Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
ned 29. zář 2013 16:25
Podla mna 30 minut pred draftom .kajo píše:kolko cca pred zaciatkom draftu byva urcene poradie?
Order of selection will be randomly determined approximately 30 minutes before the start of the draft.
Este som tomu nevenoval ani minutkudejf píše:Tak se pochlubte, jak dlouho jste si připravovali seznamy. Popvodník podle mě tak dva týdny.
Já si před hodinou vytáhl papír a tužku, zapnul si nhl.com, klikl na statistiky a pak si řekl, že na to seru, že toho je moc.
Takže zase budu cucat z prstu.
Mno já jsem místo tvoření nějakých seznamů spíš vymejšlel fylozofii, kterou se na draftu budu řídit... Tak nějak (i na základě minulých draftů) už vim, čeho chci dosáhnout, takže si nemyslim, že bude zas takovej problém, to vytvořit...
Hráče který beru já (a to hlavně v pozdějších kolech), beztak většinou nikdo nebere, takže snad nebude problém
btw. jakmile teda draftuju třetího golmana... už automaticky nesmim draftovat dalšího... mlčení znamená souhlas
Hráče který beru já (a to hlavně v pozdějších kolech), beztak většinou nikdo nebere, takže snad nebude problém
btw. jakmile teda draftuju třetího golmana... už automaticky nesmim draftovat dalšího... mlčení znamená souhlas
autopick začína?Skorpion » Ned Sep 29, 2013 8:03 pm píše:taham ako prvy!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé