Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HUNGRY PIRANHAS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Klauni?my sme Hornets :D
michal225 píše:Klauni?my sme Hornets :D
:a_von:
http://www.hokejforum.com/killer-hornet ... ml#p323347" onclick="window.open(this.href);return false;
bude veselo :kajo:

myslím, že rozlosovanie vás muselo pekne rozladiť, toľko favoritov na jednej kope...
kajo píše:bude veselo :kajo:

myslím, že rozlosovanie vás muselo pekne rozladiť, toľko favoritov na jednej kope...
To my neresime... :ciga:
Ja jsem :king:
To musi stacit..
Takýchto mám najradšej. Ešte sa to ani nezačalo a už tu oxidujú nejakí týpkovia a lá majstri sveta. Ešte aby si nebol prekvapený ty hero :fucker:
Hodně štěstí týme. :box:
Podobne. Poďme teda prevýšiť minulú sezónu :wink: .
Sorry mladezi, kdybych otocil dnesni a vcerejsi taktiku, mel jsem asi o 13 bodu vic...
To je v pohode Andy. Moje výkony nie sú hodné ani checking line :D .
Sefe, pozadavek jsem delegoval na Dancheze... Tak snad je vsechno v richtiku... :good:
:D
Starej dobrej Danchez se tomu podíval na zoubek :twisted:
AndyF píše:Sefe, pozadavek jsem delegoval na Dancheze... Tak snad je vsechno v richtiku... :good:
Jasne, vsetko v poriadku. Som rad, ze ked jeden nemoze, druhy mu pomoze :D Musim vam asi castejsie davat ultimata, lebo inak nezaberate naplno :D
Favoriti sa na začiatku vždy pomalšie rozbiehajú :D . Pozrite sa na Kentov :-P .
Ale krôčik po krôčiku sa do toho dostávame. Snáď už to bude len a len dobré :wink: .

Ivan skús nám raz nedať žiadne ultimátum. Uvidíme čo to spraví :D .
ako majitel timu nemozem byt zatial s podpriemernym priebeznym 6. miestom spokojny ani nahodou :dup:
do pondelku nech ste minimalne v prvej trojke, inak mate po stravnych listkoch aj zlavovych kuponoch do vietnamskych second-handov! a ze by ste chceli mat v sprchach teplu vodu, to beriem vzhladom na vase doterajsie vykony ako cistu provokaciu. ale aby ste nepovedali ze som snad na vas zly, tak tu studenu vam zatial este necham... zatial!
radim vam prestat mi okamzite robit hanbu a zacat makat, inak zacnem byt naozaj zly!
nechcel by som byt pod petrikovou papucou...
tak vies jemu sa nedari :jn: tak si zlost vylieva na inych :D
janik píše:tak vies jemu sa nedari :jn: tak si zlost vylieva na inych :D
ale kdeze, nazlosteneho ma este nevideli. (ani by nechceli :petrik: )
zatial som len nespokojny... :dup:
Vyhrážkami sa ešte nikdy nič nevyriešilo. ZAPLAŤ :!: :!: :!: :D

Ale nie. Buď v kľude. Minule sme 1. kolo vôbec nehrali a vidíš čo z toho bolo. Daj nám čas. Sotva to začalo a unáhlene závery robí len človek, ktorý športu absolútne nerozumie. A predpokladám, že to nie je tvoj prípad :wink: .

Pôjdeme hore, netreba sa báť :) .
no vida, aky som ja motivator :D
Znate tu pohadku o Zajicovi a zelve??
Nebo o Zelve a Pirani.
No to je jedno...

(zelva->korytnacka)
Táto konferencia má riadne grády :wave: .

Dnes sme to natipovali celkom solídne a prepadli sme sa o 3 miesta. Ale je vidieť, že sme jeden team. Pohľad na individuálku ma celkom pobavil :D .
Bluesfan píše:Táto konferencia má riadne grády :wave: .

Dnes sme to natipovali celkom solídne a prepadli sme sa o 3 miesta. Ale je vidieť, že sme jeden team. Pohľad na individuálku ma celkom pobavil :D .
Me taky...
Jinak dneska jsme meli naslapnuto celkem dobre, ale ty posledni 2 zapasy do zabily..
O tom to bohužiaľ je :-P .

Paradoxne by som nahral viac ak by Whitney dal v poslednej minúte gól proti STL keďže som dal remízu :D .
petrik píše: :dup: do pondelku nech ste minimalne v prvej trojke...
...radim vam prestat mi okamzite robit hanbu a zacat makat, inak zacnem byt naozaj zly!
:moj:
727 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA