Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

to montreal:

1. trochu offtopic.... to jméno se kdyžtak čte Wejnys ;)) ... takže Wanici ;)))...

jo a jnk. na všechno cos tu napsal je podle mě jednoduchá odpověď.... úspěch....
To, že ve Phoenixu bylo špatný vedení, vlsatně od dob jeho přestěhování, není nic nového. To také způsobilo celou tuto krizi, kterou teď Phoenix prožívá. Nicméně změny ve vedení už se začali dít. Přišel GM Don Maloney, který poprvé (alespoň dle mého názoru) vede tým po hokejové stránce dobrým směrem a nyní konečně přišla i změna majitele. Tyto kroky měli přijít už dávno, né když teče do bot... nicméně můžeme bejt rádi, že vůbec přišli.

Co jsem slyšel, tak plán jednoho z potencionálních kupců klubu je takový, že chce provést razantní škrty ve vedení.... KONEČNĚ!! Lidi nebudou ve svých funkcích za zásluhy, ale nebudou tak neskutečně přeplacení.... Jak je vůbec možné, že má klub z tak nízkými ziski 4. nejvyšší celkový náklad na platy funkcionářů?? Bez razantní změny to nepůjde.... První krok by měl být odchod Gretzkyho.....

Pokud se k tomu přidá onen úspěch na ledě, přibudou i fanoušci a pokud úspěch bude dlouhodobějšího rázu, stane se Phoenix ziskovou organizací.... a pokud tyto úspěchy budou vést k vytvoření dostatečné fanouškovské základny, tak díky velikosti tohoto sportovního trhu tu za pár let můžeme mít jeden z hlavních (S trochou nadsázky samozřejmě, nejspíš tak průměrnej) prosperujících trhů NHL....

Je tam hodně "kdyby", ale právě pro tohle vlastně NHL na jih ameriky expandovala a pokud se ty kdyby stanou skutečností, můžeme tvrdit že i do Arizony úspěšně.....

Pokud ne, pak je samozřejmě nutné tým přestěhovat... ale to až jako úplně to poslední možné řešení....

trpělivost.......
Já souhlasím s názorem, že tohle je špatné rozhodnutí. Phoenix je výrazně prodělávající klub a případný přesun by mu určitě pomohl. Sice tu Wanic mluví něco o trpělivosti, ale těch ztracených peněz je až příliš mnoho a než se něco změní, budou na tom Yots ještě hůř. Navíc, kdo bude mít zájem koupit tým, který pravidelně prodělává a na vzestup to příliš nevypadá?
:) Wanici/je to tak správně? :wink: /cesta snižování nákladů na mzdy zaměstnanců je jistě správná.Jen tak dál!!Tím se určitě dá část dluhů umořit!!!
Mám spíš na mysli mzdy vrcholových manažerů a jejich asistentů,niko-li toho chudáka co pere za pár šupů hráčům propocené dresy hračům ,nosí jim tašky a hokejky,popřípadě plat uklizečky,kteří v našich českých poměrech obvykle snižování nákladů odnesou! :D
To je tedy rozhodně cesta jak část nákladů ušetřit,ale hlavní prioritou musí být podle mě prodej sezoních pernamentek a zaplnění haly pokud možno, až po její okraj!!!Jedině tak lze přilákat zájem televize a především movitých sponzorů!!!S tím se samozřejmě pojí i zájem o hokej v oblasti a jeho silnější podpora!!
To se kupodivu dosud nedařilo a to má Coyotes mimořádný reklamní tahák v podobě angažmá trenéra Wayne Gretzkyho!!!Samo osobě toto jméno by mělo do haly přilákat daleko větší počet diváků, než chodilo dosud.Gretzky je přece pojem,jako malý kluk jsem ho hltal a to hrál za konkurenční Edmonton Oilers!!!!!!!!! :taptap: :taptap: :taptap:
Jeho přijmy by se podle mne na reklamě měly bohatě vrátit!!
Jasně výsledky a přededená hra jsou pro divácký zájem důležité,ale po této stránce udělali kojoti za Grétzkého éry velký výkonnostní skok vpřed!!!!!Už to není mužstvo kam se jezdilo pro povinné body - rozhodně se s nimi musí počítat a blíží se doba,kdy se zase probojují do PO!! :yes:
A ...úspěch....!!!!!!!! Wanici
To je abstraktní slovo.Co je to úspěch??Čeká na něj 30 klubů a všichni chtějí nějaký úspěch!!!!!!Pokud možno ten největší zisk SC!!!!
O tom bych ti mohl vyprávět!Já s Canadiens už na něj čekám od roku 1993 a pořád se ho nemůžu dočkat!!!
Osobně Coyotes jsou mi docela sympatičí ještě z doby Winnipeg Jets,kdy za klub hráli hvězdy jako žvýkající,bez přílby hrající,,bombarďák" Bobby Hull, švédi Anders Hedberg, Ulf Nilsson, a nebo útočník Dale Hawerchuk.Pamatuji si je ještě z černobílé TV,kdy hráli proti Sovětům a ČSSR tušim na turnaji Izvestija a měli jsme tak my čechoslováci možnost klub z Kanady vidět tak říkajíc na vlastní oči .Naši tušim vyhráli,ale vidět klub z WHA v akci bylo tehdy opravdu něco,zvláště ten Bobby Hull to bylo něco uchvacující!!!!!!Další rok přijel tušim Quebeck Nordiques ,kde si už pamatuju jenom jedno jméno Tardif .Peter Šťastný v té době tam tušim ještě nehrál.

Nezbývá mi než vám popřát,aby to s novým vedením šlapalo a snad se někdy potkáme ve finále!!! :wink:
To MartinFC:
Podle plánu, by na tom měli bejt v příští sezóně líp, samozřejmě plány jsou jedna věc, realizace je druhá věc.... mno ale divil by ses, ale zájemců je dost ;))) .... už se nabídli 4 lidi, jež by klub koupili i za předpokladu, že by zůstal v Arizoně... takže v tomhle zatím problém není.....

To montreal:
jj, je to správně ;)) ....

Nezbývá mi než s tebou souhlasit, to co říkáš je hlavně zapotřebí a já věřim, že s případnym úspěchem tohodle cíle postupem času docílíme..... Nicméně nebyl bych si tak jistej, jestli výkonostní vzrůst Kojotů je zapříčiněn Gretzkym... nýbrž spíš Donem Maloneym, který konečně začal dělat věci správným směrem. Tým měl potenciál už letos prokousat se do play off.... neúspěšně.... a Phoenix teď bohužel není v situaci, kdyby si mohl plat Gretzkyho dovolit a to i kdyby to byl dobrý trenér, o čemž by se dalo hodně pochybovat, protože podle mě ten tým už letos měl na víc....
No, konečně to vypuklo, po dlouhé době něco k hokejové stránce.... :good:

Petr Průcha
Podepsání Petra Průchy je první dobrý krok k úspěšné sezóně :clap: Dva roky jsou dobrá doba.... plat se dle mého bude pohybovat okolo 1,2 milionu...... Razantně víc si nezaslouží, tak jen doufám, že nebude přeplacenej.....

Steven Reinprecht za Stefana Meyera

Veterán odchází... co se dá dělat, dobrých a nadějných centrů má Phoenix mnoho a tohle bylo logické vyústění... Získání nadějného mladíčka Stefana Meyera je další plus, neboť jnk. by odešel příští týden bez náhrady.... :clap:

Don Maloney to napsal výstižně:
Steven was a professional individual throughout his time in Phoenix and we wish to thank him for his service to our organization
However, as a pending unrestricted free agent, we did not intend to re-sign him, and we are excited to add a young prospect in Stefan Meyer to our organization.
Celkově dneska dobrý den... další milník bude Scotie Upshall....
:) vsetko "zle" je na nieco dobre a pod tou akousi nechcenou tarchou z okolia, bude chciet snad nove vedenie kojotov co to s timom konecne poriesit...inak co sledujem prirodopisne dokumenty tak kojoti su niekedy riadne vychcani :D tak hadam sa tak coskoro stane aj v tom hokejovom prostedi :wink:
Wanic píše:další milník bude Scotie Upshall....
tu nie je co riesit..toto je hracik buducnosti a ak dôjde k podpisu toto je buducnost Coyotes..doteraz nechapem, ze sa ho Philka tak lacno zbavila..pre Coyotes priorita Numero Uno :yes:
No tak draft máme za náma a s ním i tři trejdy..... Draft nedokážu hodnotit, protože ani jednoho z hráčů jež si Phoenix vybral neznám..... Ale určitě výhrou je trejd s Calgary

Jim Vandermeer za Prusta
Skvělý trejd, když jsme za nic získali alespoň průměrného obránce. Není to sice takové jméno, jaké všichni do obrany čekali, ale kádr skvalitní....

Vzhledem k tomu že jsme získali trejdama další 2 beky a i první volbu draftu jsme vypotřebovali na obránce je dosti pravděpodobné, že další bek už nepřijde... což je pro mě trochu zklamání, ale co se dá dělat..... Nepodepsaných obránců teď máme dost... Kalinin, Yandle, Klee... pokud alespoň s dvoumi z této trojice podepíšeme... ani bez velké posili by obrana nemusela vypadat tak špatně......
vandermeer je priemerny obranca, trochu preplateny (2.3m). Ale zas vie sa bit a hrajuci bitkar sa vzdy zide. era cistych bitkarov sa (aspon docasne) skoncila. vandermeer hra energicky s nasadenim, je to skor bojovnik ako talentovany hrac. pikoskou je ze vandermeer odohral aj niekolko zapasov ako utocnik, ked sme mali zranenia a potrebovali sme tvrdy forceking v superovej tretine.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
No ještě k Vandermeerovi... bere sice velký plat... ale vzhledem k tomu, že naše hlavní obraná dvojce bere celkově 3,2 mega (Sauer a Michálek) a ať už to bude David Hale, Dmitri Kalinin, Ken Klee nebo Keith Yandle kdo doplní ty dvě zbylé místa v základní sestavě, tak jejich společný plat nepřesáhne ani ty 3 mega... a jestli už tak né výrazně... takže 6 milionů za 4 beky neni špatný... nebýt gigantického platu Jovanovskiho mohli bysme si dovolit klidně ještě jednoho obránce těch nejvyšších kvalit, takhle utratíme celkově cca 15 mega za obranu, což je stále velice dobrý...

To cepi: :cool: a pak že v Glendale nejsou fanoušci ;)))

Upshall ready for return to Coyotes

celý článek najdete zde:
http://www.azcentral.com/members/Blog/JimGintonio/56597

Jak napsal cepi: "pre Coyotes priorita Numero Uno :yes:"
A to včera oznámil i Don Maloney, takže doufejme že se mu Scotieho povede podepsat. Ale Upshallova slova nezněla (alespoň pro mě teda) moc pozitivně.... vyjma klasické věty For us, we love where we are ... We want to make it work kterou už jsem slyšel hodněkrát, se docela bojim, aby nakonec ve Phoenixu opravdu zůstal.... příkladem budiž tahle věta, když ani přesně nechápu její úplnej význam.......
"There's some good names out there ... and teams are going to look to gain advantages if they can spend money and bring in big-name players," he said. "It's only going to help them."
Co jsem já ale usoudil... tak to nejspíš znamená, že kdyby mu někdo z jiných týmu nabídl smlouvu, nedělalo by mu problém jí podepsat .... a jestli za něj někdo nabídne přemrštěnou částku, bojim se aby měl Maloney zájem jí vyrovnat.....
Phoenix nabídl kvalifikační smlouvy následujícím RFA:
Útočníci:
Nigel Dawes, Enver Lisin, Stefan Meyer, Alexander Nikulin, Dave Spina, Scottie Upshall, Daniel Winnik

Obránci:
Shaun Hushka, Sami Lepisto, Sean Sullivan, Keith Yandle

Golmani:
Josh Tordjman

NENABÍDL:
Alex Bourret, Joakim Lindstrom, Garth Murray

- Tohle je pro mě veliké překvapení, že nabídl Dawesovi a né Lindstromovi.... Je to asi tim, že Dawes by mohl mít dvoucestnou smlouvu, ale to už teď ví jenom Maloney... Ať už je to jakkoliv, Joakim si dneska zkusí trh volných hráčů....

zdroj:
http://coyotes.nhl.com/team/app/?servic ... eid=432288
Prvního července tedy máme za sebou a Phoenix udělal několik zajímavých přestupů:

S týmem podepsal na dva roky Vern Fiddler (z Nashvillu)
Podpis nepodpis... je pravda, že místa pod platovým stropem máme skutečně dost, takže nás jeden hráč do 4. řady za 1,1 milionu nevytrhne, ale nevim jestli to byl zrovna vrcholnej trejd léta... Don Maloney uvedl, že Fiddler přišel hlavně díky jeho schopnosti vyhrávat bully (kterou měl tušim na cca 54 %) a tak by se do 4. řady a na oslabení mohl hodit

Tým podepsal Jasona LaBarberu (z Vancouveru)
A je vyřešeno. Následující dva roky jsou golmani v Arizoně pojištěný. Jason podepsal dvoucestnou smlouvu (na dva roky), takže není vyloučené, že stráví nějakou část sezóny na farmě

Kdesi jsem se dočetl, že by snad měl do Phoenixu přestoupit i Jan Hrdina, ale žádný ze seriózních webů o Phoenixu tuto informaci nepotvrdil, takže tenhle trejd neberu vážně
JAK VYPADÁ TÝM PHOENIXU PRO PŘÍŠTÍ SEZÓNU?

Golmanská situace:
Ilya Bryzgalov - bude vstupovat do příští sezóny opět jako jasná jednička
Al Montoya a Jason LaBarbera - tihle dva se poperou o roli dvojky v týmu (nutno dodat že podle mě kvalitní dvojky)
Josh Tordjman - zatím nemá podepsanou smlouvu, ale pokud podepíše (nabídka již byla učiněna) tak na něj v žádném případě nesmíme zapomínat. I on potvrdil že chytat umí, takže by mohl vytvořit dobrou konkurenci Montoyovi s LaBarberou, přesto se ale předpokládá, že většinu sezóny stráví na farmě

Hodnocení:
Každpopádně situace v brankovišti nevypadá vůbec zle. To že Bryzgalov letos neměl úplně nejvydařenější sezónu neznamená, že příští musí dopadnout stejně. Nyní má konečně konkurence schopnou dvojku (kde jsou dokonce tři kvalitní golmani), takže by se mohl i víc snažit a mít větší motivaci podávat lepší výkony. Pokud Bryzgalov bude mít úspěšnou sezónu, v brankovišti mít problém nebudem....

Obrané páry:
Zbyněk Michálek a Kurt Sauer - skvěle sehráná obrána dvojice, oba dva beky by chtěl mít jistě v týmu každej, minimálně druhá obraná dvojice je to výtečná, ve Phoenixu asi bude obstáravat roli první...
Ed Jovanovski a ??? - dál už je to však horší. Dokáže Jovanovski stále patřit mezi 4 elitní beky týmu, jež bojuje o play off? a i když ano, kdo bude hrát po jeho boku... v úvahu přichází mladíček Jonas Ahnelov, nebo snad nějaká posila?
Jim Vandermeer a Keith Yandle - Dobrá třetí obraná dvojice. Yandle který dokáže výborně podporovat útok (což se bude hodit hlavně na přesilovky) - a také ještě nepodepsal smlouvu -, Vandermeer naopak obranej bek, dohromady by mohli dát dobrý duo
David Hale Jeho role bude nejspíš jako 7 obránce. Zaskakovat pokud se někdo zraní...
Ostatní: Lepisto, Heskha, Schlemko budou hrát nejspíš na farmě a porvou se s Ahnelovem o volné místo v sestavě

Hodnocení:
Ani obrana nevypá až tak špatně, ale opět jsou tu kdyby. Jovanovski musí hrát kvalitní hokej alespoň jako bek druhé lajny a navíc vedle něj je stále nevyřešené místo. Kdyby přišla posila, nějaký zkušený bek, obrana Phoenixu by byla zkutečně na vysoké úrovni. Posila však ale asi nepřijde a tak nezbývá doufat, než že Jonas Ahnelov bude předvádět dobré výkony.....

Útočné formace:
??? - Mueller (Turris) - Doan - Muller či Turris mají předpoklady na to, aby hráli v první lajně o Doanovi nemluvě, ale kdo bude třetí k nim, přivede Maloney nějakou posilu? nebo to bude někdo z našich mladíků. Nejvíc by se tam asi hodil Mikkel Boedker
Upshall - Lombardi - Průcha - tato lajna již dokázal že spolu hraje skvělej hokej, jako druhá lajna výborná
Dawes - Hanzal - Lisin - Martin Hanzal je určitě kvalitní centr do třetí řady, stejně jako zbytek lajny. ve třetí řadě by také neměli být problémy
Tikhonov (Fedoruk) - Fidler - Winnik - Checking line, nemusim nic dodávat

Hodnocení:
Ani útoky sami o sobě nevypadají špatně ale jsou opět založeny hodně na nejistotě. Největší nejistota srší z první řady. Zbylé lajny už ujdou, ale dokáže Muller nebo Turris být hráč do první řady už tuhle sezónu. Koupí Phoenix ještě nějakou posilu na post křídla do elitní formace? Nebo tam bude hrát Boedker? bude na to mít? nebo tam snad bude někdo jinej.....

Celkové hodnocení:
Phoenix by na ledě zas tak špatný tým mít nemusel. Na to aby bojoval o play off by to být mělo a při troše štěstí i na postup.

Stále však před sebou máme skvělou budoucnost. Několik talentovaných golmanů, elitní obranou dvojici s několika prospektama, jež by v budoucnu měli být hvězdami NHL (Keith Yandle, Erikson, Ahnelov). To samé v útoku. Tvrdost už nám do budoucna jistě chybět nebude, Shane Doan jako zkušený kanonýr, 3 skvělý a perspektivní centry (Turris, Muller, Hanzal) a hodně hráčů, jež by se také hvězdami teprve měli stát a jakože některý už jsou (Lombardi, Upshall, Boedker, Lisin, Porter)... Phoenix bude za pár let patřit ke špičce celé NHL, doufejme, že to bude ještě stále v Arizoně, protože jestli přijde úspěch už v letošní sezóně, to se dozvíme až začátkem dubna (a možná doufejme, že né dřív....) a já doufam, že pokud přijde nový trenér, mohlo by to klapnout.....
Adrian Aucoin podepsal roční smlouvu
Smlouva: Během tohoto roku si vydělá 2,25 milionu dolarů

Konečně to co Maloney sliboval. :clap: Zatím jednoznačně pro Phoenix nejlepší podpis. Aucoin zlepší naší přesilovku a dodá v kabině klid. Dokonce se Maloney kdesi nechal slyšet, že další na řadě je nějaký gólový hráč. Takže třeba se ještě Phoenix nějakého velkého podpisu dočká....
Aucoin, tento obranca síce nepatrí medzi elitu obrancov v NHL, no je nabitý skúsenosťami a Phoenixu sa veľmi hodí. Som rád, že sme ho podpísali, určite to bude opora. Ešte by som vymenil trénera, no to bude už asi ťažšie. Možno dajú Aucoina k Jovanovskemu, ale ja by som ich radšej dal s nejakými mladšími obrancami po boku, nech aj tí od nich naberajú skúsenosti. Skrátka sme kúpili obrancu, ktorý sa nám hodí :clap: :clap:
yzy19 píše:Aucoin, tento obranca síce nepatrí medzi elitu obrancov v NHL, no je nabitý skúsenosťami a Phoenixu sa veľmi hodí. Som rád, že sme ho podpísali, určite to bude opora. Ešte by som vymenil trénera, no to bude už asi ťažšie. Možno dajú Aucoina k Jovanovskemu, ale ja by som ich radšej dal s nejakými mladšími obrancami po boku, nech aj tí od nich naberajú skúsenosti. Skrátka sme kúpili obrancu, ktorý sa nám hodí :clap: :clap:
No pod tohle se můžu podepsat ;)))

btw. Denverpost napsal, že Alex Tangay jedná o podpisu smlouvy s Phoenixem... Nevim jak je tenhle server důvěryhodnej, ale už jenom to, že se o tom mluví, je dobře.....
Wanic, nemáš niečo nové? Chýbajú mi tvoje prognózy :sad2:
Nové snad asi nic.... no ono totiž neni nic moc co prognózovat.... ;))) začala pravá okurková sezóna... kádr už je z 90 % složenej. Jediný co se teď přes následující dva měsíce bude kolem hokejového Phoenixu dít, bude podpis 4 - 5 hráčů, jež obdrželi kvalifikační nabídku a možný příchod křídla do první lajny (btw. třeba Alex Tanguay ;)))

A samozřejmě kromě aukce na koupi Phoenixu, což neni moc šťastná záležitost, stále ještě neni nikde na 100 % daný, že Phoenix v Arizoně vůbec zůstane, i když teď už je to alespoň mnohem a mnohem pravděpodobnější....

Takže jakékkoliv prognózy by teď stejně asi neměli moc smysl ;)))....

A navíc... my školou povinný teď máme prázdniny ;))), venku je sluníčko a i když už mi zápasy Phoenixu docela chybí, tak sem na jednu stranu docela rád, že je nějaká pauza, než se ten kolotoč zase rozběhne.... Bejt zámořskym fanouškem taky neni zrovna žádná slast a docela si vychutnávam večery, kdy vim, že můžu vstávat kdy chci a né ve 4 ráno, protože máme důležitej zápas s Columbusem o 4 body ;)))

Takže jediná moje prognóza je: Že je potřeba pořádně relaxovat :oslava: :arrow: :bitka3: , ať tu dlouhou sezónu vůbec přežijem ve zdraví a ať nám skončí až někdy v květnu ;)))
Aha, nevadí, aj to mi stačí :). Ten Tungay by bol určite prínosom a mám taký dotaz, keďže nie je sezóna, tak sa nie je o čom poriadne baviť a tak by si sa mi nepredstavil? Napr, že prečo fandíš Coyotom a keď si povedal, pre nás školo povinných, tak ty nie si dospelý? :|
No proč fandim Phoenixu jsem psal sem:
:arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6&t=2752

Mno a dospělý... je mi sice čerstvě 18, ale že bych byl dospělý to se říct nedá ;))) ...

spíš jsem zvědavej, jak dlouho mě bude celá NHL bavit.... a jestli se někdy dočkam toho vytouženýho Stanley Cupu.....
Wanic píše:No proč fandim Phoenixu jsem psal sem:
:arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6&t=2752

Mno a dospělý... je mi sice čerstvě 18, ale že bych byl dospělý to se říct nedá ;))) ...

spíš jsem zvědavej, jak dlouho mě bude celá NHL bavit.... a jestli se někdy dočkam toho vytouženýho Stanley Cupu.....
Až teraz som si to prečítal, no chlapec, nielenže fandím Phoenixu, ale sme aj fandili Detroitu, hlavne kvôli Yzermanovi. Máme toho veľa spoločného :clap: :clap:. A ešte tie výsledky na teletexte, my sme si na 110% rovní. Ja som tiež prestal fandiť Detroitu, kvôli tomu, že furt len vyhrávali a už ma to nudilo a hladal som tím, ktorý je slabý, no pozdával sa mi. Phoenix som si vybral, keďže som bol menší aj kvôli logu :D. Ale som rád, že im fandím a taktiež som videl nejaké zápasy, väčšinou so šťastným koncom.
:D No jiná cesta asi k fandění Phoenixu ani nevede ;))) ..... tak doufam, že ti to vydrží dlouho (a vlastně i mě) ;)) Fanoušků Phoenixu je málo.... ;)))
yzy19 píše: Ale som rád, že im fandím a taktiež som videl nejaké zápasy, väčšinou so šťastným koncom.
No tak to máš docela štěstí ;))) ... protože já většinou když jsem koukal, tak to moc dobrý konce nemělo, hlavně prohra s Chicagem 1:7, ta mi zůstala v hlavě asi nejvíc.... To bylo už docela i peklo vydržet ten příděl až do konce....
Wanic píše::D No jiná cesta asi k fandění Phoenixu ani nevede ;))) ..... tak doufam, že ti to vydrží dlouho (a vlastně i mě) ;)) Fanoušků Phoenixu je málo.... ;)))
Jj, viem. Ja som im začal fandiť aj celkom vďaka môjmu bratovi, ktorý fandil v mojom mladšom veku ešte celkom slabému Washingtonu a furt sa mi smial, že musím fandiť tým najlepším, čo furt len vyhrávajú. Tak som ho zobral celkom vážne a k fandeniu Detroitu som pridal aj fandenie Phoenixu a ako Steve Yzerman skončil, tak som sa začal zaujímať viac o Phoenix. Samozrejme, brat si to všimol a od jeho fandenia sa mi dosť posmieval, že fandím zas takému slabému tímu :smile03: Ale to puto, ktoré k ním cítim. Túto sezónu som im chcel prestať fandiť a chcel som znovu začať Detroitu, lebo Detroit postúpil do Play Off, chvíľu to aj tak vyzeralo, že fandím už len Detroitu, ale Phoenix sa nedá jednoducho opustiť. Na ich zápasy, keď som vstal, tak hrali pekne, väčšinou povyhrávali, pozrel som sa na zápasy Detroitu a tam už nehrali ako pri Yzermanovi, ich hokej sa mi teraz vôbec nepáči. Nefandiť Phoenix sa nedá.
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING