Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Peca? Nikdy! TakĂ˝ch centrov, ktorĂ hrajĂş jemu podobnĂ˝ štĂ˝l máme dvoch, BrulĂ©ho a Fritscheho. Obidvaja sĂş mladĂ hráči, ktorĂ budĂş v tejto sezĂłne oveÄľa lepšà (najmä BrulĂ©) a takĂ˝ Peca by bol iba prĂĹĄaĹľou, keÄŹĹľe by zbytoÄŤne zaberal miesto. Okrem toho, v Columbuse vodcovskĂ© typy sĂş, napr. VĂ˝bornĂ˝, ale aj Foote. SkĂ´r by som privĂtala Daniila Markova, je to vĂ˝bornĂ˝ defenzĂvny obranca, ktorĂ˝ vie aj zaĂştoÄŤiĹĄ.cepi píše:..modrokabatnici oslovili Pecu..preco nie, vodca typu Peca by CBl urcite sekol a Mike by si zahral urcite do sytosti (taka 2 lajna)..aj napriek tomu si myslim, ze od novej sezony bude Peca jazdit za jazdcov..
mt -) samozrejme, ja by som o Pecu taktiez zdaleka neskrtol, len som to bral z hladiska skusenosti, kedze stale mam ten pocit, ze by sa k Vasim mladym, dravym hodil este nejaky ten skuseny borec..ale neriesme to, Pecove kroky povedu aj tak inym smerom..
Markov
no, to je kapanek ine kaficko..uprimne, nebol by som proti ak by nakukol aj do Bostonu
len ti nevyspytatelni rusaci..
Markov
U Markova to podÄľa mĹcepi píše:mt -) samozrejme, ja by som o Pecu taktiez zdaleka neskrtol, len som to bral z hladiska skusenosti, kedze stale mam ten pocit, ze by sa k Vasim mladym, dravym hodil este nejaky ten skuseny borec..ale neriesme to, Pecove kroky povedu aj tak inym smerom..
Markovno, to je kapanek ine kaficko..uprimne, nebol by som proti ak by nakukol aj do Bostonu
len ti nevyspytatelni rusaci..
No a vitame v teame Blue Jackets Mikea Pecu
. Definitivne a po lekarskych testoch (asi iba formalita) aj oficialne.
http://www.tsn.ca/nhl/news_story/?ID=216629&hubname=nhl
http://www.tsn.ca/nhl/news_story/?ID=216629&hubname=nhl
cepi: Tak se vyjádĹ™Ăm k zisku Michaela Pecy, jsem z toho pomÄ›rnÄ› dost nadšenej,
vidÄ›l bych ho do 2. nebo 3. Ăştoku. Velice by se mi lĂbila lajna Chimera-Peca-Fritsche ( byla by to vynikajĂcĂ checking line i kdyĹľ Fritsche i Peca majĂ na to hrát ve druhĂ© formaci.) SvĂ˝mi zkušenostmi Columbusu urÄŤitÄ› pomĹŻĹľe, vĂ˝znamnÄ› bude taky uÄŤit mladĂky.
PS: To jste koukali co, myslĂm Ĺľe cepi psal Ĺľe na 99 procent pude do Rangers a ono nic. Jsem nadšenej, Ĺľe majĂ Jackets takovĂ©ho ĂştoÄŤnĂka. :biglol:
PS: To jste koukali co, myslĂm Ĺľe cepi psal Ĺľe na 99 procent pude do Rangers a ono nic. Jsem nadšenej, Ĺľe majĂ Jackets takovĂ©ho ĂştoÄŤnĂka. :biglol:
stř 22. srp 2007 13:38
Pro mne je to pomÄ›rnÄ› pĹ™ekvapenĂ, je sice pravda, Ĺľe v Col si vĂce zahraje, ale u Rangers mÄ›l reálnou šanci na SC a já osobnÄ› jsem oÄŤekával jeho pĹ™esun tam....... !!!! Ale holt kdyĹľ se Sather k niÄŤemu nemÄ›l..........
!!!! Jinak pro Columbus urÄŤitÄ› posila a domnĂvám se, Ĺľe Mt si nynĂ mne ruÄŤiÄŤky..........
!!!!
ByĹĄ na mieste BrulĂ©ho, poĹľiadam o vĂ˝menu. Je to x-krát lepšà hráč ako Peca. A najmä, má lepšà prehÄľad na Äľade a vie dobre prihraĹĄ (o šikovnosti a pohyblivosti ani nevraviac). Zato, Ĺľe mu nevyšla nováčikovská sezĂłna ho posielajĂş do autu? Som sklamaná. My potrebujeme kvalitnĂ©ho obrancu ako soÄľ a oni kĂşpia Pecu napriek tomu, Ĺľe máme pretlak kvalitnĂ˝ch centrov. Kde bude hraĹĄ takĂ˝ hráč, ako BrulĂ©? Vo štvrtom Ăştoku? Alebo šup na farmu do SyrakĂşz? PreÄŤo radšej nekĂşpili Markova? A Fritsche? Bude hraĹĄ krĂdlo tretieho Ăştoku? ÄŚo potom s NovotnĂ˝m? Ĺ up do štvrtĂ©ho Ăştoku? Za takĂ© peniaze?
no to iste nie...Peca vĹľdy patril k lĂdrom muĹľstva ako v Buffale tak aj NY islanders v Edmontone patril ku kluÄŤovĂ˝m osobam a aj jeho velkou zasluhou sa prebojoval do finale SC tento rok ho sĂce v Toronte trapili zranenie no je uĹľ fit a velmi vyrazne pomoĹľe Columbusu...ale som zvedavĂ aj na vĂ˝kony Bruleho ked ho tak ospevuješ...mt-svk píše:ByĹĄ na mieste BrulĂ©ho, poĹľiadam o vĂ˝menu. Je to x-krát lepšà hráč ako Peca.
mtv:sk: Tentokrát s tebou nemohu souhlasit, Peca tĂ˝mu hodnÄ› pomĹŻĹľe. A myslĂš si, Ĺľe by Brule mÄ›l požádat o vĂ˝mÄ›nu proto, Ĺľe nebude pravdÄ›podobnÄ› dostávat tolik ÄŤasu na ledÄ›? OK, jenĹľe musĂme si pĹ™iznat, Ĺľe Brule se ještÄ› má co uÄŤit a Peca bude pro nÄ›j velkej uÄŤednĂk, Gilbert se potĹ™ebuje uÄŤit od tak zkušenĂ©ho hráče jako je Mike. Jak Ĺ™Ăkám je to velká posila pro Columbus
Vies, hovorit tu o nejakych radovych hracoch, ktori by mali problem presadit sa v inom time, ako CBJ, nema zmysel. Blue Jackets mozno casom predsalen budu silni! Ak mladici vydrzia. Az potom bude zaujem aj zo strany skusenych a kvalitnych UFA prist do Columbusu. Peca chcel mat istotu, ma ju.
Khabi ma pred sebou obranu redsiu, ako sito po zasahu brokovnice, inak je to jeden z najlepsich brankarov v NHl a prakticky on sam konecne na nejaky 19. pokus po sebe porazil Detroit, ked pochytal cez 50 striel, tym sa nejaky LeClaire nemoze chvalit ani z predskolskeho veku, Pascal je obycajny supak, akych v kazdej lige beha kopec!
chorche:
Hmm, no jo tvĂ˝ názory to je fakt tĹ™Ăda, co si vo sobÄ› vĹŻbec myslĂš, mluvĂš jak šestinásobnej vĂtÄ›z Stanley Cupu, dvounásobnej vĂtÄ›z Hart Trophy a ÄŤtyĹ™násobnej vĂtÄ›z Conn Smythe Trophy k tomu . Ty si myslĂš, Ĺľe Chabibulin patřà k nejlepšĂm brankařům? Jo? Tak se podĂvej na obdrĹľenĂ˝ gĂłly kterĂ˝ dostal, na statistiky a bude ti jasnĂ˝, Ĺľe SC v TampÄ› je dávnou minulostĂ. Leclaire je narozdĂl od nÄ›j mnohem lepšà gĂłlman.
A Peca? Pokud si ho v ĹľivotÄ› nÄ›kdy vidÄ›l hrát, tak ti musĂ bejt jasnĂ˝, Ĺľe je to tvrdej, rychlostnĂ a velice nepĹ™ĂjemnĂ˝ centr, kterej dokáže sbĂrat body (vyhrál Selke Trophy, pokud ses to dozvÄ›dÄ›l teprv teÄŹ a pokud vĂš co to vĹŻbec je). A myslĂš si, Ĺľe hráči z Chicaga sou lepšĂ? Hmmm, tak to pak jo, Kevyn Adams je úžasnej ĂştoÄŤnĂk, pro kterĂ˝ho je ĂşspÄ›ch 10 bodĹŻ v sezĂłnÄ›. Lang se sotva dokáže odpĂchnou od brusle. Mohl bych vyjmenovat snad ĂşplnÄ› všechny kromÄ› jedinĂ˝ho hráče Havláta. Jinak všichni hráči co hrajou v Chicagu nestojĂ za nic!
A Peca? Pokud si ho v ĹľivotÄ› nÄ›kdy vidÄ›l hrát, tak ti musĂ bejt jasnĂ˝, Ĺľe je to tvrdej, rychlostnĂ a velice nepĹ™ĂjemnĂ˝ centr, kterej dokáže sbĂrat body (vyhrál Selke Trophy, pokud ses to dozvÄ›dÄ›l teprv teÄŹ a pokud vĂš co to vĹŻbec je). A myslĂš si, Ĺľe hráči z Chicaga sou lepšĂ? Hmmm, tak to pak jo, Kevyn Adams je úžasnej ĂştoÄŤnĂk, pro kterĂ˝ho je ĂşspÄ›ch 10 bodĹŻ v sezĂłnÄ›. Lang se sotva dokáže odpĂchnou od brusle. Mohl bych vyjmenovat snad ĂşplnÄ› všechny kromÄ› jedinĂ˝ho hráče Havláta. Jinak všichni hráči co hrajou v Chicagu nestojĂ za nic!
..nerobim to az tak casto, ale chorcheho sa musim v poslednych 2 prispevkov zastat..resp. ty si to Martin asi zle pochopil...
chorche narazal na mladikov v time CLB, ktori (povedzme si uprimne) by v inych timoch Phila, Rangers a pod. vela vody nenamutili a naopak kvituje, vita nasadenie Pecu, ktory môze spominanym mladikom vela dat..to je aj môj nazor a asi len s vynimkou mt (ta sa v priebehu sezony urcite prida k nam) sa vsetci zhodneme v tom, ze pre CLB je to ozajstna posila, ktora vzbudi v ociach superov urcite väcsi respect ako keby tam Peca nefiguroval..a je to tak, Peca vsadil na istotu, nechcel velmi spekulovat, tak si povedal lepsi vrabec v hrsti (CLB) ako holub na streche (NYR)..Peca ma podla mna 2 lajnu istu..
na margo Khabiho, paci sa, resit ho mĂ´zeme v topicu Chicaga..neviem ci to vyznelo ako porovnavanie Khabi - LeClaire, to by bolo dost nestastne..Khabibulin (34) svoje kvality potvrdzovat "nemusi"..za tak deravou obrabnou toho chudak vela nezmohol, no ak k tomu pridruzime neprijemne dlhotrvajcu zranenie to je odpoved preco..LeClaire (24) ma brankarsky zivot este len pred sebou..ak bude v time stabilnou 1tkou, potom ho budem brat aj ja vaznejsie..
chorche narazal na mladikov v time CLB, ktori (povedzme si uprimne) by v inych timoch Phila, Rangers a pod. vela vody nenamutili a naopak kvituje, vita nasadenie Pecu, ktory môze spominanym mladikom vela dat..to je aj môj nazor a asi len s vynimkou mt (ta sa v priebehu sezony urcite prida k nam) sa vsetci zhodneme v tom, ze pre CLB je to ozajstna posila, ktora vzbudi v ociach superov urcite väcsi respect ako keby tam Peca nefiguroval..a je to tak, Peca vsadil na istotu, nechcel velmi spekulovat, tak si povedal lepsi vrabec v hrsti (CLB) ako holub na streche (NYR)..Peca ma podla mna 2 lajnu istu..
na margo Khabiho, paci sa, resit ho mĂ´zeme v topicu Chicaga..neviem ci to vyznelo ako porovnavanie Khabi - LeClaire, to by bolo dost nestastne..Khabibulin (34) svoje kvality potvrdzovat "nemusi"..za tak deravou obrabnou toho chudak vela nezmohol, no ak k tomu pridruzime neprijemne dlhotrvajcu zranenie to je odpoved preco..LeClaire (24) ma brankarsky zivot este len pred sebou..ak bude v time stabilnou 1tkou, potom ho budem brat aj ja vaznejsie..
Postav za taku po*ratu obranu najlepsieho brankara vsetkych cias a tiez odchyta slabsiu sezonu, KHABI JE PAN HRAC A NIKTO Z CBJ SA S NIM ANI POROVNAVAT NEMOZE! Vsetci dosiahli tak velke ho*no a momentalne je to len banda oplasenych zajacov, Nash sam o sebe nerobi s timom nic, vobec nechapem, preco je LeClaire v NHL, zeby sa niekomu spodobovalo jeho meno so slavnym kridelnikom? Asi len to!
MladĂci Columbusu by v takĂ˝ch tĂmoch ako Philla a NY Rangers ani nedostali šancu. Tam sĂş preferovanĂ veteráni. A vodu by namĂştili Cepi, buÄŹ si istĂ˝cepi píše:..nerobim to az tak casto, ale chorcheho sa musim v poslednych 2 prispevkov zastat..resp. ty si to Martin asi zle pochopil...
Porovnanie Leclaira a Chabibulina nie je možné. Pascal nič nenachytal, pretože sa zranil a Koľa chytal za kým chytal. Na jeho mieste by ani (obrazne povedané) Martin Brodeur toho moc nenachytal.
A ÄŤo sa tĂ˝ka dokazovania kvalĂt, v tom s tebou Cepi nesĂşhlasĂm. Hráč musĂ dokazovaĹĄ svoje kvality stále a nie ĹľiĹĄ z minulosti.
Jaj Martin FC ty si LOL
,toto je miesto kde som koneÄŤne našiel neakĂ˝ch ludĂ ÄŤo sa normálne zaujĂmajĂş o NHL,a chorche ma len neustále udivuje Ĺľe aĹľ kolko vecĂ o tej lige a hráčoch vie.A ty si tu 10 dnĂ a uĹľ zaÄŤneš pĂsaĹĄ
NemyslĂš Ĺľe tak tu pĂšeš skĂ´r ty?A obdrĹľanĂ© goly?ved to neni Detroit s obranou ktorá pustĂ 15-20 striel za zápas,a ešte Chabibulin napriek tomu Ĺľe bol zranenĂ˝ odchytal niekolko vynikajĂşcich zápasov kde išlo na neho okolo 52 striel a dostal 1-2 goly.No ale pri jeho veku by som mu ozaj nedal 6,75 miliona.MartinFC píše:chorche: Hufi Hmm, no jo tvĂ˝ názory to je fakt tĹ™Ăda, co si vo sobÄ› vĹŻbec myslĂš, mluvĂš jak šestinásobnej vĂtÄ›z Stanley Cupu, dvounásobnej vĂtÄ›z Hart Trophy a ÄŤtyĹ™násobnej vĂtÄ›z Conn Smythe Trophy k tomu .
cepi: Máš pravdu a nejvĂc zle jsem pochopil asi tuto vÄ›tu: Leclaire je obyÄŤejnĂ˝ šupák, kterĂ˝ch po lize chodĂ stovky. Tohle mÄ› opravdu nas.alo, proto jsem napsal takovĂ˝ pĹ™ĂspÄ›vÄ›k. To je sice hezkĂ˝, Ĺľe Chabibulin pochytal 50 stĹ™el ale podĂvejte se na celĂ© jeho statistiky, Ĺ™Ăkáte si, Ĺľe hraje za dÄ›ravou obranou, ale podĂvejte se tĹ™eba na Luongovi statistiky, kdyĹľ chytal na FloridÄ›, tam s tou obranou na tom nebyli o moc lepšĂ. OK, Chabibulin se mĹŻĹľe ještÄ› zlepšit ale musĂte pĹ™iznat, Ĺľe prvnĂ roky v Chicagu nebyly nejlepšà A ještÄ› mtv sk: Brule muĹľe hrat i na kĹ™Ădle, kde v minulĂ© sezĂłnÄ› hrával, takĹľe by tak nemÄ›l jĂt na farmu ani kdyby hrál na centru, tak by si myslĂm nešel na farmu.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem