Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Anger píše:U Ashama a Darolla Powe jsem hodne zabrecel to priznavam ty hrace jsem chtel udrzet a kdyz koukam jaky pak podepsali smlouvy tak si rikam sakra proc to neslo ? proc ?
Taky mi to není jasné...Powe mi sice nebyl sympatický, ale pro tým měl velký přínos. Dříč jako z učebnice!!
A Asham? Pořád nechápu proč je neustále takt podceňovaný. Je tvrdý, dobře bruslí a umí jak dopředu, tak i dozadu. K mladým hráčům do 3 pětky naprostý ideál. Je až z podivem jak se ve Phillce změnil, ale jeho pověst neandrtálce z NJD už mu asi nikdo neodpáře a proto má neustále plat takto pod cenou, zasloužil by minimálně 2x tolik než má, při dnešním přeplácení i více...
Anger píše: Jinak Dry island tak Richards s Carterem podle me vazne nedavali jedno pivko ale normalne ve velkym nalejvali + Richard jen z nej desnej frajirek tedka a nevidi si do huby a Carter udajne soustal zenu Hartnella tak asi tak.
Teda pořád to jsou jen bláboly typu jedna paní povídala. A díky rčení ,,Na každém šprochu pravdy trochu.,, tyhle žvásty pořád kolují.
On si za pár let některý z aktérů určitě otevře pusu a až potom se ukáže, jak to doopravdy bylo.
neis píše: Holmyho někdy nechápu...nepodepíše Poweho nebo v minulosti Ashama
No Asham údajně nepodepsal, protože chtěl víc příležitosti. Ale v Pittsburghu si teda nepolepšil, což pořád nechápu. Ten chlap je prostě nedoceněnej. Jako se vedle něj zaučovali Giroux s JVR, tak teď mohl klidně Schenn.
Pronger: I may not block as many shots. I may just get out of the way and let our million-dollar goalie stop them :haha:
Nebyl by někdo tak ochotný a neudělal web o Flyers na ic.cz i s designem? Bohužel (pro programátory), ale zadarmo. Myslím, že takový tým jako je Philadelphia Flyers si také zaslouží mít fan stránky i v CZ/SK a vy byste tomu mohli pomoci. Momentálně působíme na blogu, ale prostě ic.cz či wz.cz je jiná kvalitka. :)
Hele to je asi zbytecny bylo by to tam podle me stejne skoro mrtvi a tady se mi libi konfrontace s ostatnimi fandy.
Anger píše:Hele to je asi zbytecny bylo by to tam podle me stejne skoro mrtvi a tady se mi libi konfrontace s ostatnimi fandy.
Ale není. :-)
Vsichni linkujou hrace jak trenujou, tak taky jeden z Philly. Vlastne ze Sibire.
Jarda Jagr? :hmm: :clap:

Obrázek
Těžko, Jarda má teď důležitější věci na práci.

Obrázek

Spíš to bude Ilja. Ale pochybuju, že je to při tréninku. Asi zrovna hledá spadlé kontaktní čočky. :hmm:
dejf píše:Těžko, Jarda má teď důležitější věci na práci.

Obrázek

Spíš to bude Ilja. Ale pochybuju, že je to při tréninku. Asi zrovna hledá spadlé kontaktní čočky. :hmm:
Tohle je psychická příprava do vypjatých situací :lol:
No vždyť říkám, že to není Jágr. Tohle je nějakej prcek. :D
Posielam staršie Inside Hockey HNIC, každému do príslušného topicu.

Pánové nemáte někdo nějaká zápasy s LOD?
Obrázek
Bryzova nova maska :hmm: Myslim, ze celkom v pohode (toho tigra sice velmi nechapem, ale mozno je to koli orange & black :ja_neviem: )
Je s bielou, takže usurijský. Odkiaľ presne Bryz pochádza? Nemá to spojitosť aj s tým? Inak nie zlý, rozhodne originálny nápad. Ale mne sa veľmi nepáči. :ja_neviem: Prečo musí byť Leighton taký šupák. :D Tá jeho BSB maska nemá chybu!
ja som k tej maske nasiel toto:
Knowing the always quotable Bryzgalov, whose past masks have included everything from Daffy Duck to a Christmas tree with present underneath, there’s a good reason for using the gazing tiger. Bergeron told InGoal, “Well it’s Bryz’s idea. The tiger is the emblem of Russia, called the ‘Amur‘.”
Amur = Ussuri = sibírsky tiger, je to jedno a to isté. Takže som mal pravdu. :) Akurát, že stále ten súvis nevidím. Tiger nie je všeobecný symbol Ruska a Bryz zo Sibíru nepochádza ako pozerám. :D
Michael Nylander jde k Phile na tryout do kempu :hmm: Že by budoucí parták k Džegrovi? :D
eh sakra to teda nevim kde by hral.
Anger píše:eh sakra to teda nevim kde by hral.
JVR--Nylander--Jagr
Hartnell--Giroux--Briere
Simmonds--Schenn--Voracek

:D (dufam, ze som do prvych troch utokov nikoho nezabudla)

P.S. neberte to vazne :frajer2:
Podle mě nemá vůbec šanci..
tak Flayers budu mat hodne co robit aby stihali tych nahore
To si nemyslim, nerikam ze to bude sranda ale verim v dobre vysledky mame spoustu talentu i par zkusenych mazaku a k tomu skalopevnou obranu s kvalitnim brankarem.Utok neni zcela jisty ale uz prvni dva predpoklady davaji tymu skvele vyhlidky.
Vas brzdili brankari, teraz mate kvalitu, ak Ilja zachyta, a on chytal dobre tak v Anaheime, ako aj Phoenixe, a zaroven bude cerstvy na PO, nevidim dovod, preco by ste nemali patrit medzi favoritov.

Inak, Bobra by som udrzala jednu, dve sezony a dala mu slusnu porciu zapasov, aby si Bryz pred PO oddychol. Mate dvoch brankarov Rusov, tym padom si mozu pomoct. No a nasledne ho mozete vymenit za dobru protihodnotu.
Jo jo presne mas pravdu kdybych ja byl Manazer presne takhle bych to udelal :) Myslim ze Bobr ma potencial byt kvalitni brankar , tezko rict jestli ma na to byt jednicka tymu nhl ja verim ze ano.Takze pokud by odvadel kvalitni vykon tak by pristi sezonu jeste zral a v prubehu dalsi bych to videl na vymenu za dobry pick nebo hrace pred uzaverkou popripadne oboji.
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS