Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

jj to som si taktiez vsimol, ze prednost pred nasimi utocnikmi, vlastne akoby nasim klenotom, dostali obrancovia :lol: no, niekedy sa pri ich clankoch :doh: tak napr.
v dalsom prispevku ako "okomentovali" organizaciu Bruins :lol2: supol som i tam taky kratsi prispevok http://www.nhlpro.cz/clanek-diskuse.php?id=7960 hadam postaci :)

na margo Thomasa -) spomenul som to aj tam, ja som s jeho vykonmi do tejto chvile absolutne spokojny, milo ma prekvapil, samozrejme, nevyhol sa ani on vykyvom, ale v porovnani s Toivonenom (toho by som poriesil ako prveho)
pp, ktore som mal moznost odsledovat ma utvrdili v tom, ze Thomas so svojou 3 rocnou zmluvou je ozaj spravnou volbou :thumbsup:
v poslednych zapasoch chyta fantasticky; skoda len toho jeho veku.. :(

next: Obrázek vs. Obrázek

- s Philkou sme sa v tejto sezone stretli zatial len 1x a bola to vitazna premiera 3:4)
- so superom, ktory prisiel trejdom o svoju oporu a ktory na PO priecku mĂ´ze pomyslat akurat tak v buducej sezone je povinnostou bodovat!
- Philka sice prekvapila vitazstvom na lade jazdcov (co nam mimoriadne zahralo do karat), ale Boston svojim 3 zapasom na lade supera (z celkoveho poctu 6) urcite svoju medvediu kozu lacno nepreda a vykony, ktore podal na lade senatorov a sabli svedcia o stupajucej fazone
- na PO stracame 6! bodov, a superi pred nami disponuju stale zapasovym pred_davkom, tak napr. nas divizny kolega, Montreal ma pred nami 5 bodovy naskok, no po dnesnej noci 4 zapasy navyse...
- dufam, ze sa v zostave konecne objavi aj Patrice Bergeron
- po zapase s Philkou pride na rad vele dulezity suboj s javorovymi listkami..ale o tom az na buduce
Obrázek novinky od medvedov

Křídelní útočník Marco Sturm, jenž se má v létě stát volným hráčem bez omezení, bude patrně před uzávěrkou přestupů vyměněn. Zprávu přinesl Boston Herald.

Deník připomíná, že pouze kapitán Zdeno Chára, nejproduktivnější hráč Marc Savard, mladá hvězda Patrice Bergeron a nejvyšší výběr posledního draftu Phill Kessel jsou nedotknutelní.

Kanonýr Glen Murray, který pobírá 4,15mil. ročně, je údajně také k dispozici, čímž by se klubu uvolnilo místo pod platovým stropem.
„Nemohu nic říct s urÄŤitostĂ­,“řekl Chiarelli denĂ­ku Herald ohlednÄ› dvou naznaÄŤenĂ˝ch vĂ˝mÄ›n. „Chci vylepšit náš tĂ˝m, ale zároveĹ

cepi- máš pravdu, že tým se teprve buduje(sice ne tak, jako u PIT), ale i já nejsem s vedením spokojen. Již jsem to psal, že reakci na dost obdržených branek začátkem roku bych očekával rychlejší. Některé články a hlavně hodnocení nesmíme brát vážně. Ono je potřeba něco napsat.... Očekával jsem výhru nad NYI a prohru s BUF, takže zůstáváme na svém. V případě dvou výher ze čtyř zápasů venku, budu ještě věřit v postup.

A úplně nejhorší pro BB je to, že konkurence ze spodu tabulky poráží ty nahoře NYI-PIT 6-5.

Petr Tenkrát byl vyhlášen 1.hvězdou zápasu PHI - BOS 3-6 když dokázal vstřelit dva důležité goli.Jeho pobyt na ledě nebývá časově příliš dlouhý proto si ocenění jistě zaslouží.Z minima vytěžil pro tým velmi mnoho a lze doufat,že v dalších zápasech dostane více příležitostí. :cool:

Foto ze zápasu:http://img215.imageshack.us/img215/2192/tenkrtdu7.jpg

Fuha Andrew Ference 25:38 a +1. Celkom sa mu dari aspon teda aspon takto podla cisel. Vypada to ze Ference sa stava pomaly obrancom cislo 2. Iste je to tazko povedat po par zapapsoch ale ten nabeh tam je.

Este som si vsimol nejaky dalsi Stuart je tam v obrane mal 9 minut a +2.

Obrázek vs. Obrázek 3:6 :thumbsup2:

- povinne 2 body mame v kapse a sanca na PO sa opät o nieco zvysila!
- z doterajsich 3 odohratych zapasoch na lade supera sme si pripisali 2 vitazstvo a bilancia z poslednych 5 z. je velimi potesujuca 4W - 1L, takto sa bojuje o PO!
- tak ako spominal excelent, jeho krajan Petr Tenkrat sa stal 1 hviezdou stretnutia!; paradicka, taketo ocenenenie nezaznamenava kazdy den a jeho 2 strelene goly boli viac ako dĂ´lezite..
- Marc Savard je na neudrzanie, dnes 1+2, vyborne mu sekundoval Kessel (0+2) a Tim Thomas (30/33) opät vytiahol nieco zo svojich :o zakrokov :arrow: GLOVE SAVE by THOMAS :arrow: THOMASov beton
- z Ferenca (ako podotkol debil) sa stava jeden z obrannych pilierov Bruins a pre tim odvadza doposial vynikajuce sluzby :thumbsup: (Mark Stuart - menovec Brada, D (left), rocnik 84)

photos:

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

next: Obrázek vs. Obrázek
- SUBOJ s velkym S..nas dnesny super sa momentalne nachadza na poslednej priecke zarucujucej ucast v PO..rozdiel medzi oboma supermi cini 6b..medvede maju este 1 zapas k dobru..- dnes v noci preto budem mimoriadne fandit, aby sa bodovy rozostup skresal na prijatelne 4 body..
- tohto sezonna vzajomna bilancia je viac ako vyrovnana (6:4, 1:2pp, 1:3, 1:4, 1:3, 5:1, 10:2), jedno je iste, 10 golovy vyprask sa opakovat urcite nebude, nastal cas vratit pozicane :twisted:

:modlenie:

Obrázek vs. Obrázek 0:3 Obrázek Obrázek Obrázek

- radost pisat po vykonoch, ake v posl. zapasoch medvede predvadzaju..2 po sebe iduce suboje so supermi v konferencii, oba zvladnute na vybornu!
- Bostonu v suboji chybali 3 dĂ´leziti hraci Alberts, Bergeron, Murray, no kolektivny, obetavy vykon na cele s famoznym Thomasom vymazal, vygumoval javorove listky, ktore si tak pripisali 4 prehru v rade a medvede im uz poriadne dychaju na chrbat (aktualna tabulka -) http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&view=tabulky
- javorovy Raycroft sa velmi nevyznamaenal a v III.tretine sa v branke Toronta objavil Aubin
- kuriozitka, autor 3 golu Bruins, Jason York (D) zaznamenal svoj premierovy gol v drese Bruins! -) bilancia - 38Z - 1G - 6A..
- mimoriadne dĂ´lezity gol vsietil v samom zevere oslabenia rychlo nohy P.J.Axelsson, ktory svoj individualny prienik zakoncil ukazkovou trefou :arrow: P.J.A.
- zaujimave (pozitivne) vyjadrenie sa po zapase objavilo na adresu 2* zapasu Zdena Charu ((0+0) -) 30:31 -) 1 shots (0-0-1) -) 4 PIM -) (+/-) 0, ktore si mĂ´zete precitat :arrow: http://slovaknhl.sk/2113-zdeno-chara-po ... ezone.html
- na samy zaver som si zamerne ponechal muza zapasu a 1*z. Tima Thomasa 2 shutout v kratkom case :poklona: jeho 44 uspesnych zakrokov svedci len o jednom, jedinom, Timmy v zavere zakl. casti nachadza svoju famoznu formu z konca min. rocnika..v poslednej dobe, po kazdom 1 zapase sa najde zakrok z kategorie :o v zavare zapasu ich predviedol zo 3, "zial" do highlightov sa dostal len jeden z nich, zvysne 2 boli podobneho razenia.. :arrow: GLOVE SAVE by THOMAS.."He was fantastic," said York of Thomas. "He did a great job."

photos

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek ..obetavy Ference..
Obrázek Obrázek Obrázek

Skvely vykon medvidkov Hame :wink: (peace).Famozny "kutil"Tim,ktory chytal fantasticky.Poviem pravdu,necakal som,ze BOS vyhra.Ale za vitazstvo mozu dakovat,len Thomasovi.Gratulujem

No ak je to pravda ze to bol Charov najlepsi zapas tak dufam ze to nebolo len tak jednorazovo ale znamena to dlhodobejsi trend. Chara musi zacat hrat lepsie ako doteraz tuto sezonu. Medvede sa po poslednych zapasoch pomaly priblizuju playoff miestu. A ak aj nepostupia aspon nech je to boj do posledneho kola.

Zasa preletela netom informacia, ze Sturm mozno zostane, i ked zaujima sa o neho pravdepodobne San Jose. :!:

Obrázek novinky od medvedov

Marco Sturm dostal ponuku na predlzenie spoluprace o dalsie 4 roky :!:

- rozumne rozhodnutie vedenia Bruins, urobit vsetko preto, aby Marc zostal aj nadalej v time; ak by tomu tak bolo na dalsie 4 roky, paradicka,
- hraci s podobnymi zmluvami Chara, Bergeron, Savard, a spominany Sturm tu mĂ´zu dalsie roky budovat naozaj silny tim
- navyse, v trejd ponuke nenajdeme hraca, ktory by nejako extremne prevysoval Marcove kvality; v uvode sezony sa sice pomalsie rozbiehal, ale momentalne je to opät strary dobry Sturm
- 5 v timovej produktivite -) 53Z -) 29B (10G - 9A) a velmi dĂ´lezita vec, autor castokrat rozhodujucich golov..

Obrázek

ty koky,cepi,ja cumim,ze sa ti to chce robit :? ...ja by som nemal cas asi na daco taketo...ale pokracuj v tom,je to :cool:

Obrázek vs. Obrázek

:twisted: dlhoocakavany HF suboj sezony :twisted: cepi Obrázek leci

- tohto sezonna bilancia "jasne" na strane medvedov (2:3, 5:6pp, 3:4pp) nebolo by od veci bliziacim sa poslednym tohtosezonnym vzaj.zap. zvysit bilanciu na 0:4..
- Tampa je uz viac menej jednou nohou v PO, naskok pred Bruins cini 9 bodov, ale tent rozdiel nas nemusi vĂ´bec zaujimat, pretoze ak sa stane vitazom svojej divizie, je nejaky bodovy rozdiel nepodstatny
- oba timy hraju v poslednom case vo vybornej, bodovej fazone:
Tampa z poslednych 10Z -) 8W - 2L
Boston z poslednych 10Z -) 7W - 3L
- medvede vsak tahaju 3 zapasovu vitaznu (necakanu) snuru na lade supera a bolo by urcite skvele, ak by sa im ju podarilo natiahnut o dalsie 2 zapasy (po bleskoch z Tampy nas este cakaju panteri z Floridy)
- urcite treba vziat do uvahy fakt, ze Tampa dnes odohra mimoriadne dĂ´lezity divizny suboj s Atlantou a dalsi den na to ich cakaju nazhavene medvede, dufajme ze uz aj s klucovymi hracmi, ktorych trapia zranenia --) Alberts, Murray, Bergeron nadej na bodovy zisk o to realnejsia..
- ustrazit blesky hviezdne duo Lecavalier - St.Louis a bude dobre..BIG Z co si tak vziat na starost Leciho.. :?: 8)
- kto bude hajit svätynu na oboch stranach je aspon v pripade Tampy malicko :?: proti panterom sa predstavil Holmqvist, proti Caps Denis a nepocinal si zle
u nas je to jasne, v zivotnej forme chytajuci Tim Thomas
Obrázek

:!: v poslednych 3 matchoch sme odpalili Buffalo, Philadelphiu, Toronto, no a na odpal sa blizi leci a je ho Tampa.. Obrázek

canesman -) na srdcovu (hokejovu) zalezitost si cas jednoducho najst musim :wink:

cepi,ja som tiez akoze zazraty do canes a ked mozes,stale kukam ich stranky, clanky o nich citam a tak...ale popravde,nieco hentake by sa mi asi nechcelo robit :oops: ...ani cas by som nemal...zato tie nervy,ked rano mi nabieha na markize stranka cislo 261 doverne poznam, ty kokso, dakedy tlaky jak hovado....sorrac za OT,ale chcel som sa vyjadrti este k tomu

cepi: Ved o tom Sturmovi som to napisal tesne pred Tebou, asi nemas cas byt stale na nete.... :D

už se cepi těšíš až ráno vstaneš, podíváš se na výsledky a uvidíš že Boston prohrál :D Jsme připraveni Vás porazit :)

canesman -) jj to ranne txt je o drzku :)
dĂ´lezita vec -) ak mas vztah k niekomu, k niecomu, nie je co riesit, to Ta jednoducho bavi :wink:

chorche -) len som dodal, ze ak by zmluva klapla, slo by o 4 rocne obdobie

leci -) uz sa vaazne neviem dockat zajtrajsieho vitazneho ranka.. :)

vítězného?jak pro koho :) já budu zápas sledovat, takže žádný teletext nebude :) po zápase budu slavit další dva body :)

Tak cepi, drzim palce, at se vam dneska zadari a nasazite bleskum poradnou davku, ze uz se z toho nevzpamatujou...

Sory lecu, ale musel sem to napsat :D

můžeš držet palce, ale o to víc pak budeš zklamaný až zjistíš že Boston prohrál :)

Lecavalier-number4 píše:mĹŻĹľeš drĹľet palce, ale o to vĂ­c pak budeš zklamanĂ˝ aĹľ zjistíš Ĺľe Boston prohrál :)
Tak doufam ze nezjistim, ale zazraky se dejou, tak proc by nemohla Tampa vyhrat :D
cepi píše:Obrázek novinky od medvedov

:!: Bruins jsou velmi blízko podepsání nové smlouvy s křídlem Marco Sturmem.

Tajný zdroj, který nechtěl být jmenován, pro noviny uvedl, že je pouze otázkou hodin, kdy vedení znovu Sturma podepíše. Vše je údajně na dobré cestě a nic by nemělo podpisu zabránit. Marco Sturm tak pravděpodobně zůstane na další sezóny u „Medvědů“. Letošní sezóna v Bostonu je jeho druhá.

Široce se dříve spekulovalo, že vedení ani nechce Sturma podepsat a rádo by 28letého útočníka vyměnilo. Tyto spekulace však generální manažer Bruins vyvrátil a jasně řekl, že by rád Sturma podepsal.

„Nikdy jsem nezměnil názor,“ říká pro noviny Herald Chiarelli a jedním slovem dodává: „Vždycky jsem ho chtěl zpět. Jeho rychlost, agresivita a čich na góly, přesně to potřebujeme. Navíc to je nejen dobrý hráč, ale i pohodový člověk. Bylo dost dobrých nabídek, abychom ho vyměnili, ale já ho chtěl v týmu udržet.“

Týmy, které se zajímaly právě o Sturma, by se tak nyní mohly obrátit na Glena Murraye, který by měl být údajně k mání.

Obrázek
Marco Sturm -) :thumbsup:
Glen Murray -) :hmm:

The Thraser -) jasne, nie je o com, Tampa sa pred Vas dostala, takze ide o jasnu "fan´s Bruins" zalezitost 8)
no a dufam, ze nam budes fandit aj v pondelok.. :angel:

:!: Dav Lewis chce Zdena Charu v nocnom zapase proti Tampe Bay pouzit najmä na branenie Vincenta Lecavaliera :thumbsup:

:!: Boston is hoping for the return of Patrice Bergeron, tonight.. :thumbsup:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES