http://youtube.com/watch?v=UOiZNxuXNWE
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CALGARY FLAMES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
pane jo, tak tomu sa povie hokejovo_prsnate sialenstvo
noo, ale lentiliek pod kobercom sa tam objavilo viac ako dost
MoĹľme ĂsĹĄ do Calgary,ale v Alberte sa od vás odpojĂm a do Britskej Kolumbie je to blĂzko a budem u Canuckschorche píše:Tak nad cim este rozmyslame, podme do Calgary, pracu urcite zozenieme, budeme chodit na hokej, nadavat na system, ze Crosby sa tam tak skoro neukaze a podobne, nie?
jj bylo to z finále 2004PHILLY FOREVER píše:MyslĂm Montry, Ĺľe to bylo taĹľenĂ v roce 2004 aĹľ do fin s Tampou.........!!!! Jinak holÄŤiny v tĂ©to části Kanady pĹ™Ălišnou stydlivostĂ opravdu netrpĂ..........
!!!!
Hoši je mi lĂto, v Calgary je moc zima, já zĹŻstane nÄ›kde na jihu, tĹ™eba Tampa
A do prdele. Sutter sa asi zblaznil.
Flames trejduju s Chicagom Aucoina!!!
Je to zatial iba klebeta ale reportovana na TSN aj Soprtsnete (zatial iba v TV) a tu konci sranda lebo tieto televizie ziadne lacne klebety nepustaju iba overene veci. Ze vraj je tesne pred uzavretim trejdu a caka sa na vyhlasenie.
Chicago si nepyta vraj nic velke ako protihodnotu. Chcu uvolnit peniaze po aucoinovi ktory ma zmluva na dve sezony za 4 miliony.
Ak je toto pravda tak je velmi pravdepodobne ze Stuart ozaj nepodpisal a ide do kalifornie (asi LA).
Flames trejduju s Chicagom Aucoina!!!
Je to zatial iba klebeta ale reportovana na TSN aj Soprtsnete (zatial iba v TV) a tu konci sranda lebo tieto televizie ziadne lacne klebety nepustaju iba overene veci. Ze vraj je tesne pred uzavretim trejdu a caka sa na vyhlasenie.
Chicago si nepyta vraj nic velke ako protihodnotu. Chcu uvolnit peniaze po aucoinovi ktory ma zmluva na dve sezony za 4 miliony.
Ak je toto pravda tak je velmi pravdepodobne ze Stuart ozaj nepodpisal a ide do kalifornie (asi LA).
je totak Adrian Aucoin zrušil no trade klauzili aby mohl bĂ˝t vymÄ›nen co Calgary !!! jako protihodnota asi nebude nic moc velkĂ©ho ale bude mĂsto pod platovĂ˝m stropem ne Ĺľe by ho uĹľ nebylo hodnÄ› jestli si delaj mĂsto aby mohli pĹ™ivĂ©st velkĂ˝ jmĂ©na tak fajn ale jestli chtÄ›j zase jenom šetĹ™it tak at dou do ......................
Zly, velmi zly trejd. Stary,pomaly obranca, stale zraneny, chyby v defenzive. U mladsieho hraca by som pochopil ze moze este ist spet na svoju byvalu formu ale tento 33 rocny mladik na svoju islanders formu nedosiahne. No dobre dajme tomu ze vie v presilovkach a vie blokovat strely. Za 4 miliony dakujem pekne. Este stale nevieme co ide za neho do chicaga. Snad to nebude nejaky vyssi draft lebo ma drbne.
:o je to tak, tak chorche sa urcite potesi
lamik taky tak vie o com je rec..
hm, Aucoin, znamy to zadak, no v poslednej dobe znamy akurat tak podla mena..vykonnostne no neviem..aj ja som zvedavy, aka bude protihodnota (neocakvam nic svetoborne)a ci sa jeho plat prenesie k plamenom, uff, ech, och, 4.000 to je prisilne kaficko
hm, Aucoin, znamy to zadak, no v poslednej dobe znamy akurat tak podla mena..vykonnostne no neviem..aj ja som zvedavy, aka bude protihodnota (neocakvam nic svetoborne)a ci sa jeho plat prenesie k plamenom, uff, ech, och, 4.000 to je prisilne kaficko
no zajĂmavá vĂ˝mÄ›na sem vela rád Ĺľe odcházĂ Adrian kterĂ˝ absolutnÄ› nenaplnil oÄŤekávánĂ a jeho 4M byla velká zátěž a pĹ™ĂchozĂ Zyuzin loni odehrál asi pĹŻlku sezĂłny nenĂ to vĂ˝raznĂ˝ hráč ale svoji práci pro tĂ˝m dokáže odvĂ˝st a 1,4M nenĂ tak moc !!!
Andrej Zyuzin ide do chicaga. Plat ma 1.4.
Zyuzin je rus. V zakladnej casti raz hral tretiu obranu inokedy nehral vobec, dokopy 49 zapasov. Existuju rozdielne nazory. Podla jednych robi chyby. Podla druhych iba nedostal dostatocnu sancu a pri kazdej chybe sedel nasledujuci zapas na lavicke.
Playoff: Zranil sa regehr a zyuzin odohral takmer celu seriu proti Flames v tretej obrane. Na prekvapenie zahrali s giordanom velmi slusny standard a boli miestami lesi ako suckujuca dvojka phaneuf-hamrlik. Ale opakujem miestami a v par zapasoch playoff.
Ja osobne byt koucom by som to riskol a dal Andrejovi nejaku stabilnejsiu doveru nech ukaze ze tie playoff vykony neboli nahoda a dovera bolo to co mu chybalo. Toto som myslel ze nastane.
Zyuzin je rus. V zakladnej casti raz hral tretiu obranu inokedy nehral vobec, dokopy 49 zapasov. Existuju rozdielne nazory. Podla jednych robi chyby. Podla druhych iba nedostal dostatocnu sancu a pri kazdej chybe sedel nasledujuci zapas na lavicke.
Playoff: Zranil sa regehr a zyuzin odohral takmer celu seriu proti Flames v tretej obrane. Na prekvapenie zahrali s giordanom velmi slusny standard a boli miestami lesi ako suckujuca dvojka phaneuf-hamrlik. Ale opakujem miestami a v par zapasoch playoff.
Ja osobne byt koucom by som to riskol a dal Andrejovi nejaku stabilnejsiu doveru nech ukaze ze tie playoff vykony neboli nahoda a dovera bolo to co mu chybalo. Toto som myslel ze nastane.
u Black Hawks by se vÄ›tšà dĹŻvery mohl doÄŤkat protoĹľe obranan nenĂ tak skvÄ›lá a myslĂm Ĺľe všichni hráči budou na startovnà čáře spoleÄŤnÄ› a trenĂ©r se rozhodne podle kempu a podle teho jak se kdo bude jevit nenĂ tam nejaká hvÄ›zda která by mÄ›la cokoliv jistĂ©ho pujde o to jak se kdo ukáže !!!
Nas draftovy vyber z 24.miesta sa mi velice lubi. Je to dost velke prekvapenie ze sme vybrali nielen europana ale aj hrajuceho v europe a nie vo whl alebo inej kanadskej lige.
Mikael Backlund
Velky dvojcestny svedsky utocnik, najlepsi strelec poslednych MS 18 kde boli svedi treti.
Mikael Backlund
Velky dvojcestny svedsky utocnik, najlepsi strelec poslednych MS 18 kde boli svedi treti.
Sidney Crosby do Calgary!!!
Uz to mame aj na oficialnej stranke:
http://flames.nhl.com/team/app?page=Pla ... ge&tab=prf
Uz to mame aj na oficialnej stranke:
http://flames.nhl.com/team/app?page=Pla ... ge&tab=prf
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé