Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TORONTO MAPLE LEAFS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Za túto reakciu po góle Washingtonu dostal Martin Gerber dištanc na tri zápasy. Namiesto neho bol do prvého tímu povolaný Justin Pogge, ktorý bude kryť chrbát Curtisovi Josephovi.
Burke chce získat Monstrum
http://www.nhlpro.cz/clanek/14630-burke ... t-monstrum
No, jako z 13 zápasů 5 shutoutů se jen tak nevidí :shock: k tomu ještě úspěšnost 96,1% :eek2:
painkiller píše:Burke chce získat Monstrum
No, jako z 13 zápasů 5 shutoutů se jen tak nevidí :shock: k tomu ještě úspěšnost 96,1% :eek2:
AK ho získa niekto v NHL, bude z neho druhý Henrik Lundqvist :) .
dobre pre toronto. obrana je ok. este za kaberleho vytrejdovat nejakeho dobreho utocnika lebo tam je to slabe.
kanter píše:
Druhý Lundqvist z něj stoprocentně nebude. Jeho kvalit nikdy dosahovat nebude, to už by byl hodně přeceněný
Martin FC : ano to máš pravdu on nemá základní golmanske prvky co jsem viděl jeho videa jenom těží z jeho parametrů a druhý Lunquist ?? :D na toho nemá ani z poloviny
Souhlasím pánové, 2. Henrik to sice nebude, ale je to hodně dobrý gólman, na NHL v poho má, viděl bych to že 1. ročník se bude rozkoukávat, ale pak prorazí. Jinak dnes Maple Leafs podepsali Beauchemina a to za velice příznivý peníz, domnívám se že řada týmu nabízela více, ale holt tradice je tradice a navíc jde za Burkem, to asi rozhodlo !!!!
MartinFC píše:
kanter píše:
Druhý Lundqvist z něj stoprocentně nebude. Jeho kvalit nikdy dosahovat nebude, to už by byl hodně přeceněný
Nikdy nehovor nikdy :wink:.
No já si taky myslím, že je to nafouknutá bublina a je přeceněný (to se netýká smlouvy) - zatím. Golman to určitě špatný není, ale na to, jaká je z něho dělána hvězda, tak zas tak dobrý není.
Ale do NHL určitě patří, ikdyby jen na zkoušku. Třeba prorazí, ale zase je otázka, nakolik to bude za jednou z nejlepších obran v NHL směrodatné....
Každopádně jsem na tuhle "velkou hvězdu z MS" zvědavý.
hvězdu jsme z něho udělali my že jsme ho jenom trefovali on vůbec nevěděl :)
Tak Gustavssona nakonec získalo Toronto, škoda :cry: :cry: , do Dallásku jsem si ho přál, jako 2 k Turciemu by byl skvělý. Pro Maple Leafs dobrý podpis, tento gólman bude jejich budoucnost !!!!
Proč proboha Burke podepsal McD, když má již 1 Toskalu a 2 Gustavssona :shock: :shock: ?? Místo aby koukal vylepšit hráče v poli, kde zejména útok stojí za 1 velké ho*no dělá takovéto chujoviny. Tento tým bude ve sra*kách bez Burkeho i s ním !!!!
englande to máš naprostou pravdu !!! je mi líto že tam asi zůstane kabelka
Juraj Mikuš bol pozvaný do nováčikovského kempu Toronta Maple Leafs :!:
ObrázekObrázek

ved pockaj Kessy, smiech ta prejde, ako ta bude Zee pocas matchov masirovat :hit: :wink:
ja si nemyslím, že tento chalan vytrhne TOR z biedy. Až taký super hráč to zasa nie je. Podľa mňa táto bublina čoskoro spľasne a TOR sa bude v tabuľke potácať tam, kde doteraz... :frajer2:

naopak, BOS na tomto trejde pekne získal :good:
Ja si naopak myslím, že Toronto pôjde pekne hore. Achilova päta bola defenzíva, ktorú výrazne posilnili. Kessel je len čeršnička na torte. Myslím si, že playoff je pre Maple Leafs konečne reálne.
Tak sestava Toronta se rýsuje při jednom z posledních tréninků:

Forwards:
1.Stalberg - Stajan - Blake
2.Hagman - Grabovski - Ponikarovsky
3.Stempniak - Mitchell - Wallin
4.Rosehill - Primeau - Orr

Defencemen:
1.Kaberle - Komisarek
2.Beauchemin - Schenn
3.White - Exelby

Goaltenders:
Toskala
Gustavsson

Trenér ještě neurčil kapitána týmu.Jsou tři asistenti obránci Kaberle,Beauchemin,Komisarek z těchto hráčů by měl být v brzké době vybrán kapitán.
hmm..ta defenziva vyzera byt vystavna.
Ta obrana je beton :D a mají v záloze ještě dva solidní beky: Van Ryn a Finger.Příležitost jistě dostane nováček Gunnarsson ten je zatím na farmě.
s torontom to teraz vyzera fakt zaujímavo za posledne roky to vyzera pred sezonou konečne nadejne ked sa pozrie na ten tim už to len potvrdiť na lade.. avšak stale tam ten utok sa mi zda byť bez lidra bez nejakeho fakt naj hrača... a brana... Toskala bude musieť chytiť formu.. z pohladu gustavssona neviem či by sa mu vodilo hned z lufta v prvu sezonu dobre.. no je to kvalitny brankar a velka opora svojho tímu čo bol aj lundqvist... veru keby dosahoval take kvality ako henrik to by bola spasa pre toronto
tak proti Ottawě jsem shledl sestřih a Kabelka musel hrát skvělý zápass.... nebal se dokonce v utočnem pasmu zakličkovat a jeho nahrávka Stajanovi v PP byla exceletní navíc měl v posledních vteřinách šanci na vyrovnání ale Leclair dobře vyjel tak že nebylo tam místo.... doufám že Tomáš bude ok a na Olympiádě nastoupí protože je to fakt TOP obránce
Hannu píše:s torontom to teraz vyzera fakt zaujímavo za posledne roky to vyzera pred sezonou konečne nadejne ked sa pozrie na ten tim už to len potvrdiť na lade.. avšak stale tam ten utok sa mi zda byť bez lidra bez nejakeho fakt naj hrača... a brana... Toskala bude musieť chytiť formu.. z pohladu gustavssona neviem či by sa mu vodilo hned z lufta v prvu sezonu dobre.. no je to kvalitny brankar a velka opora svojho tímu čo bol aj lundqvist... veru keby dosahoval take kvality ako henrik to by bola spasa pre toronto
no moc zaujímavo im štart nevyšiel.Idú od prehry k prehre a su s 1 bodom momentálne na poslednom mieste v NHL. :shock:
este sa rozbehneme a vyhrame stanley cup :cinka:
1293 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS