Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

guillaume píše:Objavila sa informacia o odchode Kostitsyna z timu (Andrei nie je spokojny s pristupom trenera). zaujem vraj prejavili predatory z Nashvillu.
Legwand ako protihodnota a môže ísť. Ak chce odísť, nemá význam ho nasilu držať :wink2:
OndroNR píše:
guillaume píše:Objavila sa informacia o odchode Kostitsyna z timu (Andrei nie je spokojny s pristupom trenera). zaujem vraj prejavili predatory z Nashvillu.
Legwand ako protihodnota a môže ísť. Ak chce odísť, nemá význam ho nasilu držať :wink2:
aj ty premyslas ako oslabit preds? :D
guillaume píše:Legwand ako protihodnota a môže ísť. Ak chce odísť, nemá význam ho nasilu držať
:) Myslím,že ta spekulace vychází z tohoto webu.
http://www.habseyesontheprize.com/2011/ ... tsyn-trade" onclick="window.open(this.href);return false;

Jestli jsem dobře přeložil,tak je to návrh samotného tvůrce stránek,niko-li ověřené info se zákulisí.Čili jenom nápad a zbožné přání některých našich fanoušků Legwanda k nám přivábit.Osobně nepředpokládám,že by Andrej Kosticyn se před sezónou stěhoval,spíš během roku.Napovídá tomu také jednoroční kontrakt a následné UFA.
mt-svk píše:
OndroNR píše:
aj ty premyslas ako oslabit preds? :D
Ani nie, pri pohľade na súpisku Preds mi na neho padlo oko :roll:
Ale na Predators to Detroit posledný rok nevedel, patrilo by sa s tým niečo urobiť :wink2:
montreal píše:
guillaume píše:Legwand ako protihodnota a môže ísť. Ak chce odísť, nemá význam ho nasilu držať
:) Myslím,že ta spekulace vychází z tohoto webu.
http://www.habseyesontheprize.com/2011/ ... tsyn-trade" onclick="window.open(this.href);return false;

Jestli jsem dobře přeložil,tak je to návrh samotného tvůrce stránek,niko-li ověřené info se zákulisí.Čili jenom nápad a zbožné přání některých našich fanoušků Legwanda k nám přivábit.Osobně nepředpokládám,že by Andrej Kosticyn se před sezónou stěhoval,spíš během roku.Napovídá tomu také jednoroční kontrakt a následné UFA.
Taky si myslím, že je to s Kosticynem výplod novinářů, kteří holt mají okurkovou sezónu a potřebujou být z něčeho živi... :D . Podle mě nikam teď nepůjde, ale během sezóny to reálné může být.
Kvalitny tim, moc sa neoslabili. Postup do PO by Habs nemal uniknut. Ocekavam i boj o divizny titul.
Odchod Hamrlika a Wishnevskiho beru jako oslabeni.Kazdopadne v Po by chybet nemeli.
Vzhledem ke konkurenci to bude zase velmi těsné, protože letos budou silnější Rangeři i NJD, takže by černý petr mohl kápnout právě na nevýrazný MTL. Hodně bude záležet na Pricovi...
Tak, podme si teda zrekapitulovat kadre organizacie Montrealu:

Montreal:

G:
#30, Peter Budaj
#31, Carey Price

D:
#6, Jaroslav Spacek
#26, Josh Gorges
#68, Yannick Weber
#72, Hal Gill
#74, Alexei Yemelin
#76, PK Subban
#79, Andrei Markov

C:
#11, Scott Gomez
#14, Tomas Plekanec
#51, David Desharnais
#53, Ryan White
#81, Lars Eller

LW:
#13, Michael Cammalleri
#32, Travis Moen
#67, Max Pacioretty
#72, Erik Cole

RW:
#21, Brian Gionta
#46, Andrei Kostitsyn
#52, Mathieu Darche

Hamilton:

G:
#52, Nathan Lawson
#84, Peter Delmas
#65, Robert Mayer

D:
#16, Raphael Diaz
#17, Mark Mitera
#24, Alex Henry
#44, Jeff Woywitka
#47, Brendon Nash
#62, Frédéric St-Denis
#86, Joe Stejskal

C:
#20, Louis Leblanc
#29, Joonas Nättinen
#63, Andreas Engqvist
#40, Gabriel Dumont

RW:
#28, Aaron Palushaj
#36, Alexander Avtsin
#12, Mike Blunden
#64, Olivier Fortier
#45, Ian Schultz
#7, Danny Kristo

LW:
#11, Alain Berger
#90, Philippe Lefebvre
#80, Dany Massé
#59, Brock Trotter
#24, Brian Willsie

Hraci, ktory mozu naskocit pocas sezony:

#78, C, Michael Bournival
#11, RW, Brendan Gallagher
#32, D, Magnus Nygren
#25, D, Jarred Tinordi
neis píše:Vzhledem ke konkurenci to bude zase velmi těsné, protože letos budou silnější Rangeři i NJD, takže by černý petr mohl kápnout právě na nevýrazný MTL. Hodně bude záležet na Pricovi...
Určitě bych neřekl "nevýrazný"... Je tam dost individualit (Price, Markov, Subban, Plekanec, Cammalleri, Gionta, Cole...) a hlavně - ten tým je z větší části pohromadě už třetím rokem, tím pádem by měla být jeho velkou devizou sehranost. Ano, Rangers na papíře opět vypadají dost silně, ale poslední roky nám jasně ukázaly, že teorie a praxe jsou v jejich případě na hony vzdálené pojmy. Devils jsou pro mě po loňsku velkou neznámou, ale rozhodně bych neřekl, že by nás nějak převyšovali.
Já jsem optimista (výjimečně :D ) a tvrdím, že skončíme nejhůře sedmí!
Price, Pleky,Cammy a asi i Subban jsou jediní výraznější hráči. Markov podle mě půjde hodně dolů a Coleho by mezi elitu rozhodně nařadil, i když poslední sezonu špatnou neměl... Rangers má i hodně kvalitních mladých hráčů, takže se uvidí mno ;)
neis píše:Price, Pleky,Cammy a asi i Subban jsou jediní výraznější hráči. Markov podle mě půjde hodně dolů a Coleho by mezi elitu rozhodně nařadil, i když poslední sezonu špatnou neměl... Rangers má i hodně kvalitních mladých hráčů, takže se uvidí mno ;)
tak myslim ze porad sme na tom lepe ako Nylander, Jagr , Voracek, ci Meszaros
Bryzgalov, Giroux,JVR, Pronger,Timonen,Briere, Harty...takže nejste ani zdaleka a to máme v záloze ještě Shenna a Couturiera, stejně tak nahoru půjde Voráček. A Mezs bude rozhodně lepší než Markov, to se klidně vsadím..
neis píše:Bryzgalov, Giroux,JVR, Pronger,Timonen,Briere, Harty...takže nejste ani zdaleka a to máme v záloze ještě Shenna a Couturiera, stejně tak nahoru půjde Voráček. A Mezs bude rozhodně lepší než Markov, to se klidně vsadím..
bryzgalov vybuchne, JVR nic moc, pronger konci, Briere to je vtip?, Hartnel je nanajvys drevorubac..to sa tym chvalis?
Giroux :slintac:

my amme v zalohe vacsie esa.. namatkovo> Aaron Palushaj, Louis Leblanc, Danny Kristo , Brendan Gallagher, Magnus Nygren, Jarred Tinordi.. myslim ze urcite lepe + mate tim poskladany nazdar boha ,to urcite teraz fungovat nebude.. My amme stabilizovane ..sory nie ste na tom ani zdaleka lepe :klobuk_dole:
guillaume píše: JVR nic moc
:lol2: hlavne, že si ho chcel prednedávnom do MTL
guillaume píše:
neis píše:Bryzgalov, Giroux,JVR, Pronger,Timonen,Briere, Harty...takže nejste ani zdaleka a to máme v záloze ještě Shenna a Couturiera, stejně tak nahoru půjde Voráček. A Mezs bude rozhodně lepší než Markov, to se klidně vsadím..
bryzgalov vybuchne, JVR nic moc, pronger konci, Briere to je vtip?, Hartnel je nanajvys drevorubac..to sa tym chvalis?

my amme v zalohe vacsie esa.. namatkovo> Aaron Palushaj, Louis Leblanc, Danny Kristo , Brendan Gallagher, Magnus Nygren, Jarred Tinordi.. myslim ze urcite lepe + mate tim poskladany nazdar boha ,to urcite teraz fungovat nebude.. My amme stabilizovane ..sory nie ste na tom ani zdaleka lepe :klobuk_dole:
:-O :-O :-O :-O :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
guillaume píše:

Tak to je fakt vtip :)) Kazdopadne Montreal ma radu opravdu kvalitnich hracu.Plekanec (podle me nejlepsi hrac Montrealu) Camaleri,Subban,Gionta a ja verim i Markovovi kdyz se nezrani bude top bek.Ovsem tvrzeni ze philla bude nahrana je minimalne dost odvazny.

U nas Briere ( jeden z nejlepsich po vylukovy hrac play off) Meszaros tuhle sezonu opravdu kvalitni obrance do vsech situaci + dobra strela a skvele napadani.Hartnell uz davno neni jen drevorubec je to silny energicky utocnik a hokej hraje podle me dost dobre.Dale v obrane Timonen a Pronger + jejich partaci Coburn a Carle to je dohromady 5 opravdu slusnych obrancu.

V brane Bobr a Bryzgalovem taky neni tragedie podle me ma Bobr potencial byt opravdu kvalitni golman.

Dale v utoku Giroux od ktereho cekam 90 bodovou sezonu a JVR od ktery zazil prulomovou sezonu a konecne predvadel co se od nej cekalo (nova smlouva na 6 let za 4,3M).Dalsi ne uplne nevyznamna posila Voracek a Jagr.A z ceho mam ja velkou radost je prichod Maxima Talbota velky bojovnik s velkym srdcem prakticky on rozhodnul 7 zapas Detroit-Pitsburgh kdy dal dva goly.

Takze nerekl bych ze jsme na tom hur.Nechci se chvastat ale rekl bych skoro ze jsme na tom lip.
Tak, na rozdíl od mara, já kvalitu Flyers nezpochybňuju, nicméně napsat mezi vlastní esa Hartnella či Timonena a na druhé straně uvádět jako hodně diskutabilní v tom samém seznamu Colea a Markova, mi přijde hodně úsměvné... :lol2: . Jo a to srovnání Mezsároše s Markovem (samozřejmě se bavím o zdravém Markovovi), to už je jen "třešínkou na dortu"... :lol: .
Timonen je diskutabilní ?? Tak zdecimovaný Markov je podle vás legenda NHL a zdravý Timonen je diskutabilní ??Markov už ok nikdy nebude a pochybuju, že se dostane na předchozí úroveň, nehledě na to, že Mezs má potenciál dosahovat kvalit Markova v jeho elitních časech. Harty možná diskutabilní je, ale zmínil jsem ho jen proto, že hráči jako on jsou prakticky na vymření a je stabilním,zdravým a hlavně platným členem týmu při šlušné produktitě. Když ho srovnám s takovým pure útočníkem Kostitsynem, tak vychází jednoznačně vítězně Harty. Cole má předpoklady stát se velkým jménem MTL, ale po jedné "zdravé" sezoně se klidně může vrátit k jeho častým zraněním a zbydou vám jen oči pro pláč.
neis píše:Timonen je diskutabilní ?? Tak zdecimovaný Markov je podle vás legenda NHL a zdravý Timonen je diskutabilní ??Markov už ok nikdy nebude a pochybuju, že se dostane na předchozí úroveň, nehledě na to, že Mezs má potenciál dosahovat kvalit Markova v jeho elitních časech. Harty možná diskutabilní je, ale zmínil jsem ho jen proto, že hráči jako on jsou prakticky na vymření a je stabilním,zdravým a hlavně platným členem týmu při šlušné produktitě. Když ho srovnám s takovým pure útočníkem Kostitsynem, tak vychází jednoznačně vítězně Harty. Cole má předpoklady stát se velkým jménem MTL, ale po jedné "zdravé" sezoně se klidně může vrátit k jeho častým zraněním a zbydou vám jen oči pro pláč.
Ale no tak, žádnou legendou jsem Markova nenazýval, jen jsem ve srovnání s tvým výběrem hráčů řekl, že je k pousmání na jedné straně zařadit Timonena jako hvězdu a na straně druhé zpochybňovat Markova jako individualitu Montrealu... Stále tvrdím, že pokud mu už konečně vydrží zdraví (což je asi ta největší otázka), je minimálně srovnatelný s Timonenem, o Mezsárošovi ani nemluvě! A o Kosticynovi tu vůbec nebyla řeč, navíc srovnáváš dva naprosto rozdílné typy útočníků... :) . Co se Colea týče - ano, stát se může všechno, ale rozhodně on mezi naše top útočníky patří. Otázka zdraví je stejná u každého hráče, i když pravda, někteří jsou víc náchylní ke zraněním...
guillaume píše:Tak, podme si teda zrekapitulovat kadre organizacie Montrealu:

Montreal:

G:
#30, Peter Budaj
#31, Carey Price

D:
#6, Jaroslav Spacek
#26, Josh Gorges
#68, Yannick Weber
#72, Hal Gill
#74, Alexei Yemelin
#76, PK Subban
#79, Andrei Markov

C:
#11, Scott Gomez
#14, Tomas Plekanec
#51, David Desharnais
#53, Ryan White
#81, Lars Eller

LW:
#13, Michael Cammalleri
#32, Travis Moen
#67, Max Pacioretty
#72, Erik Cole

RW:
#21, Brian Gionta
#46, Andrei Kostitsyn
#52, Mathieu Darche

Hamilton:

G:
#52, Nathan Lawson
#84, Peter Delmas
#65, Robert Mayer

D:
#16, Raphael Diaz
#17, Mark Mitera
#24, Alex Henry
#44, Jeff Woywitka
#47, Brendon Nash
#62, Frédéric St-Denis
#86, Joe Stejskal

C:
#20, Louis Leblanc
#29, Joonas Nättinen
#63, Andreas Engqvist
#40, Gabriel Dumont

RW:
#28, Aaron Palushaj
#36, Alexander Avtsin
#12, Mike Blunden
#64, Olivier Fortier
#45, Ian Schultz
#7, Danny Kristo

LW:
#11, Alain Berger
#90, Philippe Lefebvre
#80, Dany Massé
#59, Brock Trotter
#24, Brian Willsie

Hraci, ktory mozu naskocit pocas sezony:

#78, C, Michael Bournival
#11, RW, Brendan Gallagher
#32, D, Magnus Nygren
#25, D, Jarred Tinordi

:) Zatím se mi nepovedlo najít soupisky,ale za vděk beru i tento přehled

Montreal
Brankáři - je to zhruba stejné jako loni.Opět mě hryžou pochybnosti jestli Budaj je to ořechové,ale to jsem měl i loni,když podepisoval Auld.Tak snad se Price nezraní a Budaj překvapí.Pak bude vše OK.Mrzí mě, že z farmy jsme si pustili Sanforda a McIntyre,kteří se jevili velmi dobře.O příchozím Lawsonovi a Delmasovi si udělám obrázek během sezony.Zatím se mi moc nezamlouvají.

Obrana - k tomu se psalo dost.Wisniewski,Hamrlík v trapu + zanedbatelní Sopel ,Mara .Návraty Markova a Gorgese po zranění do sestavy.Jejich forma je nejasná,k tomu neprověřený Jemelin,neznámý Diaz a těžce se hýbající Špaček.Spoléhám na Subbana ,že potvrdí svou genialitu a také na spolehlivého Gilla.Forma obrany ve mě vzbuzuje obavu a doufám,že ji hráči brzy rozptýlí.
Nezapomeňte!!!Naše hraje založená na spolehlivé obětavé obraně a kdyby ta nefungovala spolu s brankářem jako loni,tak nevím nevím.

Útok
Si mírně v osobě Cole polepšil.Hlavní postavou budou opět kapitán Gionta a věřim že i Tomáš Plekanec jako tomu bylo loni.Čekám,že se konečně probudí Cammalleri a začne to tam sázet kus po kusu.Čekám progres u Desharnase,Whita možná Pacioretyho( malý otazník nad formou po zranění).Na farmě obstojně dorůstají Palushaj,Berger.Věří si i navrátilec Trotter a přes léto chválený Avsyn.
S útokem to vidim o něco málo lépe než loni i když úplně spokojený nejsem.Silný centr a ryzí kanonýr 50 gólů zkrátka v Canadiens není..
Cola se ale zastávám!!!Erik měl pouze jednu blbou sezonu mimo Carolinu,jinak obvykle hraje svůj standart.Možná že nebude trhat gólové rekordy,ale výraznou posilou pro nás bude a já věřím,že mu náš tým sedne a zase bude hrát jak z partesu.Starý ještě není,jak se někdo nelibě vyjadřoval.32 let není zatím nějak vysoký hokejový věk.Očekávám od něj hlavně důraz a sílu a snad také nějaké ty branky.
Víc mě vadí,že se zase nic neudělalo s tím Gomezem.Hraje druhou sezonu kulový a nikdo s tim nechce nic dělat.Pořádný mohutný centr na vhazování a před branku do prvního nebo druhého útoku nám zkrátka delší čas chybí.Navíc mladý Eller nato zatim nato nemá a je taky po zranění a tudíž forma nejistá.K tomu ještě ujela huba Kosticynovi a doufám,že to nebude mít nějaký výraznější vliv v kabině.Ale jinak sečteno útok by měl být mírně lepší než loni.

Hamilton
Pokud jde o farmu,ze skvělých loňských golmanů zbil ten nejhorší Mayer.Nově příchozí Lawson a Delmas mě budou muset přesvědčit svými výkony.Zatim se mi jeví post brankáře na farmě jako vyloženě slabý.
Potěšitelné je že za farmu by měli nově hrát velké naděje Leblanc,Kristo možná i Tinordi.Tedy jména s kterými je spojován budoucí Montreal.Jinak obrana se mi zdá na obdobné úrovni jako loni,útok o něco málo slabší.Přeci jen Boyd a Dawes budou pro buldoky velkou ztrátou.Především jejich góly budou moc chybět.
U nových útočníků je ale velká naděje,že se někdo nově chytí a nechá naně rychle zapomenout.Tady bych to tak hrůzně neviděl.
Celkově si ale myslim,že farma příští rok nějakého výrazného úspěchu nedosáhne,ale vyloženě nepropadne.Dost bude záležet,jak budou chytat její brankáři :?
guillaume píše:

Kamarát, sleduješ vôbec NHL ? Keď mi chceš tvrdiť, že Palushaj, Leblanc, Kristo, Gallagher, Nygren či Tinordi sú väčšie esá ako MEszároš, Timonen, Pronger, Giroux, Bryzgalov, JVR, Timonen,Hartnell.... :ja_neviem: Polovicu týchto hráčov by si chcel mať v Montreale, ak nie aj viac
OndroNR píše: Kamarát, sleduješ vôbec NHL ? Keď mi chceš tvrdiť, že Palushaj, Leblanc, Kristo, Gallagher, Nygren či Tinordi sú väčšie esá ako MEszároš, Timonen, Pronger, Giroux, Bryzgalov, JVR, Timonen,Hartnell.... :ja_neviem: Polovicu týchto hráčov by si chcel mať v Montreale, ak nie aj viac
to je maro, on je svojský
OndroNR píše:
guillaume píše:

Kamarát, sleduješ vôbec NHL ? Keď mi chceš tvrdiť, že Palushaj, Leblanc, Kristo, Gallagher, Nygren či Tinordi sú väčšie esá ako MEszároš, Timonen, Pronger, Giroux, Bryzgalov, JVR, Timonen,Hartnell.... :ja_neviem: Polovicu týchto hráčov by si chcel mať v Montreale, ak nie aj viac
a ty sa nauc citat..
oorovnaval som nadeje MTLu ktore si vymenoval s nadejami flyers .. Shenna a Couturiera...
:hroza:
Neviem ako tebe, ale mne prídu Schenn s Couturierom lepší ako tí tvoji vymenovaní mladíci draftovaní Montrealom :)
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG