Presne presne..Tak to je uz koniec. Hotovo..mozu rozmyslat nad dovolenkami. Jedine koho mi je fakt luto je Oveckin, lebo ten mal taku radost po kazdom strelenom gole a pri tom 3 inkasovanom sa iba zosunul na lad a chytil sa za hlavu. Je vidiet ako tento chlapik miluje vitazstva a ako ho mrzi, ze o5 konci v zakl. casti.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
tak to bol za zapas,caps prehrali 2:4, pricom 30 sekund pred koncom bolo skore 2:2
...neuveritelne... pre mna je to sklamanie (dal som v tipovacke X
).... darilo sa vsetkym 3 hviezdam- alex 0+2, malkin 0+3, sid 2+0... na neuverenie je najma druha tretina v podani caps- 22 striel na branu
...take cislo som za tretinu davno nevidel
canesman píše:tak to bol za zapas,caps prehrali 2:4, pricom 30 sekund pred koncom bolo skore 2:2...neuveritelne...
"Crosby nahadzoval puk spoza brany, nejak sa to tam dostalo k volnemu Backstromovi, ktory bol nebraneny pri pravej tycke a nechytatelne skoroval"..ked si ho tam Backy supol, tusim tam na kolena od zufalstva padol Sasa..je mi Vas luto
ak XruC toto zbadas, ani nemam ponatia co o tom napises..to je proste neskutocne, takto dodrbat 2 vyborne rozbehnute zapasy..vravi sa, ze individuality rozhoduju o zapase, u Caps to plati 2nasobne, zial v tom opacnom garde
Tak najviac to mrzelo Alexa a Cristobala, obaja to predychvali fakt tazko a bolo to aj vidiet, ale mna trapi Niclas, toto ho bude budit zo sna este velmi dlho. K Sidovi sa nevyjadrujem, ja mam nanho svoj nazor uz dlho. Ako som uz napisal..tento rok nam to PO nebolo sudene a aj keby sme spravili cokolvek, ten hore to zariady vzdy tak, aby sa nam nepostastilo. Tieto dva zapasi su toho jasnym dokazom. Najprv zbytocny skrat Brasheara a potom Nyclasa..no musim uznat ze ten tam hore ma fakt zmysel pre humor.
Nesmut, mne je na Caps sympaticke prave to, ze napriek ich ozaj tazkej situacii to nevzdali a priviedli azda najvyraznejsiu posilu zo vsetkych timov! A myslite si, co chcete, Hos je aj tak teraz mimo a Richards mohol pokojne ostat v Tampe. Caps spravili ozaj odvazny a sympaticky krok, nehadzu flintu do zita, budu bojovat do aprila. Aby aj ceski priatelia rozumeli: Do dubna.
Na to Huet fakt neměl nárok,Nick to trefil přesně
.Je to hrůza,už jsem myslel,že to udrží a pak tohle....,no,co se dá dělat,nezávidím mu teď,prakticky pohřbil sezonu.Švédi jsou mí velcí oblíbenci,Tučňáky nemám rád a tak mě jeho zkrat samozřejmě mrzí -škoda
:?Tým má ale potenciál a už příští sezónu pevně věřím,že budou ve hře a připraveni na play-off.
Pekne pekne..pripisali sme si proti Calgary vyhru 3:2 a je vidiet, ze chlapci to chcu dohrat so ctou. Na hokejik som sa tesil, ale zaspal som a tak pozeral iba 3 tr. kde jasne dominoval WSH a zasluhou presilovky sme v zavere strhli vyhru na nasu stranu. Ovvie bol opat na neudrzanie, len co ma mrzi, to jeho posmyknutie sa pred prazdnou branou CGY, bol by z toho hattrick a +1 bod na Malkina o lidra sutaze. Skoda..dost ma to mrzi, ale najdolezitejsia je vyhra.. a tu sme zaknihovali.
Tak Washington zatial zvláda velmi dôležitý divízny súboj s Atlantou a po 2. tretine vedú 3:1.
Mňa teší že po faule v zápase s Bostonom sa Cooke konečne zviditelnil aj bodovo, dnes zatial pripravil Laichovi jeho 2. gol v zápase a gol na 3:1 sám strelil.
Let's go COOpitals!
A hned na začiatku 3. tretiny zvyšuje na 4:1, Ovechkin.
Mňa teší že po faule v zápase s Bostonom sa Cooke konečne zviditelnil aj bodovo, dnes zatial pripravil Laichovi jeho 2. gol v zápase a gol na 3:1 sám strelil.
A hned na začiatku 3. tretiny zvyšuje na 4:1, Ovechkin.
nechcem to zakriknut, ale PO Vam padneXruC píše:ja uz by som chcel strasne vidiet, ako si ten mlady tym poradi s PO
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé