Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

DALLAS STARS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Škoda že to takto s Averym dopadlo, tohoto hráče mám rád a dle mého názoru neudělal zase tak hroznou věc, aby dostal vyhazov. Slova jsou jen slova, spíše bych to pochopil kdyby někoho nějak zákeřně fauloval nebo tak něco :sad2: . Holt ale Dallásek pokračuje dále bez jeho služeb a letošního PO se v žádném případě nevzdáváme - dnes to chce porazit Pho a hlavně návrat opor do sestavy. Nyní po ztrátě Morryho a odchodu Averyho máme hodně volných peněz na případnou potažmo případné posily, snad se nějaké v příhodné době vyskytnou. Výhra nad Det nás snad nakopla a zase budeme ten starý dobrý Dallásek s max. nasazením a skálopevnou obranou..... !!!!
Let´s go DALLÁSEK.......... !!!!!!!!
Zvládli jsme to, neskutečně důležité 2 b jsou doma :yahoo: :yahoo: !!!! Byl to boj, ale nakonec v prodl. jsme to zvládli. Stále velice oslabeni, ale konečně alespoň Turcie chytá jako loni :good: :good: !!!!
Zdá sa, že Loui Eriksson je vo forme. 5 gólov za sebou. (2 v predminulom zápase + 3 v poslednom zápase). :yes:

V Dallase padli asi tvrdé slová po nevydarenom začiatku.
Pomaly dobiehajú LA Kings s 32 bodmi, DALLAS má 30 bodov
Ale aj tak im to zatiaľ nestačí na postupovú osmičku. Na 8. miesto (NAS) strácajú 3 body.
Dnešní zápas měl pro Stars znamenat prohru. Opět Jackets rozhodčí poškodili rozhodčí, opět. Po kolikáté už????? :bitka3: :sad2: :evil: Ale nedá se nic dělat, třeba by to stejně nakonec zvládli
No nakonec jste vyrovnali v 58. min., takže bych byl hodně spokojený. Dallásek dnes hraje v Ott která má v nohách výprask od NJ, navíc venku hrajeme tradičně lépe, takže doufám ve 3. výhru v řadě :good: :good: . Jinak to ovšem stojí za ho*no, kromě Morryho je definitivně do konce sezóny OUT také Zubie, naopak již dnes by mělo naskočit trio Leh, Lun, Ott. Pro vedení Dallásku to znamená jediné - nyní se nepočítají platy Morryho, Zubieho a ani Averyho, takže to chce přivést 1 hodně dobrého, spíše ofenzivně laděného beka + útočníka, taktéž kvalitního, ne jen do počtu jako přišel Sutherby z Ana....... !!!!
Let´s go DALLÁSEK......... !!!!!!!!
Tak zatím to s oslabeným kádrem zvládáme dobře, nyní máme šňůru 4 výher v řadě a dnes nás čeká lídr ligy SJ a to doma, kde nás naposledy pěkně vypráskali. Dnes ovšem je již situace úplně jiná a já jen netrpělivě čekám až přijde někdo za Zubieho a Morryho :good: :good: . Dnes věřím ve 2 body....... !!!!
Let´s go Dallásek............ !!!!!!!!
Dnes pro nás velice důležitý zápas na ledě Edm, se kterým válčíme na hranici PO - bylo by skvělé vyhrát po 60-ti min., po parádní výhře nad NJ a krátkém odpočinku v to docela věřím :yes: :yes: !!!!
Dnes hrajeme hodně moc důležitý zápas na půdě Pho, mám takové tušení že právě s tímto týmem to bude velká přetahovaná o PO, takže by bylo skvělé u nich dnes vyhrát po 60-ti min. Ovšem nic snadného to fakt nebude, doma jsou letos Kojoti nepříjemně silní :box: :box: !!!!
tak si sa konecne dockal Phillyku :) urcite zasluzene vitazstvo :yes:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Pekné víťazstvo,pozeral som highlity a Osgood tam mal 2 super zákroky :thumbsup: ,ale aj Turco,až na ten prvý gól chytal dobre,ten prvý to asi netečoval nikto,že?Keď bol pripísaný Rafalskemu
Jsem neskutečně zklamán a zhnusen - vést doma nad MÁSLY 3:0 a nevyhrát je skandální............ :cry: :thumbsdown: :cry: :thumbsdown: !!!!
No tak 2 b jsou doma, ale jinak zase trapárna - skvělým finišem strhneme v 59. min. vedení na svou stranu a pak to zase v posl. min. málem prosereme a soupeři darujeme bod. V letošní sezóně v ZČ již nemá cenu naši hru nějak komentovat, či hovořit o tom proč jsme dostali jaké branky, kdy jsme je dostali, ale také dali atd., prostě jen makat, získávat bod k bodíku a doufat že se dostaneme do PO. Až tam pro mě začne letošní sezóna, tuto nejhorší ZČ pro Dallásek co pamatuji, beru s rezervou......... !!!!
Let´s go DALLÁSEK.......... !!!!!!!!
veru tak Philly, ak sa prebojujete PO na tuto otrasnu zakl. cast budete musiet zabudnut co najsôr...no ak sa tam aj prebojujete, co bude urcite zaberacka, budete to mat sakramentsky tazke..uz to s Vami proti kralom vyzeralo zle nedobre a stratit body s tymto timom na domacom lade by bolo dost lacne :thumbsdown:
Tak Scude,ten Tvůj Dallásek,mě už podruhé během 3dnů připravil o dvě kila ve fortuně! :bitka3: :nasraty:
Je to banda břídilů a jsem tak naštvaný,že jim přeju,ať se do toho play-off ani nedostanou - nemají tam co dělat! :beee: :evil:
Jo Baffy, taky mě ta prosraná 3. tř. zápasu v TB moc nepotěšila :thumbsdown: :thumbsdown: , naopak dnes skvělá výhra na Flo, Ribič pochopil že nyní je potřeba aby také občas přidal k těm přihrávkám nějakou tu branku - hattrick je super a výhra moc OK :thumbsup: :thumbsup: ............ !!!!
Moc pěkná výhra Dallásku ihned po pauze, zejména ta 0 na kontě Turcieho mě nesmírně těší....... :good: :yes: !!!! Konečně se také po zranění trefil Jere, takže terazky OK :yes: !!!!
zajtrajší zápas bude podľa mňa veľmi zaujímavý, DET nehrá v optimálnej pohode a Dallásek vonku už neraz ukázal, že ak má deň, dokáže vziať body komukoľvek. Neviem prečo, ale mám taký pocit, že zajtra DAL body domov odnesie, otázne je - koľko..?
No Ivane já se obávám aby to "kolko" se opět netýkalo pouze obdržených branek jako tomu bylo při naší poslední návštěvě v Det :cry: :wink: . Uvidíme, ale každopádně věřím ve výkon v max. nasazení, obětavosti, agresivitě a tvrdosti - a pak se uvidí....... :yes: !!!!
ja v tomto zápase nemám vyloženého favorita, čiže mi je to skoro jedno. Len premýšľam v súvislosti s tým, čo dám do tipovačky :?: Zvažujem 0 alebo 2, nech je sranda, možno fakt prekvapia. DET nemôže vyhrávať stále a ani nevyhráva, tak to občas treba risknúť.
Tak konečně jsme v tom Det dokázali zvítězit :thumbsup: :thumbsup: , parádní defenzivní výkon celého týmu, Det jsme doma povolili pouze 24 střel, v posl. tř. kdy se snažili nejvíce pak pouhé 4, jsem velice spokojen :yes: :yes: !!!!
tak aj ja, vyšiel môj ciťák, ak by som mal takýchto ciťákov viac v jeden deň bolo by to fajn.
Předpověděl jsi to Ivane parádně, klobouk dolů....... :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Dnes si chcem kuknúť zápas s Dallasom.
Dallas dnes vyhral 7:3. Pomaly sa dostáva do formy, ale stále to nie je to čo od neho mnohí čakajú.
Ja som nečakal ani toto. Upokojoval ma pohľad na tabuľku keď boli dosť výrazne za nami. :) A teraz, v podstate sú 2. v divízii keďže Ducks majú tuším o 4 zápasy viac odohraných a idú si suverénne po PO.
823 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS