Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Presne presne..Tak to je uz koniec. Hotovo..mozu rozmyslat nad dovolenkami. Jedine koho mi je fakt luto je Oveckin, lebo ten mal taku radost po kazdom strelenom gole a pri tom 3 inkasovanom sa iba zosunul na lad a chytil sa za hlavu. Je vidiet ako tento chlapik miluje vitazstva a ako ho mrzi, ze o5 konci v zakl. casti.
tak to bol za zapas,caps prehrali 2:4, pricom 30 sekund pred koncom bolo skore 2:2 :!: ...neuveritelne... pre mna je to sklamanie (dal som v tipovacke X :cry: ).... darilo sa vsetkym 3 hviezdam- alex 0+2, malkin 0+3, sid 2+0... na neuverenie je najma druha tretina v podani caps- 22 striel na branu :shock: ...take cislo som za tretinu davno nevidel
To znamena, ze Johnson je teraz na farme co? ANi to nie je zly brankar. Akoze naco Caps porobili asi najmasivnejsie trejdy, ked maju byt mimo PO? Vidno, ze im hra chuti a ze sa velmi snazia a budu bojovat este dlho. :thumbsup:
canesman píše:tak to bol za zapas,caps prehrali 2:4, pricom 30 sekund pred koncom bolo skore 2:2 :!: ...neuveritelne...
:shock: neuveritelny bol vlastenec v podani Backstroma, to bolo nieco neskutocne :shock: pripomenulo mi to vlastenec japoncika na Olymp. hrach :doh:

"Crosby nahadzoval puk spoza brany, nejak sa to tam dostalo k volnemu Backstromovi, ktory bol nebraneny pri pravej tycke a nechytatelne skoroval"..ked si ho tam Backy supol, tusim tam na kolena od zufalstva padol Sasa..je mi Vas luto :(

ak XruC toto zbadas, ani nemam ponatia co o tom napises..to je proste neskutocne, takto dodrbat 2 vyborne rozbehnute zapasy..vravi sa, ze individuality rozhoduju o zapase, u Caps to plati 2nasobne, zial v tom opacnom garde :| kliatba Caps pocas 2 dni dokonana :samovrazda:
Vies, to je na hokeji krasne aj smutne, ze sa deju aj taketo veci.

tuto to mate,aj s crosbyho vysmechom na konci... to preklad nepotrebuje.... pre backyho osobna katastrofa...
Hm, tak tomu vravim haluz na vlastne bulvy, take veci se bezne nestavaju! :clap:
Tak najviac to mrzelo Alexa a Cristobala, obaja to predychvali fakt tazko a bolo to aj vidiet, ale mna trapi Niclas, toto ho bude budit zo sna este velmi dlho. K Sidovi sa nevyjadrujem, ja mam nanho svoj nazor uz dlho. Ako som uz napisal..tento rok nam to PO nebolo sudene a aj keby sme spravili cokolvek, ten hore to zariady vzdy tak, aby sa nam nepostastilo. Tieto dva zapasi su toho jasnym dokazom. Najprv zbytocny skrat Brasheara a potom Nyclasa..no musim uznat ze ten tam hore ma fakt zmysel pre humor.
Nesmut, mne je na Caps sympaticke prave to, ze napriek ich ozaj tazkej situacii to nevzdali a priviedli azda najvyraznejsiu posilu zo vsetkych timov! A myslite si, co chcete, Hos je aj tak teraz mimo a Richards mohol pokojne ostat v Tampe. Caps spravili ozaj odvazny a sympaticky krok, nehadzu flintu do zita, budu bojovat do aprila. Aby aj ceski priatelia rozumeli: Do dubna. :)
Na to Huet fakt neměl nárok,Nick to trefil přesně :( .Je to hrůza,už jsem myslel,že to udrží a pak tohle....,no,co se dá dělat,nezávidím mu teď,prakticky pohřbil sezonu.Švédi jsou mí velcí oblíbenci,Tučňáky nemám rád a tak mě jeho zkrat samozřejmě mrzí -škoda :cry: :?Tým má ale potenciál a už příští sezónu pevně věřím,že budou ve hře a připraveni na play-off. :good:
Moj oblubenec je Huet a nie je to len tym, ze chytal za Lugano. Skratka som si ho akosi oblubil. vyborny brankar. Kto by bol povedal, ze takto chyta FRANCUZ!
Tak ale toto bolo do vlastnej brany, to a nerata!
Pekne pekne..pripisali sme si proti Calgary vyhru 3:2 a je vidiet, ze chlapci to chcu dohrat so ctou. Na hokejik som sa tesil, ale zaspal som a tak pozeral iba 3 tr. kde jasne dominoval WSH a zasluhou presilovky sme v zavere strhli vyhru na nasu stranu. Ovvie bol opat na neudrzanie, len co ma mrzi, to jeho posmyknutie sa pred prazdnou branou CGY, bol by z toho hattrick a +1 bod na Malkina o lidra sutaze. Skoda..dost ma to mrzi, ale najdolezitejsia je vyhra.. a tu sme zaknihovali. :clap:
Skvělé!!! Další důležité vítěztví je "doma"!!! Ovechkin opět dovedl svůj tým k triumfu!!!
Tak to by sa mal drzat pri zemi. Nieco ine je aktivita Caps a nieco ine Ovechkinova hyperaktivita! Nech to neprehana, je dobry a prajem mu, ale omnoho viac Malkinovi, ktoreho pribeh je naozaj zaujimavy a bolo na nom vidno, ze CHCE hrat v NHL, v najkvalitnejsej lige sveta....
Tak Washington zatial zvláda velmi dôležitý divízny súboj s Atlantou a po 2. tretine vedú 3:1.
Mňa teší že po faule v zápase s Bostonom sa Cooke konečne zviditelnil aj bodovo, dnes zatial pripravil Laichovi jeho 2. gol v zápase a gol na 3:1 sám strelil. :thumbsup: Let's go COOpitals!
A hned na začiatku 3. tretiny zvyšuje na 4:1, Ovechkin.
XruC píše:ja uz by som chcel strasne vidiet, ako si ten mlady tym poradi s PO
nechcem to zakriknut, ale PO Vam padne :!: aj ked po domacom podla mna bodovom zapase s Bruins riesite 6 zapasovy trip na lade superov, ktori bude z tohto pohladu klucovy..jednym z nich bude aj suboj s Carolinou..s tou este poriesite 1 zapas a to na domacom lade..aj tak si myslim, ze hurikanov date pod seba..ich klucovi borci su mimo hru a to sa v zavere zakl. casri prejavi..Ovi a spol. si postup zasluzi! staci si spomenut na tie 2 neskutocno_nestastne porazky..
Ak si mam vybrat, ci PO pre Caps alebo 70 pre Ovechkina... Ale mne je to jedno. Mojim najoblubenejsim hracom Caps je urcite Huet!
No tak je pravda ze Caps este stale maju nadej na PO, ale to by si museli fakt riadne maknut. Moj nazor je taky, ze Alex 70 tuto sezonu neda, ale str. mu zelam, aby vyhral bodovanie. To by som bol neskutocne stastny.
Nech da radsej tych 70 s tym, ze niekto bude lepsi. Aj v PTS nech sa najde niekto lepsi. Radsej PO pre Caps....
70.gólů nedá, tomu nevěřím!!! Nicméně, někdy v budoucnu se mu to může povést!!!
Pokud se mu letos povede získat Richarda,Arta Rosse,Harta a Lestera, což by bylo neuvěřitelné, zapíše se tak ve svém mladém věku mezi legendy!!!
Neda, ale takych 110 bodov by mohol dat v pohode.
Tak Capitals do play off mozu ist teraz na to maju tym o tom som presvedceny skvely Ovechkin Kolzig Huet Fjodorov Cook ale aj iny hraci su dobry Semin Backstrom vsetcia play off bude to je naprosto pre mna iste takze maju smolu ty co snimi bojuju. :P
Ved mna razne prekvapilo, preco zobali cookera za nic? Pardon, nebola to vymena kus za kus. Nucks nechceli nic? Ano, Caps na to MOZNO maju. Len ci nezohnali tieto vyznamne posily trochu neskoro.
To je dobra otazka ci neprisli neskoro dufam ze to stinu len tak tak aby boli Caps v Play off ja dufam ze tie posili su dost skusene nato aby to stihly.
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING