Vanek :popi: a ten trpaslik Hudler
ale proti kacene by si v celkovom bodovom ukazovateli asi nikto nepipol, takze ok
napriek nedostiznemu bodovemu manku sa mi podarilo znizit z 10:5 na 8:6 a uprimne, takyto rezultat by som celkom bral aj po skonceni matchu
velka skoda, ze M+M vybuchli, Miller ok, v zavere kryl ine tutovky, bol vyhlaseny 3 hviezdou, 4/42 v pohode, navyses pripisal vitazstvo, za to Marty proti kriplanders

nastastie, si este obaja pripisu po 1 starte, kedze pocas S+N hraju ich muzstva 2 zapasy v rade, tak snad to este zamotam a vytuzenu remizku by som bral vsetkymi 10timi
lol este vcera vecer bola masina na buly Goc na IR, mrknem rano, presilovkova asistencia, nejake to vyhrate buly, co uz, v bodoch je to uz pase, ale v ostatnych stats ako SOG, FW, HIT, BLK to musim bezpodmienecne udrzat
teraz ale dilema, z FLA mam na supiske az 3 hracov

Kovalev - Goc - Matthias; Kovalev mi tam dnes konecne prihodil GWG, Goc je masina na FW, mal som to naplanovane tak, ze po jeho vylieceni pustim Matthiasa, ten sice neboduje, ale prinos celkom ok - aj dnes +2, 2s, 4hits, 6fw,
u mna je to zauzivane tak, ze z jedneho timu max. 2, ani z Bruins som viac neriesil, tak neviem kua, v ramci zaujimavosti, kto by rad zaostril môze predostriet nejaku tu ponuku, ak uz, rozmyslal by som len o Matthiasovi
imo o Jonesa nema nikto zaujem?
dalsia dilema, tym padom, ze sa mi vratil Goc, mam preplnenu supisku, jedneho hraca musim skôr ci neskôr pustit k vode

bud chvilku pockam, trebars aj do konca tyzdna
(ak to budem mat iste na FW, tak Goc tam este môze chvilu vydrzat) akurat som vcera siahol po Komarovi, nerad by som ho hned pustil, bodovo ziaden zazrak, ale tie hity - 7Z - 27hitov

aj vcera prihodil najviac z timu 4
asi to najskôr vyzera tak, ze sa rozlucim s Masonom, ktory zatial odchytal velku 0 a to, ze mi nabehne do brany na 1-2 zapasy, ziadna vyhra, budem sa spoliehat na osvedcene duo M+M