Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NASHVILLE PREDATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Now that`s a hit... :shock:
Svatoš sa zranil, dĺžka absencie ešte nie je známa. :hroza:
http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/sva ... 1/diskusia
rinneho hokejka presne tam, kde mala byt :-(
Tak Marek Svatoš umiestnený na Waiver listinu... dúfam, že naši teraz po ňom nesiahnu, nakoniec vysvitlo, že to nebol najlepší počin.

http://www.hokej.sk/nhl/clanok83385-Nas ... istinu.htm
:hehe:
:lol2: Shea.

Obrázek
arek píše: :hehe:
Shea Weber :hehe: Asi mu chybí fyzickej a sociální kontakt :D

Jinak taky se těším na Ellise, ale kdo ví jestli se vůbec dokáže v NHL prosadit, takovej prďola. Předpokládám, že si povede tak jako Toby Enström.
Obrázek
Nadhera :frajer2:
a neschova ten jazyk :hehe:

Přílohy

Necudoval by som sa, keby si ho pri strelbe odhryzol :hehe:

A k teme Preds a PO push :arrow: dufam, ze to vyjde :wave:
brainfck píše:
Shea Weber :hehe: Asi mu chybí fyzickej a sociální kontakt :D

Jinak taky se těším na Ellise, ale kdo ví jestli se vůbec dokáže v NHL prosadit, takovej prďola. Předpokládám, že si povede tak jako Toby Enström.
I branku by to sráželo :lol2:
Hit of the month :D
mt-svk píše:Údajne je pre Nashville cennejśí Suter, neviete o tom niečo? Ak áno, odpoveď prosím do topicu preds.
A pre teba by nebol? Akokoľvek strelene to môže znieť, aj pre mňa je Suter lepším bekom. Nehľadiac na pozíciu kapitána, je to cennejší hráč, bohužiaľ nedocenený.

Ešte by ma zaujímalo, čo konkrétne znamená to "údajne", inými slovami ma zaujíma zdroj. Navonok je totiž priorita jasná, kapitán. Otázkou je cena, to by mohol byť kameň úrazu.
mt-svk píše:Údajne je pre Nashville cennejśí Suter, neviete o tom niečo? Ak áno, odpoveď prosím do topicu preds.
Tak Weber pôjde k DRW :eek2: :yes: Weber je väčší líder, osobnosť pre mužstvo, no Suter je parádny bek, jeho bodový príspevok je skvelý. Na olympiáde to potvrdzoval skvelými výkonmi v obrannej dvojici s Rafalskim. Ak by Wings skutočne dospeli do situácie, že skončí aj Lidas, tak sa nebránim tomu, že Wings prebijú ponuku Nashvillu a Shea skončí v Hockeytowne :thumbsup: Už sa teším, nech už sa niečo deje
Getzo5 píše:
A pre teba by nebol? Akokoľvek strelene to môže znieť, aj pre mňa je Suter lepším bekom. Nehľadiac na pozíciu kapitána, je to cennejší hráč, bohužiaľ nedocenený.

Ešte by ma zaujímalo, čo konkrétne znamená to "údajne", inými slovami ma zaujíma zdroj. Navonok je totiž priorita jasná, kapitán. Otázkou je cena, to by mohol byť kameň úrazu.
tak Suter je urcite vynikajici bek, ale v jakych ohledech je lepsi nez Weber? Pokud je to mysleno tak, ze uz ted je levnejsi, ma smlouvu na rok a prodlouzit s nim by mohlo byt levnejsi pak ano, ale hokejove kvality jsou na strane kapitana predatoru
megaton píše:tak Suter je urcite vynikajici bek, ale v jakych ohledech je lepsi nez Weber? Pokud je to mysleno tak, ze uz ted je levnejsi, ma smlouvu na rok a prodlouzit s nim by mohlo byt levnejsi pak ano, ale hokejove kvality jsou na strane kapitana predatoru
Sila strely a breakout pass sú jediné veci v ktorých Weber Sutera prevyšuje, inak je Suter lepší v podstate vo všetkom. Hokejovom IQ, defenzívnej práci (ktorú i robí a útočenie častejšie prenecháva kolegovi, čo ho stojí body a individuálne trofeje), strele na teč či blokovaní,. To vie každý kto nesleduje len rebríčky, ale občas aj ich zápasy. Spýtaj sa pokojne aj v zámorí. Suter je lepší obranca v pravom zmysle slova. Weber je lepší bek :wink2: Je to možno ironické hľadiac na nominácie na NT, ale je to tak. Cennejší na trhu je (logicky) Weber, cennejší pre tím (logicky IMO) Suter.

Nie vždy je najlepší ten, kto je vo svetle reflektorov, to určite vieš aj sám. To len na vysvetlenie prečo asi sa o tom mt-svk dočítala a prečo som predtým napísal, čo som napísal.

Len tak pre zaujímavosť. Weber je NT nominee tento rok - má 48 bodov a +7, Suter ich má pri výrazne defenzívnejšej pozícii v páre (ako Seabiscuit pri Keithovi pred rokom) 39 (!) a +20 (!) :!: a to nie v ofenzívne ladenom tíme. Kto sa na hru oboch pozrie zblízka, zachytí ten rozdiel. Nie som fanúšik NSH, nesledujem každý zápas, ale videl som ich dosť na to, aby som mohol hodnotiť. Oboch hráčov poznám od juniorov a obom fandím (!), ale keď bližší pohľad, tak bližší pohľad.
OndroNR píše:Tak Weber pôjde k DRW :eek2: :yes: Weber je väčší líder, osobnosť pre mužstvo, no Suter je parádny bek, jeho bodový príspevok je skvelý. Na olympiáde to potvrdzoval skvelými výkonmi v obrannej dvojici s Rafalskim. Ak by Wings skutočne dospeli do situácie, že skončí aj Lidas, tak sa nebránim tomu, že Wings prebijú ponuku Nashvillu a Shea skončí v Hockeytowne :thumbsup: Už sa teším, nech už sa niečo deje
Ešte raz. A snáď naposledy - NASHVILLE DOROVNÁ AKÝKOĽVEK OFFER SHEET NA WEBERA. Ach :hroza:. Neexistuje žiadna možnosť, aby Weber odišiel z Nashvillu. Keďže dosiaľ enbol na arbitráži, tak aj v prípade, že by sa nevedel dohodnúť s Nashvilleom, tak ho Nashville môže poslaŤ na arbitráž a tam akceptovať rozsudok arbitra. Bodka. Prestaňte už s tými mokrými snami o tom, že Weber sa bude sťahovať :hroza:
ThrashersFan píše:
OndroNR píše:
Ešte raz. A snáď naposledy - NASHVILLE DOROVNÁ AKÝKOĽVEK OFFER SHEET NA WEBERA. Ach :hroza:. Neexistuje žiadna možnosť, aby Weber odišiel z Nashvillu. Keďže dosiaľ enbol na arbitráži, tak aj v prípade, že by sa nevedel dohodnúť s Nashvilleom, tak ho Nashville môže poslaŤ na arbitráž a tam akceptovať rozsudok arbitra. Bodka. Prestaňte už s tými mokrými snami o tom, že Weber sa bude sťahovať :hroza:
No dobre teda :oops: :cry: Už nebudem, fňuk :D
Getzo5 píše:
megaton píše:tak Suter je urcite vynikajici bek, ale v jakych ohledech je lepsi nez Weber? Pokud je to mysleno tak, ze uz ted je levnejsi, ma smlouvu na rok a prodlouzit s nim by mohlo byt levnejsi pak ano, ale hokejove kvality jsou na strane kapitana predatoru
Sila strely a breakout pass sú jediné veci v ktorých Weber Sutera prevyšuje, inak je Suter lepší v podstate vo všetkom. Hokejovom IQ, defenzívnej práci (ktorú i robí a útočenie častejšie prenecháva kolegovi, čo ho stojí body a individuálne trofeje), strele na teč či blokovaní,. To vie každý kto nesleduje len rebríčky, ale občas aj ich zápasy. Spýtaj sa pokojne aj v zámorí. Suter je lepší obranca v pravom zmysle slova. Weber je lepší bek :wink2: Je to možno ironické hľadiac na nominácie na NT, ale je to tak. Cennejší na trhu je (logicky) Weber, cennejší pre tím (logicky IMO) Suter.

Nie vždy je najlepší ten, kto je vo svetle reflektorov, to určite vieš aj sám. To len na vysvetlenie prečo asi sa o tom mt-svk dočítala a prečo som predtým napísal, čo som napísal.

Len tak pre zaujímavosť. Weber je NT nominee tento rok - má 48 bodov a +7, Suter ich má pri výrazne defenzívnejšej pozícii v páre (ako Seabiscuit pri Keithovi pred rokom) 39 (!) a +20 (!) :!: a to nie v ofenzívne ladenom tíme. Kto sa na hru oboch pozrie zblízka, zachytí ten rozdiel. Nie som fanúšik NSH, nesledujem každý zápas, ale videl som ich dosť na to, aby som mohol hodnotiť. Oboch hráčov poznám od juniorov a obom fandím (!), ale keď bližší pohľad, tak bližší pohľad.
Takúto odpoveď som čakala, díky Getzo. :yes:
Getzo5 píše:

tvuj pohled na vec. ok. Podle me je lepsi Weber.(Strela, prihravka, tvrdost, predpokladam ze vudci schopnosti atd) Ale oba bych bral a pevne verim ze Suter skonci za rok u nas.
megaton píše:tvuj pohled na vec. ok. Podle me je lepsi Weber.(Strela, prihravka, tvrdost, predpokladam ze vudci schopnosti atd) Ale oba bych bral a pevne verim ze Suter skonci za rok u nas.
To ale nie je len môj pohľad na vec. ;) Tak napr. čo sa strely týka, tam som to rozdelil, takže súhlas i nesúhlas podľa toho, akú myslíš. Tvrdosťou samozrejme Shea vyniká :yes: , prihrávku som napísal, no a vodcovské schopnosti síce je kvalita hokejistu, ale osobnostná, ja som sa o tom bavil čiste technicky.

No a s tým Suterom samozrejme súhlasím, hneď a zaraz by som bral. Hádam o rok. :angel: :cert:
Nashville predstavil nové logá...

Obrázek
Dresy sú na tom omnoho horšie :/

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Getzo5 píše:Obrázek
:scare:
Logo :thumbsup:
Dresy :hmm: :thumbsdown: žlutý pruh přes logo, horizontální náhlé rozdělení barev.. wtf, man :ja_neviem:
519 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO