Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

no asponze to nie je podla poctu 3-bodovych vitazstiev, to by sme asi boli az piaty :P :D
Obrázek

Obrázek

:roll:
dokaz

este raz, prepacte, moja chyba, mal som to napisat :hanba:

povodne som aj rozmyslal nad tym, ze nie je vyhra ako vyhra, ale nakoniec su rovnocenne (na to vsak zatial nedoslo, aspon pri 3 timoch vo vasom pripade, medzi MB a BA to rozhodlo) a v pripade vzajomnych zapasov, ak vyhra jeden bez nastavenia a druhy v nastaveni, tak viac bodov berie ten prvy, pretoze z tych vzajomnych zapasov ziskal viac bodov :)
Ohlund píše:Ale vsimol si si ako tipoval Joe S. ? zabudol podať jeden zápas. A moc tomu neverím že by vynechal práve posledný SJ : CHI, napr. Lukas zabudol Min-Dal, ale stihol sa opravit, ked aj Joe zabudol dat tento zápas tak posledné 3 tipy by sa mu posunuli o riadok nižšie a my by sme to vyhrali, ale on sa určite neprizná ktorý zápas zabudol a nechá to takto aby vyhrali :thumbsdown: .
ja som tipoval na rychlo a to som skopcil zapasy, tak sa mohlo nieco zanedopatrenim stratit, ale nevadi, porazili sme vrabce :fucker:
budte radi, ze ste na bodoch, narozdiel od nas
sakra, zmenil som vam nazov temy z The Falcons na Falcons a zmizlo vam logo :oops: arek ho da naspat, dufam :)
ty si tusim proti nam zaujaty: minitabulku vymyslis aby sme mali namiesto 6 bodov len 4, logo nam z temy vymazes... strasne volaco :D :D :D
nejak som dnes nenasiel phillipove tipy, nastastie nechybal, kedze vdaka vybornemu vykonu minnesotu (16b) by sme na uvod ohli zapisat solidnych 26 bodov. Ohlund poriesil 10 a ja 9
druhy den to vyzera rovnako ako v prvy - 26 bodov. taky priemer povedal by som, ale lepsie ako nic :thumbsup:
u nas by to dnes malo byt za 8 bodov - vzhladom na nie celkom ocakavane vysledky to nie je take tragicke. vsetci clenovia teamu poriesili po 4 body len ja som uspesne zatiahol roletu :D
nejak byva v poslednej dobe pomenej remiz kua :D :oops:
tak dnes by to malo byt za 10 bodikov, ja som poriesil druhy shutout v rade z coho jasne vyplyva ze momentalne mam "hot streak" jak svina :D
nastastie zvysok teamu si zo mna neberie priklad, cize celkovo to nie je take zle :)
petrik píše:ja som poriesil druhy shutout v rade z coho jasne vyplyva ze momentalne mam "hot streak" jak svina :)
Hmmm,tak to je parádička pane kolego :shock: :poklona: :taptap: ,ještě mám co dohánět,dvě roletky v řadě-úctyhodný výkon. :thumbsup2:
Děláme svým týmům ale ostudu.Musíme s tím něco udělat. :oops: :roll: :angel: :frajer2:
tak dnes to vyzera na priemernych 12 bodov po pomerne vyrovnanom vykone vsetkych clenov teamu - ja a Ohlund po 4 body, Minnesota a phillipo po 6

zase sme sa dockali aj prekvapivejsich vysledkov, takze si myslim ze tych 12 bodov v konecnom dosledku nie je az taka bieda. ale ani ziadna slava. takto mafianov nedobehneme :P
no dnes teda spokojny nie som - na to ze vsetky vysledky boli relativne podla papierovych predpokladov je podla mna tych 13 bodikov menej ako by sa patrilo :P

Ohlund - preco si zacal tipovat "prekvapenia" resp. proti papierovym favoritom? na take tipy sme tu odjakziva my s phillipom... :P
btw kedy dostaneme k teme naspat obrazok :?: :sad2: :x :bitka3:
ked bude mat arek cas, nesiel mu ani net, tak este vyckajte
dnes zase nijako oslnivych 23 bodov (phillipo 13, minnesota s ohlundom po 10, ja 6 :oops: )

akosi sa neviem v tomto rocniku rozbehnut podla mojich predstav, stale je to len take priemerne a s tym sa mi akosi nedari sa zmierit - a ani nechcem :!:
kua musime to nejak zlomit
tak uz neviem ci sa mam smiat alebo plakat, ale dnesnych 16 bodov je symbolickym vyvrcholenim mizerneho obdobia cez ktore prave prechadzame.
ohlund - 4 body, ja - 4 body, phillipo - 2 body :sad2:
minnesota to ako tak "zachranil" 12 bodmi, ale to nic nemeni na tom ze toto kolo sa nam zatial absolutne nedari.
to co nas doteraz pocas nasho ucinkovania v KTL zdobilo - ze v drvivej vacsine pripadov dokazali zabodovat a potiahnut team vzdy aspon 2 tiperi - sa v tomto kole zatial uplne vytratilo. drzi nas nad vodou len Minnesota, my ostatni sme v totalnej krize :? ani nepamatam kedy sa podarilo solidne zabodovat v jeden den aspon 2 clenom teamu.
dufam ze sa to cim skor zlomi, ale mam obavy ze toto kolo uz len tazko zachranime :thumbsdown:
v snahe urobit nejaku zmenu ktora by nam pomohla zlomit smolu a zvratit nepriaznivy vyvoj som sa rozhodol urobit mensi facelift nasich bannerov, takze :

http://img133.imageshack.us/img133/8453 ... ershc6.jpg
Obrázek

http://img100.imageshack.us/img100/3940 ... cksof5.jpg
Obrázek

http://img100.imageshack.us/img100/7664 ... ildjp0.jpg
Obrázek

nie som celkom isty ci sa mi pacia viac ako tie doterajsie, ale nieco treba zmenit aby sme sa nastartovali kua dpc :x
S mojimi výkonmi od začiatku súťaže nie som spokojný ani sám a niesú ani ostatní členovia tímu.
Stačí si pozrieť tipovaciu tému Jeden zápas a nebude ťažké pochopiť že moje sebavedomie čo sa týka tipovania už viac klesnúť nemôže, zmluvu s tímom mám ešte tušim na toto kolo, som sa rozhodol že ju zatial nepredlžím a 4. kolo skúsim odtipovať ako volný tipér, uvidím či mi to pôjde lepšie ked nebudem pod tlakom a či ešte vôbec budem tipovať dalej. Takže petrik skús sa už popozerať po neakej náhrade. Dúfam že to pomôže hlavne tímu.
WTF - nevymyslaj pikachoviny, nechcem ineho tipera, chcem aby si tipoval tak ako v minulej sezone :-P

a tym nemyslim aby si viac bodoval, ale aby si tipoval "predpokladane" vysledky, t.j. vyhry favoritov. to znamena ze ked v jeden den vyhraju detroit, san jose, boston, rangers, montreal aj pittsburgh - co su momentalne asi top muzstva ligy - tak ocakavam ze z tych zapasov budes mat 10-12 bodov a nie 4-6 kvoli tomu ze si tipol prekvapenia. na take tipy sme tu ja a phillipo. ak sa vratis k tomuto stylu tipovania ktory ti velmi dobre fungoval v minulej sezone tak sa to odzrkadli aj na tvojom bodovom zisku a vsetci budu spokojni ;)

krizy boli su aj budu, len malokto sa im vyhne a vacsinou skoncia tak ako sa zacali. treba len trochu trpezlivosti ;) vsetci vedia ako dobre vies tipovat, drz sa "svojej hry" t.j. svojho osvedceneho tiperskeho stylu, nevymyslat zbytocne experimenty a vysledky sa dostavia.

to ze sa nam v tomto kole nedari rozhodne nie je len tvoja vina, okrem toho zakl. cast ma 6 kol a prve dve sme zvladli pomerne slusne, cize aj ak by sme v tomto nebodovali nic tragicke sa nedeje

takze si to este skus rozmysliet, ok?
hehe, tak o Ohlunda by bol iny boj ak by vysiel na trh ako free tiper :D ale klidek Gmko, CH je mimo v tomto :) ale je to logicke, kriza sa nejako riesit musi :D tak hadam ju nejako vyriesite :wink: kazdopadne ten pohlad na tabulku sa mi docela pozdava :angel:
nooo, dnes som po dlhej dobe velmi spokojny, vdaka phillipovi (14) a minnesotovi (8) by sme mali mat podla mna velmi slusnych 22 bodov :thumbsup:
zacneme stihaciu jazdu? :)
petrik píše:nooo, dnes som po dlhej dobe velmi spokojny, vdaka phillipovi (14) a minnesotovi (8) by sme mali mat podla mna velmi slusnych 22 bodov :thumbsup:
zacneme stihaciu jazdu? :)
To jsi dal Peťane tak výborného beka (canyu) do útoku??? :shock: :) :frajer2: Dnes se ale pippo vytáhl,parádní trefa. :thumbsup:
Zamíchání sestavy přineslo ovoce,ale s tou jazdou to nepřehánějte.......... :D :wink:
dnes som nam napocital neoficialnych 29 bodov
nie je to asi najhorsie, ale ani ziaden zazrak ktory by sme potrebovali na prebojovanie sa na bodovane priecky. nadej na body sa nam zase poriadne stencila, ale stale este blika tak dufam ze to este skusime :povzbudzovanie:
tak dnes to za remizu san jose vyzera pre nas na 6 bodov :)

celkom spokojnost, aj ked z biedy nas to nevytrhne. ale myslim ze pri dnesnych vysledkoch by to mohol byt jeden z tych lepsich bodovych ziskov (som zvedavy ci niekto zapisal aj teamovy shutout :D )
:taptap: :lol: 2 shutouty v teame v den ked sa hra 9 zapasov :lol: :lol: :lol:

krasna vystizna bodka za tymto, ehm, nevydarenym kolom :super:

(a teraz sa vam neposmievam ani vam nic nevycitam chlapci, len ma to vazne pobavilo)

Ohlund mohol by si sa teda definitivne vyjadrit co a ako? postu si cital, ja ta v teame chcem :!:
spolu sme sa do sraciek dostali a spolu sa z nich aj vyhrabeme :wink:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO