Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ja by som dal vysetrit teba...
ten pravy prave toto zahlasil :lol2: :lol2: :lol2:
Tiez sa priklanam Fortune k tomu co si napisal a tiez by som v tomto pripade Philly-The Scud dal vysetrit teba. To co si napisal, ze by si dal ten zapas vysetrit je asi tvoj prvy najblsi prispevok co som tu od teba cital. Nemam nic proti tvojim prispevkom su fakt dobre, ale toto co si napisal bola fakt blbost.

no hosi klidek, Philly, Tebe by sa tiez nepacilo, ak by niekto v v topicu Philky kydal na Tvoj tim v zmysle, su to obacajni lacni zakernaci a pod., tak to pls respektuj a bude tolerantny aj k inym timom.. :frajer2: nazor ci je vsetko v NHL koser som uz vyjadril v topicu Flyers

:backtotopic:

Fortune, tak sme Vam dnesnou prehrou helfli.. :thumbsdown: nebudes sa na mna hnevat, ak dnes budem najväcsim fandom Leafs, vsak nie..?..vdaka :moj: inak, coby dub, 2 vzajomne suboje..suboje sezony, suboje o vsetko..
nebudem sa hnevat cepi neboj :D ale budem verit ze dneska opada listie z javorov :lol2:
zasa to pohnojili :thumbsdown:
Fortune píše:zasa to pohnojili :thumbsdown:
Ale no tak, nedá se pořád vyhrávat. Do tohoto zápasu jste drtili jednoho soupeře za druhým, no a teď hold přišla prohra to se nedá nic dělat.
dalsia prehra, pomaly ale isto rozpustame lad :D
No comment, co ste dnes "dokazali". S takymto pristupom si fakt PO nezasluzite...a to som vam fandil :thumbsdown:
Buffalo ma stale neprestava milo prekvapovat, dufam, ze minimalne stopnu na ceste do PO Phillu a urobia priestor pre Caps, ak by tam samotni mali ist, tak nech vytlacia aj Carolinu alebo Boston....
ehm, prislo mi dost zvlastne, ze Buffalo sa tak vytesovalo po triumfe v pp..samozrejme, ak by v nom pukli papa, ale i tak, skôr môzu lutovat to, ze darovali Bruins 1 bod..hehe, milujem tie teoreticke nadeje :roll: tak ake su..?..z 3 zostavajucich subojv musi BUF bez podmienecne vyhrat, zatial co Bruins staci zo zvysnych 3 subojoch 1 bodik..aale BUF riesi zostavajuce 3Z na lade superov a nie hockaych..Montreal, Toronto a v zaverecnom suboji na lade Bostonu uz hracom Sabres nepôjde o nic..odchody Briera + Gagneho urobili svoje, ale uprimne, ocakaval som väcsi prepadak...
Philla nema kader na PO, PTS, NEMA, zmierte sa s tym vsetci. Buffalo uz v PO asi nebude, nepriak dnesnej vyhre. Nejako mi to matematicky nevychadza. Ale Phillu jednoznacne musia vysmarit. Ci uz Sabres alebo Caps alebo kto.
Numminen po operacii srdca opat na lade :taptap:
:arrow: http://www.hokej.sk/clanok54098.htm
je super ze sa Teppo dokazal vratit, dufam ze odohra buducu sezonu :)

no tak sme sa rozlucili so sezonou, stylovo to poriesil Vanek s dalsim svojim hattrickom :D

skoda kolisavych vykonov, ale mohlo to byt aj horsie...
Tak napokon nie som smutny, ani sklamany, chcem este vidiet tie silacke reci v teme Flyers. Nevyslo to, ale mne vysiel predpoklad. Sabres sa nepolozili a boli na hrane PO.
mali sme to vo vlastnych rukach co uz aj o rok je sezona :)

a silacke reci nech si necha isty nemenovany philadelpsky scud pre svoju temu :D
Svojho času jeden z najtalentovanejších ruských hráčov Maxim Afinogenov s najväčšou pravdepodobnosťou opustí tím Buffala Sabres. 28 ročný útočník zaznamenal v tejto sezóne dramatický pokles produktivity. V 56 zápasoch si na konto pripísal iba 10 gólov, 18 asistencií a 16 mínusových bodov (pre porovnanie, v predchádzajúcej sezóne to bolo taktiež v 56 zápasoch 23 gólov, 38 asistencií a 19 plusových bodov)

GM Sabres Darcy Regier tieto informácie potvrdil: „Je to skutočne skvelý chlap. Musím o ňom povedať len to najlepšie, ale on je teraz hráčom, ktorý je pripravený na výmenu.“

Afinogenov sa stane po nasledujúcej sezóne voľným hráčom. V nej si ešte zarobí 3,5 milióna dolárov, no koľko to bude potom, ešte nikto netuší. To si bude musieť vybojovať na ľade. Jeho drastický pokles produktivity si tréner Lindy Ruff vysvetľuje takto : „Nie je to nedostatkom úsilia. Ak sa veci niekedy nehýbali správnym smerom, skúšal to tvrdšie a zložitejšie. Pre neho by však bolo ľahšie, ak by to skúšal jednoduchšie. Čím viac sa skúšal uhrať protihráčov, tým viac nás to stálo v niektorých situáciách. Ak sa darí celému tímu, tieto chyby veľa neznamenajú. No ak sa nedarí, tak ich to potom zvýrazňuje.“ (hokejportal)
Tak tato sprava Afinogenova61 nepotesi, ze Afinogenov opusti Buffalo.
Tak dokázal byhc si ho představit v Tampě na křídle vedle dvojčky Vinnyho s Martym.
Zajímavá zpráva, já si však myslím, že to jsou jen klsické spekulace a v takovém případě se výměna uskuteční tak jednou z deseti. Třeba to však bude ten desátý případ. :eek2:
Buffalo podpisalo Paula Gustada na dalsie 4 roky, za 9,2 miliona dolarov
Fortune píše:Buffalo podpisalo Paula Gustada na dalsie 4 roky, za 9,2 miliona dolarov
a pocas leta by radi uzavreli dlhodobejsi kontrakt s brankarom Millerom (27), ktory bude UFA po skonecni sezony 08/09
Fortune píše:Buffalo podpisalo Paula Gustada na dalsie 4 roky, za 9,2 miliona dolarov
Co je celkově rozumný podpis, kvalita za rozumné peníze !!!!
No v dnešní době se divím, že Gaustad podepsal za tak malé prachy, skoro bych řekl až zázrak! Buffalo doplatilo na loňský výprodej a letos jako by se nepoučili a zatím nikoho nepřivedli a jsou zatím poměrně pasivní. Afinogenov už měl být vyměněný atd To tam vedení opravdu chrápe ???
1297 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES