Vsak tebe sa uz aj v HK dari
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HOCKEY KENT
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
naši majitelia si to všimli a opýtali sa ma, či som si uvedomil, že vám 2 sa darí najlepšie, ked nie ste v jednom tíme.švolco píše:sak ked si konecne odisiel, nema kto sebčiťkajo píše:![]()
šmolko
Vsak tebe sa uz aj v HK dari
no lenže tých moc v KTL zatial není.Zatial si musíme vystačiť z vedúcou nášho fanklubu Kristínkou. :smile03:Freddie92 píše:Bolo by dobré sem dať ku mne babskú posilu
http://tvnoviny.sk/muzi/dievcata/ako-sm ... stinu.html
http://tvnoviny.sk/muzi/dievcata/sexy-g ... docek.html
dík konečne mi to takto dobre vyšlo.švolco píše:inak klaniam sa milos pred tvojim nocnym streleckym vykonom
Tak tomu sa povie uplácať bíč z
Ked som videl tie naše výsledky ,myslel som si ,že sme nabrali velku stratu na súperov.Ale ako vidím tie včerajšie divoké výsledky zaskočili aj našich súperov.
Skvelý výsledok dosiahol švolco, ktorý získal najviac bodov zo všetkých tipérov zo včerajších zápasov
a Freddie tiež pekne zabodovala
a vdaka tomu sa stále držíme v hre o body z tohto kola.
no vieš arek to hostovanie v PT a pobyt bez kaja mu idú k duhu.arek píše:uha svolco nic ti nie je?![]()
nechcem si predstavit HK v zostave milos, kajo, svolco, dado. V momentalnej forme by to bolo fakt
zostava pre dalšiu sezonu je ešte vo hviezdach.Ukáže čas a rokovania, aká bude. :smile03:
Tak dnes sme získali 16 bodov, čo je myslím pekný výsledok, ktorým by sme sa mali skončiť medzi tými úspešnejšími tímami zo dnešného dna.
Dnes bude len 1 zápas, čo by poradím tiež nemalo zahýbať.Takže by sme sa stále mali udržať realne v hre o body a o 2 -3 miesto v celkovom hodnotení tohto kola.
Treba si odpočinut a zabojovať o zisk dalších bodov pre náš tím.
Dnes to strelecky vyšlo mne a Freddie, ktorý sme získali po 8 bodov a zozadu nás istili švolco s 6 a dado s 4 bodmi. :thu
Dnes to strelecky vyšlo mne a Freddie, ktorý sme získali po 8 bodov a zozadu nás istili švolco s 6 a dado s 4 bodmi. :thu
díky moc barrki.Aj ja vám držím palce, aby ste do play off postúpili a v nom získali pekný výsledok ,s ktorým budete môcť byť spokojný..barrki píše:Sledujem ze sa vam toto kolo dari podla vasich predstav, a hlavne svolco sa asi dal na dopingmilos76 píše:no vieš arek to hostovanie v PT a pobyt bez kaja mu idú k duhu.Drzim vam palce chlapci(a dievca
) aby ste to dotiahli co najvyssie
No dnes boli zase riadne divoké výsledky, nad ktorými človek len žasol.
Ale nášmu tímu sa podarilo zabodovať celkom slušne na tú všeobecnú biedu a získali sme nejaký plusový bod na súperov za nami.Pekný výkon podala Freddie 8 bodov,po odmlke sa trochu zadarilo aj mne 9 bodov a zozadu nás dobre istili švolco s dadom.
Tak do konca ostávajú 4 dni ,tak sa pokúsme zabojovať a vybojovať dalšie bodíky pre náš tím. :frajer2:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé