Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

painkiller píše::D to jo no. Já pevně doufám, a chci aby se příští rok dostaal Tampa do Play-Off, nebo přinejhoršim si o Play-Off zabojovala, nechci aby si zase vymněnovali pozici mezi posledníma příčkama :evil:
... a prvním krokem , abychom měli úspěšnou sezonu je výměna Meszároše . Nemáme moc místa pod stropem a potřebujem minimálně jedno kvalitní křídlo a zkušeného beka . A těch adeptů na výměnu moc není . U mě je Mezz adept číslo jedna . Né nadarmo se říká , že se Slováky v týmu se moc nevyhrává :yes: a Mezz si myslím je přesně tenhle případ . Mihalík je ale trošku jiný kalibr , důrazný bek , který si umí zjednat respekt !!! :thumbsup: Navíc je to náš pick , na farmě hraje už celkem dlouho , už nyní si troufám říct že není horší než Mezz :wink:

PS:Těmi adepty na výměnu myslím hráče , kteří mají nějakou cenu . Odpad jako Hall , Craig , Artyukhin tam samozřejmě nepočítám ... :smile03:
Pokud útok bude šlapat jako hodinky, a budou dávat často goly, vystačíme si s defenzivníma bekama. Krajíček je od příští sezony volným hráčem, a já doufám že ho podepíšou. Do útočných řad by mohl přijít někdo z adeptů: Grabovski, Kessel, Booth, Zajac.
Booth by byl pecka , tihle hráči k nám ale určitě nepůjdou ...
No, tihle hráči budou po sezoně volnými hráči, moc rád bych jednoho z nich přivítal :modlenie: jenže moc s tim nepočítám. Lawton určitě vymění ten "odpad" (Hall, Craig atp.) za "odpad" stejnýho kalibru :D a ještě si je přeplatí.
Tos vystihl :D

Tak můžeme je přepalit , to by nebylo nic nového :smile03: myslím tím Bootha a spol
Ted jsem objevil zajimavou famu:
painkiller píše:Heres a rumor for you reporting out of Toronto

Leafs trying to get to #1 by getting to # 2

Leafs trade their #1 pIck(7th overall), Schenn, and Kaberle to Tampa for the second pick.

Then the leafs trade a package (no names yet ) and the #2 pick to the isles.
... co si o tom myslite ? Skoda Hedmana, jiste, ale ja bych asi hlasoval pro, Kabelku ja rad a Schenn je IMHO taky dobra volba (puvodne pata volba draftu).
No to je hodně zajímavý rumor. Taky jsem slyšel, že Leafs půjdou po vyšším draftu, ale nic konkrétního.
Tohle těžko říct. Schenn určitě je taky dobrý prospect, o tom žádná. Tam je jenom diskuze o tom, že mladých beků máme celkem dost. Ale Hedman by byl taky další mladý....zase naopak, zkušeného beka potřebujem jak sůl. 7th pick taky není úplně špatný.....hm, je to těžké :) Záleží, co bysme vyměnili do obrany. Pokud nic, a ani by se nic nerýsovalo, tak bych to bral. Je totiž fakt, že jen Hedman jako posílení obrany rozhodně stačit nebude. Pak ten 7th pick by šel použít k další výměně a získat pomocí něho nějak top6 forwarda....pak taky letos moc beků volných nebude a na výměnu kromě toho draftu nemáme taky nic....pak je tu ještě zase strop, jestli tam máme vůbec místo....
Fakt je to těžké, ale teď co sem nad tím 10 minut přemýšlel, tak 55:45 bych to vzal :)
Rozhodně to zní zajímavě . Už jsme to řešili s Mountainem přes icq . Muselo by se to promyslet , strop máme celkem nahlej , to by byl možná problém . Chtěl jsem se zeptat , kde jsi to našel ? Pokud to má aspon špetku pravdy ...
Hodíme Meszároše do Atlanty za Perrina s Reasnorem a pak bude prostor na podobné manévry :wink:
Docela bych to viděl takhle:
Meszaros a Hedman :arrow: Toronto
Kaberle a Kubina :arrow: Tampa Bay
Nee , to je málo . Sice tam figuruje Mezz , což se mi líbí :lol2: ale museli by přihodit ještě alespon Grabovskiho .... já bych to ale i tak nebral . Ta výměna s tím Schennem vypadá zajímavěji
No Kubina už v Tampě hrál, naposled v sezoně 05/06, takže by se vrátit mohl :D věk 32 let je ještě dobrý, sice Schennovi je 19, a má prospekty stát se kvalitním bekem, ale mladíků máme docela dost. Kaberle s Kubinou jsou už dobře sehraní :wink:
To je sice pravda , ale za předpokladu , že by šel Mezz by pro nás byla lepší první varianta . Navíc 7.draft je 7.draft :wink:
Ne, ne, ne. Hedmana nevyměňovat v žádném případě, při výměně za kaberleho s kubinou už vůbec ne. Oba jsou sice hodně dobří, ale kde budou za pár let oni a kde hedman s mezsárošem? Hráč jako Hedman by se pokud možno neměl za žádných okolností vyměňovat
TAky bych ho radši nevymněnoval, ale nevidíme LAwtonovi do hlavy, a ten je všeho schopný.
Tak jsem nad tím tak trochu přemýšlel , asi bych to vzal kdyby ta nabídka přišla ... Kaberle by byl u nás nejlepší , 50 bodů by udělal určitě . Schenn má potenciál být TOP DEFENZIVNÍ bek , to jsem o něm četl , on moc ofenzivní není a nebude ... a 7.draft je 7.draft ...

Takže abych to shrnul , za mladého neprověřeného beka , který může zářit ale i vyhořet dostaneme top beka , mladého beka s velkým potenciálem a 7.draft . To je víc než fair nabídka ... :biglol: pokud tedy ze strany Toronta přijde....
Uvidíme jak se to nakonec vyvrbí. Nakonec může přijít úplně někdo jiný. Dokonce se může i státá že si Hedmana vezme nakonec Islanders, ale je to hodně malá pravděpodobnost.
painkiller píše:TAky bych ho radši nevymněnoval, ale nevidíme LAwtonovi do hlavy, a ten je všeho schopný.
Lawtonovi do hlavy vidíme - je tam prázdno. Co se týče nějakého hokejového mozku, tak ten bysme tam fakt hledali marně.
MartinFC píše:Ne, ne, ne. Hedmana nevyměňovat v žádném případě, při výměně za kaberleho s kubinou už vůbec ne. Oba jsou sice hodně dobří, ale kde budou za pár let oni a kde hedman s mezsárošem? Hráč jako Hedman by se pokud možno neměl za žádných okolností vyměňovat
Tohle se nedá tak dogmaticky říct - top prospect u skautů zaručí tak maximálně vysokou pozici na draftu, zbytek už si musí ten hráč vydobýt sám. Hlavně švéd, který není tak mediálně propagovaný jako kanaďani. Nebyl by první ani poslední mladík, od kterého by se očekával top a on by zapadl do průměru. Je sice velká pravděpodobnost, že to tak nebude, ale jistota to není.
Ale souhlas s tím, že Mezs a Hedman za Kubinu a Kaberleho je nemyslitelné, na tom tradu bysme vydělali možná první dvě sezony, ale zbylých 15 bysme neskutečně tratili.
S tim Kaberlem a Kubinou to byl návrh :D jinak bych Hedmana asi nechal a Meszaroše + pytel hokejek, vyměnit za zkušenýho beka :yes:
Luke schenn se stěhovat v žádném případě nebude! Sám Burke to už avizoval, takže tady no chance. Samozřejmě, že za doboru nabídku by se dal Hedman vyměnit, ale už samotný trejd tak vysokého draftu je samo o sobě blbost
já bych Hedmana nevyměnil...poslední dvě sezony jsme na tom hrozně a jediné plus co z toho máme jsou ti mladí, které ted získáváme na draftu, takže Stamkos a snad Hedman. Kdybych si měl vybrat, raději budu bez Kaberleho příští dvě sezony ještě poslední než ted zkoušet bojovat o play-off a nemít z těchle sezon ty hráče do budoucna. Jen si představte, jak nás tým může za pár let vypadat...v brance Ramo, Helenius nebo Tokarski, v obraně Hedman, Mihalík, Lundin, Wishart, Lashoff...v útoku Stamkos, Downie, Tyrell, Sczechura. Za pár let by všichni tihle hráči mohli být v ideálním věku a my by jsme mohli hrát zase v horních příčkách NHL :)
leci odhaduju že do 5 let vy a Islanders bude hrat PO Islanders to v podstatě stavi jenom na mladych takže to tak 2-3 sezony asi potrva než se něčeho dočkaji ze starších tam mají v podstatě jenom Streita myslím každopadně jsem jak na Tampu tak na Isles v příští sezoně zvědavy
Brian Lawton, jehož Tampa Bay bude volit jako druhá a je tedy určitě v Burkeově hledáčku, se nehodlá podřizovat nátlaku. “Viděl jsem Brianovo vyjádření a uznávám, že stojí za úvahu. Předpokládám, že dostaneme všelijaké nabídky a už se nějaké objevily, ale nehodlám se vzdát hráčů takového kalibru, abych za ně dostal nějaké smetí. V tomhle závodě půjde o dva koně a když si můžeme vybírat mezi prvními, je to pro klub výborná pozice.”

ty jo ten dělá jako kdyby jeho trejdy byl nejlepší v cele NHL :D
jj četl jsem to :( ať Lawton neblázní, vebere si Hedmana nebo Tavarese a neblázní s nějakými trady. Ten by navíc v jeho případě dopadl tak, že by jsme za tu volbu nedostali prakticky nic...
Koukal sem na utube, na profil Tavarese a Hedmana :D No, musim říct že Tavares umí s hokejkou divy, a určitě je o co stát. A Hedman, sice taky umí dávat goly a bránit, ale viděl sem u něj i docela spoustu zákeřných zákroků, tak zase doufám aby nezahříval trestnou lavici :lol2:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS