ProÄŤpak si myslĂš, Ĺľe Gagne je ideálnĂ kapitán?montreal píše:Máš pravdu baffy,Brin Boucher proĹľĂvá divnou karieru.Pamatuji se ještÄ› za Clarka,jak z nÄ›ho byli unešenĂ a pĹ™edvĂdala se mu skvÄ›lá brankářská budoucnost.Pak šel malinko dolĹŻ vĂ˝konnostnÄ› a okamĹľitÄ› ho vymÄ›nili.Nikde se pak jedniÄŤkou na stálo nestal.Podle mÄ› s nĂm nemÄ›li nikde dostateÄŤnou trpÄ›livost.A pochybuju,Ĺľe mĹŻĹľe z farmy odstavit Birona ÄŤi Nittyho.To je sci-fi.OsobnÄ› bych ho vidÄ›l radši nÄ›kde,kde by mÄ›l reálnÄ› šanci chytat.NevĂm,ale domnĂvám se.Ĺľe farma mu nemĹŻĹľe prospÄ›t.Jinak Simon GagnÄ› je ideálnĂ kapitán,tady nenĂ nad všĂm váhat!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Moc ne,spĂš to vidĂm nÄ›jak takto(stejnÄ› jako Philly)mt-svk píše:Upshall - Briere - Gagne
Hartnell - Carter - Lupul
Knuble - Umberger - Kapanen
RuĹľiÄŤka - Pokorny - Eager
Picard, Timmonen
Smith, Coburn
Hatcher, Kukkonen
Biron
je takáto zostava možná?
Biron (Nitty)
Timonen - Smith
Hatcher - Picard
Gauthier - Jones
Gagne - Briere - Knuble
Hartnell - Carter - Upshall
Lupul - Richards - Kapanen
Eager - Umberger - RĹŻĹľiÄŤka (Potulny)
úte 07. srp 2007 13:29
Jsem Baffy rád, že se jako skalnà fandové Philly shodneme......
!!!! Jinak já se domnĂvám, Ĺľe Kukkonen bude hrát a o mĂsto 6. beka si to rozdá trojice Coburn, Picard a Jones.......... !!!! Já doufám, Ĺľe hrát bude Picy.................
!!!!
Mt - Ty jsi se rozhodla Potulnyho přejmenovat na Pokornyho, jak zde, tak i na nhlpro - asi je pro Tebe z minulosti hodně důležité.........
!!!!
Mt - Ty jsi se rozhodla Potulnyho přejmenovat na Pokornyho, jak zde, tak i na nhlpro - asi je pro Tebe z minulosti hodně důležité.........
Podle mÄ› by taky mÄ›l hrát Picard, jelikoĹľ ten z tÄ›ch třà má podle mÄ› nejvÄ›tšà kvalityPHILLY FOREVER píše:Jinak já se domnĂvám, Ĺľe Kukkonen bude hrát a o mĂsto 6. beka si to rozdá trojice Coburn, Picard a Jones.......... !!!! Já doufám, Ĺľe hrát bude Picy.................!!!!
ChybiÄŤka sa vlĂşdilaPHILLY FOREVER píše:Jsem Baffy rád, Ĺľe se jako skalnĂ fandovĂ© Philly shodneme......![]()
!!!! Jinak já se domnĂvám, Ĺľe Kukkonen bude hrát a o mĂsto 6. beka si to rozdá trojice Coburn, Picard a Jones.......... !!!! Já doufám, Ĺľe hrát bude Picy.................
!!!!
Mt - Ty jsi se rozhodla Potulnyho přejmenovat na Pokornyho, jak zde, tak i na nhlpro - asi je pro Tebe z minulosti hodně důležité.........![]()
!!!!
Upshall vobec nie, ved dokopy nic nedokazal, okrem toho je mozne, ze tim opusti. Hartnell bude musiet hrat aspon 30 rokov, aby si zasluzil tie prachy, ktore dostal v tejto zmluve! Ani jeden sa na inak priemerneho Knubleho nechyta, Knuble hoci uz s Gagnem mozu byt postrachom a o oboch sa vie, ze sami od sebe nic mimoriadne nedokazu, za pilu musia tahat obaja, potom ocakavajte vysledky. priaznive vysledky.
pon 13. srp 2007 10:15
NevĂm Chorche kde jsi vzal, Ĺľe by mÄ›l Upshall odejĂt, Hartnella laskavÄ› hodnoĹĄ aĹľ po sezĂłnÄ›, protoĹľe se klidnÄ› mĹŻĹľe ukázat, Ĺľe dostává ještÄ› málo, potenciál na to má a hlavnÄ› jsi mne pobavil s tĂm, Ĺľe Gagne je bez Knubla nic, to je docela dobrĂ˝ "joke".............
!!!! Loni byl Simon nula bez Forsbyho a jelikoĹľ on prostÄ› potĹ™ebuje na centra nejakou takovou hraÄŤiÄŤku, která dokáže pĹ™ihrát, tak dostal Brierea a já se domnĂvám, Ĺľe on svoji Ăşlohu pĹ™ihrávaÄŤe jak v 5/5 tak v PP zvládne................
!!!!
Vsetci v Phille, mozno s vynimkou Briera, su zavisli na spoluhracoch. Gagne je sam o sebe obycajny supak, akych je v NHL plno, Knuble by bez partaka hral sotva v 4. utoku! Pozeral som Upshallove stats, nic extra. A Hartnellovi treskli tazku zmluvu po JEDINEJ trochu lepsej sezone, mi nevravte, ze Holmgern nie je blazon.
fuuu - no neviem co som to dnes vsetko popil ale asi uz nebudem 
chorcheho nazory sa mi dnes zdaju byt takmer az rozumne
hatcher s jeho 3,5 mil platom je pre flyers asi naozaj viac pritazou ako prinosom. timonen a smith prinasaju do obrany dostatok skusenosti a hatcher je na novu nhl prilis slaby a pomaly korculiar. namiesto neho by som v zostave flyers ovela radsej videl mladych coburna a picarda
chorcheho nazory sa mi dnes zdaju byt takmer az rozumne
hatcher s jeho 3,5 mil platom je pre flyers asi naozaj viac pritazou ako prinosom. timonen a smith prinasaju do obrany dostatok skusenosti a hatcher je na novu nhl prilis slaby a pomaly korculiar. namiesto neho by som v zostave flyers ovela radsej videl mladych coburna a picarda
PopravdÄ› Ĺ™eÄŤeno,ono by to moĹľná šlo takto srovnávat,ale to nÄ›kdy pĹ™ed vĂ˝lukou,to ještÄ› Hatch patĹ™il opravdu mezi platnĂ© beky.BohuĹľel s pĹ™Ăchodem k LetcĹŻm jeho forma nÄ›jak uvadá a to tak Ĺľe citelnÄ›.Loni to byla totálnĂ blamáž a bylo utrpenĂm se na nÄ›j dĂvat.Ke konci sezĂłny,kdy uĹľ v podstatÄ› o nic nešlo se jeho hra mĂrnÄ› zlepšila,ale Ĺľe by se dokázal znovu vyšvihnout mezi elitu,o tom fakt dost pochybuji a nevěřĂm tomuMartinFC píše:PHILLY FOREVER: nesouhlasĂm s tebou, Hatcher nenĂ to samĂ© jakĂ© Chára, ten má mnohem lepšà bruslenĂ a obratnost. A s tou podporou fanouškĹŻ nevim, dival sem se na nekolik zápasĹŻ Flyers a dost ÄŤasto na nÄ›j buÄŤeli
Mne sa viac lúbil v obrane Mike Rathje,tiež neni najmenšà a dokázal mať aj po výluke 24 bodov napriek tomu že ho tiež ako Hatchera odsudzujú,zarába tiež 3,5 miliona a má zmluvu ešte o rok dlhšiu ako Hatcher,ale teraz bol dlhodobo zranený a neviem nič o tom či ešte bude hráť.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé