Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

http://www.nhl.cz/CZ/19132/montreal_obv ... liera.html

Zaujala mě hlavně věta :arrow: Údajně hned tři hlasy z okolí organizace Lightning tvrdí, že osmadvacetiletý hokejista, jenž podepsal v létě s klubem jedenáctiletou smlouvu, bude do 1. července vyměněn.

:shock:

Snad se to tedy nezakládá na pravdě ...
Steven dneska září , po 1.třetině vstřelil již 2 branky :yahoo: na jeden mu parádně nahrál Márty :good: jen tak dál chlapci
Prosím, řekněte že neumim číst, nebo že je to špatnej sen. Lecavalier musí zůstat v Tampě :!: :!: :!:
Jo, taky se mi to nelíbí. Takové ty ujištění v médiích "my sme spolu nejednali, všecko sou to novinářské výmysly" sou kecy. Viz teďka naposledy ten š...k Hašek, týden před tou tiskovkou vytruboval, jaká to není volovina, že se nevrací a na tiskovce řekne, že už to věděli dlouho dopředu....
Uvidí se 1.července. A už jsme několikrát viděli, že Lawton je všeho schopen. Ještě když k tomu prosakujou informace, že Tampa nemá peníze. Pak ty jména, co se diskutujou, že by přišly od Habs (Higgins, Plekanec, Gorges), to je málo za Vinnyho. Ale Lawton je schopný to vzít a ještě přihodit ten druhý draft co máme.
Pak se téměř jistě podepíše Tocchet, další super zpráva, hergot co je dneska za den? Aspoň že Stammer dal zatím dva goly Bělorusům....
Tak ono ta nabídka není zas tak špatná . Všichni tři určitě patří k lepším hráčům ze současného kádru Montrealu . Higgins má potenciál na 40 branek za rok , v Montrealu to nedá možná nikdy . Tam ustát ten tlak , je sám o sobě úspěch ... Gorges letos ukázal kvality , jenomže nám by se moc nehodil , jelikož to je další mladý bek ... a Plekanec je určitě dobrý hokejista , se smyslem pro kombinaci , 70 bodů by pro něj nemusel být problém . Já se bojím , že Vinny půjde . Přeci jenom jeho smlouva je až moc vysoká , obávám se že na ni nemáme peníze ... už ted' jsme na tom s financemi dost špatně . Montrealu chybí top centr , svoji logiku to má ....
kisine souhlasím s tebou a myslím že by to byl výhodný obchod pro obě strany pro váss možná víc
Já bych to stejně nebral . Prostě ne . Respektuji kvality Higginse , Plekyho a Joshe , ale Vinny je nejen jedním z nejlepších hráčů světa a symbol Tampy , ale taky je jeden ze dvou pamětníků SC . To je strašný , už jen 2 hráči pamatují Stanley - cup ... :-( a co víc , Vinny je nejdéle působícím hráčem v Tampě . Já si Tampu bez Vinnyho nedovedu představit ... stačil mi odchod Brada a Danika :beee:
Je to málo. Z jednoho prostého důvodu - my nepotřebujem za jednu z hvězd NHL balíček lehce nadprůměrných hráčů, kteří budou jednou možná trochu lepší. Ale hvězdy, které by táhly tým a dělaly 100 bodů z nich nikdy nebudou. Ani z jednoho.
Mladého beka nepotřebujem vůbec, Pleky měl jednu dobrou sezonu, to z něho výborného hráče ještě nedělá, Higgins to samé.
Marty taky už nebude dlouho hrát a nějvětší hvězda týmu bude Malone, nebo jeden z těch dvou útočníků od Habs, to bysme to dopracovali....(ještě Stamkos, ale toho zatím nepočítám).
Pro Habs je to taky nevýhodné, protože Koivu,Kovalev a Lang nejsou nejmladší a rozdrbali by si tím celé mužstvo. Pak by měli Vinnyho, Tanguaye, možná Kosticyna a co potom? Nic. Farmáře.
Tenhle trejd je prostě podle mě nevýhodný pro obě strany, ale pro nás o trochu víc. Habs by mohli kolem Vinnyho aspoň stavět, když už by jim nikdo pořádný v útoku nezbyl, jenže my kolem těch třech můžem postavit tak prd. V obraně bysme měli pořád stejné nic, a v útoku už ani tu jednu top lajnu.
mountain píše:Je to málo. Z jednoho prostého důvodu - my nepotřebujem za jednu z hvězd NHL balíček lehce nadprůměrných hráčů, kteří budou jednou možná trochu lepší. Ale hvězdy, které by táhly tým a dělaly 100 bodů z nich nikdy nebudou. Ani z jednoho.
Mladého beka nepotřebujem vůbec, Pleky měl jednu dobrou sezonu, to z něho výborného hráče ještě nedělá, Higgins to samé.
Marty taky už nebude dlouho hrát a nějvětší hvězda týmu bude Malone, nebo jeden z těch dvou útočníků od Habs, to bysme to dopracovali....(ještě Stamkos, ale toho zatím nepočítám).
Pro Habs je to taky nevýhodné, protože Koivu,Kovalev a Lang nejsou nejmladší a rozdrbali by si tím celé mužstvo. Pak by měli Vinnyho, Tanguaye, možná Kosticyna a co potom? Nic. Farmáře.
Tenhle trejd je prostě podle mě nevýhodný pro obě strany, ale pro nás o trochu víc. Habs by mohli kolem Vinnyho aspoň stavět, když už by jim nikdo pořádný v útoku nezbyl, jenže my kolem těch třech můžem postavit tak prd. V obraně bysme měli pořád stejné nic, a v útoku už ani tu jednu top lajnu.
:) Rozumně se na to podívej.Podle mne by ta výměna měla smysl pro obě strany.A rozhodně nabízení hráči z Montrealu nejsou vůbec špatní.
Montrealu by to pomohla v tom smyslu,že bychom získali konečně hráče,vedle kterého se dá postavit kompletně nový tým, s kterým bychom mohli pomýšlet na vyšší cíle.Chceš-li superhvězdu,kterou nemáme.Koneckonců při tolika hráčích UFA a RFA to stejně přes léto budeme muset udělat.Tomu se Gainey nebo někdo jiný nevyhne!!! :yes:
Vám by v tom balíčku přišla trojice kompletních hráčů,kteří okamžitě mohou nastoupit do prvních dvou lain a navíc defenzivního obránce,kterého bych se nebál postavit do první obranné dvojice.V tom,že by jste do obrany nezískali nic nemůžu souhlasit.Josh vcelku hraje spolehlivě a zodpovědně a jeho chyby jsou opravdu vyjímečné.Zajišťovat Rangera by pro něj byla ideální práce!!Nedělá mu problém odstavit hráče a nebo vrhnout se tělem proti puku.
Pokud jde o Higginse ten svůj tah na branku v Montrealu zřejmě nikdy nezúročí.Podezírám ho,že už má stud před našimi fanoušky a tím pádem je zbrklý. Téměř po každém utkání můžeš psát,,Zase se Chris snažil do úmoru,měl šance,ale bohužel zase měl smůlu,že mu to tam nespadlo" :eek2:
S tlakem,který je na něj vyvíjen se tady nikdy nedokázal vyrovnat a změna prostředí mu stoprocentně prospěje.
Pokud jde o Plekance,tak s ním tvrdost nezískáte ani nějaké execelentní bránění zpětně k vlastní brance.Ale je bruslařsky zdatný a do kombinace s podobně smýšlejícími spoluhráči je velice ideální a tvárný.Dokáže i sám zakončit.Nakonec na MS se na něj můžete zaměřit a podívat.Podle mě je to dobrý útočník,který bohužel letos k sobě dostal bratry Kosticyny,kteří mu nepřihrajou a sami to drbou k brance,až o to přijdou.Tomáš je šikovný hráč do kombinace,je mu jen potřeba vybrat spoluhráče,kteří mu sednou!!!! :yes:
Zaručit,že Higgins a Plekanec udělají sto bodů za sezónu nemůžu.protože si myslim,že to zatím nedokáží.Ale kvalitní hráči to rozhodně jsou!!!! :yes:

K zamýšlené výměně zřejmě vůbec nedojde,ale chtěl jsem vám naznačit,že by to byla oboustraně výhodná výměna.Chápu,že Vinny je pro vás srdeční záležitost a vyměnit ho nikdy pro vás nebude jednoduché.
A vaše přání hvězd,které budou dělat 100 bodů za sezónu?Tak zaprvé.Hvězdy sami o sobě nedělají tým.Dokonce pokud bývají ve větším počtu pospolu,tak si navzájem překáží.V klubu musejí být hvězdy,ale také dělníci ledu.Bez toho to nejde.
Systém na jednu superřadu hvězd bez kvalitních dělníků,který jste tu měli v minulých letech a která tu vyjímečně v jednom roce dospěla k SC v době platových stropů nemá šanci na úspěch!!!
/podle mne to není pro tato léta zisku SC přesné, protože parta kvalitních dělníků kolem svaté trojice St.L,R v čele s Andreychukem byla výbornou podporou hvězd a měla nezanedbatelnou roli.Pouze se o ní tolik nemluvilo a její čená práce se neopěvovala/
K lepším výsledkům vede cesta přes obranu.Čili spíš reálnější pro vás je získávat kvalitní obránce,kterých nemáte vůbec nazbyt a kvalitní mírně nadprůměrné útočníky,kteří mohou do vašeho mužstva přinést oživení a kombinaci.Dokonce mohou překvapit a hvězdou se později stát!!!!!
U Higginse je to dost pravděpodobné,podívejte se na Rydera v Bostonu jak letos vyletěl vzhůru.
Podle mne ta nabídka pro obě strany nebyla vůbec špatná,to se na mne nezlobte!!!!!!! :yes:
Hele mám dotaz.Tampa potřebuje obránce?Zajímá mě to právě z toho důvodu že nám by se při draftu hodil více útočník...mi nadějných obránců máme celkem dost ale jak skončí SuperJoe tak nemáme nahradu na centra druhé řady...No a když se podívám na vývoj v playoff juniorů v ohl a whl tak se černým koněm draftu a to i podle skautů může stát Matt Duchene..Takže pokud by si Islanders vybrali Duchenea tak Tampa by si podle Vás fanoušků vybrala koho?Tavarese nebo Hedmana?
Zajímá mě váš nazor...ja bých si teda přál bud Tavarese nebo Duchenea...Hedmana bych bral až tehdy pokud by už oba útočníci byli vybráni... :wink:
Tak já si teda myslím , že Tavares se stane jedničkou draftu . Jedno nepovedené PO na tom nic nezmění . Pokud vím , tak Tavares s Hedmanem jsou dvě největší ryby . Já pevně doufám a také si myslím , že vememe Hedmana . Ono zas trochu jiná by byla , kdyby odešel Lecavalier .... na tuto otázku ti nemůžu odpovědět úplně jednoznačně . Kdyby šel Vinny , asi bych šel po útočníkovi , čili Tavares nebo Duchene ... celkem se to zamotává :roll:
Někde jsem to tady už psal. Tavares hraje skutečně skvěle, je to hráč, který dokáže rozhodnout zápas. Poprvadě při vstupu do NHL je také zapotřeba kvalitní souhra hráčů, takže si myslím že Tavares v Islanders až tak moc zářit nebude, tak jako kdyby šel do lepšího týmu. Hedman je obránce který dokáže dávat goly, občas sem viděl jeho zákroky u mantinel ua zdál se docela zákeřným. Ale po vstupu do NHL určitě povolí. Jako fanoušek Tampy je těžké říct, koho bych radši. Momentálně potřebujem obránce, kvalitního obránce. Ale nikde nemáme tu jistotu že se jím Hedman stane, i když předpoklady k tomu má, a kdo v téhle době v NHL nemá, že? Je to opravdu težký, a vubec mě nebude vadit, když k nám zavítá Tavares nebo Hedman.
Necháme se překvapit...cca za 8 týdnů už bude jasno :wink: ...
primaprema:
Imho je jisté, že Isles šáhnou po útočníkovi. Tzn. rozhodovat se budou mezi Duchenem a Tavaresem, a asi se rozhodnou pro Tavarese. Tam není myslím co řešit.
S náma je to horší. Jedna věc je totiž co my potřebujem - to je pořádně posílit obranu - a druhá věc je, co dělá ten blb Lawton(GM). Zatím to vychází tak, že v 8-9/10 případů udělá přesný opak toho, co by bylo potřeba. Ale věřím tomu, že pokud ten pick nevymění za Cheliose a třeba Drapera (on je toho schopný), tak vezmem Hedmana, takže Duchene na vás zbude. To by pak bylo ok, aby Joe ještě jednu sezonu zvládl, aby zaučil mladého :)
MartinFC píše:Ne, ne, ne. Hedmana nevyměňovat v žádném případě, při výměně za kaberleho s kubinou už vůbec ne. Oba jsou sice hodně dobří, ale kde budou za pár let oni a kde hedman s mezsárošem? Hráč jako Hedman by se pokud možno neměl za žádných okolností vyměňovat
... kliidek, takovejhle ovencenech top-prospectu a jednicek draftu uz bylo ... kdyz to nevyjde tak si napresrok nalizeme dalsiho, no a co ;-) .

Jinak ... nemluvte mi o Kubinovi ! Ja chci Kabelku, ne zabrzdenyho Kubinu... jinak do toho s Torontem nejdu ;-)
mountain píše:Lawtonovi do hlavy vidíme - je tam prázdno. Co se týče nějakého hokejového mozku, tak ten bysme tam fakt hledali marně.
... vazne zavidim nekterym internetovym diskuterum jejich sebejistotu. Nekdy mam pocit, ze kdyby se dalo vest tym na zaklade nekolika internetovych hlasovani (asi by pro sikovnyho programatora nebylo slozity vytvorit takovej system) tak by Tampa zacala okamzite neskutecne drtit vsechny tymy souperu.

Mmno ale vazne, trochu ucty k ostatnim at uz jsou kdokoliv...
kisin píše:Zaujala mě hlavně věta :arrow: Údajně hned tři hlasy z okolí organizace Lightning tvrdí, že osmadvacetiletý hokejista, jenž podepsal v létě s klubem jedenáctiletou smlouvu, bude do 1. července vyměněn.
... ach jo, uz zase ? Ze se tim bavi Montrealsti pisalkove kdyz ted maji uz okurkovou sezonu, tomu se nedivim. Ale ty ?? Nechal bych to "konovi", ten ma vetsi hlavu. Je to porad jen biz a Vinny je ikona jejiz ztratu by Lawtonovi fanousci neodpustili (leda by za nej prisel Crosby nebo OV). Nadprumernych utocniku vsude je ... kdybychom mohli hrat na osm utocnejch rad tak proc ne. Jenze ono se hraje jen na ctyri lajny ...
No pokud někdo z loni posledního - a ne zas tak špatného týmu - je schopný během roku vytvořit tým na úrovni AHL (já vím, byly tam zranění, ale i ze začátku sezony s kompletním kádrem jsme hráli špatně), pokud někdo provádí trejdy jako ten dědeček v té pohádce, jak dostal valoun zlata a postupně ho vyměnil za jehlu, a tu stejně nakonec ztratil (jo, narážím tím na Boyla, třeba), pokud někdo podepisuje bezhlavě hráče za horentní sumy, a tak dále a tak dále, tak ten někdo podle mě vůbec nerozumí hokeji, nemá hokejový mozek a už vůbec by neměl dělat GM týmu NHL. Ať už je to Lawton, nebo celé vedení, co se do toho míchá. Neříkám, že to jsou lako lidi debilové, ale hokeji nerozumí na takové úrovni, aby mohli úspěšně vést tým NHL, to mi po letošní sezoně nikdo nevymluví a stojím si za tím!
Pak neříkám, že bych já sám složil ten tým lépe, ikdyž si teď myslím, že jo. Protože kdybych ho nechal úplně stejný, jak loni (včetně trenéra), tak jsem přesvědčený, že určitě neskončí tak špatně, jako ten letošní.
Chapu tvoje rozhorceni ... a tak jak jsi to napsal ted je to IMHO fer.

Jinak k tomu Gainyho vejsplechtu ... musite ho pochopit z jeho pohledu. Bruins sfoukli jeho tym jako svicku, hokjove orientovana frankofonni kanada ho asi zrovna ted moc nemiluje. Krome GMovani tusim i treneroval, takze to neni na koho svest ... co teda ted s tim ? Napada vas lepsi zpusob jak si zpet pritahnout pozornost tak narocneho fanoustva nez zase zamichat novinarema a nechat je vzrusene mluvit o vysnenem trejdu ?

Ale jak rikam, nechme to konovi, ma vetsi hlavu. Oni si to stejne udelaj jak chtej ...

EDIT: nasel jsem na webu a zcela souhlasim:

http://community.foxsports.com/blogs/Sp ... rges/50342

Obzvlast tenhle odstavec potvrzuje moji teorii:

When asked for the reasons why the Canadiens centennial season ended so badly among the reason Gainey gave was the distraction created by the Lecavalier trade rumors and once again voiced his displeasure with Lawton for leaking the names of Higgins, Plekanec and Gorges.

Proste zase jen dalsi Gainyho Bu#$%it . Ja ten MTL vazne nemam rad a ten vztah se prohlubuje ...
jeste mam pro vas jednu nocni muru na dobrou noc:

Obrázek
Já ted'ka trošku odbočím od tématu . Za Švédsko hraje náš prospect Johan Harju , kterého jsme draftovali v roce 2007 jako celkovou 167. Včera si za Švédsko připsal gol a asistenci , podle mě by nemusel být úplně marnej . Harju hraje v nejvyšší švédské soutěži za celek Lulea HF, letos si za 55 zápasů připsal 49 bodů ( 27 + 22 )

Kompletní statistiky najdete zde : http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdis ... ?pid=80709
Taky trochu odbočím - Torts dostal suspend na jeden zápas. Za "konflikt" s fanouškem, hodil po něm flašku a pak na něho vzal ještě hokejku :D Kdepak, to je prostě on :D

Tortorella to je dábel... :thumbsup:
mountain píše:primaprema:
Imho je jisté, že Isles šáhnou po útočníkovi. Tzn. rozhodovat se budou mezi Duchenem a Tavaresem, a asi se rozhodnou pro Tavarese. Tam není myslím co řešit.
S náma je to horší. Jedna věc je totiž co my potřebujem - to je pořádně posílit obranu - a druhá věc je, co dělá ten blb Lawton(GM). Zatím to vychází tak, že v 8-9/10 případů udělá přesný opak toho, co by bylo potřeba. Ale věřím tomu, že pokud ten pick nevymění za Cheliose a třeba Drapera (on je toho schopný), tak vezmem Hedmana, takže Duchene na vás zbude. To by pak bylo ok, aby Joe ještě jednu sezonu zvládl, aby zaučil mladého :)
Přesně jak říkáš...Souhlasím... :thumbsup:
Johne Johne ... kdybys tou flaskou aspon trefil. A co zes to chtel delat s tou hojekou skrz ten tvrzenej plexik ? Ach jo ... ;-)
mimochodem, Johan Harju bude od pristi sezony hrat za DYnamo Moskva
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS