Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

startujeme
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OrLMMeYcESk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OrLMMeYcESk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
David Krejci pripraveny nastupit hned na svoj uvodny duel
„Jsem připravený hrát. Na ledě jsem byl poslední měsíc a cítil jsem se velmi dobře. Hokej jsem určitě nezapomněl,“ usmál se Krejčí v rozhovoru pro Boston Herald. Na začátku srpna se Krejčí na ledové ploše pouze rozbrusloval, poté už šel do tréninku naplno. „Posledních pár týdnů jsem na ledě trávil více jak dvě hodiny denně. Jsem schopný odehrát tolik minut, kolik po mně bude kouč požadovat. Konečné rozhodnutí je samozřejmě na něm,“
„S Davidem jsem už hovořil. Myslím, že je připraven do hry zasáhnout, minimálně za vyzkoušení nic nedáme. Uvidíme, jak se bude cítit v následujících dnech, do úvodního zápasu s Washingtonem stále zbývá dost času,“ prohlásil kouč Bruins Claude Julien.
Z návratu českého forvarda na ledovou plochu má radost i jeho parťák Michael Ryder. „David vypadá na ledě velice dobře, je na správné cestě, aby se dostal do formy, ve které odehrál minulou sezónu. Do začátku soutěže ještě zbývají dva tréninky, určitě bude připraven,“ uvedl Ryder. I on si souhru druhého bostonského útoku pochvaluje. „Bojuji s Blakem v rozích kluziště, David nám skvěle rozhazuje puky. Jsme na sebe již zvyklí, takže se nám hraje výborně. Je to pro nás jednoduší,“ uzavřel kanadský útočník. (nhl.cz)
dnes v noci by to mohlo vyzerat nasledovne
LINEUP:

Lucic - Savard- Sturm
Wheeler - Krejci - Ryder
Recchi - Bergeron- Kobasew
Thornton - Sobotka - Bitz
Chara - Morris
Ference -Wideman
Stuart - Hunwick (Boychuk)
Thomas
dnes nas nas caka uVodna lahôdkova noc aj v podobe nasho dnesneho supera, takze prenos bud ten priamy, al. reprizovy si nenechame uiknut
„Jsem připravený hrát. Na ledě jsem byl poslední měsíc a cítil jsem se velmi dobře. Hokej jsem určitě nezapomněl,“ usmál se Krejčí v rozhovoru pro Boston Herald. Na začátku srpna se Krejčí na ledové ploše pouze rozbrusloval, poté už šel do tréninku naplno. „Posledních pár týdnů jsem na ledě trávil více jak dvě hodiny denně. Jsem schopný odehrát tolik minut, kolik po mně bude kouč požadovat. Konečné rozhodnutí je samozřejmě na něm,“
„S Davidem jsem už hovořil. Myslím, že je připraven do hry zasáhnout, minimálně za vyzkoušení nic nedáme. Uvidíme, jak se bude cítit v následujících dnech, do úvodního zápasu s Washingtonem stále zbývá dost času,“ prohlásil kouč Bruins Claude Julien.
Z návratu českého forvarda na ledovou plochu má radost i jeho parťák Michael Ryder. „David vypadá na ledě velice dobře, je na správné cestě, aby se dostal do formy, ve které odehrál minulou sezónu. Do začátku soutěže ještě zbývají dva tréninky, určitě bude připraven,“ uvedl Ryder. I on si souhru druhého bostonského útoku pochvaluje. „Bojuji s Blakem v rozích kluziště, David nám skvěle rozhazuje puky. Jsme na sebe již zvyklí, takže se nám hraje výborně. Je to pro nás jednoduší,“ uzavřel kanadský útočník. (nhl.cz)
dnes v noci by to mohlo vyzerat nasledovne

Lucic - Savard- Sturm
Wheeler - Krejci - Ryder
Recchi - Bergeron- Kobasew
Thornton - Sobotka - Bitz
Chara - Morris
Ference -Wideman
Stuart - Hunwick (Boychuk)
Thomas
dnes nas nas caka uVodna lahôdkova noc aj v podobe nasho dnesneho supera, takze prenos bud ten priamy, al. reprizovy si nenechame uiknut
uff ledva som to stihol
, dat sa zdravotne do poriadku pred zaciatkom sezony,
,
nejak som nemal casu sledovat pripravu, ale ked pozeram na supisku tak sa ta zostava velmi nezmenila, az na Kessela, ale za nim mi az tak nebude luto, snad ho nahradi Sturm, obrana po odchode warda tiez vyzera v pohode uvidime ako sa chytia mladici, a v brane to je asi najlepsie ak Tymi bude podavat svoje standartne vykone bude to v pohode a ked nie mame Raska, myslim ze ma dost velku sancu vytlacit Tymiho z brany uz tuto sezonu
snad sa nam bude darit tak ako minulu sezonu ale v podstate ani nemusi hlavne nech sme v Play Off a tam opat prekrocime svoj tien
a dnes dufam ze Ovechkin pociti zdenovu tvrdost
a si ani neprdne
nejak som nemal casu sledovat pripravu, ale ked pozeram na supisku tak sa ta zostava velmi nezmenila, az na Kessela, ale za nim mi az tak nebude luto, snad ho nahradi Sturm, obrana po odchode warda tiez vyzera v pohode uvidime ako sa chytia mladici, a v brane to je asi najlepsie ak Tymi bude podavat svoje standartne vykone bude to v pohode a ked nie mame Raska, myslim ze ma dost velku sancu vytlacit Tymiho z brany uz tuto sezonu
snad sa nam bude darit tak ako minulu sezonu ale v podstate ani nemusi hlavne nech sme v Play Off a tam opat prekrocime svoj tien
a dnes dufam ze Ovechkin pociti zdenovu tvrdost
cepi> v tej zostave je len 1 zmena- Sobotka bol vcera dost prekvapujuco poslany na farmu takze aj Begin je 100% fit a bude centrom 4. utoku.
V dnesnom zapase bude asi najdolezitejsie udrzat uvodny napor Capitals a najma Oveckina... predsa minimalne zopar zapasov resp. tyzdnov nasa ofenziva nebude v top forme takze vela golov necakam, ved predsta Sturm a Krejci budu potrebovat par zapasov na rozohranie, ale Recchi- Bergeron - Kobasew by mohli zacat naozaj slubne. Ak Chuck bude mat aj trocha stastia tak mu to moze zacat sypat uz dnes vecer.
Let's Go Bruins!
V dnesnom zapase bude asi najdolezitejsie udrzat uvodny napor Capitals a najma Oveckina... predsa minimalne zopar zapasov resp. tyzdnov nasa ofenziva nebude v top forme takze vela golov necakam, ved predsta Sturm a Krejci budu potrebovat par zapasov na rozohranie, ale Recchi- Bergeron - Kobasew by mohli zacat naozaj slubne. Ak Chuck bude mat aj trocha stastia tak mu to moze zacat sypat uz dnes vecer.
Let's Go Bruins!
Ja by som to s tou vasou ofenzivou aspon co sa tyka tohto uvodneho zapasu nevidel az tak blede. Je mi jasne, ze ked to dnes zacne Theo, tak sa na vitazstvo pomyslat asi nebude, asi aj Bruce sa musi uistit, ze Theo nebude ten pravy-orechovy, navyse aj tak je o nom zname, ze aj zo zlej sezony je ta druha polka daleko lepsia. Takze takych 5 golov by v tomto zapase nemuselo byt az tak nerealnych..15 striel by na to malo stacit bohate..dako podobne to bolo aj min. rok v ATL a thea po dvoch tretinach radsej vystriedali. Pred zaciatkom sezony mu este zomrelo dieta, takze ta psychika bude fakt na pi..dnes radsej Varliho, ale na 99% zacina Theo.
Hmmm... 1.tretina je presne ako som cakal... je to dost chaoticke na oboch stranach a zrejme ma na tom dost podiel lad lebo puk odskakuje hracom az prilis casto.
Theo zatial chyta dobre, zopar velkych odrazov ale nepotrestali sme to.
Tragicke to nie je ale nic pozitivne zatial na hre nevidno... asi jedine co mi spravilo radost (aj ked to stoji 2 min.) je ze Zdeno trocha svinu Oveckina premasiroval hokejkou po jeho nie najcistejsom hite v uplnom zavere 2. tretiny... inak hrame totalne ne-bostonsky hokej- ziadna tvrda hra do tela, napadanie... proste nic co som cakal. Wideman-Ference su nasa najhorsia obrana v zapase- hraju otrasne, Wheeler je uplne mimo a ked takto zahra este 2-3 zapasy tribuna alebo Providence ho cakaju na isto.
Pozitivne je jedine snad to ze na Krejcim nevidno jeho vypadok a zatial patri k tym lepsim hracom na lade.
Theo zatial chyta dobre, zopar velkych odrazov ale nepotrestali sme to.
Tragicke to nie je ale nic pozitivne zatial na hre nevidno... asi jedine co mi spravilo radost (aj ked to stoji 2 min.) je ze Zdeno trocha svinu Oveckina premasiroval hokejkou po jeho nie najcistejsom hite v uplnom zavere 2. tretiny... inak hrame totalne ne-bostonsky hokej- ziadna tvrda hra do tela, napadanie... proste nic co som cakal. Wideman-Ference su nasa najhorsia obrana v zapase- hraju otrasne, Wheeler je uplne mimo a ked takto zahra este 2-3 zapasy tribuna alebo Providence ho cakaju na isto.
Pozitivne je jedine snad to ze na Krejcim nevidno jeho vypadok a zatial patri k tym lepsim hracom na lade.
Prave ten Charov zakrok sa mi zdal uplne zbytocny, najma ked ste po tom dostali 3 gol, ktory bol pravdepodobne rozhodujuci. Inak sa mi nezda, ze by ste nehrali do tela, agresivita, napadanie boli na urovni..zaciatky su vzdy tazke..mi nemat prvy utok, tiez by to nebolo bohvie co, tie Laichove goly boli take, ze stal na spravnom mieste v spravny cas, ale aj tak na tom maju najvacsiu zasluhu Ovca, Backstrom, Semin..u vas zrovnat musku a bude to lepsie..na zaciatok by sa hodila aspon hadzanarska branka, lebo co vsetko islo mimo :frajer2:
Tak tento zápas sme síce prehrali, ale nehrali sme úplne zle. Nepodobalo sa to na ten dominantný Bosotn, ked sme v minulej sezóne diktovali tempo hry, ľahko sa dostávali do šancí a ľahko ich premieňali.
Tu niežeby sme sa do tých šancí nedostávali, bolo to však vydretejšie, tie šance sme však nepremieňali. Washington bolo v tomto zápase lepším tímom, ale o 3 góly to nebolo. V prospech Caps hovoril skvelý 1.útok Sjomin-Backstrom-Ovečkin, ktorý rozhodol zápas, najmä Backtrom posielal tie svoje zvyčajné, nebezpečné prihrávky a Ovečkina sme totálne neubránili. Bráni sa síce ťažko, ale nezvládli sme to. Thomas podal myslím dobrý výkon, podobne ako Theodore, z ktorého spravili naši strelci hviezdu.
Páčil sa mi Lucic, Krejči,Bergeron,Chára a Thomas. Ostatní vedia hrať omnoho lepšie.Je však len začiatok, nič sa nedeje, podstatné však bude zachytiť začiatok, lebo ak ten zachytíme, nebudeme pod stresom, vid Pittsburgh minulú sezónu.
Už zajtra proti Caroline musíme podať lepší výkon...
Tu niežeby sme sa do tých šancí nedostávali, bolo to však vydretejšie, tie šance sme však nepremieňali. Washington bolo v tomto zápase lepším tímom, ale o 3 góly to nebolo. V prospech Caps hovoril skvelý 1.útok Sjomin-Backstrom-Ovečkin, ktorý rozhodol zápas, najmä Backtrom posielal tie svoje zvyčajné, nebezpečné prihrávky a Ovečkina sme totálne neubránili. Bráni sa síce ťažko, ale nezvládli sme to. Thomas podal myslím dobrý výkon, podobne ako Theodore, z ktorého spravili naši strelci hviezdu.
Páčil sa mi Lucic, Krejči,Bergeron,Chára a Thomas. Ostatní vedia hrať omnoho lepšie.Je však len začiatok, nič sa nedeje, podstatné však bude zachytiť začiatok, lebo ak ten zachytíme, nebudeme pod stresom, vid Pittsburgh minulú sezónu.
Už zajtra proti Caroline musíme podať lepší výkon...
Na zapas jsem se dival a ac jsem dobrou polovinu prospal videl jsem temer vsechny goly
Nemuzu posuzovat cely zapas, ale z toho co jsem videl by Caps vyhrali snad i se mnou v brance, protoze muska Medvedu byla tedy otresna, to uz jsem dlouho nevidel ze by snad kazda druha strela mirila vedle
Jak uz jste ale kluci psali je to pouze zacatek a poradna masina se rozbiha pomalu
Jak uz jste ale kluci psali je to pouze zacatek a poradna masina se rozbiha pomalu
trafeny klincek po hlavickeSelly8 píše:protoze muska Medvedu byla tedy otresna, to uz jsem dlouho nevidel ze by snad kazda druha strela mirila vedle![]()
uprimne, ja som to definitivne zabalili po 4 inkasovanom gole, na to trapenie sa uz nedalo pozerat, pricom ten uvod vyzeral docela nadejne..stacili 2 veci..ustrazit 1 lajnu Caps + ich presilovky, ake jednoduche
„Tohle není ten tým, který tu bude hrát den co den, to vám mohu garantovat,“ zlobil se kouč domácích Claude Julien. „V prvním domácím zápase jsme se nechtěli takhle předvést. Naštěstí budeme mít zanedlouho šanci to odčinit. Doufám, že se z toho hráči poučili.“
najviac sa mi pozdaval utok 3 utok v zlozeni Recchi - Bergy - Kobasew, ktory dovilim si tvrdit zatienil aj 1.utok, David Krejci odohral ozaj vybornu particku, naopak Wheelerovi to teda moc neslo, no pre mna este väcsim sklamanim bol vykon Lucica

Já viděl tenhle zápas jen místy, přesto jsem trefil tři góly... Ty pasáže, co jsem viděl, patřily Capitals, ale jak říkám, nebyly to žádné dlouhé úseky, takže těžko hodnotit celý zápas. Já samozřejmě sledoval "naše" derby s Torontem, kde jsme po většinu zápasu také byli horším mužstvem, ale koncovka nás tentokrát nezradila a v brance byl vynikající Price.
jemny vanok sme na jesen odfukli ako sa slusi a patri
a dali tak zabudnut na nemastny neslany uvod s Caps
4 premenene presilovky
a nase nove akvizicie si zatial pocinaju na vybornu...Morris + Begin obaja 0+2
inak nas byvaly hrac Alberts nechcel byt teda moc kolegionalny
holt, ak nestojis na tej spravnej strane smola
:modrina:

"Je mi jedno, ako veľmi chlapci na to mysleli. Mohli to brať ako pomstu, no všetci vieme, že minulosť nezmeníme, a preto hráme pre úspech v tomto roku. Sústredili sme sa na zápas a vyhrali ho. To je podstatné," konštatoval tréner medveďov Claude Julien. Na jeho slová nadzviazal brankár Tim Thomas: "Nedá sa to brať ako dostatočná odveta, pretože vyradenie z play-off je omnoho silnejšia rana ako jedna prehra. Ale teší nás, že sme triumfovali a ešte takým rozdielom."
4 premenene presilovky
inak nas byvaly hrac Alberts nechcel byt teda moc kolegionalny
"Je mi jedno, ako veľmi chlapci na to mysleli. Mohli to brať ako pomstu, no všetci vieme, že minulosť nezmeníme, a preto hráme pre úspech v tomto roku. Sústredili sme sa na zápas a vyhrali ho. To je podstatné," konštatoval tréner medveďov Claude Julien. Na jeho slová nadzviazal brankár Tim Thomas: "Nedá sa to brať ako dostatočná odveta, pretože vyradenie z play-off je omnoho silnejšia rana ako jedna prehra. Ale teší nás, že sme triumfovali a ešte takým rozdielom."
V noci som bol strasne unaveny tak som zapas nepozeral ale ked som rano pozrel na vysledok a tresne minuty trochu som lutoval ale nevadi. Ta bitka Alberts s Thortonom bola asi iba pre divakov lebo podla mu daval supy ale iba do ramena ak by mu dal tri take do hlavy tak skonci s otrasom mozgu. po zapase sli urcite na veceru
. Lucic to je ina kapitola
:D:D:D dobre mu dal
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé