment kedy by Kessel nechal na lade dusu a uz vobec nikdy ked to ostatnym hracom neslo... Kessel je dobry ale nie je tip hraca ktory strhne ostatnych svojim nasadenim... btw. ak si pozriete statistiku z min. sezony tak vacsinu golov dal ked sme uz viedli resp. proti timom ktore sa nedostali do play of..

len tolko k jeho ospevovaniu ako nasho strateneho "spasitela"...
inak vazne..o rok mate sancu na drafte vyberat z top 3, co je myslim si velmi lakave.
- ja si nemyslim, ze by bol Burke bohvie aky skvely GM, urcite nie taky, ako ho vsetci ospevuju
XruC píše:inak vazne..o rok mate sancu na drafte vyberat z top 3, co je myslim si velmi lakave.
- ja si nemyslim, ze by bol Burke bohvie aky skvely GM, urcite nie taky, ako ho vsetci ospevuju
jj je to rozhodne lakave a kludne môzeme jeden z tychto lukrativnych draftikov vyuzit pocas trade dead line
som naozaj zvedavy na Kessyho listkoveho pocinanie si..a obzvlast sa tesim na jeho navstevu v TD Garden, to bude povzbudzovania :giggle: ich GM by som neodpisoval, podla mna patri medzi to lepsie co sa v NHL pohybuje, to ako otrasne masti tetkom ich tim za to sotva môze, mame este len zaciatok sezony, je preto predcasne riesit uzavery, v prvom rade ma zaujimaju nase vykony, vysledky :frajer2:
burke patri podla mna k najhorsim GM v lige a nie preto ze toronto prehralo prvych 6 zapasov sezony.
mne burke pripada ze sa zabudol niekedy v 90-tych rokoch ked boli popularni bitkari a tvrda hra, momentalne je uz NHL niekde inde ale burke si stale sklada team z dvojmetrovych drevorubacov ako komisarek alebo colton orr :roll:
okrem toho sa pravidelne pri trejdoch zbavuje vysokych draftovych vyberov a tym padom ohrozuje buducnost teamu o 5-10 rokov (ale vtedy on uz mozno GM nebude, tak preco by ho to malo trapit)
slovo rebuilding nema vobec v slovniku, vsetko smeruje k co najrychlejsiemu uspechu (aj to s vynimkou anaheimu vacsinou neuspesne) bez ohladu na dlhodobu perspektivu teamu...
Ja som mal Kessela velmi rad ale suhlasim s Kowerom
Ked uz sa tu trocha prebera aj Toronto tak len pridam aj moj nazor- videl som ich zopar zapasov, aj ten proti Rangers a vysledok len dost skreslene odzrkadluje silu timov. TOR ma 2 zasadne nedostatky- 1. otrasnu koncovku, v zapase mali vela cistych sanci ktore nevyuzili, a 2. brankarske vykony- Toskala je opat bez formy a ked ten mlady Sved nebude po uzdraveni naozaj skvely ako ho ospevuju tak budu to musiet riesit okamzite inak nemaju sancu na nic.
Zrejme prichadza k zmene v utokoch uz od dalsieho zapasu

Sturm-Savard-Ryder
Lucic-Krejci-Wheeler

takto vyzerali prve 2 utoky na dnesnom treningu. Osobne si myslim ze to moze fungovat- Ryder vyzera v dobrej forme a Krejci sa zatial dostava do formy takze jeho prihravky este nie su tak presne ako v minulej sezone takze s 2 silnymi a vysokymi kridlami sa mi moze skor dostavit potrebna herna pohoda.
Tak Medvědi, dneska se připravte na pořádnou nálož, párat se Vámi v Dallásku určitě nebudeme :wink: :yes: . Očekávám parádní hokejovou bitvu ke které každý tým něčím přispěje a nakonec snad 2 body zůstanou u nás :good: :good: !!!!
Kower píše:Zrejme prichadza k zmene v utokoch uz od dalsieho zapasu
Sturm-Savard-Ryder
Lucic-Krejci-Wheeler
toto rozostavenie by mohlo klapat :thumbsup: Looch sa tam hore akoby trapil, spolupraca s Wheelerom, no najmä Krejcim by mohla byt tou idelanou v ramci jeho bodoveho ozivenia :yes: a to iste sa da povedat aj o Sturmym..Ryder pri genialnom nahravacovi svoj strelecky instinkt skôr ci neskôr pretavi v golostroj :D no a Savvymu je de facto jedno kto stoji po jeho boku, ak by vedla neho stala 2jica Chiarelli + Lewis ziadny problem :D
Wideman zostava doma
ENGLAND-The3LIONS píše:Tak Medvědi, dneska se připravte na pořádnou nálož, párat se Vámi v Dallásku určitě nebudeme :wink: :yes: . Očekávám parádní hokejovou bitvu ke které každý tým něčím přispěje a nakonec snad 2 body zůstanou u nás :good: :good: !!!!
no bude to urcite zaujimavy suboj, staci si spomenut na ten minulo sezonny se vsim vsudy i s provokaterikom Ottom :ble: hviezdicky sa uz ako tak pozviechali a ja osobne som rad, ze cestujeme vonku a ze si odtial ponesieme 2 bodiky, alebo 1, alebo :angel:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS