Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

takze dnes navrat Ryana Smytha na edmontonsky lad :| . Tak si potom posvietime na jeho statistiky z tohto zapasu :frajer2:

Zatial ma v 8 zapasoch 3+3=6.

Dufam ze bude chytat Theo, aby to schytal :bitka3: . A v minulej sezone sa nam proti Avs na domacom lade nedarilo (3 prehra, 1 vyhra po najazdoch), cize to treba napravit.
No to bude urcite zaujimave, este zaujimavejsie by bolo keby si z tych dvoch timov, ktore zo 17 ponuk v lete vyselektoval ako horucich kandidatov, vybral ten druhy (zdroj Peter Maher z osobneho rozhovoru so Smythom pred par dnami).

Neviem komu budem fandit z hladiska bodov, asi oilersom aj ked sancu maju iba ak bude obrana a brankar colorada zas derave.
tak na toho Smytha si nemusime nijako extra posvietit, lebo nedosiahol ziaden bod. Icetime mal myslim ze cez 21 minut.
Ten uvod bol dost emotivny :cry:
Skoda tejto prehry, strelecky sme boli lepsi ale Budy to vychytal...
Celkom vyrovnaný zápas,ale miestami mali velku prevahu Oilers i Wild.A opet sme prehrali a asi bez Demitru to je fakt tažke,ale predsa len to sa este dá kedze sme hrali vonku v Oilers,ale doma sme neporazitelný zatial.Vysledok EDM 5:4 MIN sn Hemsky rozhodol :cry:
mame vyhru s Minnesotou :clap: . Hrdina zapasu ALES HEMSKY, strelil dva goly a este k tomu rozhodol v samostatnych najazdoch. Inak ten jeho najazd bol vazne skvely, odporucam pozriet si to. Bolo to podobne ako Hossa proti Francuzsku :frajer2: . A konecne sa nam Hemmer strelicky presadil, boli to jeho prve dva goly v sezone. A Smid hed pri prvom zapase zaznamenal 1 asistenciu.
A to co tam Gaborik zahodil v predlzeni :o
Obrázek

Video k zapasu:
..iny Glove Save vytiahol Harding za stavu 3:1 :roll: z hajlajtov vidiet, ze celkovo to musela byt pohladna podivana :thumbsup:

hehe, pri famoznom zakroku Roliho v pp, bolo od komentatora ("opät") pocut "Are You Kidding Me"? :lol:

ak by olejari pukli, strata co i len bodu, by moc bolela..tolko sanci nepremenit, este ze padli tie 2 body, i ked po sn
wow, plny bodovy zisk z Anaheimu som necakal :shock:
Garon 30/32 a chytil oba najazdy :thumbsup:
Hemmer opat gol, hadam uz bude bodovat kazdy zapas :cinka:
skoda, ze sme prisli o bod s Detroitom 25 sekund pred koncom... :(
Zajtra doma s Predators - povinna vyhra.
prehrat doma s Predators, no comment. Skoro ma porazilo ked som to rano uvidel. Ten novacik Ellis im chyta zatial dobre.
posledni v celej NHL....co dodat....tento rok Playoff urcite nebude, co som predpokladal uz pred sezonou, ale vyslovujem to az teraz. Tesi ma jedine to, ze tento tim ma buducnost.
opat trpime zraneniami. Mame zranenych az 4 obrancov

vidim ze o Edmonton nie je ani vseobecny zaujem, kedze sem nik nepise :eek2:
5 bodů na osmé místo ještě není tolik... :wink: chcete vítěznou sérii, vyhrávat doma a nedarovat body soupeřům z divize :wink:
Este sa nehralo vela zapasov a strata na playoff je iba pet bodov. Ale je nevyhnutne zacat vyhravat. Ak by tim v naqjblizsom mesiaci nenaznacil priblizenie sa playoff poziciam jedine co sa da robit je poslat prec Mactavisha a priniest niekoho noveho. MacTavish je uz ako inventar tusim siestu sezonu. Niekedy to ani nemusi byt ani lepsi trener ale iba samotna zmena moze byt impulzom k lepsim vykonom. MacTavish nie je nejak zly trener ale ozaj toto je mozna cesta ako nejak narobit vietor v kabine.

A mimochodom Edmonton si aj na poslednom mieste moze povedat ze ma jednych z najlepsich divakov celej lige.
arek píše:tento rok Playoff urcite nebude
veelmi skoro hadzes flintu do zita.. :beee: co mal napr. povedat taky ThrashersFan z uvodu sezony.. :eek2: takto, s Edmontonom malokto pocita(l) do PO, no ani nam nedavaju velke sance, ale pokial ten bodovy rozdiel nie je 50 bodovy, co riesis..co nevidiet tu mame prestupove boomy, poriesit sa môze vselico..ak uz nebudete zit ani teoreticky paci sa, ale nie teraz..
debil píše:Ale je nevyhnutne zacat vyhravat.
Oni asi aj začnú vyhrávať,ale práve proti tvojmu Calgary,je to súboj o predlženie serie,ked už prehrá ktokolvek,bude to jeho piata prehra v rade,zatial po 2 tretnách je k tomu bližšie Calgary,tak aj ty by si sa mohol zamyslieť nad Cgy a PO.

Ešte nič nie je isté,ale ja by som prial výhru Edmontonu,pretože lepšie bude ked prídu k nám s výhrou ako s 5 prehrami v rade.

Idem teraz dopozerať tretiu tretinu,chcem vidieť ako hrá náš nasledujúci súper,ale aj či mi olejári udržia 2 bodíky v KTL.
47:38 Horcoff scoooooore 1:3!
51:08 Robyn Regehr 2:3 :(
53:37 Horcoff scoooooore 2:4
Jak sa to rozbieha :)
Koniec,Garon 37 striel chytil :thumbsup:
arek píše:vidim ze o Edmonton nie je ani vseobecny zaujem, kedze sem nik nepise :eek2:
No to neni len prípad Edmontonu,v celej našej divízii to je tak,hlavne tú skupinu Coloradčanov zaujíma len Colorado.Ale aspoň niekto je pri tom tíme narozdiel od Atlantiku a Pacifiku kde to je ozaj bieda.
Hemsky rozchodil dost nebezpecny zakrok nasho Robyna.

http://www.youtube.com/watch?v=esZi79o_OyI
Ohlund píše: No to neni len prípad Edmontonu,v celej našej divízii to je tak,hlavne tú skupinu Coloradčanov zaujíma len Colorado.Ale aspoň niekto je pri tom tíme narozdiel od Atlantiku a Pacifiku kde to je ozaj bieda.
To je ale prirodzene, je tu k jednemu timu tak vpriemere jeden clovek a ked su traja tak je to uz brutalne vela. A potom ani clovek nema moc zaujem vypisovat sam pre seba ako do dennicka a idem racej na velke zahranicne forum.
Ohlund píše: No to neni len prípad Edmontonu,v celej našej divízii to je tak,hlavne tú skupinu Coloradčanov zaujíma len Colorado.Ale aspoň niekto je pri tom tíme narozdiel od Atlantiku a Pacifiku kde to je ozaj bieda.
debil píše: To je ale prirodzene, je tu k jednemu timu tak vpriemere jeden clovek a ked su traja tak je to uz brutalne vela. A potom ani clovek nema moc zaujem vypisovat sam pre seba ako do dennicka a idem racej na velke zahranicne forum.
jj Minnesote tu fandí poriadne okrem mna :P iba WildCelt a i ked sa najdu este iný tak tych ani neratam pretoze jedinych koho poznaju su SVK trio tak takych fanusikov uplne neznasam...

Ja by som hlavne chcel íst na Message Boards Minnesoty,kde mam ban a ani neviem zaco :sad2: :cry: mozno preto ze som sa za kazdym prispevkom ospravedlnoval lebo moja angličtina je priemerná a to za malo casu som tam mal dost prispevkov :( a keby nedostanem ban potom by tu ani moja ucast nebola alebo by bola vyrazne obmedzena.Ja chcem dynamicku IP :(
Minnesota1 píše: Ja by som hlavne chcel íst na Message Boards Minnesoty,kde mam ban a ani neviem zaco :sad2: :cry: mozno preto ze som sa za kazdym prispevkom ospravedlnoval lebo moja angličtina je priemerná a to za malo casu som tam mal dost prispevkov :( a keby nedostanem ban potom by tu ani moja ucast nebola alebo by bola vyrazne obmedzena.Ja chcem dynamicku IP :(
To je chyba, nemas sa co ospravedlnovat, nikoho to nezaujima. Skor ta povazovali za takeho slovenskeho bandwagonera, pretoze to co tam robili istu dobu slovenski pisatelia tak to bolo vyslovene trapne. Po slovensky cele nazvy topicov. Nedivim sa ze to chceli ocistit, ale zas ban zato je divne. Napis tam nejakemu moderatorovi alebo adminovi.
debil píše:
Minnesota1 píše: Ja by som hlavne chcel íst na Message Boards Minnesoty,kde mam ban a ani neviem zaco :sad2: :cry: mozno preto ze som sa za kazdym prispevkom ospravedlnoval lebo moja angličtina je priemerná a to za malo casu som tam mal dost prispevkov :( a keby nedostanem ban potom by tu ani moja ucast nebola alebo by bola vyrazne obmedzena.Ja chcem dynamicku IP :(
To je chyba, nemas sa co ospravedlnovat, nikoho to nezaujima. Skor ta povazovali za takeho slovenskeho bandwagonera, pretoze to co tam robili istu dobu slovenski pisatelia tak to bolo vyslovene trapne. Po slovensky cele nazvy topicov. Nedivim sa ze to chceli ocistit, ale zas ban zato je divne. Napis tam nejakemu moderatorovi alebo adminovi.
Uz som skusal vselico mozné aby som sa tam dostal som napisal adminovi toho MB a odpoved mi neprisla a nedovolilo mi ani zalozit novy account(úcet),ale vtedy som ani skusenosti s fórami nemal a ja som to zakazdym prispevkom pisal to ospravedlnenie, ale keby si to dam ako podpis tak by to mohlo byt asi lepsie
:roll: hm, ake jednoduche..ak by cloveku sla anglictina aspon tak ako slovenstina, ver tomu, ze napr. taky HF boards da zabrat..ak..co tam budem pisat, Timmy is NO.1, Let´s Go Bruins..ako clovek co to vycita, ale aby sa zapajal do diskusie !do diskusie, ktora ma od daneho cloveka hlavu aj pätu, paci sa, ale ak nie, je zbytocne to riesit, tobôz lacno spamovat..preto, ak si viacmenej odkazany na slov. ci cze fora, moc na vyber nemas..na takom nhl.cz by si bol stastny za 1 prispevok tyzdenne.. :backtotopic:

olejari su 4 body od PO :cool:
arek píše:vidim ze o Edmonton nie je ani vseobecny zaujem, kedze sem nik nepise :eek2:
Ohlund píše:No to neni len prípad Edmontonu,v celej našej divízii to je tak,hlavne tú skupinu Coloradčanov zaujíma len Colorado.Ale aspoň niekto je pri tom tíme narozdiel od Atlantiku a Pacifiku kde to je ozaj bieda.
myslim ze kazdeho zaujima predovsetkym jeho oblubeny klub a colorado s budajom a svatosom ma asi viac fans ako nejaky edmonton alebo vancouver kde nikdy poriadne slovaci nehrali... keby v colorade neboli slovaci tak by som im zrejme fandil na tomto fore sam (alebo ako jeden z mala :) )
:backtotopic:
oilers zatial hraju podla mojich ocakavani, cize pod hranicou postupu do PO. preplatena posila Penner zatial (tiez podla mojich ocakavani) upadol do obycajneho priemeru, oilers su najhorsi v lige v presilovych hrach (mozno souray to vylepsi ked sa vylize) najpozitivnejsim zjavom je pre mna zatial mlady Cogliano, ten vyzera naozaj slubne pre buducnost olejarov.
vyhra vo Vancouveri :thumbsup:
shutout Garona :thumbsup:
prehra s Wild :thumbsdown:

Inak ten Torresov najazd bol dobry :lol:

4 body od PO
arek píše:vyhra vo Vancouveri :thumbsup:
shutout Garona :thumbsup:
prehra s Wild :thumbsdown:
a dalsie prehra doma :good:
arek píše:vyhra vo Vancouveri :thumbsup:
A teraz výhra doma s Vancouverom :thumbsdown:

Jak to ten Hemský robí? už druhý krát nás porazil :evil: a už raz aj Minnesotu.
Tento zapas bol omnoho atraktivnejsi ako minulý zapas vo Vancouveri kde nepadol ani gol a az v SO sa rozhodlo. Oilers premenili tutovky ked 3 goly zo 4 golov dali z velkej blizkosti a ten dalsi gol bol od kruhov.Gilbert dal z onetimersu,Reasoner tam dotlacil puk,Horcoff dal v presilovke z kruhov a Penner dal dalsi gol Oilers z onetimersu a z blízky.Za tieto goly ani tak nemohol Luongo ale obrancovia ktory nepokrili utocnikov pred brankou,ale goly Canucks boli tak trochu zo stastím a mozu byt happy aspon s jedym bodom.Prvý gol Nucks bol po obrovskej chybe Grebeschkova na modrej a Burrows isiel najazd v oslabení od vlastnej modrej a fantasticky ho premenil.Dalsi gol dali po dobrej praci Keslera,ktorý potom pritukol bekendom Isbisterovi a on z prvej strelil a gol.Dalsi gol Nucks bol opet od modrej ale volako to tam sklepol jeden zo Sedinovcov ale gol platil Edlerovi.A pri Naslundovom gole opet pomohlo stastie ked Markus strelil z onetimersu a pritom bol vo VACSOM uhle.
Najazdy lepsie zahrali Oilers
Morrison zle zahral najazd a snazil sa dat gol pomedzi betony,ale neuspel
Gagner mal smolu ked fantasticky zakrok predviedol Luongo,ktory naciare zastavil puk.
Linden bezproblemou a pohotovo premenil najazd
Sanderson katastrofalne to spravil ked pred Luongom isiel do boku a potom nepremenil
Kesler mohol rozhodnut ale zakoncoval hned ako Linden len tentokrat Garon chytil
Hemsky sa tak trochu pohral s Luongom a tusim mu dal jasle
Naslund mieril napravo ale Garon to pohotovo vyrazackou vyrazil
Stoll tentokrat Luongo vyborne odrazil puk lapackou
Isbister nezakoncoval ihned ako jeho predchodcovia ale skusil oklamat Garona ktory bekendom vyrazil puk.
Horcoff pohotovo strelil dolava a Luongo to asi necakal a ani sa tam nepresunul

Oilers sú proste najazdoví "krali" ked uz vyhrali 5 zapasov po najazdoch a iba raz prehrali a to s Avs
no tak aspon tie najazdy nam idu. Vyhra ma samozrejme tesi, ale stastnejsi by som bol keby vyhrali v riadnom hrace case - mal som totiz podane na Oilers.

5 bodov od playoff
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES