Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hedican:

Kód: Vybrat vše

Oct 23, 2008: Signed as a free agent by the Anaheim Ducks to a one-year contract.
Předpokládám, že to byla reakce na nepovedený vstup do sezóny = výprask od Kings :D
Dikes, se mi to nechtelo hledat :D Jinak je to mozne, ze tom meli LA prsty, ale neboj Sidney tohle bylo vase na dlouhou dobu posledni vitezstvi nad Ducks :frajer2: :D
Možná, možná... Ale pokud dostane Getzlaf zase napráskáno jako naposledy od Gauthiera, vadit mně to tolik nebude :clap:
Sakra, Drůbež se nám nějak rozjíždí, to není dobré :thumbsdown: :thumbsdown: , doufám že jim Vancy v Pá zasadí razantní stopku, na zápas se hodně těším :yes: !!!!
Zkušený zadák Anaheimu Scott Niedermayer potvrdil, že je vynikající tvůrce brankových situací. V nočním utkání proti Detroitu si připsal dvě asistence a s celkovým počtem přihrávek v dresu Ducks 127 se osamostatnil na první příče historické tabulky nejlepších nahrávačů mezi beky kalifornského týmu. K překonání rekordu Olega Tverdovského (125 asistencí, 324 zápasů) mu stačilo odehrát v dresu Kačerů 220 utkání.
ANAHEIM - VANCOUVER 6-7sn
13.+38. Selanne, 9. S.Nidermayer, 36. Montador, 36. Pronger, 60. Perry - 13. + 49. Bernier, 35. + vitezny sn Ohlund, 28. Kessler, 32. Burrows, 36. Bieksa
Brankari: Giguere 13/9, Hiller 16/14 - Luongo 37/31
Najezdy: Ducks 1/13 :bitka3: Canucks 2/13
:winner1: Perry 1+4
:winner2: Selanne 2+2
:winner3: Bernier 2+?

Videl jsem jen highlits a normalne zle mi bylo.... Ty prvni 3 goly Canucks byly skoro vlastni a ten prvni obzvlast, on si ten Morrison asi mysli ze furt hraje ve Vancouveru :bitka3: :bitka3: , z 2-0 na 2-5 a pak na 5-5, jeste ze jsem radsi :pivo3: z takeho zapasu by me asi kleplo od nervu. Nakonec aspon bodik diky trefe Cory Perryho v posledni minute... 1.lajna to zacina poradne rozjizdet a Teemu taky :good: :cool: , skoda ze ma na centru Morrisona, s nim mu to vubec nejde vzdyt skoro vsechny body nasbiral v PP kde nastupuje s Getzlafem
Jinak se Teemu dotahl na 20. misto historickych streleckych tabulek :good: , ktere nyni sdili s legendarni 'kvetinkou' Guy Lafleurem
Tak dnes poprve vidim zapas Kaceru v Honda Center, prenos zatim slape paradne :good:

ANAHEIM - CALGARY 3-2

1.tretina
2.min - :yahoo: Getzlaf skoruje z brankoviste, ass. Perry, oba tak pokracuji ve sve bodove serii ( Getzlaf 6.zap, Perry 7.zap. )
3.min - bitka Prosta s McIverem, vyhrava hrac Flames
5.min - za brankou nestastne pada hlavou primo na mantinel po nezavinene srazce Huskins, po nekolika minutach na zemi se vsak zveda a za pomoci lekaru miri do satny, snad to neni nic vazneho :?
zhruba do 11-te minuty hokej hodne nudny, pote jsme pritvrdili a diky napadani mel 2 tutovky Perry ale nedal, vzapeti se prodral do sance Giardino ( ci jak se pise, toho borce jsem vubec neznal, ale zatim podle mej nej. hrac Plamenu ) Pote meli hoste poradny zavar pred brankou J.S.G. ale vse nakonec dobre dopadlo. Hoste hrali zatim 2 presilovky, 2x se nechal celkem zbytecne vyloucit Perry ale obe oslabeni jsme prezili.
20.min. - Mame sanci v podobe 1. presilovky, ale gol nepadl tak alespon zacneme v pocetni vyhode 2.tretinu
Jako velke plus zatim vidim hru nasi obrany, kluci vyborne blokuji prihravky a strely, hrajou opravdu obetave

2.tretina
Jakmile zacala 2.tretina zacalo mi to svinsky sekat :evil: , ale tak nejak jsem podle slide-show zachytil ze skoroval Pronger :clap: . Bylo to hned poskonceni nasi presilovky. Pak mi net asi na 5.minut spadl a kdyz mi nabehl zapas znova bylo to uz 3-0 :yahoo: Trefil se Ryan Carter
Pote zo Beauchemin nezkrotil nahozeny puk do obranneho pasma se na Jiggyho ritil Iginla ale J.S. nas podrzel.
31.min - Po zaberu Huskinse na stridacce jsem si poradne oddychl, ale vzapeti Calgary vyhralo v nasem pasmo buly a po nahozeni od modre dorazel do prazdne brany Glencross 3-1. Pote nas na par minut Plameny primackly ale Jiggy byl spolehlivy.
40.min. - Skoruje Perry, ale rozhodci gol neuznava a navic ho posila na 2 minuty za faul na Kippera ( uz podruhe, celkove je vyloucen potreti ). Nutno dodat ze to sudi rozhodl spravne, ale stacilo par centimetru a Kipper byl mimo brankoviste, skoda mohlo byt veseleji. Takze do 3.tretiny vstupuji pro zmenu v pocetni vyhode Plameny, vylouceni zatim 4-1.

3.tretina
42.min. - Plameny svou 4. vyhodu vyuzivaji, tesne pred jejim skoncenim se paradne trefuje Bertuzzi :bitka3: 2. ass v zapase pise Iginla
50.min. - Plameny nas vubec nepousteji do hry, ale pozor do brejku se riti Getzlaf, klickou do bekhendu si poklada Kippera, ale miji :?
54.min. - na trestnou miri Beauchemin a muzem ocekavat peklo, v oslabeni se dere do sance Rob Nid. ale Kipper chyta i naslednou dorazku, po skonceni presilovky drzi nase vedeni skvelym zakrokem Jiggy, Perry nasledne odpaluje puk rukavici do bezpeci
60.min. - pri powerplay Plamenu ma sanci rozhodnout Travis Moen, ale tisneny bekhendem trefuje jen bocni sit

Konec zapasu, nakonec jsme to udrzeli, parada :yahoo: Ale nutno priznat ze to byl vyrovnany match a Calgary by si ten bodik zaslouzilo.
PP 0/1 - 1/6

:winner1: RYAN GETZLAF 1+1
:winner2: MIKKA KIPRUSOFF 34 saves
:winner3: SCOTT NIDERMAYER
Titul hráče týdne NHL získali tři útočníci Anaheimu

O titul nejlepšího hráče za uplynulý týden v NHL se výjimečně podělili hned tři hokejisté Anaheimu. Tradiční anketu vyhráli útočníci týmu Ducks Ryan Getzlaf, Corey Perry a Teemu Selänne.
Getzlaf ve čtyřech zápasech minulý týden nasbíral deset bodů za dva góly a osm asistencí, což bylo nejvíc v NHL. K vítězství 5:4 v prodloužení nad Detroitem přispěl pěti asistencemi, což je klubový rekord.
Perry zaznamenal dva góly a sedm asistencí. Vyhlášený kanonýr Selänne si připsal také devět bodů, z toho šest gólů, včetně 21. hattricku v kariéře v utkání proti Red Wings.

Druhou hvězdou týdne byl vyhlášen brankář Bostonu Tim Thomas, jenž odchytal dva zápasy s čistým kontem za sebou.

Ocenění pro třetí hvězdu získal útočník Philadelphie Simon Gagne, který si ve třech zápasech připsal osm bodů za tři branky a pět nahrávek.
sport.cz

Tady neni co dodat, myslim ze tohle se moc casto nestava, ale zaslouzi si to urcite vsichni 3 :yes: :good: Samozrejme i Thomas s Gagnem

Obrázek
LOS ANGELES - ANAHEIM 0-1pp

61. Pronger
Strely 35-28

:winner1: Giguere
:winner2: Ersberg
:winner3: Pr0nger

Zapas jsem nevidel, zatim ani highlits mi nejdou takze to bude k nocnimu derby tak vsechno :D

edit:
Tak uz mi ty hajlajty slapou, uff teda golovek jste meli vic to se musi nechat. Ikdyz vam tam jednou zvonila tycka a dorazka v brane taky neskoncila, tak na druhe strane co chytil Jiggy Calderovi :roll: :clap: To byl panecku jiny zakrok
Gratuluju k vítězství, i když se mi do toho vůbec nechce :evil:
Malou objektivně subjektivní rekapitulaci máš v threadu Kings.
ANAHEIM - ST.LOIUS 5-2

Tak se mi to libi, dnes jsem se obaval ze to nedame, ale zbytecne. Kluci co vyhrali hrace tydne pokracuji ve skvelych vykonech, doufam ze zbyde dost sil na PO. Co me ale zarazi, tak jsme snad skoro vsechny zapasy byli prestrileni, coz neni zrovna nejlepsi vizitka. Na druhou stranu to zase ukazuje nasi skvelou uspesnost zakonceni, jaky to rozdil oproti lonskemu rocniku :good:

G: 38. a 59. Getzlaf, 1.R.Nidermayer, 23.Selanne, 26.Perry - 4.Berglund, 24.McDonald

B: Hiller 32/30 - Mason 26/22

Divaci: 16144 :evil:
Zápas jsem sledoval zhruba do poloviny druhé třetiny :thumbsup: Hrál se poměrně vyrovnaný hokej, Bluesmani vždy dokázali brzy odpovědět na gól Anaheimu, který jakoby v tu chvíli povolil. Občas se mi zdálo, že Anaheim až příliš přihrával než aby vystřelil. Kolikrát měl hráč tak skvělé místo a ještě to někomu přihrál do horšího. Platí i pro Getzlafa, kterej ale jak vidím dal nakonec gól :) Kačeři se nám pěkně rozjeli, ale v současné době mně to nějak nevadí :yes:
ANAHEIM - DALLAS 2- 5

Morisson, Selanne - Parrish 3, Brunnstrom, Richards

Tak dnes to byl z nasi strany otresny a ostudny vykon :evil: :thumbsdown: O to horsi, ze jsme prohrali s diviznim rivalem, navic kdyz hrali kulove. Takovou hruzu jsem uz teda dlouho nevidel, dnes by nas porazila i Horni, Dolni :x Jake hrubky jsme predvadeli v obrane se jen tak nevidi, navic me pobavil i rozhodci, ktery nas vylucoval za ciste hity a hned prvni 2 PP hvezdy vyuzily. Sice se nemohli minutu a pul dostat do pasma, ale pak se k nim stastne odrazil puk a bylo to v riti. Ale zas sli tomu stesticku naproti kdyz se nevahali nacpat do brankoviste. Jinak na rozhodci bych prohru svadet nechtel za nas vykon jsme si ji jasne zaslouzili :bitka3: Nova posila Parrish se predvedla neskutecne, soupnoul nam tam hattrick. Ten chlapik ma opravdu cuch na goly, pri totalnim stesti mohl jeste dalsi 3 prihrat. Ale pochybuju ze se mu tak bude darit dal, ale i tak jsem na nej zvedavy. Nejvic me ale srali ti dva provokateri Ott s Averym, jejich naznaky krosceku sudi netrestal a kdyz se s nima chtel nekdo pobit tak vycouvali :bitka3: Jinak hrali oba velke h... , Averyho pak nasi hraci pekne brousili, bohuzel jsme na to doplaceli vyloucenimi ( ktere nebyly, za bodycek telem se snad nevylucuje co vim ). Tesim se uz na dalsi zapas a doufam ze ten hajzlik Ott dostane co proto a Avery s nim. Vendeta bude sladka, musi byt :D Aspon jsme dostali poradnou facku a doufam ze Carlyle da hracum po zapase poradne kapky :hmm:
Na zaver jedine 2 pozitiva zapasu: konecne se trefil Morisson + krasny hit Kunitze na Averyho :cool:
No vidíš to Selly, jestli jste náhodou nehráli ho*no proto, že jsme my hráli perfektně dozadu. Co se týče Steva a Shauna, tak to jsou frajeři - hrají tvrdě, ale do nějaký podělaných bitek se nehrnou, protože hokej není box. A jestli nějaké vypatlané hlavy dokáže hbitý jazýček protihráče dohnat k tomu, že by mu nějraději oddělil hlavu od těla, to jest jaksi jeho, potažmo jejich problém. Já jsem neskutečně rád, že právě tito 2 borci za Dallásek hrají :yes: :good: :good: !!!! Co se týče štěstí tak to u nás stálo jen u 3 gólu Marka, ale ten to navíc parádně trefil, to samotné zakopnutí Nie nic neřešilo.
Let´s go DALLÁSEK !!!!!!!!
To jsem si vzdycky myslel ze Ty mas tvrdou hru rad tak jsem se asi spletl :D Ja zase takove hrace rad nemam, ja uznavam tvrde ale ferove borce :good: a ne provokatery S tim ze to neni box mas Philly sice pravdu, ale nebyt bitkaru tak urcite pribude vic zakernych faulu prave od hracu jako je trebas Ott. Ale na druhou stranu to beru, kazdy mame rad neco jineho a navic kvituju ze dokazes rict svuj nazor slusne ikdyz s nim nemuzu souhlasit :D
No nevím Selly, mě přijde, že Ott a Avery hrají dostatečně tvrdě :wink: , naopak to jak potom hráči Ana naháněli Averyho svědčilo o tom, že ho chtějí sejmout a zranit, na tom nic férového fakt nevidím. Ano, já tvrdou hru miluji, ale ne takovou tu "osobní", jako že mě někdo něco udělal tak ho musím rozdrtit o manťák a zneuctít, ale takovou tu klasickou, zkrátka hraju tvrdě, protože mi to jde, pomáhá to týmu atd. Naopak naopak tyto hráče jako Ott a Avery uznávám, protože je v tom kus frajeřiny hráče pouhým kmitajícím jazýčkem vyprovokovat a následně z toho těžit, tím že hrají hodně PP :yes: . Na hře Otta a Averyho není vůbec nic záludného či zákeřného, to nevím kde jsi vzal, na to jsou v lize jiní borci - oni hrají tvrdě a navíc ví, kde a kdy správně otevřít ústa :thumbsup: :thumbsup: . Jinak co se mi ještě na tomto zápasu z pohledu Dallásku líbilo, tak že jsme totálně vymazali tu Vaši "skvělou" 1. lajnu, již bylo na čase aby jim někdo zatnul tipec :smile03: :yes: !!!!
No na tema Ott a Avery uz se radeji nebudu vyjadrovat, to by bylo furt dookola a nikam by to nevedlo. Ale pokud mas rad opravdu tvrdy hokej a nedivas se na hokej skrz ruzove bryle tak snad musis uznat ze za to co jsme byli vylucovani rozhodne fauly nebyly. mam tim namysli hlavne ty hity napr. Perryho na Richardse nebo Kunitze na Averyho. S tou 1.lajnou tak to mas pravdu, opravdu nebyli skoro videt, ale da se to pochopit nemuzou odtahnout celou sezonu, ale libila se mi 4.rada a az sunda Parros plexi tak se mate v dalasku na co tesit :box: :razzi:
Jo, jeste by me zajimalo co se ti na hre Dallasu tak libi??? Jestli to nahazovani puko po mantinelu a atd tak pak nechapu proc nefandis i NJ, ti hrajou podobmou holomajznu :roll:
Tak dnes to vypada na dalsi prohru :cry: :bitka3: Oproti zapasu s Dallasem hrajeme mnohem lip, ale nedavame goly. Sice hned z prvni strely zapasu nachytal na hruskach Anderssona Perry. Po tom co nam dal v patek hattrick Parrish tak dnes se to povedlo Boothovi, dokonce dal cisty hattrick. Dnes nam chybi stesti a klid v zakonceni, oproti tomu jak se nam darilo v minulych tydnech. To co se nam podarilo napr. v OTA nebo MON kdy nas souper prestrilel i prehral ale dokazali jsme vyhrat tak se to dnes dari Floride. Ta asi po 6-ti prohrach na souperovych hristich bohuzel dnes vyhraje... Sice je jeste 1 tretina dokonce tak snad se s tim poperem ale uz teda moc neverim abych rekl pravdu :(
Edit: tak 3.tretinu jsme Floridu temer k nicemu nepustili, ale bylo nam to prd platne, Andersson byl vynikajici :yes: Nekolikrat pri nem stalo i stesti, ale to kazdy golman k vybornemu vykonu potrebuje. Dnes jsme vyslali na souperova brankare nejvice strel v teto sezone ( 45 ) ale bohuzel i takove zapasy jsou. Rozhodci navic odpusti ve 3.tr. hostum nejake fauly ale stejne by to dnes na vysledku nic nezmenilo, gola by jsme nedali ani do obeda :? Jinak hracum krome koncovky nelze nic vytknout, tak snad to priste uz konecne vyjde :roll:
:!: GM Anaheimu Brian Burke končí :shock: nahradí ho Bob Murray. Pravděpodobně si tak chce vzít čas na letní nabídky, které mu jistě přijdou od mnoha týmů :D
http://tsn.ca/nhl/story/?id=255628&lid= ... pStory_nhl
Uuups tak to je pro me novinka... Vubec nevim co mam od toho noveho chlapika ocekavat :?: Jelikoz ale Burkovi konci na jare smlouva tak dobre ze odesel uz ted, novy GM si muze uz v prubehu sezony zacit tvorit tym k obrazu svemu. Leto ale bude pro neho pekne horke, tusim ze budeme mit pod smlouvou asi 9 hracu. Nevim to jiste ani so mi to nechce zjistovat :D ale hlavni je ze pod kontraktem je 1.lajna + Teemu, Jiggy... Horsi je to ale v obrane kde konci smlouvy Prongerovi, Scottovi a tusim i Beaucheminovi :sad2: No kazdopadne do leta daleko uvidim jak se to vyvrbi
No a Burkovi: Dokazal sestavit vitezny tym a ziskat s nim SC, za coz ma u me velke plus. Od te dobe me ale dokazal nekolikrat vytocit, hlavne podpisy Bertuzziho ( + nasledne vypl. ze smlouvy ), Morissona, naopak se zbavil McDonalda cimz me nasral nejvic :evil: . Takze mi jeho odchod ani nijak nevadi, pokud tedy novy GM nebude kombinaci Mika Mirlburyho a soucasneho GM Tampy :lol2:
Tak hodne stesti Bobe Murray :good:
Tak zatim po 2.tretine 2-2 , prenos po rusky a jeste k tomu pada :evil: Tak snad to zvladnem a vyhrajem :cool:
Pridavam hymnu Kaceru tzv. Ducks Goal Song

to all my friends present, past and beyond
especially those who weren't with us too long
life is the most precious thing you can loose
while you were here the fun was never-ending
laugh a minute was only the beginning
canton,calvin nickell this one's for you

ever get that feeling you cant go on
just remember who side it is your on
you've got friends with you till the end
if your ever in a tough situation
we'll be there, no hesitation
brotherhood's our rule which cannot bend
(whooa oh oh oh......)

when your feeling to close to the bottom
you know who it is you can count on
someone will pick you up again
we can conquer anything together
all of us are bonded forever
if I die you die that's the way it is
(whooa oh oh oh......)

to all my friends present past and beyond
especially those who weren't with us too long
life is the most precious thing you can loose
when you were here the fun was never-ending
laugh a minute was only the beginning
canton calvin nickell this one's for yoooooouu!!!
(whooa oh oh oh......)

videjko, ac bohuzel jen z koncertu, ale i tak pise :cool:
Tak nakonec prohra 3-4 v prodlouzeni, pekne me to sere to nedokazeme porazit ani Nashville :?: Jinak ze zapasu jsem mel velke :ho*no: Duvody: rusky komentar, zapl jsem to pozde, mizerna kvalita, navic to padalo a jeste k tomu jsem mel nekolik pivnich nabojnic v sobe :roll:
Takze vitezny gol dal obrance NAS no.2 Hamhuis, tim ukoncuju dnesni neprimy prenos a sulam se do postele :D
Tak po 1.tretine v kalifornskem derby bez branek. Tesil jsem se na zapas pac jsem letos zapas proti kralum jeste nevidel, ale zatim slabota. Zapas jsem zacal sledovat asi od 9.min nemohl jsem do te doby najit link. Jinak to sleduju na atdhe.net a slape to super. Asi jsem propasl bitku Parrose bo jsem ho pak videl sedet na trestne a za co jineho by tam asi sedel ze :lol2: Hlavne doufam ze zaberem, dalsi prohru doma uz si nemuzem dovolit :bitka3: Jo a zdravim fandy kraliku, nevim jak Sidney, ale Lukas vidim ze je online :D
2.tretina uz byla z nasi strany o trosku lepsi, ale furt je to takove nemastne neslanne... Sice vedeme 1-0 kdy Huskinsovu strelu doklepaval Corey Perry, 2.ass Getzlaf. Uspesne jsme ale zazdili 100s PP 5 na 3, kdy Kralove potvrdili ze letos patri mezi nejlepsi tymy v oslabeni. Celkove neni v zapase mnoho vylozenych sanci, obrany prevysuji utoky a brankari jsou spolehlivi. Jinak v nejvetsi sanci LA ve 2.tretine zklamal Kopitar kdyz v najezdu 2 na 1 nedokazal trefit poloodkrytou branku.
Zdravím Selly.
Naozaj si prepásol bitku Parrosa :D ale nebolo ta nijaká úžasná bitka.
Hiller zatial chytá výborne, už by ale bolo načase aby niečo pustil. :D Hmm, presilovka, že by teraz.
:) Tak nakonec to vyslo, vyhra 2-0 je nase :clap: Ve 3.tretine se hral podle me nejlepsi hokej, hralo se prevazne v obrannem pasmu Kings, soupere jsme prestrileli 2x ho tusim zachranila tycka. LA melo min sanci, ale minimalne 3 z nich byl stoprocentni nastesti pro nas Hiller byl absolutne skvely :cool: 5 minut pred koncem pojistil svym 1. golem v dresu Ducks vyhru Brett Hedican, kdyz se trefil od modre ( Kunitz,Morisson ). Zdalo se mi ze jinak vyborny Ersberg trochu zaspal, prece jenom mu myslim nikdo nestinil. Takze konecne vyhra, ikdyz s tou golovou potenci je to zase jak na zacatku sezony. Jinak Kralove se oproti lonsku neuveritelne zvedli, hlavne obrana uz neni zadny pruchodak, konecne jsou to derby matche jak se patri :good:
Hvezdy zapasu
1. Hiller 29 saves, 1. SO v kariere
2. Getzlaf
3. Ersberg

Potom co jsem zjistil ze nastoupil novacek no.53 Brett Festerling a nehraje Beauchemin, jsem hledal duvod jeho absence. A malem me kleplo, Francoise bude Ducks chybet asi pul roku, tudiz letos uz si nezahraje :cry: :? Duvodem je zranene leve koleno :cry:
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS