Dobrej podpis
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
V prosinci podstoupil montrealský obránce Andrej Markov operaci kolena, která pro něj znamenal předčasný konec sezóny. Ani devět měsíců po operaci přetrženého křížového vazu není Markov zcela v pořádku. Koleno údajně otéká a lékaři mu z něj musí tahat vodu. „Andrej pokračuje v rehabilitaci a doufám, že ho budeme mít v sestavě hned na začátku sezóny. Samozřejmě, že pokud by sezóna začínala už zítra, tak by nemohl nastoupit,“ řekl generální manažer Habs Pierre Gauthier.
Dobrej podpis
Dobrej podpis
ten nam vy este budete zavidietleo píše:V prosinci podstoupil montrealský obránce Andrej Markov operaci kolena, která pro něj znamenal předčasný konec sezóny. Ani devět měsíců po operaci přetrženého křížového vazu není Markov zcela v pořádku. Koleno údajně otéká a lékaři mu z něj musí tahat vodu. „Andrej pokračuje v rehabilitaci a doufám, že ho budeme mít v sestavě hned na začátku sezóny. Samozřejmě, že pokud by sezóna začínala už zítra, tak by nemohl nastoupit,“ řekl generální manažer Habs Pierre Gauthier.
Dobrej podpis
Kvákguillaume píše:ten nam vy este budete zavidietleo píše:V prosinci podstoupil montrealský obránce Andrej Markov operaci kolena, která pro něj znamenal předčasný konec sezóny. Ani devět měsíců po operaci přetrženého křížového vazu není Markov zcela v pořádku. Koleno údajně otéká a lékaři mu z něj musí tahat vodu. „Andrej pokračuje v rehabilitaci a doufám, že ho budeme mít v sestavě hned na začátku sezóny. Samozřejmě, že pokud by sezóna začínala už zítra, tak by nemohl nastoupit,“ řekl generální manažer Habs Pierre Gauthier.
Dobrej podpis
Markova za tie prachy závidí montrealu celá liga
Tak je tu to, co jsem čekal, takže bohužel pro mě žádné velké překvapení...leo píše:V prosinci podstoupil montrealský obránce Andrej Markov operaci kolena, která pro něj znamenal předčasný konec sezóny. Ani devět měsíců po operaci přetrženého křížového vazu není Markov zcela v pořádku. Koleno údajně otéká a lékaři mu z něj musí tahat vodu. „Andrej pokračuje v rehabilitaci a doufám, že ho budeme mít v sestavě hned na začátku sezóny. Samozřejmě, že pokud by sezóna začínala už zítra, tak by nemohl nastoupit,“ řekl generální manažer Habs Pierre Gauthier.
Dobrej podpis
Seznam 64 hráčů pozvaných hráčů na camp z kterých vykrystalizuje naše definitivní sestava pro následující ročník viz odkaz.
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm? ... L|MTL|home" onclick="window.open(this.href);return false;
Je tam pár pro mne neznámých jmen na zkoušku + všichni draftovaní naši mladíci včetně výběru posledního draftu..Uvidíme jestli se někdo z nových tváří v organizaci Canadiens chytne.
Mimo jiné byli pozvanní nedraftovaní golman Gusse
obránci Olivier Dame-Malka,Dehart,Fitzgerald,McFadden,Southorn
útočníci Desimone,Winnett,Etienne Brodeur( má psáno v LHJMQ úctyhodných 53 gólů a 83 bodů.Že by budoucí kanonýr?)
No uvidíme,jestli se najde někdo jako nedrafovaný Desharnais.Moc tomu,ale nevěřim
Odchod Wisniewskiho mě taky hodně štval - je to bojovník, má velice dobrou střelu od modré, ofenzivní schopnosti. Ale po našem každoročním setkání s určitou osobouOndroNR píše:Radšej ste fakt mali podpísať Wisniewskeho, alebo niekoho voľného z trhu.
To možná ne, ale je rozdíl mít Markova a nemít Markova. Byla blbost jej podepisovat. S jeho chatrným zdravím ste mu neměli přistoupit na dlouhodobější smlouvu a na tak vysokej plat. Obojí by si zasloužil kdyby pravidelně hrál. Neřeknu kdyby jeho zranění bylo výjimkou, ale nějakej pátek ho už známe, že?guillaume píše:hosi Subbanovi sa aj tak nevyrovnaju
Tiež by ma to zaujímalo. Tip: namyslenec, douchbag? Vždy na mňa tak nejak pôsobil, ktovie... (habs viekisin píše:Co Pleky prozradil...?habs píše: Odchod Wisniewskiho mě taky hodně štval - je to bojovník, má velice dobrou střelu od modré, ofenzivní schopnosti. Ale po našem každoročním setkání s určitou osoboujsem získal na něj jako hráče malinko jiný náhled...
pokud to není tajné
Tak dumal som dumal, je pravda že som si dal poradiť.
Ćo snáma?
Brána - Tak tu to máme tak akurát. Price sotva zvláda kvality ostatných gólmanov, ale nemusíme sa báť. Budaj nám isto privodí sem tam srdcovú príhodu.
Obrana- Markov zranenej, Špacek starej, Gill mjekej, Subban je tradičný montrealský prospect - nič moc.
Útok- tam je to nejlepší - Gomez a Kostitsyn.
Ré- pjekné 12. miesto.
Ćo snáma?
Brána - Tak tu to máme tak akurát. Price sotva zvláda kvality ostatných gólmanov, ale nemusíme sa báť. Budaj nám isto privodí sem tam srdcovú príhodu.
Obrana- Markov zranenej, Špacek starej, Gill mjekej, Subban je tradičný montrealský prospect - nič moc.
Útok- tam je to nejlepší - Gomez a Kostitsyn.
Ré- pjekné 12. miesto.
Tak tajné to není, jen jsem sem nechtěl psát nějaké takové spíš "kabinové" řeči, které jsou důvěrnějšího charakteru a vím, že Pleky mi vždycky po těch srazech ještě píše, abychom některé ty věci, co nám prozradil, nikde nezveřejňovali - v minulosti už se stalo, že jedna taková důvěrnější informace, která se objevila na našem webu habsczech.com, se za pár dní objevila na oficiálním fanouškovském fóru Habs a začala se tam hrozně probírat...Getzo5 píše:Tiež by ma to zaujímalo. Tip: namyslenec, douchbag? Vždy na mňa tak nejak pôsobil, ktovie... (habs viekisin píše:Co Pleky prozradil...?habs píše: Odchod Wisniewskiho mě taky hodně štval - je to bojovník, má velice dobrou střelu od modré, ofenzivní schopnosti. Ale po našem každoročním setkání s určitou osoboujsem získal na něj jako hráče malinko jiný náhled...
pokud to není tajné
)
Jinak ohledně Wisniewskiho je to něco v tom smyslu, co napsal maro - laxní trénink, z toho plynoucí horší fyzička apod. Dál bych to nerozepisoval, ale o namyšlenosti určitě řeč nebyla
No rozběhl se nám camp.Zatím jakýko-li web jsem otevřel,pějí na naše hráče samou chválu.Příkladná treningová zaujatost,skvěká treningová morálka a podobně.Jednoduše chvála pro media bez toho,že bychom se něco pořádného dověděli.
Nejpodstatnější pro nás je asi info,že operovaní ramenáři Eller a Leblanc trénují a s nimi i kolenář Gorges.V plném treningovém zatížení je i po MS zraněný Jemelin a nešťastník Pacioretty.
O Markovovi nové zprávy nemám,ale předpokládám,že zatim kvůli oteklému kolenu netrénuje.Snad se dá dohromady.
Zranil se bohužel obránce buldoků Brendon Nash.Údajně by to mělo být na delší dobu,což není pozitivní zpráva.Další zranění jsem nezaznamenal.Tak snad nic nového se neoběví a Martin bude mít z čeho vybírat.
http://www.habsczech.com/article.php?id=1232814034 - tady máš novinky z kempu...montreal píše:Jsi krásně tajný Míro,ale mě už Wisniewski nezajímá.Je zkrátka pryč.
No rozběhl se nám camp.Zatím jakýko-li web jsem otevřel,pějí na naše hráče samou chválu.Příkladná treningová zaujatost,skvěká treningová morálka a podobně.Jednoduše chvála pro media bez toho,že bychom se něco pořádného dověděli.
Nejpodstatnější pro nás je asi info,že operovaní ramenáři Eller a Leblanc trénují a s nimi i kolenář Gorges.V plném treningovém zatížení je i po MS zraněný Jemelin a nešťastník Pacioretty.
O Markovovi nové zprávy nemám,ale předpokládám,že zatim kvůli oteklému kolenu netrénuje.Snad se dá dohromady.
Zranil se bohužel obránce buldoků Brendon Nash.Údajně by to mělo být na delší dobu,což není pozitivní zpráva.Další zranění jsem nezaznamenal.Tak snad nic nového se neoběví a Martin bude mít z čeho vybírat.
Četl jsem komentáře jak na habsczech.com, tak habsesontheprizze,kteří k tomu udělali jako vždy náležitě zajímavý,profesonálně erudovaný rozbor,včetně názorů našich fanoušků
http://www.habseyesontheprize.com/2011/ ... #storyjump" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.habseyesontheprize.com/2011/ ... iens-6-3-l" onclick="window.open(this.href);return false;
Z daného vyplívá,že v prvním zápase se líbila řada Cammaleri- Plekanec(až na ta často prohraná bully) -Cole(dal ve svém prvé zápase za HABS gól).
Dále Kosticyn(toho nazvali zvířetem večera) ,Tinordi(cenili na něm pokrok v obrané fázi oproti loňsku),Trotter( za svou neúnavnou hru nahoru a dolu,rychlost a evidentní dovednost)
Jedničku dostal obránci Weber a chválí také rusa Jemelina.
Pochvalu též dostal golman Lawson
Naopak zápas se nepovedl golmanu Pricemu za což může údajně i obranná fáze celého mužstva.Fanoušci to porovnávali z loňskem,kdy to také Pricemu v přípravě nevyšlo a pak zářil.Tak snad se bude historie opakovat.
Obránce Diaz hrál udájně dobře dopředu,vzadu si ale počínal podle habseysontheprize špatně.
Výhrady byli i k obráncům Hillovi(dělal údajně chyby) a menší chybičky vyčítali i Woywitkovi
Zklamal Palushaj a Engqvist.Oba byli nevýrazní u Palushaje komentátor spekuloval jesti má na NHL
Nijak nenadchli - Alain Berger , Brian WIllsie, Danny Masse,, Ian Schultz .
V druhém zápase jsme narazili na velmi silnou sestavu Buffala a přestože jsme opět prohráli zanechali jsme lepší dojem
Opět byli vyzdviženi někteří hráči.Především Subban a nováček Nathan Beaulieu se hodně líbil "Pochválil ho i trenér Jacques Martin .
Nadchl centr David Desharnais o kterém Martin řekl, že si zaslouží být mezi nejlepšími šesti útočníky.
Také Pacioretty hrál dobře a vyvrátil pochybnosti o jeho formě po těžkém zranění.To platí i Gorgesovi.Fanoušci jími byli nadšeni.
Dalším chváleným útočníkem byl za svou agresivní hru od začátku do konce Brendan Gallagher a také golman Budaj,který inkasoval pouze nechytatelnou ránu od Jasona Pominvilla
Pochvali se nedočkali brankář Mayer(údajně druhý gól mohl krýt),Avtsyn(údajně byl vidět až od druhé poloviny zápasu).Nevýrazně hráli Darche ,Moen,neviditelně DeSimone.Opět web sjel Palushaje Engqvista,že neprojevují dostatek úsili probojovat se do kádru HABS.
Tak zatím se nic výrazného neděje .Příprava je od toho aby se zkoušelo a kádr nějak solidně sehrál.Vyzkoušeli některé herní situace a nacvičili přesilovky.
Trenér Martin je od toho,aby vyzkoušel celou řadu hráčů,které během náročné sezóny může v případě zranění hráče či ztráty formy využít.
Vítězství v přípravě nejsou nijak zvlášť důležitá i když k posílení nějaké té sebedůvěry a psychky by nezaškodilo občas něco vyhrát.Příležitost máme dneska v Ottawě,tak snad se kluci předvedou.
Sestavu jsem opsal a měla by vypadat asi tak to.
Brankáři: Price, Lawson
Obránci: Henry, Tinordi, Diaz, Weber, Yemelin, Gill, Subban
Útočníci: Gomez, Avstin, Dumont, Blunden, Kosticyn, Desimone, Darche, Trotter, Engqvist, Pacioretty, Cole, Gallagher
Tak se zdá, že ošklivé zranění nenechalo na Paciorettym žádné stopy a to je velmi potěšitelné
! Včera de facto sám zařídil výhru v Ottawě, když 2 góly dal ve hře a pak proměnil svůj samostatný nájezd... Chvála se snášela i na jeho parťáky v útoku Colea s Gomezem, což také velmi rád slyším. Už se nemůžu dočkat, až nastoupíme opravdu v tom složení, se kterým se počítá do sezóny. Price opět inkasoval 3 góly z 18 střel, ale minimálně se dvěma se dalo těžko něco dělat - každopádně oproti minulému zápasu zlepšení, ne...
? Ne, já věřím, že on se dokáže zkoncentrovat na ostré zápasy, už ví, co a jak udělat.
http://www.habseyesontheprize.com/2011/ ... ors-3-so-w" onclick="window.open(this.href);return false;
Jsem rád že chválí Paciorettyho a Cole.(toho spíš za proměněný nájezd)Max byl dokonce mužem dne a postaral se o zvrat v utkání.
Komentátoři vyzdvihují výkony Paciorettyho,Gomeze,Cole a Brendana Galaghera
http://www.habseyesontheprize.com/2011/ ... noon-links" onclick="window.open(this.href);return false;
Spokojenost vládla i nad výkony obránců Diaze a golmana Lawsona.Ten dokonce fantasticky přihrál na druhý gól Paciorettymu.Ježiš to by vážně byla klika,kdyby se z něj vyklubal super konkurent Price.Zatím to nechci zakřiknout,ale vypadá to s ním a Budajem velmi dobře.Price zatím oba zastínili,ačko-li jak se všichni shodují, Carey za góly tentokrát nemohl.To beru.Jestli se to nedalo chytat,tak bohužel.Ono to taky chce trochu štěstí a větší pomoc bránících hráčů.
O Galagherovi prohlásil komentátor,že by HABS měli kontaktovat jeho agenta a zahájit hovory o nové smlouvě s Canadiens.Ten kluk se svým pojetím opravdu líbí a hodně lidí nadchl.Chválil ho trenér Martin a někteří hráči.Konkrétně Pacioretty.
Koneckonců i na habsczech.com ho slečna Gordíková také moc chválí, tak to musí být opravdu terno.Jen mu dát příležitost a nezkazit si ho.Myslím,že by Jacques měl ještě podle dalších přípravných zápasů pouvažovat a třeba to risknout a začlenit ho trvale do sestavy.Jsem zastánce,,mládí vpřed"
http://www.habsczech.com/article.php?id=1232814041" onclick="window.open(this.href);return false;
Nedařili se nám přesilovky.Kosticyn údajně hrál na místě Webera a moc se to neosvědčilo.Při gólu Smitha totálně propadl.
Opět to u komentátorů slízl Engqvist,který nebyl schopen Cole a A.Kosticynovi přihrát.Pro kombinaci je zkrátka nepoužitelný.Řekl bych,že tento švéd nás zatím nevytrhne.
První ušmudlané vítězsví,první vlaštovka.Zřejmě se musí ocenit síla charakteru našeho výběru,protože jsme prohrávali 3-0 a podařilo se nám to tentokrát otočit.Zase je třeba říct,že soupeř také nehrál v nejsilnější sestavě,ale remíza okořeněná vítězstvím v nájezdech se byť v přípravě cení.Tedy spokojenost
Naše kombinovaná sestava proti Bruins(řekl bych z nadsázkou,že za nás hrál Gill,jeden obraný pár,a jeden kompletní útok s kterým se shledáme v příští sezóně v NHL.Zbytek jsou adepti spíš na farmu nebo dorosteneckých klubů)
útočníci
Erik Cole - Scott Gomez - Brendan Gallagher
Andrei Kostitsyn - Brian Willsie - Aaron Palushaj
Mathieu Darche - Andreas Engqvist - Mike Blunden
Olivier Archambault - Dany Masse - Alexander Avtsin
obrana
Nathan Beaulieu - Hal Gill
Alex Henry - Morgan Ellis
Yannick Weber - Alexei Yemelin
Brankáři
Peter Budaj ,Nathan Lawson
Pochvalu získali obránci Jemelin,Henry(ten se statečně popral s Thortonem), Beaulieu (Přes jeho chybu v oslabení,kdy jsme inkasovali druhý gól,komentátory opět zaujal. Údajně sehrál velmi slušný zápas.Je mu teprve 18 let ,zkrátka se musí ještě hodně učit.Letos to do prvního týmu Canadiens pravděpodobně nebude ,ale budoucnost má nadějnou)
Naopak zápas se nepovedl golmanu Budajovi,opět zklamal švéd Engqvist(prý se dost nesnaží)Weber se nechal zbytečně vylučovat za což jsme pykali.Z výkonu z Ottawy slevil Palushaj.
Trenér Martin tvrdil,že hrajeme hodně zápasů a mužstvo je unavené.(
Podle mě Martin pokud chtěl s vítězem SC 2011 rovnocenně uspět,měl vybrat konkurenčnější sestavu.Ale dobře, je to příprava,hráči se testují a zkouší pro případné použití v sezoně)
Zatím to vypadá,že výkonnost máme před sezonou nic moc.Jsem zatim rozčarován.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF