Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

..modrokabatnici oslovili Pecu..preco nie, vodca typu Peca by CBl urcite sekol a Mike by si zahral urcite do sytosti (taka 2 lajna)..aj napriek tomu si myslim, ze od novej sezony bude Peca jazdit za jazdcov..

Montreal: To bych se musel zbláznit kdyby Nashe vyměnili za Haláka :hufi: to bych byl asi na prášky :cry: :D

cepi píše:..modrokabatnici oslovili Pecu..preco nie, vodca typu Peca by CBl urcite sekol a Mike by si zahral urcite do sytosti (taka 2 lajna)..aj napriek tomu si myslim, ze od novej sezony bude Peca jazdit za jazdcov..
Peca? Nikdy! Takých centrov, ktorí hrajú jemu podobný štýl máme dvoch, Brulého a Fritscheho. Obidvaja sú mladí hráči, ktorí budú v tejto sezóne oveľa lepší (najmä Brulé) a taký Peca by bol iba príťažou, keďže by zbytočne zaberal miesto. Okrem toho, v Columbuse vodcovské typy sú, napr. Výborný, ale aj Foote. Skôr by som privítala Daniila Markova, je to výborný defenzívny obranca, ktorý vie aj zaútočiť.

MartinFC píše:Montreal: To bych se musel zbláznit kdyby Nashe vymÄ›nili za Haláka :hufi: to bych byl asi na prášky :cry: :D
Halák za Leclaira, určite nie za Nasha 8) .

mt -) samozrejme, ja by som o Pecu taktiez zdaleka neskrtol, len som to bral z hladiska skusenosti, kedze stale mam ten pocit, ze by sa k Vasim mladym, dravym hodil este nejaky ten skuseny borec..ale neriesme to, Pecove kroky povedu aj tak inym smerom..

Markov :idea: no, to je kapanek ine kaficko..uprimne, nebol by som proti ak by nakukol aj do Bostonu :) len ti nevyspytatelni rusaci.. :hmm:

cepi píše:mt -) samozrejme, ja by som o Pecu taktiez zdaleka neskrtol, len som to bral z hladiska skusenosti, kedze stale mam ten pocit, ze by sa k Vasim mladym, dravym hodil este nejaky ten skuseny borec..ale neriesme to, Pecove kroky povedu aj tak inym smerom..

Markov :idea: no, to je kapanek ine kaficko..uprimne, nebol by som proti ak by nakukol aj do Bostonu :) len ti nevyspytatelni rusaci.. :hmm:
U Markova to podÄľa mĹ

No a vitame v teame Blue Jackets Mikea Pecu :D. Definitivne a po lekarskych testoch (asi iba formalita) aj oficialne.
http://www.tsn.ca/nhl/news_story/?ID=216629&hubname=nhl

:o tak Peca putuje na 1 rok do Columbusu :!:

Obrázek

..modrokabatnici Martin, mt, vyjadrite sa :) mĂ´j nazor, mlademu, nie natolko skusenemu timu Peca uskodit rozhodne nemĂ´ze :!: ...ak vydrzi zdravicko, paci sa..

cepi: Tak se vyjádřím k zisku Michaela Pecy, jsem z toho poměrně dost nadšenej, :clap: viděl bych ho do 2. nebo 3. útoku. Velice by se mi líbila lajna Chimera-Peca-Fritsche ( byla by to vynikající checking line i když Fritsche i Peca mají na to hrát ve druhé formaci.) Svými zkušenostmi Columbusu určitě pomůže, významně bude taky učit mladíky.
PS: To jste koukali co, myslím že cepi psal že na 99 procent pude do Rangers a ono nic. Jsem nadšenej, že mají Jackets takového útočníka. :biglol:

A ještě k Pecovi, četl jsem že se zdravím je na tom hodně dobře.

Pro mne je to poměrně překvapení, je sice pravda, že v Col si více zahraje, ale u Rangers měl reálnou šanci na SC a já osobně jsem očekával jeho přesun tam....... !!!! Ale holt když se Sather k ničemu neměl.......... :wink: 8) !!!! Jinak pro Columbus určitě posila a domnívám se, že Mt si nyní mne ručičky.......... 8) !!!!

[url]

:) Tak dÄ›vÄŤe pĹ™es tvĂ© protesty je Peca v baráku.Ĺ

Byť na mieste Brulého, požiadam o výmenu. Je to x-krát lepší hráč ako Peca. A najmä, má lepší prehľad na ľade a vie dobre prihrať (o šikovnosti a pohyblivosti ani nevraviac). Zato, že mu nevyšla nováčikovská sezóna ho posielajú do autu? Som sklamaná. My potrebujeme kvalitného obrancu ako soľ a oni kúpia Pecu napriek tomu, že máme pretlak kvalitných centrov. Kde bude hrať taký hráč, ako Brulé? Vo štvrtom útoku? Alebo šup na farmu do Syrakúz? Prečo radšej nekúpili Markova? A Fritsche? Bude hrať krídlo tretieho útoku? Čo potom s Novotným? Šup do štvrtého útoku? Za také peniaze?

mt-svk píše:ByĹĄ na mieste BrulĂ©ho, poĹľiadam o vĂ˝menu. Je to x-krát lepší hráč ako Peca.
no to iste nie...Peca vždy patril k lídrom mužstva ako v Buffale tak aj NY islanders v Edmontone patril ku klučovým osobam a aj jeho velkou zasluhou sa prebojoval do finale SC tento rok ho síce v Toronte trapili zranenie no je už fit a velmi vyrazne pomože Columbusu...ale som zvedaví aj na výkony Bruleho ked ho tak ospevuješ...

Markov zautocit NEVIE!!!
Peca je pre CBJ vyborny podpis, konecne lepsi hrac, vodca, ktory nauci mladikov, ako sa ma utocit i branit.

mtv:sk: Tentokrát s tebou nemohu souhlasit, Peca týmu hodně pomůže. A myslíš si, že by Brule měl požádat o výměnu proto, že nebude pravděpodobně dostávat tolik času na ledě? OK, jenže musíme si přiznat, že Brule se ještě má co učit a Peca bude pro něj velkej učedník, Gilbert se potřebuje učit od tak zkušeného hráče jako je Mike. Jak říkám je to velká posila pro Columbus

Vies, hovorit tu o nejakych radovych hracoch, ktori by mali problem presadit sa v inom time, ako CBJ, nema zmysel. Blue Jackets mozno casom predsalen budu silni! Ak mladici vydrzia. Az potom bude zaujem aj zo strany skusenych a kvalitnych UFA prist do Columbusu. Peca chcel mat istotu, ma ju.
Khabi ma pred sebou obranu redsiu, ako sito po zasahu brokovnice, inak je to jeden z najlepsich brankarov v NHl a prakticky on sam konecne na nejaky 19. pokus po sebe porazil Detroit, ked pochytal cez 50 striel, tym sa nejaky LeClaire nemoze chvalit ani z predskolskeho veku, Pascal je obycajny supak, akych v kazdej lige beha kopec! :evil:

chorche: :hufi: Hmm, no jo tvý názory to je fakt třída, co si vo sobě vůbec myslíš, mluvíš jak šestinásobnej vítěz Stanley Cupu, dvounásobnej vítěz Hart Trophy a čtyřnásobnej vítěz Conn Smythe Trophy k tomu . Ty si myslíš, že Chabibulin patří k nejlepším brankařům? Jo? Tak se podívej na obdržený góly který dostal, na statistiky a bude ti jasný, že SC v Tampě je dávnou minulostí. Leclaire je narozdíl od něj mnohem lepší gólman.
A Peca? Pokud si ho v životě někdy viděl hrát, tak ti musí bejt jasný, že je to tvrdej, rychlostní a velice nepříjemný centr, kterej dokáže sbírat body (vyhrál Selke Trophy, pokud ses to dozvěděl teprv teď a pokud víš co to vůbec je). A myslíš si, že hráči z Chicaga sou lepší? Hmmm, tak to pak jo, Kevyn Adams je úžasnej útočník, pro kterýho je úspěch 10 bodů v sezóně. Lang se sotva dokáže odpíchnou od brusle. Mohl bych vyjmenovat snad úplně všechny kromě jedinýho hráče Havláta. Jinak všichni hráči co hrajou v Chicagu nestojí za nic! :!:

..nerobim to az tak casto, ale chorcheho sa musim v poslednych 2 prispevkov zastat..resp. ty si to Martin asi zle pochopil...

chorche narazal na mladikov v time CLB, ktori (povedzme si uprimne) by v inych timoch Phila, Rangers a pod. vela vody nenamutili a naopak kvituje, vita nasadenie Pecu, ktory môze spominanym mladikom vela dat..to je aj môj nazor a asi len s vynimkou mt (ta sa v priebehu sezony urcite prida k nam) sa vsetci zhodneme v tom, ze pre CLB je to ozajstna posila, ktora vzbudi v ociach superov urcite väcsi respect ako keby tam Peca nefiguroval..a je to tak, Peca vsadil na istotu, nechcel velmi spekulovat, tak si povedal lepsi vrabec v hrsti (CLB) ako holub na streche (NYR)..Peca ma podla mna 2 lajnu istu..

na margo Khabiho, paci sa, resit ho mĂ´zeme v topicu Chicaga..neviem ci to vyznelo ako porovnavanie Khabi - LeClaire, to by bolo dost nestastne..Khabibulin (34) svoje kvality potvrdzovat "nemusi"..za tak deravou obrabnou toho chudak vela nezmohol, no ak k tomu pridruzime neprijemne dlhotrvajcu zranenie to je odpoved preco..LeClaire (24) ma brankarsky zivot este len pred sebou..ak bude v time stabilnou 1tkou, potom ho budem brat aj ja vaznejsie..

Postav za taku po*ratu obranu najlepsieho brankara vsetkych cias a tiez odchyta slabsiu sezonu, KHABI JE PAN HRAC A NIKTO Z CBJ SA S NIM ANI POROVNAVAT NEMOZE! Vsetci dosiahli tak velke ho*no a momentalne je to len banda oplasenych zajacov, Nash sam o sebe nerobi s timom nic, vobec nechapem, preco je LeClaire v NHL, zeby sa niekomu spodobovalo jeho meno so slavnym kridelnikom? Asi len to!

a medzi Leclairom a Khabibulinom je už tých 10 rokov rozdiel takže aj v tom to je Khabi už ma svoje podla mna za sebou a dokazal toho vela fakt bol kvalitou Leclaire ten toho musí ete vela prežiť v NHL-ke aby bol aspon taký ako Khabi

cepi píše:..nerobim to az tak casto, ale chorcheho sa musim v poslednych 2 prispevkov zastat..resp. ty si to Martin asi zle pochopil...

chorche narazal na mladikov v time CLB, ktori (povedzme si uprimne) by v inych timoch Phila, Rangers a pod. vela vody nenamutili a naopak kvituje, vita nasadenie Pecu, ktory môze spominanym mladikom vela dat..to je aj môj nazor a asi len s vynimkou mt (ta sa v priebehu sezony urcite prida k nam) sa vsetci zhodneme v tom, ze pre CLB je to ozajstna posila, ktora vzbudi v ociach superov urcite väcsi respect ako keby tam Peca nefiguroval..a je to tak, Peca vsadil na istotu, nechcel velmi spekulovat, tak si povedal lepsi vrabec v hrsti (CLB) ako holub na streche (NYR)..Peca ma podla mna 2 lajnu istu..

na margo Khabiho, paci sa, resit ho mĂ´zeme v topicu Chicaga..neviem ci to vyznelo ako porovnavanie Khabi - LeClaire, to by bolo dost nestastne..Khabibulin (34) svoje kvality potvrdzovat "nemusi"..za tak deravou obrabnou toho chudak vela nezmohol, no ak k tomu pridruzime neprijemne dlhotrvajcu zranenie to je odpoved preco..LeClaire (24) ma brankarsky zivot este len pred sebou..ak bude v time stabilnou 1tkou, potom ho budem brat aj ja vaznejsie..
Mladíci Columbusu by v takých tímoch ako Philla a NY Rangers ani nedostali šancu. Tam sú preferovaní veteráni. A vodu by namútili Cepi, buď si istý :) . A čo sa týka Pecu, bojím sa, aby to nebol druhý Anson Carter. A či pomôže mladíkom? No ak takého Brulého a Brassarda pošlú na farmu, chodiť tam asi rozdávať rozumy chodiť nebude :wink: .

Porovnanie Leclaira a Chabibulina nie je možné. Pascal nič nenachytal, pretože sa zranil a Koľa chytal za kým chytal. Na jeho mieste by ani (obrazne povedané) Martin Brodeur toho moc nenachytal.

A čo sa týka dokazovania kvalít, v tom s tebou Cepi nesúhlasím. Hráč musí dokazovať svoje kvality stále a nie žiť z minulosti.

Jaj Martin FC ty si LOL :D ,toto je miesto kde som konečne našiel neakých ludí čo sa normálne zaujímajú o NHL,a chorche ma len neustále udivuje že až kolko vecí o tej lige a hráčoch vie.A ty si tu 10 dní a už začneš písať
MartinFC píše:chorche: Hufi Hmm, no jo tvĂ˝ názory to je fakt třída, co si vo sobÄ› vĹŻbec myslíš, mluvíš jak šestinásobnej vĂ­tÄ›z Stanley Cupu, dvounásobnej vĂ­tÄ›z Hart Trophy a ÄŤtyĹ™násobnej vĂ­tÄ›z Conn Smythe Trophy k tomu .
Nemyslíš že tak tu píšeš skôr ty?A obdržané goly?ved to neni Detroit s obranou ktorá pustí 15-20 striel za zápas,a ešte Chabibulin napriek tomu že bol zranený odchytal niekolko vynikajúcich zápasov kde išlo na neho okolo 52 striel a dostal 1-2 goly.No ale pri jeho veku by som mu ozaj nedal 6,75 miliona.

cepi: Máš pravdu a nejvíc zle jsem pochopil asi tuto větu: Leclaire je obyčejný šupák, kterých po lize chodí stovky. Tohle mě opravdu nas.alo, proto jsem napsal takový příspěvěk. To je sice hezký, že Chabibulin pochytal 50 střel ale podívejte se na celé jeho statistiky, říkáte si, že hraje za děravou obranou, ale podívejte se třeba na Luongovi statistiky, když chytal na Floridě, tam s tou obranou na tom nebyli o moc lepší. OK, Chabibulin se může ještě zlepšit ale musíte přiznat, že první roky v Chicagu nebyly nejlepší A ještě mtv sk: Brule muže hrat i na křídle, kde v minulé sezóně hrával, takže by tak neměl jít na farmu ani kdyby hrál na centru, tak by si myslím nešel na farmu.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2024 PRAHA