Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Není a ani v žiadnom inom týme.Stále sa rozhoduje, či vôbec bude hrať v tejto sezóne hokej alebo ukončí kariéru.Ja si myslím, že bude ,akurát je otázka v ktorom týme.
milos76 píše:Není a ani v žiadnom inom týme.Stále sa rozhoduje, či vôbec bude hrať v tejto sezóne hokej alebo ukončí kariéru.Ja si myslím, že bude ,akurát je otázka v ktorom týme.
Najradšej by som ho videl v PENS, ale pokiaľ viem tak nehrá v žiadnom tíme, ináč by už dal aspoň asistenciu alebo gól, veď sme už hrali 3-krát proti MAPLE LEAFS v tejto sezóne (aj s prípravnými)
Dnes nám chytal v bránke Dany a poviem vám, je to dobrá dvojka :D a aj vďaka nemu sme vyhrali 2?:1 po trestných strieľaniach
este aby som sa jednou vetou vyjadril k Pens..sledoval som ich zapas s Bruins a ak by nemali v time duo Crosby - Malkin, vela vody podla mna nenamutia..samozrejme, nerad by som to riesil prostr. jedineho videneho zapasu, ale akonahle sa tucniaci usadili v nasom obrannom pasme, hned bolo jasne, kto je na lade..Crosby a Malkin riesili spolocnu lajnu a hned to bolo vidiet, akonahle vsak oddychovali na striedacke, tiez to bolo vidiet..pri predstave, ze by obaja hraci boli napr. vplyvom zranenia out, neviem, neviem...preto ja osobne som rad, ze nas tim je zalozeny viac na kolektive, ako na individualitach :yes:
cepi píše:este aby som sa jednou vetou vyjadril k Pens..sledoval som ich zapas s Bruins a ak by nemali v time duo Crosby - Malkin, vela vody podla mna nenamutia..samozrejme, nerad by som to riesil prostr. jedineho videneho zapasu, ale akonahle sa tucniaci usadili v nasom obrannom pasme, hned bolo jasne, kto je na lade..Crosby a Malkin riesili spolocnu lajnu a hned to bolo vidiet, akonahle vsak oddychovali na striedacke, tiez to bolo vidiet..pri predstave, ze by obaja hraci boli napr. vplyvom zranenia out, neviem, neviem...preto ja osobne som rad, ze nas tim je zalozeny viac na kolektive, ako na individualitach :yes:
A keby nemal Boston Savarda a Cháru a Thomasa nebol by tam kde je
to beriem, ale napr. v zavere minuleho rocnika sme postradali Savarda, Kobasewa, Murraya, fit nebol ani Chara a potiahli sme to do PO aj bez nich..rozhodla sila, resp. vyrovnanost kolektivu..ano, aj Vam vypadol Crosby, Malkin to potiahol genialne, len som chcel poukazat na to, ze bol evidentny rozdiel medzi lajnou, v ktorej figurovali spominani borci a medzi zvyskom..u nas rozdiel medi lajnami prakticky neexistoval..ci Savardova, Sturmova al. Krejciho formacia, slapali bez rozdielu :yes: ale ako spominam, nechcem to zovseobecnovat podla jedineho videneho zapasu :frajer2:
Ok trochu odbočím od zápasu Boston-Pittsb

Ruslan Fedotenko, Hal Gill, Mark Eaton nebodovali ani raz v posledných 7 zápasoch :!: :!: :!:

Asi nastnú nejaké zmeny v kádri ak to bude s fedotenkom pokračovať takto ďalej, chcel by som vidieť v tíme už Janneho Pesonena, ktorého pred začiatkom sezóny zapísali na farmu vo Wilkes-Barre/Scranton Penguins.
Spomeniem Fedotenka a hneď dá víťazný gól. Len tak ďalej :good: .
paráda,škoda toho sutterova gólu,mohla být možná nula
GO PENS GO!!
Tak, zda se, ze konecne se dostavame do tempa. Hra neni zdaleka tak lehka, jak byla ve druhe pulce minule sezony, ale...

Gonchar a Whitney jsou obrovska ztrata a to pak bude vypadat jinak kdyz se vrati. Takze kdyz cepi narazel na to, ze kdyby jsme nemeli Malkina a Crosbyho, tak to nebylo celkem fair, protoze jsme jiz ted bez dvou nejlepsich zadaku. jeste ze se vyborne ukazuje novacek Goligoski. Ale to se v Pittsburghu vedelo, ze tenhle kluk je velky talent...
Jinak proti Caroline se prosadili konecne i jini(Fedotenko a Talbot) a to je dobre, ale nejvetsim plusem jsou zatim nasi golmani, Fleury je nepochybne spicka, dle meho top 3 a Danny ukazal v Bostonu, ze muze byt solidni backup.
Takze Lets go Pens, ted nas ceka tezka serie na hristich souperu!
Teraz som zistil, že máme zraneného Hala Gilla (opäť obranca, my mámem smolu, dúfam, že nebude pauzovať príliš dlho) :(
Vystrelili sme 11-krát na Nabokova :D
A oni 34 -krát

Ai sa nečudujem, že sme prehrali. :!:
Do riti,další posraný zápas! :x
kanter píše:Vystrelili sme 11-krát na nabokova :D
:o sledujem statistiku v pocte streil a ked zbadam takyto ukazovatel :doh: som si myslel, ze bluesmanov s 15 malokto preskoci..tusim Oilers riesili v minulej sezone 13, uz vtedy sme nechapali, ale 11 je uz ozaj brutalitka :lol3:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Copak se asi stalo s tou drtivou útočnou silou obavaných Tučňáků, kde jsou vesmírní hrdinové Cro a Mal, kteří všechny soupeře svojí genialitou zničí :shock: :fucker: ??
další prohra achjo :(
Come on ENGLAND píše:Copak se asi stalo s tou drtivou útočnou silou obavaných Tučňáků, kde jsou vesmírní hrdinové Cro a Mal, kteří všechny soupeře svojí genialitou zničí :shock: :fucker: ??
To neviem :D

Ale bez Sergeja a Ryana to nie je ono.

+ dostáva Ruslan Fedotenko, za vstrelený gól a Dany Sabourin, nechytil iba dve strely, v iných zápasov by to stačilo na výhru, ale my sme sa nevedeli presadiť :( . Uvidíme čo sa bude diať v najbližšom zápase.
Zostava Pittsburgh Penguins na zápas proti Phoenix Coyotes[/b]

Brankári:
Fleury - Sabourin

Obrancovia:
Opik - Scuderi
Eaton - Letang
Sydor - Goligoski

Útočníci:
Dupuis - Crosby - Fedotenko ( :biglol:
Cooke - Malkin - Sýkora
Kennedy - J.Staal - Šatanä
Bissonnette - Zigomanis - Godard

Oproti minulému zápasu sa Fedotenko presunul do prvého útoku, z ktorého vypadol Evgeni Malkin, ktorý by mal hrať centra v druhej formácií. Ďalej. Matt Cooke sa presunul zo 4. do 2. útoku, Jordan Staal by mal hrať centra v tretj formácií
PENS sa musia zaobísť bez stále zranených Sergeja Gončara, Ryana Whitneyho, Hala Gilla. Minulý zápase nehral ani Maxime Talbot a nefiguruje ani v súpiske na tento zápas.

Celé preview uverejním na svojej stránke, ktorú mám v podpise
Prečo ich tak rozdelili??? :x
Freddie92 píše:Prečo ich tak rozdelili??? :x
Asi kvôli dobabranému zápasu proti Sharks
My sme vystrelili v prvej tretine až dve strely :D to je na zamyslenie.
strasne slaby vykon v tomto zapase proti PHX budu sa musiet pozbierat
T.Kopecky píše:strasne slaby vykon v tomto zapase proti PHX budu sa musiet pozbierat
To nebude také ľahké, keďže je Sidney Crosby zranený :(
Sid?!!
Ty vole,ja o tom neviem,lebo menej behám po špr.stránkach :( Tak bez neho síce hrali aj minulú sezonu istý čas tiež pre zranenie,ale teraz majú akúsi slabú,aspoň mne sa zdá...no nič...
go pens go
len takými malými :)
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA