Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Teď má asi nejlepší obranu Phila :)
hEmmEr83 píše:Teď má asi nejlepší obranu Phila :)
So zdravým Prongerom :wink2: Takisto Boston, Pittsburgh nemá najhoršie defenzívy.
martin83 píše:No uznejte, že by to byla smrtelná přesilovka, jen nevim pro koho :|
To by presilovka nebola..to by uz bolo prakticky 4 na 4 :lol2:

neis: no ja Adirondack velmi nesledujem, vsak naco by aj...ale cisto podla statistik to Marshall nema najlepsie. Ale zas bodova produkcia sa od neho necakala nikdy, jednoducho shut down D. A v statistike +- sa snad neda byt v Adirondacku v pluse :giggle: takze tych -9, ktore mal v poslednej sezone, by som za tak neriesil. Aj tak si ale myslim, ze siesty obranca bude Gustafsson alebo Bartulis. Walkera asi utopia na farme pre ten jeho uzasny cap hit.
neis píše:Pronger-Carle Timonen-Coburn Mezs-Walker,Bartulis,Gustaffson a až potom Lilja...pochybuju, že by hral často...ale je možné, že ještě příjde nějaký trade...
Vidím to na odchod Walkera a boj Lilji s Bartulisem o post Nr. 6. Ale klidně je možné že si Holmy vyzkouší drogu č. 3 a po 2 záchvatech přijde ještě nějaký "šílený" trejd v obraně a vše bude jinak !!!!
Flyers sú hustý.
begbeee píše:Flyers sú hustý.
Hustý je hlavně ten matroš, který Holmymu předepsal snad doktor "Strč mi ho do prdele", protože to jak Philly po jeho rejdech dopadla je k zblití. Jako odchod Cartera beru, ale to že sprostě vykopli Richieho, to vedení a zejména Holmgrenovi nikdy neodpustím. Ty vole my se tu snažíme něco vybudovat a ten ko*ot vytrejduje naší duši a 1 ze 3 nejlepších leaderů v lize někam do prdele, hlavně že máme starýho Jágra, ten to fakt vytrhne. A jestli šel Jágr k nám, jako že tu má největší šanci vyhrát SC, tak je ještě blbější, než jsem si o něm myslel. To že to má v palici vydlabáno, to je jeho problém, ale takto poskládaný tým nemá v PO vůbec žádnou šanci (jestli tam vůbec budeme). Kdo to bude v PO táhnout, máslo Briere, mlaďas Voráček nebo snad vydláblo Jágr? Ten bude po 82 matchích rád, že vůbec žije. A takové ty kecy že Richie nedělal dobře v kabině a podobné bláboly - řeknu to asi takto: Hokej se hraje na ledě a tam si Richie vždy své odvedl, viděl jsem v něm nového Clarka. No a jestli Pronger neumí skousnout, že holt byl až 2. v řadě a jeho trejd si vydupal (domnívám se že tak to i bylo), no tak to ať jde celý slavný Pronger do prdele !!!!
No a ja by som zas tebe odporucil fandit Bostonu Bruins. Seriozne :wink2:

( "Kdo to bude v PO táhnout, máslo Briere" :hroza: )
Chomy, videl si hrať "maslo Briera" v PO ? :wink2:
OndroNR píše:Chomy, videl si hrať "maslo Briera" v PO ? :wink2:
Ne Ondro neviděl, vždy když hrála Philly a Máselník se dostal k puku, tak jsem zavřel oči. Jako co, se mám posrat že mu tam padlo pár gólů, kdy těžil z práce Leina a Hartnella ?? Kde byl když nás Bos vyřachnul 4:0, když je to takový frajer ?? Nevím jestli to jeho řiťolezcům neušlo, ale on nehrál 1. centra, tedy je logické, že když soupeř brání Richieho s křídly, tak musí mít další lajna více prostoru, navíc jak jsem již psal, max. mu pomáhali Har a Lei !!!!

Je mi z toho smutno, stejně jako když končil Desjardins či LeClair, fakt jsem věřil tomu, že s Richiem jakožto leadrem dokážeme velké věci, nyní sice máme lehce nadprůměrného gólmana, kvalitní (zatím, do dalšího trejdu) obranu, ale útok je špatný, špatný včetně poskládání !!!!
Kua Chomy, trochu Dannymu krivdis. To ako vazne si myslis, ze na lajnu Hartnell-Briere-Leino si super nedava vacsi pozor ako na Richardsovu s kridlami Versteegom/Carcillom a Zherdevom/Nodlom? A tym padom postavia na Richardsov svoj shut down utok namiesto na Brierov utok? Alebo ako tomu mam rozumiet :ja_neviem: Ja nie som Brierov "řiťolez", ale to, ze je to najlepsi PO performer post lockout, je proste fakt. Ok, hovorime o bodovej produkcii. Je jasne, ze Danny nie je two way hrac a la Datsyuk, Kesler ci prave Richards, ale do riti ked je to PPG hrac a to hovorime o vzorke sto zapasov, asi to uz nahoda nebude, nie?
Kde byl když nás Bos vyřachnul 4:0, když je to takový frajer ??
Mozem sa spytat to iste: kde bol Richards? Proste cela ta seria nevysla CELEMU timu.
Richieho som mal vzdy rad a aj mat budem a prajem mu uspechy v drese LAK, ale dokazem sa cez to preniest a verim, ze v buducnosti nam Schenn, Giroux, JVR, ci Couturier pomozu zabudnut na tuto stratu.
Kajo presne s tebou souhlasim.Jen budu doufam aby jsme podepsali dobre Jamese do budoucna ten hrac je skvelej a ke konci sezony to byl s Girouxem nejlepsi hrac.

Carter-Se vsi uctou v play off byl polovicni.

Richards-Skevelej hrac na obou stranach hriste ale obcas mel vypadky kdy nebyl schopnej trefit prazdnou branu a to docela casto.
Tak Simmonds uz podpisany. 2 roky/1.75M AAV. V pohode hit, aj ked to mohlo byt aj na viac rokov. Ale stale bude RFA po jej vyprsani, takze ok :thumbsup:
Tak to je smlouva nad očekávání...

Jinak souhlas s Kajem.

Mě Richards vůbec nesere, protože jak už jsem psal několikrát zfrajerovatěl a je mi naprosto jedno jaký allstar tým máme, když to stejně nedotáhneme do konce a proto se nebráním změnám. Pokud Mike dělal bordel v kabině, tak opravdu není nad čím uvažovat. Ale chápu, že to pro někoho může být dost těžké přenést přes srdce, ale chemistry je u hokeje naprosto rozhodující, mnohem více než individuality...
Podle spekulací zámořského tisku se Philadelphia pokouší vyměnit ruského brankáře Sergeje Bobrovského. Letci mají momentálně pod smlouvou pět gólmanů (Bryzgalov, Bobrovskij, Leighton, Backlund, Bacashihua) a v případě mladého Rusa by navíc riskovali možnou ztrátu na waiveru pokaždé, když by ho přesouvali na farmu nebo zpět do prvního týmu. nhl.cz

:hroza: :hroza:
Ty spekulace mě jen vytáčí..stejně jako před dvěma roky i loni, kdy bylo neustále skloňováno jmené JVR :evil: Bobr je ideální dvojka, ať vypakují Leightona...
To áno, ale berte to zas tak, že len za Bobra môžu niečo slušné dostať a s Bryzom rátajú ako s jedničkou na kvantum zápasov, podobne ako vo PHXe, takže je aj škoda, aby tak nádejný mladý brankár chytal tak málo. Možno bude o trejd žiadať aj sám, ktovie.
Koukam ze do plat stropu mame jeste 4 miliony. Myslite ze se jeste bude neco delat ?
http://www.philly.com/philly/entertainm ... ross_.html" onclick="window.open(this.href);return false; :arrow: dvaja hráči z kabíny hovorili o Carterovej a Richardsovej záľube v pití sa ako o príčine ich odchodu. Holmgren is not pleased :giggle:
Tak jsem si precetl par Clanku a zhlednul par videii o Braydonu Shennovi a musim rict ze ten kluk pokud se nezbrzdi jeho vyvoj je velka budoucnost pro Philu.
http://www.nhl.cz/CZ/25944/jaromir_jagr ... konce.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://isport.blesk.cz/galerie/hokej-nhl/92159/?foto=1" onclick="window.open(this.href);return false;
nebylo to verejne tajemstvi? ze oni dva byli party boys? a jeden i rozvracec manzelstvi :sarcasm:
Nechci je obhajovat, ale určitě to nebylo s tím chlastem tak vážné, jak to nyní media rozmázávají. Troška chlastu a povyražení není na škodu ani v profi sportu, pokud je to v mezích v intervalu cca jednou za měsíc. Dry Island se mi nelibí už kvůli tomu, že třeba 1 pivko po sportu, nebo po obědě je spíše prospěšné. Také se člověk lépe uvolní, což má často lepší dopad na výkony než naprosté sucho. Asi to u Mika a Jeffa asi jen přiměřené množství nebylo, ale dělat z nich skoro alkáče je taky maras.
V případě Richardse za to může spíše Prongs a taky Mikova neschopnost mluvit s novináři, neúspěšná sezona jak z pohledu jeho osoby, tak celého týmu. Ke všemu začal težce frajerovaťet, což je možná jen můj subjektivní dojem, ale je dost silný ;) V případě Cartera nestabilita,neustálé zranění v PO a poslední dobou taková nevýraznost, nudnost.

Na druhou stranu by to možná bylo vysvětlení Carterových výkyvů a nedávání prázdných branek, pokud místo jedné branky viděl dvě, tak se tomu ani moc nedivím :rofl: a Richardsovi zase z těch ku*ev začlo hrabat a stávala se z něj mánička a to byl chlapem ve Philadelphii, to ho chci vidět v LA :lol:
Jeden rozdiel: čo je na jednom mieste problém a porušenie pravidiel, na druhom je do istej miery tolerované. Nech je to vaše pravidlo hlúpe viac či menej, rešpektovať sa musí a kapitán má v tomto ísť príkladom...nie, nie negatívnym. :D Myslím, že sa chápeme. Nuž a či je to reálny dôvod, alebo len postranný a teda využitý len ako zámienka, na tom už nesejde...
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS