mountain píše:Je to málo. Z jednoho prostého důvodu - my nepotřebujem za jednu z hvězd NHL balíček lehce nadprůměrných hráčů, kteří budou jednou možná trochu lepší. Ale hvězdy, které by táhly tým a dělaly 100 bodů z nich nikdy nebudou. Ani z jednoho.
Mladého beka nepotřebujem vůbec, Pleky měl jednu dobrou sezonu, to z něho výborného hráče ještě nedělá, Higgins to samé.
Marty taky už nebude dlouho hrát a nějvětší hvězda týmu bude Malone, nebo jeden z těch dvou útočníků od Habs, to bysme to dopracovali....(ještě Stamkos, ale toho zatím nepočítám).
Pro Habs je to taky nevýhodné, protože Koivu,Kovalev a Lang nejsou nejmladší a rozdrbali by si tím celé mužstvo. Pak by měli Vinnyho, Tanguaye, možná Kosticyna a co potom? Nic. Farmáře.
Tenhle trejd je prostě podle mě nevýhodný pro obě strany, ale pro nás o trochu víc. Habs by mohli kolem Vinnyho aspoň stavět, když už by jim nikdo pořádný v útoku nezbyl, jenže my kolem těch třech můžem postavit tak prd. V obraně bysme měli pořád stejné nic, a v útoku už ani tu jednu top lajnu.

Rozumně se na to podívej.Podle mne by ta výměna měla smysl pro obě strany.A rozhodně nabízení hráči z Montrealu nejsou vůbec špatní.
Montrealu by to pomohla v tom smyslu,že bychom získali konečně hráče,vedle kterého se dá postavit kompletně nový tým, s kterým bychom mohli pomýšlet na vyšší cíle.Chceš-li superhvězdu,kterou nemáme.Koneckonců při tolika hráčích UFA a RFA to stejně přes léto budeme muset udělat.Tomu se Gainey nebo někdo jiný nevyhne!!!
Vám by v tom balíčku přišla trojice kompletních hráčů,kteří okamžitě mohou nastoupit do prvních dvou lain a navíc defenzivního obránce,kterého bych se nebál postavit do první obranné dvojice.V tom,že by jste do obrany nezískali nic nemůžu souhlasit.Josh vcelku hraje spolehlivě a zodpovědně a jeho chyby jsou opravdu vyjímečné.Zajišťovat Rangera by pro něj byla ideální práce!!Nedělá mu problém odstavit hráče a nebo vrhnout se tělem proti puku.
Pokud jde o Higginse ten svůj tah na branku v Montrealu zřejmě nikdy nezúročí.Podezírám ho,že už má stud před našimi fanoušky a tím pádem je zbrklý. Téměř po každém utkání můžeš psát,,Zase se Chris snažil do úmoru,měl šance,ale bohužel zase měl smůlu,že mu to tam nespadlo"
S tlakem,který je na něj vyvíjen se tady nikdy nedokázal vyrovnat a změna prostředí mu stoprocentně prospěje.
Pokud jde o Plekance,tak s ním tvrdost nezískáte ani nějaké execelentní bránění zpětně k vlastní brance.Ale je bruslařsky zdatný a do kombinace s podobně smýšlejícími spoluhráči je velice ideální a tvárný.Dokáže i sám zakončit.Nakonec na MS se na něj můžete zaměřit a podívat.Podle mě je to dobrý útočník,který bohužel letos k sobě dostal bratry Kosticyny,kteří mu nepřihrajou a sami to drbou k brance,až o to přijdou.Tomáš je šikovný hráč do kombinace,je mu jen potřeba vybrat spoluhráče,kteří mu sednou!!!!

Zaručit,že Higgins a Plekanec udělají sto bodů za sezónu nemůžu.protože si myslim,že to zatím nedokáží.Ale kvalitní hráči to rozhodně jsou!!!!
K zamýšlené výměně zřejmě vůbec nedojde,ale chtěl jsem vám naznačit,že by to byla oboustraně výhodná výměna.Chápu,že Vinny je pro vás srdeční záležitost a vyměnit ho nikdy pro vás nebude jednoduché.
A vaše přání hvězd,které budou dělat 100 bodů za sezónu?Tak zaprvé.Hvězdy sami o sobě nedělají tým.Dokonce pokud bývají ve větším počtu pospolu,tak si navzájem překáží.V klubu musejí být hvězdy,ale také dělníci ledu.Bez toho to nejde.
Systém na jednu superřadu hvězd bez kvalitních dělníků,který jste tu měli v minulých letech a která tu vyjímečně v jednom roce dospěla k SC v době platových stropů nemá šanci na úspěch!!!
/podle mne to není pro tato léta zisku SC přesné, protože parta kvalitních dělníků kolem svaté trojice St.L,R v čele s Andreychukem byla výbornou podporou hvězd a měla nezanedbatelnou roli.Pouze se o ní tolik nemluvilo a její čená práce se neopěvovala/
K lepším výsledkům vede cesta přes obranu.Čili spíš reálnější pro vás je získávat kvalitní obránce,kterých nemáte vůbec nazbyt a kvalitní mírně nadprůměrné útočníky,kteří mohou do vašeho mužstva přinést oživení a kombinaci.Dokonce mohou překvapit a hvězdou se později stát!!!!!
U Higginse je to dost pravděpodobné,podívejte se na Rydera v Bostonu jak letos vyletěl vzhůru.
Podle mne ta nabídka pro obě strany nebyla vůbec špatná,to se na mne nezlobte!!!!!!!