No,dnešní bilance je 26bodů,to doufám není špatné!
Gogo 14
Evka 12
Martin 12
Baffy 12
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE FLYERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Hm,to je zajímavý postřeh Selly-něco na tom bude....... :frajer2:Selly8 píše:Evi, ale kdyby Martin tipoval na vyhry Blue Jackets tak urcite neni v tipovacce na spi*i
Dnes průměrných 11bodů,takže na našem postavení se prakticky nic zvláštního nemění,jen gogo
se vyšvihnul mezi defenzivní elitu KTLky,každopádně musíme přidat(Martin nemůže táhnout celou sezonu sám).
Pokud se trefím jsou body, pokud ne, mám radostSelly8 píše:Evi, ale kdyby Martin tipoval na vyhry Blue Jackets tak urcite neni v tipovacce na spi*imt-svk píše:martin, ty si tipoval prehru Columbustaký verný fanúšik
(aj ja som chcela, ale nemohla som
).
Martin byl v tomto kole přímo fantastický a gratulace ho jistě potěší. Bohužel my ostatní,jsme za jeho výkony hodněcepi píše:urcite by to Martin vymenil za timovejsi uspech...
zaostávali a i když jsme se ke konci pohybovali na špici,nakonec na nás zbyla až bramborová 4.příčka,což trochu mrzí.
Na druhou stranu je ale třeba dodat,že bodujeme zatím pravidelně v každém kole a to je velmi dobré,teď bychom ale měli vyhrát 4.kolo!
Takže od zítřka,musíme rapidně přidat a pokusit se držet s naším leadrem Martinem krok,ať se to podaří!
Díky chalani
1. místo v jednotlivcích je pěkný, ale radši bych byl, aby jsme jako celý tým skončili na prvním místě v konferenci
Trochu se mi nepovedl závěr, kdybych víc zabral mohli jsme být i výš, ale čtvrtý plac není špatný. ZAtím jsme v každém kole bodovali, ale ani jednou jsme neskončili příliš vysoko, snad se nám v příštím kole bude dařit více
Tak gogo se nám vyšvihl na 1.místo v individuálce a jeho parádní výkony,táhnou i náš tým!
Je třeba makat a udržet se na špici naší skupiny,dnes mě zachránily Plameny od roletky,byl to z mé strany ostudný výkon,
který se doufám hodně dlouho nebude opakovat!
Let´s GO BLUE FLYERS!!!
Je třeba makat a udržet se na špici naší skupiny,dnes mě zachránily Plameny od roletky,byl to z mé strany ostudný výkon,
který se doufám hodně dlouho nebude opakovat!
Let´s GO BLUE FLYERS!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
:smile03: