Ani som si nevšimol že už je 3.Januar

, no je na čase trošku zhodnotiť December ...
1.Decembra sme sa nachádzali na 12.mieste v konferencií, no nabitý mesiac nám naozaj vyšiel a v 15.zápasoch sa nám 10.krát podarilo vyhrať a posunúť sa na 4.priečku... keď pripočítame zápas z 1.Januára,vyhrali sme 11 zo 16 zápasov !!
Naj-lepší/produktívnejší bol Rookie Logan Couture (!) získal najviac gólov - 10 a takisto aj bodov - 14. Druhý naiviac strielal nabránu hneď po Marleauovi avšak tomu sa podarilo získať iba 8.gólov. Čo je veľmi zaujímavé viedol útočníkov aj v blokovaných strelách čo hovorí o tom že pre tím spraví všetko ! (CALDER

)
Zaujímavé je aj to že najviac striel hneď po Pattym a Couturem strelil Dan Boyle (39). Dany mal v priemere až 27:17 ice-time a úžasný počet striedaní až 395!

Obrovskú pochvalu za zlepšenie si zaslúži Vlasic ktorý získal 7.bodov (takmer tolko ako Marleau) a hodnotu plus-minus si udržal na 0, oproti 0.bodom a -4 v plus/minus štatistike v novembri.
McGinna si všimne len málokto avšak v decembri dal najviac hitov od nás 38 čo je o 10.viac ako druhý Ryane Clowe ktorý odohrá v priemere o 6.minút viacej. Takisto štatistika ktorá ma dosť prekvapila je 100% na vhadzovanie (ešte by ma zaujímalo kolko ich odohral

)
Seto sa vrátil po zranení fakt lepší ako pred ním

do hry nastúpil v polovici decembra a strelil 5.gólov!Možno by si útok s ním,Pavleskim a McGinnom zaslúžil trochu viac Ice-Time-u.
Ešte Niečo pre Getza na tu otázku o BIG JOE-ovi, možno je to práve preto že je kapitán, neviem, ale tento rok sa ozaj zlepšil v obrane a omnoho viac sa vracia
a nakoniec brankári, Niemi Chytal Dvakrát viac ako Nitty, napriek tomu že Nitty prehral len jeden zápas z piatich! No mnohých to prekvapí Niemiho nemôžem až tak karhať

(na jeho kvality) podaval celkom solidné výkony a cez mesiacDecember si zlepšil prakticky všetky štatistiky! Ale dnes už snád chytať nebude, ale o tom môžem len snívať je jasné kto bude v bráne
...........