Každopádne Riša v olympijskej forme by som si vedel predstaviť v teame
No a najnovšie sa náš team zaujíma o Wellwooda. Ďalší potencionálny, ktorého ja neschvaľujem :beee: .
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No tak to je aspon pre mna velmi dobrá správa že Kyle sa vracia do NHL, ja som ho mal dosť rád, ale nepodával vyrovnané výkony, väčšinou zabral len v určitej časti sezony a nebol najlepší smerom dozadu a to ho asi stálo miesto v NHL. Prvú sezonu u nás dostával šancu dokonca aj na presilovke so Sedinovcami a šúpal zo začiatku sezony jeden gol za druhým, ale potom sa vytratil na polovicu sezony a znovu zabral až ku koncu a v PO. Hlavne vdaka tomu dostal zmluvu ešte na 1 rok u nás, PO mal dosť dobré a verili sme že už bude hrať vyrovnanejšie celú sezonu a Hodgson ešte nebol pripravený. Ale aj druhú sezonu to boli znovu nevyrovnané vykony v ZC a PO zahral lepšie... V lete sme získali Malhotru a bol možný už aj príchod Hodgsona tak už nemal šancu u nás zostať, ale prekvapilo ma že skončil až v KHL...Walt píše: - nepostrehol som, ako sme na tom so zmluvou s Welwoodom, viem len, že dvojcestná zmluva nehrozí, tak sa očakáva znenie tej jednocestnej..?:ja_neviem: Pokiaľ ide o to, či môže byť posilnením našej ofenzívy, to ťažko odhadnúť. Mne osobne sa vo VAN celkom pozdával, tak mu dajme šancu. Predpokladám, že nič nebude brániť tomu, aby u nás zostal.
z farmy..? už ich tam máme požehnane, však práve hráčmi s farmy zachraňujeme stav ako sa dá. (McRae, Porter, Reaves, Cole a predtým T.J. Hensick, Strachan, Oystrick, Nikitin, Drazenovic,)AndyF píše:Moc do vasi situace nevidim, ale je to byznys... Maj pro ne misto? Maj... Vyhovuji jim vase problemy? Vyhovuji... Je to stejny jako boj o agenty na konci sezony.
Povolejte nekoho z farmy..., trejdujte za picky