Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Kanter, sprav potom poradie na nájazdy... Ty ako GM.
nevím kam to napsat....ale yzy ten tvůj banner GK mě fakt rozesmál :lol: :lol2: :lol:
.:Mike:. píše:nevím kam to napsat....ale yzy ten tvůj banner GK mě fakt rozesmál :lol: :lol2: :lol:
Dík Mike. Len mal byť väčší, no to už neviem spraviť :D
yzy19 píše:
.:Mike:. píše:nevím kam to napsat....ale yzy ten tvůj banner GK mě fakt rozesmál :lol: :lol2: :lol:
tu to máš
Obrázek :smile03:
.:Mike:. píše:
yzy19 píše:
tu to máš
Obrázek :smile03:
:clap: :clap: :biglol: thank you very much!
Yzy: Poradie na nájazdy urobím :D. Neboj sa :D.

A inak. :cool: banner.
kanter píše:Yzy: Poradie na nájazdy urobím :D. Neboj sa :D.

A inak. :cool: banner.
Díky kanter. Ale dobre si ho premysli.. :D
Choďte natipovať do topicu s názvom Golden Knights. Okrem DIDI-ho a mňa tam ešte nikto netipoval, tak pohyb.
yzy19 píše:Choďte natipovať do topicu s názvom Golden Knights. Okrem DIDI-ho a mňa tam ešte nikto netipoval, tak pohyb.
Diky, že si povedal :D. Ja som fakt nevedel, že už začína PO, ale našťastie až zajtra :).
kanter píše:
yzy19 píše:Choďte natipovať do topicu s názvom Golden Knights. Okrem DIDI-ho a mňa tam ešte nikto netipoval, tak pohyb.
Diky, že si povedal :D. Ja som fakt nevedel, že už začína PO, ale našťastie až zajtra :).
Jj. A sprav tie nájazdy, nech nie je neskoro.
Fajn, dnes sme vyhrali 1.zápas PO. To, že kanter nahral len 3 body znamená, že zatipoval tímovo a väčšinou poistil výsledky... :good: DIDI skvelá robota a aj Jirka. Len tak ďalej! :cool:
Super chalani :good: . Vstup nám vyšiel, ale treba hrať ďalej...
kanter píše:Super chalani :good: . Vstup nám vyšiel, ale treba hrať ďalej...
Kanter. Keďže sa nerobí individuálna tabuľka, nezačali by sme poisťovať tipy? Zdá sa mi, že by sa nám to oplatilo viac. Ty a ja. Oni nech si tipujú podľa seba. Nemôžeme stratiť, len získať.
2:0. No DIDI to tiahne veľmi slušne. Ako tak pozerám, tak kto sleduje NHL najmenej tipuje z nás najlepšie. Gratulujem. :yes:
yzy19 píše:2:0. No DIDI to tiahne veľmi slušne. Ako tak pozerám, tak kto sleduje NHL najmenej tipuje z nás najlepšie. Gratulujem. :yes:
DIDI tipuje skvele :good: , ale nesúhlasím s tým, že sleduje z nás NHL najmenej. Na HF nechodí často, ale NHL sleduje stále :D...

GO KNIGHTS GO :!:
Škoda, že sme dnes vyhali, určite lepšie by sa tipovalo za stavu 3:0 a nie teraz 2:1. Takže by nás to malo povzbudiť, aby sme znovu dačo vyhrali. Nech je táto séria napínavá. Aj tak vyhráme...
Steven « Pi Mar 05, 2010 7:14 am » Nabby včera som musel dať za brata ja :wink:
-jeho brat je Pavelski8, takže žralokom to v podstate vyhral Steven. Snáď za nich nebude tipovať po zvyšok kola, lebo proti nemu by sme to prehrali. Je to lepší tipér, ako ostatní v AS (okrem Mischelita).
Tak dnes ste prehrali kvôli mne... Chcem sa vám za to ospravedlniť. Snáď touto prehrou neprehráme celé kolo.
Kua, jak je možný, že dva z AS nenatipujou a přesto vyhrajou :sad2: Další den musíme vyhrát, jinak to vidim bledě :|
PainKiller píše:Kua, jak je možný, že dva z AS nenatipujou a přesto vyhrajou :sad2: Další den musíme vyhrát, jinak to vidim bledě :|
Pretože som to po*ral a nejaké veci ohľadom taktiky som nedoladil...
Koniec srandy chlapci. Treba sa prebrať a zabojovať. Je najvyšší čas :!:

Dnes musíme vyhrať :!: :!: :!:
Prečo som netipoval sám za seba skôr? Určite by to nebolo také napínavé... Ale aj tak je to dobrá séria.
Som rád, že viacerí na moju adresu hovorili, že boli na výber aj lepší tipéri, ako ja. Myslím si, že som pre tím veľkým prínosom a darí sa mi a určite aj vďaka mne vyhrávame. Dnes tiež good výkon. Mohli by sme postúpiť.
Přesně vyšel tip a vyhráváme 5:3 a postupujeme do druhého kola Play-Off :yahoo: Za stavu 2:0 to nejdřív vypadalo, že máme postup v kapse, ale AS nakonec dokázali otočit sérii na 2:3... naštěstí sme nepolevili a dotáhli sérii do vítězného konce :) LET'S GO KNIGHTS :!:
Môžem povedať, že som vám určite s postupom pomohol. Síce to vyzerá, ako keby som sa chválil, no myslím si, že sa mi skoro v každom dni počítali body. Môj draft sa kanterovi vyplatil. Dúfam, že moja forma bude pokračovať aj ďalej. S PT sme nahrali dnes najviac bodov. Budem sa snažiť tipovať tak, ako teraz a nevymýšľať, ako vtedy, keď otočili sériu. Bola to moja chyba, no aj som ju našťastie napravil. GOOD LUCK
Tady jen pro shrnutí, počet bodů jednotlivců v 1. kole :wink:
1. Yzy19 - 65 bodů
2. Didi - 62 bodů
3. Dawe4 - 52 bodů
4. PainKiller - 50 bodů
5. Kanter - 27 bodů
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES