Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

diki, nejaký ženský bonus nebude? :oops:
:-O :shock: šmolko

Vsak tebe sa uz aj v HK dari :fucker:
kajo píše::-O :shock: šmolko

sak ked si konecne odisiel, nema kto sebčiť :fucker:
Bolo by dobré sem dať ku mne babskú posilu :cool:
švolco píše:
kajo píše::-O :shock: šmolko

sak ked si konecne odisiel, nema kto sebčiť :fucker:
naši majitelia si to všimli a opýtali sa ma, či som si uvedomil, že vám 2 sa darí najlepšie, ked nie ste v jednom tíme. :D Ked to tak je patríte k najlepším tipérom, ked ste spolu, akoby ste viedli bujarý nočný život a na "lade" vám potom chýbali sily. :fucker: :D
Freddie92 píše:Bolo by dobré sem dať ku mne babskú posilu :cool:
no lenže tých moc v KTL zatial není.Zatial si musíme vystačiť z vedúcou nášho fanklubu Kristínkou. :smile03:

http://tvnoviny.sk/muzi/dievcata/ako-sm ... stinu.html
http://tvnoviny.sk/muzi/dievcata/sexy-g ... docek.html
No vsak smolko ma vzdy nutil ist na nejaky nocny zatah,dokonca aj pred zapasom :thumbsdown:

A ja som mu proste nemohol odporovat :lol2:
no kristinka je fajn, ta mi tu staci a nahradza mi po nociach flamovanie s kajom :cool:
ze som ta nutil? to ti pripomeniem ked ma zas budes volat do baru :evil:
inak klaniam sa milos pred tvojim nocnym streleckym vykonom :poklona:
švolco píše:inak klaniam sa milos pred tvojim nocnym streleckym vykonom :poklona:
dík konečne mi to takto dobre vyšlo. :) Najskôr som dal na Toronto, ale potom som to zmenil na X a urobil som dobre.Ale mal som sťastie, Pens hrali dlho 0:0 s Rybama, už som myslel, že to tak aj skončí. Sykora to zmenil na poslednu chvilu.Som rád, že som aj ja pomohol tímu trochu poodskočiť od konkurentov za nami a udržať nás v hre o dalšie body pre tím.Ale velmi pekne zabojoval aj dado :good: a aj ty s Freddie ste uhrali pekný výsledok. :thumbsup:
švolco píše:no kristinka je fajn, ta mi tu staci a nahradza mi po nociach flamovanie s kajom :cool:
jaj tak s nou sa bavíš po nociach. :D Ja, že prečo ťa tvoja frajerka, už 2 x u nás hladala o 4 ráno. :D Ani nechci vedieť, čo si o vás myslí ta moja, po tých ranných prebudeniach. :D
Tak tomu sa povie uplácať bíč z :ho*no: :D Ked som videl tie naše výsledky ,myslel som si ,že sme nabrali velku stratu na súperov.Ale ako vidím tie včerajšie divoké výsledky zaskočili aj našich súperov. :wink: Skvelý výsledok dosiahol švolco, ktorý získal najviac bodov zo všetkých tipérov zo včerajších zápasov :good: a Freddie tiež pekne zabodovala :thumbsup: a vdaka tomu sa stále držíme v hre o body z tohto kola. :thumbsup:
Mna dr*ne,ta smolkova taktika vychadza :good:

Inak drzite sa dobre.Len tak dalej,pozbierajte dalsie body pre HK :frajer2: :box:
uha svolco nic ti nie je? :shock:

nechcem si predstavit HK v zostave milos, kajo, svolco, dado. V momentalnej forme by to bolo fakt :cool:
chlapi, naco vymyslat, ked to ide aj takto :lol:
kajo píše:Mna dr*ne,ta smolkova taktika vychadza :good:

Inak drzite sa dobre.Len tak dalej,pozbierajte dalsie body pre HK :frajer2: :box:
no hej kajo vychádza vdaka bohu velmi pekne.Aj tebe to pekne sype :good:

Dík pokúsime sa o tie body pobiť a nejaké získať. :smile03:
NHLfanAVS píše:dnes prve zavahanie, dufam, ze ich bude co najmenej
stane sa dado.Ide ti to velmi dobre, verím ,že ti forma vydrží až do konca kola. :thumbsup: Nebol si sám, tie dnešné výsledky boli riadne divoké.
arek píše:uha svolco nic ti nie je? :shock:

nechcem si predstavit HK v zostave milos, kajo, svolco, dado. V momentalnej forme by to bolo fakt :cool:
no vieš arek to hostovanie v PT a pobyt bez kaja mu idú k duhu. :D

zostava pre dalšiu sezonu je ešte vo hviezdach.Ukáže čas a rokovania, aká bude. :smile03:
Tak dnes sme získali 16 bodov, čo je myslím pekný výsledok, ktorým by sme sa mali skončiť medzi tými úspešnejšími tímami zo dnešného dna. :thumbsup: Dnes bude len 1 zápas, čo by poradím tiež nemalo zahýbať.Takže by sme sa stále mali udržať realne v hre o body a o 2 -3 miesto v celkovom hodnotení tohto kola. :thumbsup: Treba si odpočinut a zabojovať o zisk dalších bodov pre náš tím. :thumbsup:

Dnes to strelecky vyšlo mne a Freddie, ktorý sme získali po 8 bodov a zozadu nás istili švolco s 6 a dado s 4 bodmi. :thu
myslim ze 16 bodov je slusny vykon :good: pekne :good:
Super,celkom dobre to šlo :)
No...sme prví v divízii :clap: celkom fajn :good:
milos76 píše:no vieš arek to hostovanie v PT a pobyt bez kaja mu idú k duhu. :D
Sledujem ze sa vam toto kolo dari podla vasich predstav, a hlavne svolco sa asi dal na doping :eek2: Drzim vam palce chlapci(a dievca :D ) aby ste to dotiahli co najvyssie :thumbsup:
barrki píše:
milos76 píše:no vieš arek to hostovanie v PT a pobyt bez kaja mu idú k duhu. :D
Sledujem ze sa vam toto kolo dari podla vasich predstav, a hlavne svolco sa asi dal na doping :eek2: Drzim vam palce chlapci(a dievca :D ) aby ste to dotiahli co najvyssie :thumbsup:
díky moc barrki.Aj ja vám držím palce, aby ste do play off postúpili a v nom získali pekný výsledok ,s ktorým budete môcť byť spokojný..
:thumbsup:
No dnes boli zase riadne divoké výsledky, nad ktorými človek len žasol. :-O Ale nášmu tímu sa podarilo zabodovať celkom slušne na tú všeobecnú biedu a získali sme nejaký plusový bod na súperov za nami.Pekný výkon podala Freddie 8 bodov,po odmlke sa trochu zadarilo aj mne 9 bodov a zozadu nás dobre istili švolco s dadom. :thumbsup: Tak do konca ostávajú 4 dni ,tak sa pokúsme zabojovať a vybojovať dalšie bodíky pre náš tím. :frajer2:
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO